Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για το 2020
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για το 2020

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για το 2020

Ποιοι θα είναι τυχεροί στον έρωτα τη νέα χρονιά;

Πώς θα κυλήσει το 2020 για τα αισθηματικά των ζωδίων;

Οι πιο τυχεροί στον έρωτα είναι σαφώς οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Οι ίδιοι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, θα έχουν επίσης ερωτική εύνοια, θα ταλαιπωρηθούν όπως από ανατροπές και ρήξεις!

Από τις εκλείψεις θα “χτυπηθούν” τα παρορμητικά, αλλά και τα μεταβλητά ζώδια όλων των δεκαημέρων. Ωστόσο οι παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου, θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο, λόγω της Συνόδου Κρόνου-Πλούτωνα!

Τα παρορμητικά ζώιδα του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, θα έχουν κι άλλον έναν “αγώνα” να δώσουν, τους τελευταίους μήνες της χρονιάς,, με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό.

Ο Ποσειδώνας φέτος, θα βάλεις ερωτικές… τρικλοποδιές, όχι μόνο στο 2ο δεκαήμερο των μεταβλητών, αλλά και σε αυτούς που ανήκουν στις αρχές του 3ου!

Οι Υδροχόοι και οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου, πέρα από τις ανατροπές του Ουρανού, θα πάρουν και μία γεύση Κρόνου, την άνοιξη μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού!

Για αυτούς που θέλουν επανασύνδεση, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, είναι η κατάλληλη ευκαιρία, ιδίως αν ανήκουν σε ζώδιο της Φωτιάς και του Αέρα!

Ποιες θα είναι οι τυχερές ερωτικές περίοδοι για κάθε ζώδιο το 2020;

ΚΡΙΟΣ

Έως και 13 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις! Φυσικά, απόλυτα ευνοϊκή περίοδος, είναι το διάστημα 7 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου, με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, αφού θα απολαύσεις ερωτική εύνοια, επιτυχίες και σίγουρα βελτιωμένη, σαφώς πιο γοητευτική εμφάνιση! Η Αφροδίτη στους Διδύμους από 3 Απριλίου έως 7 Αυγούστου, θα φέρει ερωτικές γνωριμίες και ευχάριστα νέα όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, όπως και μηνύματα από το ερωτικό σου παρελθόν! Η Αφροδίτη στον Λέοντα, 6 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, θα σου δώσει άπλετη ερωτική τύχη! Είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών, χορταίνεις επιτυχίες συναισθηματικής φύσεως και σίγουρα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις ερωτικές σου εξελίξεις! Το διάστημα από 28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στο Ζυγό, θα βελτιωθεί ο συντροφικός τομέας, είτε με μία νέα σχέση, είτε με μία επισημοποίηση! Τις τελευταίες ημέρες της χρονιάς, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, γεμίζεις μπαταρίες, αλλά και ερωτικές συναρπαστικές εμπειρίες και μάλιστα είναι πολύ πιθανό, να κάνεις ένα ταξιδάκι με το άτομο της καρδιάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με μία Αφροδίτη στον Ιχθύ, από 13 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, πέρα από τις φιλικές σου σχέσεις, που επιτέλους θα βελτιωθούν, θα απολαύσεις και ερωτική ανανέωση με ποικίλους τρόπους! Η Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, είναι σαφώς η καλύτερη εποχή για τα ερωτικά σου ζητήματα! Από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, ετοιμάσου για νέα ερωτικά ξεκινήματα, κατακτήσεις και εξελίξεις στα αισθηματικά σου, που καιρό τώρα περίμενες! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, σου υπόσχεται απόλυτα ερωτικές διακοπές, εκδρομές, ταξίδια και ευχάριστα μηνύματα, από το άτομο που θες! Το μεγάλο ερωτικό “γλέντι” ωστόσο, έρχεται με την Αφροδίτη στην Παρθένο, από 2 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου, αφού θα χορτάσεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και απόλυτη ερωτική επιτυχία! Πιο συντροφική περίοδος, με ευκαιρίες για επισημοποίηση ή νέα σοβαρή σχέση είναι από 21 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου, με την Αφροδίτη απέναντι σου, στο Ζώδιο του Σκορπιού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Από αρχές έως και 13 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, πρώτα ραντεβού, τύχη στις ερωτικές επαφές και νέες γνωριμίες! Το διάστημα 7 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού, θα δεχθείς βοήθεια από φίλους σου, ώστε να καταφέρεις να κερδίσεις, έναν μεγαλεπήβολο ερωτικό σου στόχο! Η Αφροδίτη στο Ζώδιο σου, 3 Απριλίου με 7 Αυγούστου, πέρα από την ευκαιρία της επανασύνδεσης, θα φέρει ομορφιά, γοητεία, ατέλειωτη ερωτική εύνοια, ευκαιρίες και επιτυχίες! Η Αφροδίτη στον Λέοντα, από 6 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, θα φέρει χαρμόσυνα ερωτικά μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συζητήσεις, αλλά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες για τους ελεύθερους! Το διάστημα από 28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στο Ζυγό, είναι σίγουρα το πιο ερωτικό της χρονιάς! Απολαμβάνεις διασκεδάσεις, πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό, επιτυχίες και κατακτήσεις! Τις τελευταίες 15 μέρες του 2020, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να βρεις το άλλο σου μισό ή να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με μία Αφροδίτη στον Ιχθύ, από 13 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, πέρα από την γενική τύχη που θα έχεις, ετοιμάσου για χαρμόσυνες ερωτικές επικοινωνίες, ή ακόμα και ταξιδάκι ανανεωτικά! Η Αφροδίτη στον Ταύρο,από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, θα σου φέρει ερωτικές αλλαγές, εκπλήξεις και ανανεωτικές στιγμές! Η Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, σου προσφέρει τις τέλειες διακοπές! Ερωτικές θετικές εξελίξεις, εκπλήρωση επιθυμιών, ομορφιά και συναισθηματική εύνοια! Η Αφροδίτη στην Παρθένο, από 2 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου, θα φέρει επικοινωνιακή εύνοια στα ερωτικά σου, αλλά και νέες γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος! Την περίοδο, από 21 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Σκορπιού, θα περάσεις υπέροχα, αφού λάμπεις, χορταίνεις κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές και σίγουρα οι εξελίξεις που θα βιώσεις, θα σου προσφέρουν σίγουρα χαρά, όσον αφορά τα ερωτικά σου ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Απόλυτα συντροφικά ξεκινά η χρονιά, έως και 13 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σου δώσει ευκαιρία για επισημοποίηση, βελτίωση σχέσης ή έναρξη σοβαρού δεσμού! Η περίοδος 7 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού, είναι γεμάτη τύχη, καλοπέραση και ερωτικές εμπειρίες! Ερωτικά θέματα που προωθούνται μέσα από επαφές και μετακινήσεις, έχουν σίγουρα επιτυχία! Η Αφροδίτη στο Ζώδιο των Διδύμων, από 3 Απριλίου έως 7Αυγούστου, θα φέρει και νέες γνωριμίες, αλλά και βοήθεια από το φιλικό σου περιβάλλον, όσον αφορά τα ερωτικά σου θέματα που σε απασχολούν! Η Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, από 6 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, θα σου προσφέρει την λάμψη και την ερωτική ανανέωση που χρειαζόσουν! Ετοιμάσου για κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ, άπλετη εύνοια και απόλαυση του Έρωτα! Η περίοδος 28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στο Ζυγό, είναι σαφώς ευνοϊκή για τα ερωτικά σου, ιδίως όσον αφορά επαφές και συναντήσεις! Οι τελευταίες 15 μέρες της χρονιάς, σου επιφυλάσσουν τα καλύτερα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη! Ετοιμάσου για διασκέδαση, αμέτρητες κατακτήσεις και αν έχεις σχέση, ο σύντροφός σου θα σε κακομάθει και θα σε θαυμάζει με ποικίλους τρόπους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Ιχθύ, 13 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, βελτιώνεται στο έπακρο η συντροφική σου ζωή! Μπορείς να αναμένεις νέα σχέση ή ακόμα και επισημοποίηση! Η Αφροδίτη στον Ταύρο, 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, είναι σίγουρα η πιο τυχερή ερωτικά περίοδος! Διασκεδάσεις, φλερτ, πάθος και κατακτήσεις, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, φέρνει χαρμόσυνες ερωτικές επαφές και συναντήσεις! Η Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, θα σου προσφέρει την απόλυτη ερωτική εύνοια και τύχη από 2 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου! Ετοιμάσου να πραγματοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου! Από 21 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Σκορπιού, θα λάβεις μία σημαντική βοήθεια από έναν φίλο, σχετικά με ένα ερωτικό ζήτημα που σε απασχολεί.

ΖΥΓΟΣ

Ερωτικά ξεκινά η χρονιά, έως και 13 Ιανουαρίου, αφού η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σου άπειρες κατακτήσεις, στιγμές διασκέδασης, αλλά και ευκαιρίες να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα! Το διάστημα από 7 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου, με την Αφροδίτη απέναντι σου, στο Ζώδιο του Κριού, φέρνει συντροφικότητα, είτε με έναν ερωτικό νέο δεσμό, είτε με πρόταση ή βήμα επισημοποίησης! Η Αφροδίτη στο Ζώδιο των Διδύμων, από 3 Απριλίου έως 7 Αυγούστου, θα φέρει και νέες γνωριμίες, φλερτ αλλά και ερωτικές επιστροφές! Πες ναι σε ένα ταξίδι, αυτήν την περίοδο! Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι, από 6 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, θα διορθώσει προβληματικές φιλικές σχέσεις, θα φέρει νέες γνωριμίες, αλλά και την απόλυτη ανανέωση στην ερωτική σου ζωή! Η περίοδος από 28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, είναι σίγουρα η καλύτερη, για τα ερωτικά σου «θέλω»! Έρχονται ερωτικές επιτυχίες και απανωτές εκπληρώσεις συναισθηματικών ονείρων και επιπλέον, βελτίωση εμφάνισης! Οι 2 τελευταίες εβδομάδες του 2020, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα σου προσφέρει χαρά, μέσα από ερωτικά μηνύματα, τηλεφωνήματα, αλλά και νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Ιχθύ, 13 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, θα βιώσεις σίγουρα την πιο ερωτική περίοδο! Τύχη, διασκέδαση, πάθος, συναίσθημα και κατακτήσεις, θα γίνουν η καθημερινότητα σου! Η Αφροδίτη απέναντι σου, στον Ταύρο, από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, φέρνει εύνοια στην συντροφική ζωή, είτε με μία σχέση, είτε με ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, υπόσχεται τέλειες διακοπές, γεμάτες τύχη, ερωτικές επαφές και συναρπαστικές συναισθηματικές εμπειρίες! Η Αφροδίτη στην Παρθένο, θα βελτιώσει τον φιλικό τομέα, αλλά ταυτόχρονα θα φέρει και ανανεωτικές εξελίξεις για τα ερωτικά σου, από 2 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου! Το διάστημα από 21 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου, με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, αναμένεται απόλυτα ερωτικό, αφού θα νιώσεις πρωταγωνιστής, απολαμβάνοντας απανωτές εκπληρώσεις επιθυμιών!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεμάτη χαρά ξεκινά η νέα χρονιά, αφού έως και 13 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα φέρει θετικές αλλαγές στα ερωτικά σου, αλλά και εκπλήξεις! Από 7 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού, να αναμένεις ευχάριστα ταξίδια, ερωτικές επικοινωνίες και γνωριμίες, όπως και τύχη στα συναισθηματικά σου ζητήματα! Η Αφροδίτη απέναντι σου, στο Ζώδιο των Διδύμων, από 3 Απριλίου έως 7 Αυγούστου, θα φέρει άπειρες ευκαιρίες, είτε για να βρεις το άλλο σου μισό, είτε για να επισημοποιήσεις την σχέση σου, είτε για να πραγματοποιήσεις επανασύνδεση! Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι, από 6 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, φέρνει την απόλυτη διασκέδαση, φλερτ, λάμψη, κατακτήσεις, θαυμαστές και άπλετη ερωτική τύχη! Το διάστημα 28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στον Ζυγό, τα ερωτικά σου κινητοποιούνται μέσω της επικοινωνιακής οδού, με ευχάριστα μηνύματα και γνωριμίες! Οι τελευταίες ημέρες του 2020, με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, υπόσχεται τις πιο ευχάριστες και ερωτικές γιορτές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Ιχθύ, από 13 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, θα φέρει επικοινωνιακή κινητοποίηση για τα ερωτικά σου, όπως και πολλές ερωτικές συναντήσεις! Η Αφροδίτη στον Ταύρο, από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, επισημάνει μία άκρως ερωτική περίοδο για εσένα, γεμάτη απολαύσεις, επιτυχίες και καλοπέραση! Πετυχαίνεις στόχους και εκπληρώνεις όνειρα! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, απέναντι από το δικό σου ζώδιο, το διάστημα 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, φέρνει συντροφικότητα, μία νέα σχέση πολλά υποσχόμενη και πιθανόν μία πρόταση επισημοποίησης! Η Αφροδίτη στην Παρθένο, αυξάνει την ερωτική τύχη σου, φέρνοντας νέες εμπειρίες και χαρμόσυνες ερωτικές επαφές, την περίοδο 2 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου! Από 21 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, να περιμένεις ανανέωση, χαρούμενες στιγμές και ευχάριστες εκπλήξεις στον Έρωτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλωσορίζεις το 2020, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο σου, όπου θα παραμείνει, έως και 13 Ιανουαρίου και θα σου δώσει ερωτική τύχη, θετικές συναισθηματικές εξελίξεις και φυσικά ομορφιά! Το διάστημα, 7 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού, να αναμένεις ευχάριστα μηνύματα, ερωτικές επικοινωνίες, αλλά και νέες γνωριμίες! Η Αφροδίτη στο Ζώδιο των Διδύμων, από 3 Απριλίου έως 7 Αυγούστου, θα φέρει ερωτικές επιστροφές, αλλά και νέες κατακτήσεις, όπως και γενικά, απόλυτη βελτίωση της ερωτικής σου ζωής, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι, από 6 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες, είτε για να βρεις το άλλο σου μισό, είτε για να επισημοποιήσεις την σχέση σου! Την περίοδο 28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στον Ζυγό, πες ναι σε νέες ερωτικές γνωριμίες ή ακόμα και σε ένα ταξίδι με το άλλο σου μισό! Οι τελευταίες 15 ημέρες του 2020, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, υπόσχεται ευχάριστες ερωτικές αλλαγές και βοήθεια από φίλους, για τυχόν ερωτικά ζητήματα που σε απασχολούν.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο, από 13 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, θα βελτιώσει ποικιλοτρόπως τα ερωτικά σου ζητήματα και σίγουρα αυτήν την περίοδο, μία βαθιά σου επιθυμία, θα πραγματοποιηθεί! Η Αφροδίτη στον Ταύρο, 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, φέρνει ευχάριστα ερωτικά μηνύματα και συναντήσεις! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, σου προσφέρει τις πιο διασκεδαστικές και σίγουρα ερωτικές διακοπές! Περνάς υπέροχα και χορταίνεις επιτυχίες και κατακτήσεις! Η Αφροδίτη στην Παρθένο, απέναντι σου, φέρνει λύσεις στον συντροφικό τομέα και περνάς όμορφες στιγμές με το άλλο σου μισό, το διάστημα 2 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου! Η περίοδος 21 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, να αναμένεις ερωτική τύχη, γνωριμίες, επίτευξη ερωτικών στόχων, όμορφες εμπειρίες και –γιατί όχι- ένα ταξιδάκι!

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr