Ζώδια: Ερωτικές και επαγγελματικές επιτυχίες φέρνει ο Άρης στον Υδροχόο από 13/2 έως 23/3
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ερωτικές και επαγγελματικές επιτυχίες φέρνει ο Άρης στον Υδροχόο από 13/2 έως 23/3

Ζώδια: Ερωτικές και επαγγελματικές επιτυχίες φέρνει ο Άρης στον Υδροχόο από 13/2 έως 23/3

Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για το δικό σου ζώδιο

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 13 Φεβρουαρίου ως και τις 23 Μαρτίου θα μας επηρεάσει αμφότερα σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, αφού πρόκειται να κάνει πολύ δυναμικές όψεις μέσα στο επόμενο διάστημα που θα έχουν δυναμικό αντίκτυπο.

Η σύνοδός του με την Αφροδίτη κατά τις 22 Φεβρουαρίου αυξάνει τη λίμπιντο, καθώς και τις ερωτικές κι επαγγελματικές επιτυχίες για αρκετά ζώδια. Προσοχή, όμως, χρειάζεται η 27η του Φλεβάρη όπου κορυφώνεται το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Δία. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι από όσο θα έπρεπε, κάνοντας παράτολμες κινήσεις που εκτιμάται να κοστίσουν αργότερα.

Κριός

Φίλε Κριέ, κατά το διάστημα όπου ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο, δηλαδή μεταξύ 13 Φεβρουαρίου και 23 Μαρτίου πρόκειται να χαλαρώσεις αρκετά από τις πρόσφατες επαγγελματικές πιέσεις. Η ενέργεια σου θα στραφεί στην ενδυνάμωση του κοινωνικού σου κύκλου, την ανάπτυξη ισχυρών φιλικών δεσμών, καθώς και τη συνεργασία σου με άλλους ανθρώπους για να επιτύχετε μαζί κοινούς στόχους. Καλό θα είναι να προσέξεις πού πηγαίνουν τα χρήματά σου γιατί αναμένεται να κάνεις αρκετές ατασθαλίες βγαίνοντας εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε έρχεται ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο διάστημα, όμως ταυτόχρονα θα έχεις αρκετή υπερένταση. Μπορείς να κάνεις σημαντικά ξεκινήματα στην καριέρα σου και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικού κοινωνικού στάτους που θα σε κατευθύνουν αναλόγως, έτσι ώστε να επιτύχεις περισσότερα. Προβλέπεται ότι μέσα σε αυτή την περίοδο θα δράσεις λίγο αναρχικά και διασπαστικά, πάνω στην ανάγκη σου να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου και να γίνει το εργασιακό σου περιβάλλον πιο δίκαιο.

Δίδυμος

Έχει έρθει ένα διάστημα αρκετής αισιοδοξίας για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Καλό θα είναι βέβαια, να μην παραμείνεις προσκολλημένος σε ζητήματα ηθικής και ιδεολογίας, γιατί η τάση σου να επιβάλεις τη γνώμη σου στους άλλους είναι εμφανής. Από τη στιγμή που επιδιώκεις να κάνεις μια επαγγελματική επέκταση ή να εκπαιδευτείς πάνω σε κάτι σημαντικό, μέχρι τις 23 Μαρτίου θα κατορθώσεις να σημειώσει σημαντικές εξελίξεις. Η περίοδος αυτή σου επιτρέπει να κάνεις όμορφα ταξίδια ή καινούργιες συνεργασίες στο εξωτερικό.

Καρκίνος

Καρκίνε, δίνεις αρκετή σημασία στα οικονομικά σου και οτιδήποτε σου εξασφαλίζει υλική και ψυχολογική ασφάλεια μέσα στο επόμενο διάστημα. Έως και της 23 Μαρτίου έχεις τη δυνατότητα να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση είτε μέσα από τρίτες πηγές, είτε τακτοποιώντας κάποιο κληρονομικό ή γραφειοκρατικό ζήτημα. Ταυτόχρονα είναι ένα άριστο διάστημα για να καλλιεργήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να ξεπεράσεις τις φοβίες σου. Μέσα από όμορφα γεγονότα παίρνεις το κουράγιο να κάνεις μεγάλες αλλαγές.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, ο Άρης στον Υδροχόο θα σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που σου ‘τη δίνουν στα νεύρα’. Είναι πολύ λογικό να παρατηρήσεις ότι οι εξωτερικοί παράγοντες σου δημιουργούν μεγάλη εσωτερική ένταση, αλλά ταυτόχρονα σε κινητοποιούν για να διεκδικήσεις περισσότερες ευκαιρίες στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη, έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις μια νέα αισθηματική σχέση, να ανανεώσεις αυτήν που έχεις ή να συζητήσεις για καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες.

Παρθένος

Στην καθημερινότητά σου θα παρατηρήσεις αυξημένες υποχρεώσεις, Παρθένε μου. Κοινώς ‘θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις’. Το καλό είναι ότι θα βρεις όλη την απαραίτητη ενέργεια για να ολοκληρώσεις κάθε υποχρέωσή σου και να φύγει από την μέση. Συνιστάται να αποφύγεις τυχόν επεκτάσεις στη δουλειά σου και να επικεντρωθείς περισσότερο σε όσα ήδη έχεις καταφέρει, ώστε να γίνεις ακόμη καλύτερος στο είδος σου. Θα κατορθώσεις να βρεις μια νέα εργασία και να καλυτερεύσεις την καθημερινότητά σου μέσα από τη δική σου προσπάθεια.

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, για όσο θα βρίσκεται ο Άρης στον Υδροχόο θα παρατηρήσεις αυξημένο ερωτισμό και πολλαπλές ευκαιρίες στα αισθηματικά. Αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό είναι να γεννηθεί ένας νέος έρωτας, ενώ για σένα που διατηρείς έναν δεσμό, όχι μόνο ανανεώνεται, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σταθεροποιηθεί. Για εσένα που έχεις τη δική σου επιχείρηση ή θέλεις να ανοίξεις μια, ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι αρκετά αποδοτικός και μέσα από την κατάλληλη προσπάθεια θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα στα επαγγελματικά σου.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ ξεκινάει ένα ιδιαίτερα δυναμικό διάστημα για εσένα με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο. Το θετικό είναι ότι κινητοποιείσαι για να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου, όπως όπως τη διευθέτηση κληρονομικών ζητημάτων ή η υποστήριξη ενός οικογενειακού προσώπου. Κάνεις αρκετά ξεκαθαρίσματα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά, παραμένοντας πρόθυμος να δώσεις ένα τέλος σε μια συνήθεια που δεν σε εξυπηρετεί πια. Αν μια επαγγελματική συμφωνία ή σημαντική σχέση (όχι απαραίτητα ερωτική) περνάει κρίση, πλέον τίθεται σε επαναξιολόγηση.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη έρχεται ένα διάστημα τρομερής κοινωνικοποίησης και κινητοποίησης με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου. Δεν αποκλείεται να μαλώσεις αρκετές φορές με τον περίγυρό σου, ακριβώς γιατί ο λόγος σου κρύβει μια ένταση η οποία παρεξηγείται από τους άλλους. Μαζί, έχεις την τάση να κρατάς το γκάζι λίγο παραπάνω από ότι συνηθίζεις, οπότε καλό θα ήταν να αφήσεις τη βιασύνη σου στην άκρη προς το παρόν. Μπορείς να διεκδικήσεις μια καινούργια συμφωνία, να κάνεις ταξίδια, σημαντικές συναντήσεις και δεν αποκλείεται να σου παρουσιαστεί η ένα φλερτ.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου, ο Άρης αναμένεται να σου προκαλέσει αρκετά αναπάντεχα έξοδα, όμως να είσαι σίγουρος ότι όλο αυτό θα σε κινητοποιήσει ώστε να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να γεμίσεις την τσέπη σου. Στις 14 Φεβρουαρίου η σύνοδος μεταξύ Άρη και Πλούτωνα θα σου δώσει μια παραπάνω εμμονή με το χρήμα και υπάρχει κίνδυνος να προχωρήσεις προς ανορθόδοξες μεθόδους για να εξασφαλίσεις υλική και ψυχολογική σταθερότητα. Προτίμησε να κάνεις αρχικά έναν προσεκτικό προϋπολογισμό και ζύγισε προσεκτικά τις οικονομικές προτάσεις που δέχεσαι.

Υδροχόος

Υδροχόε, φαίνεται να έχεις τα νεύρα σου μέσα σε αυτό το διάστημα, όμως το θετικό είναι ότι ο Άρης από το δικό σου ζώδιο σε ωθεί να καταφέρεις το ακατόρθωτο στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Κατά τη διάρκεια του Φλεβάρη έχεις μια εμμονή με το να επιτύχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κάνεις τις κατάλληλες προσπάθειες για να ξεκινήσεις μια νέα αρχή. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι ότι είσαι πιο επιρρεπής στο να δράσεις διασπαστικά, οπότε αν πραγματικά χρειάζεσαι μια συνεργασία ή θέλεις να κρατήσεις τη σχέση σου, θα χρειαστεί να μάθεις να διατηρείς το στόμα σου κλειστό.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου πρόκειται να υπάρξει μια περίοδος εσωτερικής έντασης για εσένα. Το καλό είναι ότι ευνοείσαι σε οποιουδήποτε τύπου παρασκηνιακή δράση. Περνάς απαρατήρητος όποτε είναι απαραίτητο. Μαζί, μπαίνεις στη διαδικασία να επιδιώξεις μια επανασύνδεση ή μια επιστροφή σε μια παλαιότερη συνήθεια. Έχεις περισσότερες πιθανότητες να την επιτύχεις κατά τη διάρκεια του Φλεβάρη. Ο Μάρτης σου φέρει οικονομική υποστήριξη, αλλά και καβγαδάκια.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr