Τα ζώδια της Πέμπτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Πέμπτης

Τα ζώδια της Πέμπτης

Είναι γεγονός. Ο Ερμής από σήμερα αρχίζει να μπαίνει σε ορθή πορεία. Μπορούμε να πάρουμε ανάσες και να χαμογελάσουμε. Οι τελευταίες 3 εβδομάδες ανήκουν πια στο παρελθόν, πήραμε τα μαθήματα που έπρεπε κι είμαστε έτοιμοι για τα καλύτερα που έρχονται.

κριός

Ήρθε η στιγμή να αποδείξεις στο χώρο εργασίας σου πως ό, τι έχει γίνει τις τελευταίες 3 βδομάδες, που έκανε party ο ανάδρομος Ερμής, ήταν ένα σημαντικό μάθημα για σένα και βγήκες δυνατότερος και καλύτερος. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και τα καλύτερα έρχονται.

ταύρος

Ο Ερμής ορθοδρομεί στις επαγγελματικές σου σχέσεις κι έτσι, όσες επικοινωνίες σε δυσκόλεψαν τις τελευταίες 3 εβδομάδες, μπορούν πλέον να υλοποιηθούν χωρίς κανένα απολύτως εμπόδιο. Go for it! Έκανες υπομονή και σου αξίζει η ανταμοιβή. Βγες και το βράδυ να το γιορτάσεις.

δίδυμος

Όσα σε δυσκόλεψαν από τις 16 Νοεμβρίου, που γύρισε ανάδρομος ο Ερμής, θα αρχίσουν να γίνονται πλέον εύκολα. Είτε πρόκειται για την επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου, είτε με τους φίλους σου, είτε ένα προβληματάκι στη δουλειά, θα βελτιωθούν από σήμερα και θα έχουν λυθεί μέχρι και το βράδυ της Κυριακής.

καρκίνος

Αν σε απασχολεί ο εαυτός σου και θέλεις να πάνε όλα καλά, τότε πρέπει να ακολουθήσεις τη συμβουλή που σου δίνουμε εδώ και μέρες. Δεν είναι επειδή δεν έχουμε κάτι άλλο να σου πούμε, αλλά είναι τόσο σημαντικό που θέλουμε να το εμπεδώσεις. Ξεκίνα κάποιο σεμινάριο ή οργάνωσε ένα ταξίδι για να βελτιωθείς βαθιά ως άνθρωπος.

λέων

Όσα προβλήματα δημιουργήθηκαν στο σπίτι και την οικογένειά σου από τις 16 Νοεμβρίου, που γύρισε ανάδρομος ο Ερμής, αρχίζουν να φτιάχνουν από σήμερα. Μπορείς πια να κάνεις αυτή τη συζήτηση με τον/την σύντροφό σου, χωρίς να σηκωθεί όλη η γειτονιά από τις φωνές σας. Επίσης, καλό θα ήταν να ζητήσεις και μια «συγγνώμη». Κι αν δεν ξέρεις εσύ το λόγο, μην ανησυχείς. Ξέρουν οι άλλοι.

παρθένος

Θυμάσαι εκείνο το Save που δεν πάτησες κι έχασες εκείνη την παρουσίαση; Σου έχω καλά νέα. Ο Ερμής γύρισε σε ορθή πορεία και θα τη βρεις ως δια «μαγείας» στον υπολογιστή σου. Επίσης, από σήμερα θα επικοινωνείς καλύτερα με τους γύρω σου, που αντί για καλημέρα, βρίζατε ο ένας τον άλλον εδώ και 3 βδομάδες.

ζυγός

Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία κι εσύ ανταμείβεσαι στο κομμάτι των οικονομικών σου. Η γνώση που πήρες, σε συνδυασμό με την υπομονή που έκανες και δεν υπέγραψες εκείνη τη συμφωνία που ήθελες όσο ήταν ανάδρομος, θα σου προσφέρουν χρήματα που ούτε καν περίμενες.

σκορπιός

Ο χαρακτήρας σου σκληραγωγήθηκε κι άλλο όσο ο Ερμής ήταν σε ανάδρομη πορεία. Ωστόσο, από σήμερα, όσα σε δυσκόλεψαν αρχίζουν να βελτιώνονται. Επίλεξε προσεκτικά πού θα αφοσιωθείς και κράτα όσες υποσχέσεις δώσεις. Σε περιμένει μια γλυκιά ανταμοιβή.

τοξότης

Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής ήταν ανάδρομος στο ζώδιό σου 2 βδομάδες, δε σε επηρέασε ιδιαίτερα, γιατί είχες το Δία στο πλευρό σου. Ωστόσο, αυτό που ίσως σου έφερε κάποια δυσκολία ήταν η απουσία πνευματικής διαύγειας, η οποία από σήμερα επανέρχεται στα φυσιολογικά (για την εποχή) επίπεδα.

αιγόκερως

Από σήμερα που γυρίζει ο Ερμής, είναι ευκαιρία να σταματήσεις να λες συνεχώς όχι και να αρχίσεις να βγαίνεις καμιά βόλτα. Έχεις ήδη απορρίψει πολύ κόσμο και για να μη λένε όλοι πόσο «ντιβάρα» είσαι, καλό είναι να βγεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

υδροχόος

Αν περιμένεις κάποια αύξηση ή προαγωγή στη δουλειά σου, καλό θα ήταν πριν ζητήσεις όσα σου αξίζουν να σκεφτείς όσα συνέβησαν από τις 16 Νοεμβρίου. Ανάλυσέ τα, δες πού χρησιμεύουν κι ύστερα κάνε στοχευμένες κινήσεις για την επαγγελματική σου ανέλιξη.

ιχθύες

Αν θέλεις να οργανώσεις κάποιο ταξιδάκι, καλό θα ήταν να περιμένεις 1-2 μέρες ακόμη πριν κλείσεις τα εισιτήρια, γιατί μπορεί κάτι απρόβλεπτο να συμβεί. Δεν είναι απαραίτητα κακό. Το πιο πιθανό είναι να προστεθούν άτομα σ’ αυτή τη μικρή απόδραση που ετοιμάζεις.