Ζώδια: Ερωτικές ανατροπές την εβδομάδα (7-13/8)
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ερωτικές ανατροπές την εβδομάδα (7-13/8)

Ζώδια: Ερωτικές ανατροπές την εβδομάδα (7-13/8)

Ποιοι είναι οι τυχεροί της εβδομάδας;

Με ταξιδιάρικη διάθεση και ερωτικές ανατροπές θα είναι η εβδομάδα (7-13/8) για τα περισσότερα ζώδια, με τα πράγματα να μην έρχονται όπως τα έχουμε προγραμματίσει.

Για μία ακόμα εβδομάδα την σκυτάλη της εβδομαδιαίας εύνοιας κρατούν στα χέρια τους οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί Ιχθείς, του 2ου δεκαημέρου.

Τα Ζώδια που θα έχουν Ανατροπές: Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα όσοι έχετε πλανήτες στην 21-25 μοίρα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις όπως αναφέρονται στο oroskopos.gr από την Αθηνά Βαγενά.

ΚΡΙΟΣ

Τα Τυχερά: Απολαμβάνεις και χαίρεσαι στιγμές σαν μικρό παιδί, κάνεις τις τρέλες σου, ζεις όμορφο καλοκαίρι, φλερτάρεις και εκφράζεσαι ελεύθερα και ασυγκράτητα … Έρωτας σπάει την ρουτίνα σου! Λαμβάνεις είδηση – τυχερή πρόταση για εργασία – οικονομικά!

Τα Δύσκολα: Ο ασυγκράτητος αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός σου μπορούν εύκολα να σε βάλουν σε μπελάδες…Είναι ανοιχτά πολλά μέτωπα υποχρεώσεων (οικονομικών – εργασιακών) που προκαλούν εκνευρισμό. Οι σπατάλες για διασκέδαση θα έχουν τις επιπτώσεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα Τυχερά: Τυχερά μηνύματα αποτελούν έναν ευχάριστο οιωνό και δίνουν την ελπίδα ότι έρχονται πολύ ελπιδοφόρες ημέρες. Ζεις συναισθήματα έντονα και ικανοποιείς επιθυμίες του παρελθόντος!

Τα Δύσκολα: Ανατροπές σε έρωτα και οικονομικά έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις… Αλλιώς τα περίμενες και τα σχεδίαζες και αλλιώς καταλήγουν… Έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει χωρίς διαθέσεις σταθερότητας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα Τυχερά: Ειδήσεις έρχονται στα αυτιά σου και σε ηρεμούν από ένα σημαντικό πρόβλημα… Ανακτάς την αισιοδοξία σου και ετοιμάζεις σιγά – σιγά βαλίτσα διακοπών, με την διάθεση να κάνεις τις τρέλες σου ή να νιώσεις ελεύθερος.

Τα Δύσκολα: Τα λόγια σου μπορεί να είναι παρεξηγήσιμα ή ακόμα και η επιμονή σου ότι τα ξέρεις όλα θα προκαλέσει μπελάδες… Συγκράτησε το στόμα σου γιατί κάποιος θα προσβληθεί! Μην τάζεις και δίνεις υποσχέσεις στα αισθηματικά σου, γιατί πολλά θα αλλάξουν στην πορεία… Οι εναλλαγές στην διάθεση σου δεν γίνονται αποδεκτές από τους δικούς σου ανθρώπους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα Τυχερά: Ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις με φίλους, προτάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις ή ακόμα και ταξιδάκι – έκπληξη είναι μέσα στα όμορφα νέα της εβδομάδας για σένα … Πες ΝΑΙ σε νέες γνωριμίες.

Τα Δύσκολα: Ακατάλληλο διάστημα για δανεισμό, κάποιο οικονομικό σχέδιο ναυαγεί, τα οικονομικά γίνονται η αιτία να αναπροσαρμόσεις τα σχέδιά σου!

ΛΕΩΝ

Τα Τυχερά: Πετυχαίνεις έναν σημαντικό στόχοι επαγγελματικό – οικονομικό, έρχονται ευχάριστες ειδήσεις σε αυτούς τους τομείς και βλέπεις το ποτήρι να γεμίζει ξανά! Διασκεδάζεις περισσότερο και απολαμβάνεις την περίοδο των γενεθλίων σου ακολουθώντας την τρέλα της στιγμής παίρνοντας και κάποιο ρίσκο!

Τα Δύσκολα: Τίποτα δεν είναι δεδομένο στην παρούσα φάση και η σκέψη αυτή σε αποδιοργανώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι αστάθεια και ανασφάλεια. Ερωτικές κόντρες με το σύντροφο – γιατί οι στόχοι σας διαφέρουν! Αν είσαι ελεύθερος μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος κάνει τα πάντα για να σε βάλει και πάλι σε μπελάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα Τυχερά: Ένα ταξιδάκι, με είδηση, ένα τηλεφώνημα ή και μία συνάντηση θα σε γεμίσουν με χαρά! Αρχίζεις και κάνεις αισιόδοξες σκέψεις, ανακτάς την ελπίδα σου και έχεις το θάρρος και το τσαγανό να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις.

Τα Δύσκολα: Δεν λείπει η νευρικότητα, η ένταση και στα αισθηματικά την μία δεν ξέρεις τί θέλεις, την άλλη τρώγεσαι με έναν έρωτα αδιέξοδο, κρυφό ή και παρελθοντικό που έχει μείνει το απωθημένο σου!

ΖΥΓΟΣ

Τα Τυχερά: Λεφτάκια δίνουν ανάσα και έχεις τα εξτραδάκια σου, είτε σου δίνεται κάποιο δώρα που σε γεμίζει με χαρά! Η δικτύωση, οι φιλίες και οι επαφές σε κάνουν να ξεχνιέσαι και να απολαμβάνεις το καλοκαιράκι!

Τα Δύσκολα: Απογοητεύεσαι από μία ξαφνική ανατροπή στα αισθηματικά, είτε επειδή αλλάζει κάποιο σχέδιο ή κάτι που προετοίμαζες! Νιώθεις αρκετά κουρασμένος …

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα Τυχερά: Προτάσεις από φίλους, μετακινήσεις με πρόσωπα αγαπημένα, γνωριμίες που έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν και νέες δραστηριότητες, αποτελούν την δική σου πηγή χαράς και ικανοποίησης. Ιδανική εποχή για τόνωση σε πελατολόγιο!

Τα Δύσκολα: Προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα στα επαγγελματικά, δεν ικανοποιείσαι από τις οικονομικές αποδόσεις της δουλειάς, είτε υπάρχει και κάποια ξαφνική κόντρα – αντιδικία με συνεργάτη! Μία σταθερή σχέση σου δοκιμάζεται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα Τυχερά: Ευχάριστα νέα για την δουλειά, νέες προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης, και ειδήσεις που σε θέτουν άμεσα σε εγρήγορση για να κάνεις σχέδια για την πορεία σου … Στα αισθηματικά αναμένονται νέες συναρπαστικές εμπειρίες, αρκεί να το τολμήσεις!

Τα Δύσκολα: Χρειάζεται να πάρεις κάποιο επαγγελματικό ρίσκο και είσαι σε διλήμματα, λειτουργείς με ασυνέπεια ή αστάθεια στις υποχρεώσεις σου και αισθάνεσαι κουρασμένος και εκνευρισμένος επειδή δεν βγαίνουν τα προγράμματά σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα Τυχερά: Μία νέα ερωτική γνωριμία, ένα μακρινό ταξίδι, ένα χαρούμενο νέο από παιδί σου, μία ιδέα ή μία πρόταση, αναμένεται να αποτελούν τα τυχερά νέα της εβδομάδας για σένα!

Τα Δύσκολα: Καβγάδες για οφειλόμενα λεφτά, ή για έξοδα που προκύπτουν αυτή την περίοδο! Χρειάζεται να μάθεις να λες «όχι» «ως εδώ» «φτάνει» τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα Τυχερά: Στήριξη για ζητήματα οικονομικά, ειδήσεις που φέρνουν χαρμόσυνα νέα για τον οικονομικό τομέα, επίλυση κάποιας οικογενειακής υπόθεση, αποκατάσταση συναισθηματικών ισορροπιών. Αναζωπύρωση μίας παλιάς ερωτικής επιθυμίας.

Τα Δύσκολα: Δραματοποιείς και υπερβάλεις για κάποια προσωπικά σου ζητήματα, ενώ δεν λείπουν και κάποια δυνατά ξαφνιάσματα οικονομικά – αισθηματικά που σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ

Τα Τυχερά: Γίνεσαι ο αποδέκτης όμορφων ειδήσεων, τυχερών προτάσεων, οι κοντινοί σου άνθρωποι σε παρακινούν να δραπετεύσετε κάπου μαζί, ενώ η σκέψη σου γίνεται πιο αισιόδοξη και οι μέρες σου πιο χαλαρές και διασκεδαστικές.

Τα Δύσκολα: Κόντρες και αντιπαραθέσεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες … Επέλεξε να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που δεν ταιριάζεις!

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr