Ζώδια: Η αντίθεση Αφροδίτης – Δία (10/12) φέρνει πάθη και υπερβολές
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Η αντίθεση Αφροδίτης – Δία (10/12) φέρνει πάθη και υπερβολές

Ζώδια: Η αντίθεση Αφροδίτης – Δία (10/12) φέρνει πάθη και υπερβολές

Δες αναλυτικά την πρόβλεψη για το δικό σου ζώδιο

Με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία (10/12) κυριαρχεί η υπερβολή η οποία παρασύρει τα ζώδια σε σπατάλες τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές.

Στον οικονομικό τομέα μπορεί να γίνουμε πλεονέκτες και να έχουμε την δίψα να αποκτήσουμε κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχουμε με αποτέλεσμα να κάνουμε άσκοπες αγορές αλλά να μένουμε ακάλυπτοι.

Στον ερωτικό τομέα θα λειτουργήσουμε αρκετά επιπόλαια και στην συνέχεια θα το μετανιώσουμε. Η όψη αντίθεσης Αφροδίτης – Δία, μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για να διασκεδάσουμε, να το ρίξουμε έξω, να φλερτάρουμε, αλλά και για να δούμε μία προσωρινή εύνοια στα οικονομικά.

Κριός

Με την αντίθεση Αφροδίτης – Δία σε πιάνει πλεονεξία σου και τα θέλεις όλα δικά σου. Σίγουρα ανοίγονται καλές ευκαιρίες για να έχεις ένα έξτρα κέρδος που θα τονώσει το εισόδημα σου όμως αυτό τον καιρό θα είσαι πολύ επιρρεπής στη σπατάλη και μπορεί να κάνεις άσκοπες αγορές γιατί δεν θα σου αρκεί αυτό που ήδη έχεις. Στην ερωτική σου ζωή κυριαρχεί το πάθος και υπερβολή

Ταύρος

Η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο σου σε βοηθάει να το ρίξεις έξω, να περάσεις καλά, αλλά και να λειτουργήσεις λίγο πιο επιπόλαια στον αισθηματικό τομέα. Βρίσκεις τον αυθορμητισμό σου και χαίρεσαι σαν μικρό παιδί αυτές τις ημέρες. Θα είσαι πιο ασυγκράτητος στις απολαύσεις της ζωής, στο καλό φαγητό, στα λούσα και στην καλοπέραση

Δίδυμοι

Αγαπητέ μου Δίδυμε με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία ανοίγονται καλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που σε γεμίζουν με ενθουσιασμό! Η δουλειά σου αποδίδει καλά και οι συνθήκες βελτιώνονται. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις λίγο περισσότερο είναι τη διατροφή σου για το λόγο ότι θα είσαι πιο επιπόλαιος και άτσαλος και θα πέσεις με τα μούτρα στις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές

Καρκίνος

Οι μέρες σου γεμίζουν με κέφι ερωτισμό και ευκαιρίες για διασκέδαση και καλοπέραση. Με την αντίθεση της Αφροδίτης από το Σκορπιό με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου είσαι ψυχή της παρέας ενώ δέχεσαι τα φλερτ και τις επιβεβαιώσεις που ανεβάζουν το ηθικό σου. Είναι μία καλή ευκαιρία να διασκεδάσεις σαν μικρό παιδί, απλά βάλε λίγο φρένο στα έξοδα που αφορούν τη διασκέδαση ή τον καλλωπισμό για το λόγο ότι μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις τον έλεγχο.

Λέων

Με την αντίθεση της Αφροδίτης από το Σκορπιό με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου σε διακατέχει ο ενθουσιασμός για να κάνεις νέα ανοίγματα στα επαγγελματικά σου αλλά και για να αναμορφώσεις τη ζωή σου. Η συναισθηματική υπερβολή θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό των ημερών και ίσως να είναι και το λάθος που θα σε οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις. Θα χαλάσεις κάποια έξτρα χρήματα για το σπίτι και την οικογένεια είτε θα επιδοθείς στο shopping therapy προκειμένου να τονώσεις την ψυχολογία σου.

Παρθένος

Ναι σημαντικές γνωριμίες, ερωτικές περιπέτειες αλλά και ευχάριστη διάθεση σου επιφυλάσσει η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία. Είναι μία καλή ευκαιρία να προγραμματίσεις σε ένα ταξιδάκι, να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο σε μία νέα εμπειρία, ενώ αν είσαι σε αναζήτηση μίας νέας ερωτικής περιπέτειας σίγουρα η όψη αυτή αναμένεται να σε ικανοποιήσει.

Ζυγός

Με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία βλέπεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει και έχει στην άνεση να κάνεις τις αγορές των χριστουγέννων αλλά και να το ρίξεις περισσότερο έξω. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου και ανανεώνεσαι εσωτερικά ψυχικά συναισθηματικά ενώ γίνεσαι αρκετά πιο γενναιόδωρους προς τους δικούς σου ανθρώπους. Σημαντικό ωστόσο είναι να παραμένεις και ολιγαρκής γιατί Η όψη αυτή μπορεί να σε κάνει αρκετά ανικανοποίητου τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο και σχηματίζει αντίθεση με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή ! Αναμένεται να σου δοθεί μία σημαντική ευκαιρία για να τονώσεις τη σχέση σου ή για να δημιουργήσεις μία καινούργια. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα ερωτική γνωριμία θα σε συναρπάσει και θα έχει την προοπτική να εξελιχθεί και να δώσει χαρά στη ζωή σου. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση αναμένονται όμορφες προτάσεις και στιγμές με το σύντροφό σου. Δεν λείπει βεβαίως και η επιπολαιότητα η οποία στην παρούσα φάση δεν είναι απαραίτητο ότι θα δημιουργήσει προβλήματα αν και εφόσον δεν πάρεις τόσο σοβαρά κάποιες καταστάσεις.

Τοξότης

Οι προοπτικές που ανοίγονται τώρα στα επαγγελματικά σου είναι αρκετά χαρμόσυνες και είναι φανερό ότι το άνοιγμα στην εργασία σου τονώνει το πορτοφόλι σου και σε βοηθά να πάρεις ικανοποίηση και επιβεβαίωση από τις εργασιακές εξελίξεις. Προσπάθησε να μη φορτώνεις το πρόγραμμά σου με πολλές δραστηριότητες και κάνε λίγοι ρέγουλα στο φαγητό για το λόγο ότι θα είσαι αρκετά ασυγκράτητος στις διατροφικές ατασθαλίες.

Αιγόκερως

Με την αντίθεση της Αφροδίτης από το Σκορπιό με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου αναμένονται ανέλπιστα χαρούμενες και τυχερές στιγμές στα αισθηματικά σου ενώ το κλίμα γύρω σου γίνεται γιορτινό και μπορείς να χαρείς σαν μικρό παιδί όλες τις ομορφιές αυτής της εποχής. Μία έκπληξη στα αισθηματικά σου αναμένεται να σου προσφέρει χαμόγελα. Το διάστημα είναι εκπληκτικό και για κοινωνικοποίηση αλλά και νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη που το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει αντίθεση με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου και η όψη αυτή αναμένεται να φέρει σπουδαίες νέες ευκαιρίες για να ανελιχθείς επαγγελματικά αλλά και να έχεις την καταξίωση που τόσο πολύ προσδοκάς. Ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο θα σε συναρπάσει ενώ η εκτίμηση και η συμπαράσταση που θα λάβεις από ένα πρόσωπο του επαγγελματικού σου χώρου θα είναι εξαιρετικά σημαντική. Αναμένονται κάποιες αγορές για το σπίτι και την οικογένεια.

Ιχθύς

Ελπίδα, αισιοδοξία και χαρά ακριβώς αυτές είναι οι τάσεις που δημιουργούνται αυτές τις μέρες με την αντίθεση της Αφροδίτης από το Σκορπιό με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου. Το ζώδιό σου δέχεται τις καλύτερες δυνατές επιρροές για να έχεις χαρμόσυνα μηνύματα, ευχάριστες συναντήσεις, ενδιαφέρουσες προτάσεις ή ακόμα και για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ψυχαγωγίας που θα βάλει τη δική του πινελιά για να είναι οι μέρες των Χριστουγέννων αξέχαστες. Μία νέα ερωτική περιπέτεια είναι πολύ πιθανή.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr