Ζώδια: Φαρμακερή προβλέπεται η εβδομάδα (5-11/2) με απανωτά «χαστούκια» στα ερωτικά
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Φαρμακερή προβλέπεται η εβδομάδα (5-11/2) με απανωτά «χαστούκια» στα ερωτικά

Ζώδια: Φαρμακερή προβλέπεται η εβδομάδα (5-11/2) με απανωτά «χαστούκια» στα ερωτικά

Δες αναλυτικά την πρόβλεψη για το ζώδιό σου

Τεράστιο ενδιαφέρον κρύβει η συγκεκριμένη εβδομάδα όπου μας χαιρετά και ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου ήδη από Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, βοηθώντας τους Υδροχόους, τους Λέοντες, αλλά και τους Ζυγούς και Κριούς να επικοινωνήσουν πιο ανοιχτά στον έρωτα.

Την ίδια ημέρα έχουμε το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Χείρωνα που θα πιέσει Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς και Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου με κάποια σκληρά λόγια ή απογοητεύσεις στα αισθηματικά.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ απ’ ότι φαίνεται αυτή η εβδομάδα για σένα είναι γεμάτη κοινωνικοποίηση και μάλιστα θα είσαι από τους πρωταγωνιστές που θα έχουν τις περισσότερες εξελίξεις στον έρωτα. Κανονίζεις εξόδους, περνάς όμορφα με φιλικά πρόσωπα, ενώ αν υπάρχει ήδη κάποιο ενδιαφέρον από έναν άνθρωπο που σου παρουσιάζει μέχρι σήμερα φιλικές προθέσεις, δεν αποκλείεται να σου δώσει πλέον διαφορετικά σημάδια. Προφανώς πέρα από καινούργιους έρωτες ή την αναθέρμανση του υφιστάμενου έρωτά σου θα υπάρξουν και διάφορες εντάσεις. Πρέπει, όμως, να αναλογιστείς ότι αγάπη χωρίς πείσματα δεν έχει νοστιμάδα. Αντίστοιχα, για εσένα που βιώνεις μια σημαντική κρίση στη σχέση σου θα παρατηρηθεί αποστασιοποίηση.

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε αναμένεται και εσύ να έχεις κάποιες εξελίξεις και εντάσεις κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εβδομάδας. Στην πραγματικότητα οι περισσότερες οφείλονται στην τάση σου να υπεραναλύεις το παρελθόν και να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Κάποιες ανασφάλειες που δημιουργείς εσύ στον εαυτό σου αποτελούν τον λόγο για τον οποίο κοντράρεσαι με το ταίρι σου ή γενικότερα δεν προσεγγίζεις τον άνθρωπο που θέλεις να εντάξεις στην καθημερινότητά σου με έναν γλυκό τρόπο. Βέβαια για εσένα που ανήκεις στο 2ο ή το 3ο δεκαήμερο δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να προκύψει ένας ξαφνικός έρωτας ή να επιλυθούν κάποια εμπόδια του δεσμού σου γρήγορα.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε ο Ερμής στον υδροχόο σου δωρίζει απέραντη αισιοδοξία και έτσι ακτινοβολείς από αυτοπεποίθηση και γίνεσαι πιο γοητευτικός. Η εβδομάδα αυτή δεν σου υπόσχεται συνταρακτικά γεγονότα στα αισθηματικά σου, όμως για εσένα, τον ελεύθερο, που αναζητεί συνεχώς καινούργιες ερωτικές περιπέτειες το σύμπαν δεν θα σε αφήσει με παράπονα. Είσαι πολύ λαμπερός και προσελκύεις στη ζωή σου πρόσωπα τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερα κοινά μαζί σου, αλλά υπάρχει καλή θέληση και από τις 2 πλευρές να βρείτε κοινό έδαφος. Αναφορικά με σένα που έχεις το δεσμό σου η τρέχουσα εβδομάδα πέρα από κάποιες μικρές παρεξηγήσεις ενδυναμώνει, τελικά, το επικοινωνιακό κομμάτι.

Καρκίνος

Αγαπημένε Καρκίνε η συγκεκριμένη εβδομάδα για εσένα υπόσχεται αρκετά θετικά γεγονότα χάρη στις θετικές όψεις που κορυφώνονται. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη που ολοκληρώνεται στο ζώδιο του Υδροχόου που αποκαλύπτει ότι αρκετές από τις ανασφάλειές σου πρόκειται να έρθουν στην επιφάνεια. Πρόσεξε μην τυχόν αποτελέσουν τον λόγο κάποιων διασπάσεων στα ερωτικά σου. Το θετικό είναι ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα σου εμφανιστούν διάφορες ευκαιρίες καινούριων γνωριμιών, καθώς και η δυνατότητα να συνεννοηθείς πολύ πιο εποικοδομητικά με το άλλο σου μισό.

Λέων

Φίλε Λέοντα, είναι γεγονός ότι στρέφεις την προσοχή στους άλλους ήδη από Δευτέρα, με τον Ερμή από απέναντί σου, στον Υδροχόο. Διευρύνεις τον νου σου είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες γίνεσαι πιο κοινωνικός και ως επακόλουθο σου γίνεται πολύ πιο εύκολο να κάνεις νέες επαφές. Υπάρχουν διαφορές όψεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που σου εξασφαλίζουν όμορφες στιγμές με τον υφιστάμενο δεσμού σου. Από την άλλη, κράτησε κατά νου ότι η εβδομάδα κλείνει λίγο δύσκολα. Παρατηρούνται διασπαστικές τάσεις, παρεξηγήσεις, ενώ αναμένεται να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου και να προχωρήσεις σε παράτολμες κινήσεις, χωρίς καν να αναλάβεις τις ευθύνες σου στο τέλος.

Παρθένος

Παρθένε μου, φαίνεσαι απορροφημένος από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, μιας και η Νέα Σελήνη κοντράρει τα προσωπικά και τα εργασιακά σου. Ξεκίνησε δραστηριότητες οι οποίες σου ανεβάζουν τη διάθεση, γιατί το στρες σου εκτιμάται να αυξηθεί κατά την τρέχουσα εβδομάδα. Αυτό μπορεί να αποτελέσει την αίτια πολλών εντάσεων και διαφωνιών μέσα στη σχέση σου ή να σου ‘αφαιρέσει’ μέρος της γοητείας σου. Έτσι, θα σου είναι πιο δύσκολο να προσεγγίσεις λειτουργικά τον έρωτα. Πάντως, υπάρχουν θετικές όψεις που σου υπόσχονται και καλές εξελίξεις, όπως ένα φλερτ που σε ανανεώνει. Νέα ερωτικά ειδύλλια μέσα από τον εργασιακό χώρο πρόκειται να αναπτυχθούν.

Ζυγός

Ζυγέ μου, για εσένα έρχεται μία σούπερ ερωτική εβδομάδα, ιδίως χάρη στην Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Κράτησε κατά νου, όμως, πως δεν σχηματίζει εύκολες όψεις, επομένως αν διανύεις μία βαριά κρίση στο δεσμό σου είναι πολύ πιθανό να παρατηρηθεί περαιτέρω αποστασιοποίηση. Καλλιέργησε την επικοινωνία σε βαθύτερο επίπεδο, ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις. Σε γενικές γραμμές, έχεις πολλές εξελίξεις στα αισθηματικά κι αν αναζητάς ένα ταίρι, το σύμπαν μπορεί να σου το φέρει από εκεί που δεν το περιμένεις. Για εσένα που έχεις μία σταθερή σχέση, αυτές τις μέρες κάνεις σκέψεις για το πώς θα ήθελες να είστε στο μέλλον.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου σου αυξάνει κατακόρυφα κάποιες εσωτερικές αδυναμίες κι ανασφάλειες. Η Νέα Σελήνη έρχεται να μεγεθύνει οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρχε μέσα σου και δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον λόγο για τον οποίο βιώνεις περισσότερες κρίσεις στη σχέση σου, εφόσον ήδη υπήρχαν. Αν ο δεσμός σου είναι σε καλή κατάσταση, προσπαθείς να τον σταθεροποιήσεις. Για εσένα που είσαι μόνος, πολύ πιθανές είναι οι αναπάντεχες γνωριμίες, για τις οποίες απαιτείται αρκετή προσπάθεια και ψύχραιμη διαχείριση ώστε να εξελιχθούν σε κάτι πιο μόνιμο.

Τοξότης

Τοξότη μου, ήρθε μία εβδομάδα πρόκληση, αλλά ο έμφυτος ενθουσιασμός σου θα την καλωσορίσει με μεγάλο ενδιαφέρον! Αληθεύει ότι θα έχεις εντάσεις, παρεξηγήσεις έως και μία απογοήτευση στον έρωτα, αλλά μαζί η Νέα Σελήνη σου υπόσχεται φλερτ και γνωριμίες από το πουθενά, αν είσαι μοναχούλης. Εκτιμάται να κάνεις ένα Σκωτσέζικο ντους μεταξύ θετικών και δύσκολων γεγονότων στα αισθηματικά σου, άρα η συμβουλή μου είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις, μέχρι να ηρεμήσει… το τοπίο. Εσύ, δεσμευμένε, θα καβγαδίσεις με το άλλο σου μισό, αλλά τα πράγματα δείχνουν διαχειρίσιμα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, μολονότι η εβδομάδα αυτή χαρίζει εξελίξεις στα αισθηματικά σου, η αυτοπεποίθησή σου είναι μία πάνω – μία κάτω. Από τη στιγμή που θα κατορθώσεις να πάρεις τον έλεγχο των σκέψεων και συναισθημάτων σου -πράγμα στο οποίο έχεις ταλέντο – θα αποφύγεις με επιτυχία κάθε ένταση. Είσαι ελεύθερο πουλί; Οι γνωριμίες έρχονται, ενώ δεν αποκλείεται ένας έρωτας να γεννηθεί μέσα από εντάσεις! Είσαι δεσμευμένος; Πρόκειται να έχεις διαφωνίες με το ταίρι σου, αλλά δεν είναι κάτι απόλυτα διασπαστικό, εκτός κι αν αυτό ανατρέπεται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο ή η σχέση σου ήδη περνούσε κρίση.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, η εβδομάδα αυτή στρέφει τα φώτα επάνω σου, κάνοντας δώρο ένα σωρό εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη θα σε κινητοποιήσει να αποβάλλεις οτιδήποτε ήταν τοξικό στον έρωτα και θα σε βοηθήσει να κάνεις μία νέα αρχή βλέποντας τη σχέση σου διαφορετικά ή δημιουργώντας μία καινούρια. Το μεγαλύτερο ατού σου είναι το επικοινωνιακό κομμάτι, χάρη στον Ερμή που βρίσκεται επάνω σου. Ο λόγος σου είναι διπλωματικός και γοητεύεις το στόχο σου πολύ πιο εύκολα. Θα παρατηρήσεις εσωτερικές εντάσεις και μία ανάγκη για επανασύνδεση.

Ιχθύς

Για εσένα Ιχθύ, η τρέχουσα εβδομάδα σε καλεί να παραμείνεις στο παρασκήνιο, κάνοντας κρυφά ξεκινήματα ή επιδιώκοντας μία επανασύνδεση και συναντήσεις τέτοιου τύπου. Έχει αρκετό ενδιαφέρον το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα που σου ‘μετατρέπει’ ένα φιλικό πρόσωπο σε θαυμαστή! Αντίστροφα, είναι πολύ πιθανό να αλλάξεις προθέσεις απέναντι σε κάποιο άτομο από τον φιλικό σου περίγυρο. Τα γεγονότα στα ερωτικά σου δεν αναμένονται ιδιαίτερα τρανταχτά, σίγουρα όμως θα υπάρξουν ανανεωτικές συζητήσεις και φλερτ.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr