Ζώδια: Από μακριά κι αγαπημένοι! Από ποιους πρέπει να κρατήσεις απόσταση και γιατί;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Από μακριά κι αγαπημένοι! Από ποιους πρέπει να κρατήσεις απόσταση και γιατί;

Ζώδια: Από μακριά κι αγαπημένοι! Από ποιους πρέπει να κρατήσεις απόσταση και γιατί;

Ευκαιρία να γλιτώσεις από τα βάσανα!

Ο Μάιος φέρει πολύ λίγες προκλήσεις, συγκριτικά με το υπόλοιπο 2024. Καλό θα είναι όμως, κάποια ζώδια, να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας από κάποια άλλα, αποφεύγοντας τυχόν περιττές συγκρούσεις.

Ο Μάιος αναμένεται να είναι ένας μήνας γεμάτος αστρολογικές εντάσεις και συγκινήσεις, και ορισμένα ζώδια θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά με τους περίγυρό τους.

Κριός

Μακριά από: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς

Γιατί: Οι επιδράσεις του Δία και του Ποσειδώνα σε αυτά τα ζώδια μπορεί να είναι προβληματικές, καθώς μπορεί να υποσχεθούν περισσότερα από όσα δύνανται να πραγματοποιήσουν. Από την άλλη, εσύ δεν αντέχεις να στηριχτείς πάνω τους, γιατί τώρα ξεκινάς τις προσπάθειές σου για ένα καλύτερο αύριο και χρειάζεσαι προσοχή.

Ταύρος

Μακριά από: Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι

Γιατί: Αυτόν τον μήνα, οι συγκρούσεις γύρω από ζητήματα ελέγχου με αυτά τα ζώδια προβλέπονται να είναι ιδιαίτερα έντονες και ενδέχεται να προκαλέσουν σημαντική αναστάτωση. Η αστρολογική ένταση του Μαΐου αυξάνει τις πιθανότητες για δυναμικές αντιπαραθέσεις, οι οποίες μπορεί να διαταράξουν την ηρεμία και την ισορροπία στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Δίδυμοι

Μακριά από: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι

Γιατί: Τα ζώδια αυτά ανυπομονούν αυτό το διάστημα να κάνουν καινούρια ξεκινήματα. Έχουν ανάγκη από μία επιτυχία και μάλιστα άμεσα. Οι πιέσεις που βιώνεις εσύ, από την άλλη, είναι ήδη αρκετές, άρα ο υπερβολικός ενθουσιασμός τους θα αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα λίγο πριν καταρρεύσεις.

Καρκίνος

Μακριά από: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες

Γιατί: Τα ζώδια αυτά χρειάζονται χρόνο, ενώ εσύ είσαι αρκετά δυναμικός κι ενθουσιώδης τελευταία, στοιχείο που μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και παρεξηγήσεις. Η επίδραση του Δία και του Ποσειδώνα σε αυτά τα ζώδια φέρει προβλήματα, καθώς ενδέχεται να δώσουν υποσχέσεις πέρα από τις δυνατότητές τους. Από την πλευρά σου, η εξάρτηση από αυτά τα ζώδια ενδέχεται να σε απογοητεύσει, καθώς βρίσκεσαι στην αρχή των προσπαθειών για μια καλύτερη μέλλον και έχεις ανάγκη από σταθερή και αξιόπιστη υποστήριξη.

Λέων

Μακριά από: Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι

Γιατί: Αυτόν τον μήνα, οι συγκρούσεις για ζητήματα ελέγχου με τα συγκεκριμένα ζώδια μπορεί να κλιμακωθούν σε ιδιαίτερα έντονα επίπεδα, προκαλώντας σοβαρή αναστάτωση. Οι αντιπαραθέσεις αυτές ενδέχεται να δημιουργήσουν στρες και να διαταράξουν την ηρεμία, απαιτώντας έτσι προσοχή και ψυχραιμία για τη διαχείριση της κατάστασης.

Παρθένος

Μακριά από: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι

Γιατί: Οι παρορμητικές και αισιόδοξες τάσεις των άλλων μεταβλητών ζωδίων μπορεί να οδηγήσουν σε πίεση κι απογοήτευση. Στην πραγματικότητα, σίγουρα έχεις κάτι πολύ σημαντικό να μάθεις από εκείνους, αλλά μήπως ήδη έχεις ανοίξει κι εσύ πολλά μέτωπα; Βάλε τα όριά σου και ξεκαθάρισε ότι διαθέτεις περιορισμένο χρόνο.

Ζυγός

Μακριά από: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς

Γιατί: Οι αστρολογικές επιρροές στα παραπάνω ζώδια μπορεί να προκαλέσουν ταραχές σε σχέσεις που αναζητούν αρμονία και ισορροπία. Εσύ έχεις την ανάγκη για δυναμικά ξεκινήματα, στα προσωπικά και τα επαγγελματικά, όμως οι ίδιοι αντιμετωπίζουν κάποια εμπόδια κι ανατροπές, με αποτέλεσμα άθελά τους να μην μπορέσουν να σου παρέχουν την υποστήριξη που χρειάζεσαι.

Σκορπιός

Μακριά από: Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι

Γιατί: Η ισχυρή σου βούληση και τάση για έλεγχο μπορεί να αντιταχθεί με τα παραπάνω ζώδια που επίσης αναζητούν αυτονομία και ελευθερία. Τα παιχνίδια εξουσίας είναι παρόντα, είτε από είτε προς το πρόσωπό σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, αφού δεν μπορείς να επέμβεις σε εκείνη των άλλων!

Τοξότης

Μακριά από: Αιγόκεροι, Καρκίνοι

Γιατί: Η εξωστρέφειά σου και η ανάγκη σου για ελευθερία μπορεί να συγκρουστεί με την ευαισθησία και την ανάγκη για σταθερότητα των παρορμητικών ζωδίων του νερού και της γης. Παράλληλα, αληθεύει πως περνάς μέσα από μικρές προκλήσεις, οπότε δε θα ήταν καλή ιδέα να συναναστραφείς μαζί τους, επειδή κι εκείνοι κτίζουν τα θεμέλια προς κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή τους και δεν τους ‘βαστάει’ να έχουν ανατροπές.

Αιγόκερως

Μακριά από: Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς

Γιατί: Η επιρροή του Δία και του Ποσειδώνα σε αυτά τα ζώδια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, καθώς είναι πιθανό να αναλάβουν υποχρεώσεις που υπερβαίνουν τις δυνατότητές τους. Από την πλευρά σου, είναι δύσκολο να βασιστείς σε τέτοια άτομα, ειδικά τώρα που αρχίζεις να οικοδομείς το μέλλον σου και έχεις ανάγκη από σταθερή υποστήριξη.

Υδροχόος

Μακριά από: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί

Γιατί: Τον Μάιο, οι εντάσεις γύρω από ζητήματα ελέγχου με αυτά τα ζώδια προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα έντονες, καθώς τα αστρολογικά στοιχεία ενισχύουν την επιθυμία για ηγεμονία. Τέτοιες αναστατώσεις θα προκαλέσουν ένταση και να διαταράξουν σημαντικά την αρμονία στις διαπροσωπικές σχέσεις, καθιστώντας το κλίμα εξαιρετικά εκρηκτικό.

Ιχθείς

Μακριά από: Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι

Γιατί: Τα παρορμητικά ζώδια μπορεί να σου προκαλέσουν πιέσεις και να σε οδηγήσουν σε απογοήτευση. Παρ’ όλο που υπάρχουν σημαντικά μαθήματα που μπορείς να αντλήσεις από αυτές τις επαφές, ίσως να έχεις ήδη αναλάβει υπερβολικά πολλές υποχρεώσεις. Θέσε σαφή όρια και κάνε εμφανές ότι ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, προκειμένου να διατηρήσεις την ισορροπία στη ζωή σου.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr