Ζώδια: Η σκοτεινή πλευρά του ωροσκόπου σου – Αυτά είναι τα τρία αρνητικά χαρακτηριστικά σου
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Η σκοτεινή πλευρά του ωροσκόπου σου – Αυτά είναι τα τρία αρνητικά χαρακτηριστικά σου

Ζώδια: Η σκοτεινή πλευρά του ωροσκόπου σου – Αυτά είναι τα τρία αρνητικά χαρακτηριστικά σου

Μάθε ποια είναι και... περιορίσε τα!

Ο ωροσκόπος μας, σηματοδοτεί τον πρώτο μας οίκο, τον εαυτό που θέλουμε και προσπαθούμε να έχουμε, το σώμα μας, την συμπεριφορά μας, την εμφάνιση μας, την κοινωνική προσωπικότητά μας, την διάπλασή μας, το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άλλοι σε εμάς.

Όσον αφορά την συμπεριφορά μας, παραθέτουμε πιο κάτω τα τρία αρνητικά χαρακτηριστικά που έχει ο κάθε ωροσκόπος και πρέπει να περιορίσουμε, προκειμένου να βελτιώσουμε τις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και την ζωή μας γενικά.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΟΣ

1. Οξυθυμία
Πολλά τα νεύρα σου και συχνά ο ωροσκόπος σου, δεν σε αφήνει να τα συγκρατήσεις, γεγονός που φέρνει καυγάδες!
2. Ανταγωνιστικότητα
Θες πάντα να είσαι νικητής και No1 και με αυτόν τον ωροσκόπο, δεν μπορείς να το κρύψεις! Οι άλλοι ωστόσο, κουράζονται με αυτήν την εμμονή που έχεις με τον ανταγωνισμό!
3. Ειλικρίνεια
Καλή η ειλικρίνεια, ωστόσο με ωροσκόπο Κριό, η αλήθεια καμιά φορά είναι ωμή και αγενής!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΑΥΡΟΣ

1. Πείσμα
Δεν αλλάζεις γνώμη με τίποτα και ακόμα κι αν αποδειχθεί πως έχεις άδικο, δεν το παραδέχεσαι!
2. Κτητικότητα
Τα θες όλα δικά σου και πολλές φορές η συμπεριφορά σου, με αυτόν τον ωροσκόπο, γίνει καταπιεστική!
3. Αργοί Ρυθμοί
Η τάση σου να αργείς να πάρεις αποφάσεις ή πρωτοβουλίες, κουράζει τους γύρω σου και αποφεύγουν να στηριχθούν πάνω σου!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ

1. Ψέμα
Το ψέμα, ακόμα κι αν είναι για καλό σκοπό, είναι συνήθεια σου και καλώς ή κακώς, πάντα φανερώνεται!
2. Πολυλογία
Μιλάς πολύ και συχνά γίνεσαι ξερόλας, γεγονός που κουράζει τους συνομιλητές σου!
3. Εναλλαγές
Με ωροσκόπο Δίδυμο, το σίγουρο είναι πως η συμπεριφορά σου αλλάζει συνεχώς! Αυτό ωστόσο το χαρακτηριστικό σου, απωθεί τους άλλους από το να σε εμπιστευτούν!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1. Γκρίνια
Συνεχής μουρμούρα και ασταμάτητα παράπονα, ακόμα και για λόγους ανούσιους! Σίγουρα έτσι γίνεσαι κουραστικός και ενοχλητικός!
2. Ντροπαλότητα
Είσαι αρκετά ντροπαλός και εσωστρεφής και δεν αφήνεις την προσωπικότητα σου να φανεί! Αυτό σου το χαρακτηριστικό, θα σου στερήσει κοινωνικές χαρές!
3. Αυτο-θυματοποίηση
Σε οποιοδήποτε πρόβλημα, αισθάνεσαι ότι μόνο εσύ είσαι το θύμα και πως μόνο εσύ πονάς! Όσο άσχημα κι αν είναι οι άλλοι, εσύ προσπαθείς να αποδείξεις ότι είσαι χειρότερα από εκείνους!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΛΕΩΝ

1. Δραματικότητα
Σίγουρα ο ωροσκόπος σου, δίνει στην συμπεριφορά σου θεατρικότητα! Ορισμένες φορές όμως, το κάνεις τόσο υπερβολικά, που οι άλλοι δεν μπορούν να σε πάρουν στα σοβαρά!
2. Εγωισμός
Ίσως η πιο δύσκολη λέξη για σένα είναι η Συγνώμη. Σε μία διαφωνία, δύσκολα ζητάς συγνώμη, γεγονός που σου στερεί καλές διαπροσωπικές συναναστροφές!
3. Περιαυτολογία
Κι αν η Συγνώμη είναι η πιο δύσκολη λέξη για εσένα, η πιο εύκολη είναι το Εγώ!  Όποιο κι αν είναι το θέμα συζήτησης, πάντα με κάποιο τρόπο, καταλήγει να μιλάς για εσένα, πράγμα που σίγουρα ενοχλεί τους συνομιλητές σου!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1. Επικριτικότητα
Έχεις την τάση να κρίνεις τους πάντες για τα λάθη τους, αλλά και για πράξεις τους, που δεν είναι λανθασμένες, αλλά αντίθετες από αυτές που θα έκανες εσύ! Αυτή η επικριτική σου συμπεριφορά, θα απομακρύνει ανθρώπους από δίπλα σου!
2. Τελειομανία
Είσαι τόσο τελειομανής, που συχνά χάνεις την ανεμελιά και την χαρά της ημέρας, χαρακτηριστικό που επίσης απομακρύνει άτομα από το περιβάλλον σου!
3. Γκρίνια
Τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά του ωροσκόπου σου, εκφράζονται συνήθως με μουρμούρα και γκρίνια, γεγονός που κουράζει τους συνομιλητές σου!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΖΥΓΟΣ

1. Ψέμα
Η τάση σου να χαϊδεύεις αυτιά, σε ωθεί σε πολλά ψέματα, μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που τελικά δεν κρατάς!
2. Αναποφασιστικότητα
Άλλο ένα χαρακτηριστικό του ωροσκόπου σου, που σε καθιστά συχνά αναξιόπιστο! Δεν τα πας καλά με τις τελεσίδικες αποφάσεις, ούτε με τις πρωτοβουλίες!
3.Φυγοπονία
Απεχθάνεσαι τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις και συχνά τις αποφεύγεις. Ωστόσο, υπάρχουν και φορές, που τις φορτώνεις στους άλλους, πράγμα άκρως ενοχλητικό!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1. Καχυποψία
Είσαι τόσο δύσπιστος και φιλύποπτος, που δεν αφήνεσαι σχεδόν ποτέ στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Πέρα του ό,τι φέρνεις σε δύσκολη θέση τους άλλους, επιβαρύνεται και η δική σου διάθεση!
2. Σκληρός λόγος
Σε μία διαφωνία ή καυγά, ξέρεις πως να τιμωρήσεις τον άλλο, απλά με λέξεις! Κουβέντες που πονούν και λόγια μαχαιριές, είναι η συνήθεια σου, που πληγώνει τους γύρω σου!
3. Ζηλοτυπία
Δυστυχώς, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεσαι, έχεις το κακό μικρόβιο της ζήλιας και όχι μόνο στον έρωτα. Συχνά ζηλεύεις κάτι καλύτερο που έχει ο άλλος και προκειμένου, να τον μειώσεις, ενδεχομένως να του τονίσεις ένα αρνητικό του χαρακτηριστικό!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

1. Ανωριμότητα
Μπορεί η αισιοδοξία σου και ανεμελιά σου, να ανοίγει τους κοινωνικούς κύκλους, αλλά όταν αυτές γίνονται ανωριμότητα και επιπολαιότητα, έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα!
2. Νευρικότητα
Είσαι αρκετά νευρικός και τα ξεσπάσματα σου, εκφράζονται με υπερβολή! Ο άλλος αποσβολώνεται συχνά από τις εκρήξεις σου!
3. Φλυαρία
Μιλάς πολύ, ωστόσο δεν μπορείς να επικεντρωθείς σε ένα θέμα και αλλάζεις συνέχεια συζήτηση, χωρίς να τελειώσεις την προηγούμενη! Επιπλέον, έχεις την τάση να διακόπτεις τον άλλον, πράγμα αρκετά εκνευριστικό!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1. Ξύλινος λόγος
Ψυχρότητα και απολυτότητα, χαρακτηρίζει τον τρόπο που επικοινωνείς και οι άλλοι σε θεωρούν αγενή! Ενώ είσαι σοφός και οξυδερκής, είσαι αρκετά απότομος και ενίοτε ειρωνικός!
2. Σνομπισμός
Δίνεις αξία στον εαυτό σου και καλά κάνεις, αλλά πολλές φορές φαίνεσαι στους άλλους σνομπ, απρόσιτος και υπερόπτης!
3. Απαισιοδοξία
Βλέπεις πάντα μισοάδειο το ποτήρι και όχι μισογεμάτο! Αυτό σου το χαρακτηριστικό, φέρνει κακή ενέργεια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού συχνά ρίχνεις την διάθεση των άλλων!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1. Προκλητικότητα
Η διαφορετικότητα και η αντίρρηση, είναι μέρος της γοητείας σου! Ωστόσο, η τάση σου για να προκαλείς, μόνο για να προκαλείς και η τάση σου να πηγαίνεις κόντρα στα πάντα, μόνο για να πας κόντρα, απομακρύνουν τους γύρω σου!
2. Εκρηκτικότητα
Οι εκρήξεις σου είναι συχνά απότομες, απρόσμενες και ξαφνικές, γεγονός που σοκάρει τους άλλους!
3. Απροβλεψία
Σου αρέσουν οι αλλαγές και δεν σε φοβίζουν! Για το λόγο αυτό, συχνά γίνεσαι απρόβλεπτος και οι άλλοι δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει μαζί σου!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΙΧΘΥΣ

1. Ψέμα
Πέρα από το παραμύθιασμα στον εαυτό σου, έχεις και την συνήθεια να παραμυθιάζεις και τους άλλους! Μπορεί να το κάνεις άθελα σου, ωστόσο όταν αποκαλύπτεσαι, γεγονός που συχνά συμβαίνει, οι άλλοι σε θεωρούν αναξιόπιστο!
2. Κακή Μνήμη
Ξεχνάς συχνά! Ραντεβού, υποχρεώσεις, υποσχέσεις, δουλειές και εκκρεμότητες, γεγονός που φέρνει προβλήματα στην καθημερινότητα σου, αλλά και στις ζωές των άλλων!
3. Αφηρημάδα
Σε μία συνομιλία, δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς και αφαιρείσαι συχνά, χαρακτηριστικό του ωροσκόπου σου, που δίνει την εντύπωση ότι δεν σε ενδιαφέρουν αυτά που ακούς!

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr