Ζώδια: Ερωτικοί μπελάδες το 2023 – Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς να… απιστήσουν;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ερωτικοί μπελάδες το 2023 – Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς να… απιστήσουν;

Ζώδια: Ερωτικοί μπελάδες το 2023 – Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς να… απιστήσουν;

Ποιους πρέπει να «φοβάσαι»;

Λατρεμένο το απαγορευμένο λέει ένα τραγούδι της Άννας Βίσση και ενώ όλοι λένε : «Απιστία; Εγώ ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο» είναι γεγονός ότι έρχεται κάποια στιγμή αυτή η κακιά ώρα που οι άμυνες πέφτουν και οι ερωτικοί μπελάδες ξεκινούν!  Το 2023 λοιπόν θα φέρει μαζί του και τις ερωτικές απιστίες, τα ερωτικά μπερδέματα, τα διλήμματα και τα διπλά ερωτικά ταμπλό! Αυτό το άρθρο έχει «προειδοποιητικό» χαρακτήρα και εμείς αναφερόμαστε αποκλειστικά και μόνο στο ποια ζώδια έχουν «ροπή» προς την απιστία… για το αν τελικά θα σου τα φορέσει ο καλός σου ή η καλή σου το 2023 είναι θέμα αποκλειστικά και μόνο αστρολογικού χάρτη αλλά και ερωτικής συναστρίας.

Επειδή σε αυτό το άρθρο θέλουμε να είμαστε απόλυτα δίκαιοι, θα σου αναφέρουμε από κάθε ζωδιακή ομάδα τους εκπροσώπους εκείνους (βάση της ημερομηνίας γέννησής τους) που είναι πιο «επίφοβοι» για απιστία!΄.

Ζώδια Μεταβλητού Σταυρού: ΔΙΔΥΜΟΙ – ΠΑΡΘΕΝΟΙ – ΤΟΞΟΤΕΣ – ΙΧΘΥΕΣ

Μην σε πιάνει κρύος ιδρώτας αν το ταίρι σου ανήκει σε αυτή την ζωδιακή ομάδα … Για απιστία είναι πιο επίφοβος αν έχει γεννηθεί τις παρακάτω ημερομηνίες: Δίδυμος 12-20 Ιουνίου, Παρθένος 15-22 Σεπτεμβρίου, Τοξότης 14-21 Δεκεμβρίου και Ιχθύς 11-19 Μαρτίου! Γιατί μπορεί να μπλέξει και να οδηγηθεί στην απιστία;  Θα την πατήσει σιγά – σιγά χωρίς να το καταλάβει … ένα αθώο φλερτ, θα φέρει μία ακόμα επικοινωνία και ο Ποσειδώνας θα απλώσει τα δίχτυα του και … το ταίρι σου θα θολωθεί! Μία άλλη περίπτωση είναι ότι η σχέση σας μπορεί να έχει πέσει στην ρουτίνα και ο ένας να θεωρεί τον άλλον δεδομένο με αποτέλεσμα να αφήσετε αρκετό χώρο για να εισβάλει ένα τρίτο άτομο στην σχέση! Ποια είναι όμως τα sosδιαστήματα που το ταίρι σου πρέπει να το έχεις σε «ερωτική καραντίνα»; Σημείωσε: 10-15 Μαρτίου, 1-4 Μαΐου, 15-19 Ιουνίου, 18-22 Αυγούστου , 15-19 Σεπτεμβρίου, 1-4 Νοεμβρίου, 14-17 Δεκεμβρίου, 24-29 Δεκεμβρίου!

Ζώδια Σταθερού Σταυρού: ΤΑΥΡΟΙ – ΛΕΟΝΤΕΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΙ-ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Είναι οι «σταθεροί» του ζωδιακού, αυτοί που άμα κολλήσουν ερωτικά με ένα άτομο, δεν ξεκολλάνε, έλα ντε όμως που ο Ουρανός από τον Ταύρο τους ανατρέπει τα πάντα, σκέψεις, συναισθήματα, επιθυμίες…  Μπορεί να μην έχουν διάθεση να μπλέξουν, να μπερδευτούν ή και να πληγώσουν ερωτικά τον άνθρωπο που αγαπούν και που είναι χρόνια μαζί, το 2023 όμως συχνά θα νιώσουν ότι «πνίγονται» και ότι θέλουν την ανεξαρτησία τους. Οι καβγάδες που θα προκύπτουν στην μόνιμη σχέση θα τους κάνουν συχνά να γίνονται «επαναστάτες» και αντιδραστικοί! Εκεί λοιπόν πάνω στην κόντρα, την αντίδραση και την επανάσταση … τσουπ μπορεί να μπει κάτι καινούργιο στην ζωή τους , το οποίο όμως δεν θα έχει τα «φόντα» για να κρατήσει και να διατηρηθεί ως σχέση! Ποιοι είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού που είναι πιο Επίφοβοι για Απιστία το 2023; Ταύροι γεννημένοι 5-15 Μαΐου, Λέοντες γεννημένοι 7-17 Αυγούστου, Σκορπιοί 7-17 Νοεμβρίου, Υδροχόοι 5-15 Φεβρουαρίου. Αν ο σύντροφός σου έχει γεννηθεί σε κάποια από τις παραπάνω ημερομηνίες δείξε παραπάνω προσοχή τα διαστήματα: 10-15 Ιανουαρίου, 25-31 Μαρτίου, 4-9 Μαΐου, 20 Ιουνίου έως και 2 Ιουλίου,  9 έως 16 Αυγούστου , 25-29 Σεπτεμβρίου!  Στην ίδια ζωδιακή ομάδα όμως υπάρχουν και άλλοι εκπρόσωποι που είναι SOSγια απιστία και είναι οι γεννημένοι 21 Απριλίου, 23 Ιουλίου, 23 Οκτωβρίου, 20 Ιανουαρίου! Αν ο σύντροφός σου έχει γενέθλια σε αυτές τις ημερομηνίες δείξε προσοχή 3 Απριλίου έως 22 Μαΐου και 1-5 Ιουνίου!

Ζώδια Παρορμητικού Σταυρού: ΚΡΙΟΙ – ΚΑΡΚΙΝΟΙ – ΖΥΓΟΙ – ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Πάμε να δούμε τους «επικίνδυνους» για απιστία το 2023 που ανήκουν σε ζώδιο του παρορμητικού σταυρού και πιο συγκεκριμένα σε αυτή την ομάδα πιο επιρρεπείς βρίσκονται αυτή την χρονιά οι Κριοί γεννημένοι 18-20 Απριλίου, οι Καρκίνοι 20-22 Ιουλίου , οι Ζυγοί 20-22 Οκτωβρίου και οι Αιγόκεροι 17-19 Ιανουαρίου! Αυτοί οι εκπρόσωποι του ζωδιακού, δεν θα μπορούν να κατευνάσουν τα ερωτικά τους ένστικτα που θα είναι πολύ φλογερά και παθιασμένα,υπάρχει όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΑ…  Ο ερωτικός πόθος για ένα άλλο άτομο είναι πολύ πιθανό να έχει ξεκινήσει από το 2022.  Ποια είναι τα χρονικά διαστήματα που αυτά τα ζώδια θα μπορούν πιο εύκολα να την πατήσουν και να παρασυρθούν;  10-16 Μαρτίου, 10-22 Ιουλίου, 9-21 Οκτωβρίου, 1-3 Δεκεμβρίου.