Ζώδια: Για ποιους φέρνει ο Φεβρουάριος μεγάλες αλλαγές και ανακατάξεις ζωής;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Για ποιους φέρνει ο Φεβρουάριος μεγάλες αλλαγές και ανακατάξεις ζωής;

Ζώδια: Για ποιους φέρνει ο Φεβρουάριος μεγάλες αλλαγές και ανακατάξεις ζωής;

Ανήκεις στα 4 ζώδια που ο Φλεβάρης θα είναι μήνας σταθμός;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που η πορεία του Φεβρουαρίου θα είναι εξαιρετικά σημαντική και ως το τέλος του μήνα θα έχουν σημαντικές ανακατατάξεις ζωής; Η αστρολόγος Αθηνά Βαγενά έχει την απάντηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με μία ανατρεπτική Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα, με την συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο, ήδη λοιπόν από την έναρξη του μήνα οι Ταύροι δέχεστε μία έντονη επιρροή για αλλαγή, η διάθεσή σας γίνεται αρκετά πιο εκρηκτική και ανατρεπτική ενώ τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σας, σας ωθούν σε σημαντικές αλλαγές πορείας ζωής. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας,  τόσο τις πρώτες 5 ημέρες του μήνα όσο και την περίοδο 20-22 Φεβρουαρίου, υπάρχουν οι λόγοι για να πούμε ότι ωθείτε σε επαναστατικές ανακατατάξεις, είτε στα επαγγελματικά σας, είτε ακόμα και στην προσωπική ζωή και στις σχέσεις σας. Ακόμα και αν κάποιες στιγμές πιεστείτε, θα συνειδητοποιήσετε ότι ο Φεβρουάριος για εσάς ήταν εντέλει ένας μήνας απελευθερωτικός, που σας οδήγησε να ανακαλύψετε σημαντικές αλήθειες μέσα σας. Ο Φεβρουάριος ωστόσο είναι μήνας σημαντικός και για τους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου, αφού ο Κρόνος ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και λίγο πριν την αποχώρηση του τεστάρει, δοκιμάζει, περιορίζει και πιέζει με αρκετές ευθύνες προκειμένου να μπουν αυστηρές οριοθετήσεις σε στόχους και σε καριέρα … Τέλος, οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου, είστε αρκετά πιο ανάλαφροι στην πορεία του μήνα,  όμως ο Φεβρουάριος για εσάς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μήνας «σταθμός» γιατί ήδη από το ξεκίνημά του σας δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για να βάλετε σε εφαρμογή ένα επαγγελματικό σχέδιο ή για προβείτε σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα!

ΛΕΩΝ

Φεβρουάριος 2023 και ναι είναι μήνας σταθμός για τα Λιοντάρια και για κάθε δεκαήμερο οι λόγοι είναι διαφορετικοί … Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου κάνετε σημαντικά βήματα επέκτασης, προόδου, ανάδειξης, εμπλουτίζετε τις εμπειρίες σας, την τεχνογνωσία σας, προχωράτε σε νέες συνεργασίες, ξεκινάτε νέες σχέσεις και διακατέχεστε από ενθουσιασμό και αισιοδοξία γιατί η ζωή σας μπαίνει σε μία νέα ρότα και αυτό σας συναρπάζει! Οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου, καλωσορίζετε τον Φεβρουάριο και από το ξεκίνημά του βρίσκεστε σε αναβρασμό, είτε γιατί αλλάζει η ζωή σας, είτε γιατί εσείς οι ίδιοι έχετε βαρεθεί και θέλετε να κάνετε την προσωπική σας ανατροπή και να αλλάξετε πορεία και κατεύθυνση. Δεν λείπουν όμως και τα ξαφνικά ευτράπελα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, ενώ αρκετοί από εσάς διανύετε έναν μήνα που θα θέλετε και θα καταφέρετε διακαώς να απελευθερωθείτε είτε από έναν δυσλειτουργικό γάμο, είτε από μία εργασία που νιώθατε πως σας περιορίζει ! Το ζητούμενό σας θα είναι η αυτονομία και η απελευθέρωσή σας,  για αυτό το ζητούμενο θα έρθετε πολλές φορές σε κόντρα, αλλά θα το πετύχετε. Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου νιώθετε πιο βαριές και κουρασμένες τις πλάτες σας, ενώ παίρνετε βαθιές ανάσες γιατί πολύ σύντομα θα αποχαιρετίσετε τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου … Ο Φεβρουάριος για εσάς είναι μήνας σταθμός γιατί στην πορεία του θα ξεκαθαρίσετε σημαντικά το κλίμα σε σχέσεις, σε συνεργασίες, θα καταλήξετε πιο ώριμα και συνειδητά στο ποιοι άνθρωποι θα αποτελέσουν τους σταθερούς συνοδοιπόρους σας…  Δεν θα λείψουν όμως αυτό το μήνα οι πικρίες, οι απογοητεύσεις, οι αποχωρισμοί και τα οριστικά κλεισίματα κύκλων σε σχέσεις και σε συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος λοιπόν είναι γεγονός ότι θα είναι ο μήνας που θα αλλάξουν πολλά μέσα σας αλλά και στην ροή της ζωής σας, καθώς και στις συνήθειες σας.  Μήνας «σταθμός» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Φεβρουάριος για τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου, γιατί στην πορεία του εφαρμόζετε ανακατατάξεις στους χώρους σας, στο σπίτι σας, στην οικογένειά σας, βελτιώνετε την καθημερινότητα και την εργασία σας ενώ από τις 20/2 γίνονται ενάρξεις που φέρνουν περισσότερη χαρά και ικανοποίηση στην ζωή σας, πολλοί θα ερωτευτείτε, ή θα έχετε μία μεγάλη ικανοποίηση από παιδί σας.  Πιο ταραχώδης μήνας θα είναι ο Φεβρουάριος για τους Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου και στην πορεία του πολλές φορές θα νιώστε ότι πράγματι διανύετε ένα μήνα σταθμό στην ζωή σας….  Η Πανσέληνος στις 5/2 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου με την συμμετοχή του Ουρανού και η ενεργοποίηση της Σεληνιακής  Έκλειψης που είχε προηγηθεί στις 8 Νοεμβρίου 2022 στο ζώδιο σας , είναι φανερό ότι σας ωθούν σε κραυγαλέες, ακαριαίες, έντονες αλλαγές στην ζωή σας, γιατί νιώθετε ότι το ποτήρι έχει πλέον ξεχειλίσει! Οι σχέσεις σας αλλάζουν μορφή, βιώνετε προκλητικές και άστατες συμπεριφορές από τα άτομα που συνδέεστε στενά και πολλοί οδηγείστε στο κλείσιμο κύκλο σε σταθερή συνεργασία, σε γάμο ή σε μόνιμη σχέση. Οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, έχετε μπροστά σας έναν μήνα «σταθμό» που στην πορεία του θα λάβετε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι ο επιμένων νικά … Δεν παύει όμως ο Φεβρουάριος να είναι μήνας ευθυνών, πιέσεων, δοκιμασιών, που νιώθετε τις πλάτες σας πιο βαριές, που αναλαμβάνετε πολλές υποχρεώσεις οικογενειακές ή επαγγελματικές και δίνετε το δικό σας τεστ με τον Κρόνο, λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το ζώδιο του Υδροχόου! Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που δίνετε το τελικό τεστ «αξιολόγησης» και η πορεία του σας ωριμάζει και σας βοηθά να κάνετε οριοθετήσεις και ξεκαθαρίσματα στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και η πορεία του μπορεί πραγματικά να χαρακτηριστεί «σταθμός» για την πορεία και την εξέλιξή σας, σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκετε.  Οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, βρίσκεστε σε ένα στάδιο ουσιαστικής ανανέωσης της ζωής σας και ως τις 5 του μήνα βάζετε μπροστά νέα σχέδια, νέα ξεκινήματα που σας συναρπάζουν, σας κάνουν πιο δημιουργικούς και σας θέτουν σε εγρήγορση! Εφαρμόζετε νέες αποφάσεις στην ζωή σας, έρχεστε σε επαφή με νέους ανθρώπους, το μυαλό σας καθαρίζει από δυσάρεστες σκέψεις, είστε διαρκώς σε κίνηση και ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σας και σας βοηθά σε κάθε δράση και απόφασή σας.  Οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου βιώνετε έναν πιο έντονο και εκρηκτικό Φεβρουάριο, όμως μέσα από δυναμικά γεγονότα, θα αλλάξει η ζωή σας άρδην και στον απολογισμό σας μετά από καιρό θα αναγνωρίσετε ότι ήταν μήνας «σταθμός» στην ζωή σας.  Η Πανσέληνος στης 5/2 στον Άξονά σας (Λέοντα – Υδροχόου) με την συμμετοχή του Ουρανού και την Ενεργοποίηση της Σεληνιακής Έκλειψης που έγινε στις 8 Νοεμβρίου 2022 στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι γεγονός ότι θα φέρουν τα πάνω κάτω στην ζωή σας, στην σχέση σας, στην καθημερινότητά σας. Γεγονότα που αφορούν την εξέλιξη μίας σχέσης, ενός γάμου, μίας οικογενειακής υπόθεσης ή και των επαγγελματικών σας, είναι μερικά από τα «ξαφνικά» του μήνα που θα σας ωθήσουν σε αλλαγή πορείας ζωής  – το τί ακριβώς, εξαρτάται πάντα από τον αστρολογικό σας χάρτη – ! Εσείς, καλείστε σε αυτό το μήνα να ξεφύγετε από την ζώνη βολής και να ακολουθήσετε το ρεύμα αλλαγών που ανοίγεται μπροστά σας και είναι αναπόφευκτο! Οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, στην πορεία του Φεβρουαρίου λαμβάνετε και εφαρμόζετε καθοριστικές αποφάσεις για την ζωή σας και το μέλλον σας.  Βάζετε όρια, λέτε περισσότερα «όχι», σκληραίνετε και δίνετε την προσωπική σας μάχη προκειμένου να βάλετε σταθερές δομές στην ζωή σας και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχετε , έστω και αν θα κοπιάσετε πολύ περισσότερο.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr