Ζώδια: Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα παρασέρνει σε μονοπάτια φαντασίας (17/3)
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα παρασέρνει σε μονοπάτια φαντασίας (17/3)

Ζώδια: Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα παρασέρνει σε μονοπάτια φαντασίας (17/3)

Προσοχή στις παγίδες!

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 , η μέρα μας γεμίζει συναίσθημα, φαντασία, ονειροπόληση, δεν λείπουν όμως και οι αυταπάτες.

Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ σχηματίζουν την μεταξύ τους Σύνοδο (27ο21′), μία σημαντική άποψη, που δεν θα μας αφήσει ανεπηρέαστους….

ΚΡΙΟΣ

Εκφράζεις τα κρυφά σου συναισθήματα και έτσι θα κερδίσεις πολλά. Ιδιαίτερα ευνοούνται παρασκηνιακοί ή παλαιοί έρωτες, αρκεί να μην παραμυθιαστείς! Τονισμένα είναι αυτή την ημέρα οι ευαισθησίες και το ένστικτό σου! Τα όνειρά σου έχουν να σου δώσουν σημαντικά μηνύματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με το φιλικό σου κύκλο, ο οποίος θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Εκπληρώνονται κάποια βαθύτατα όνειρα και προσδοκίες σου!

Ο τομέας της καριέρας θέλει προσοχή και πρέπει να παραμείνει προσγειωμένος και συγκεντρωμένος, αν θες να πετύχεις τα «θέλω» σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαφές, γνωριμίες και μετακινήσεις σου, εμπλουτίζονται από συναίσθημα και αγάπη! Η αισιοδοξία σου στα ύψη για να κυνηγήσεις αυτά που θες! Ένα μακρινό ταξίδι είναι πολύ πιθανό!

ΛΕΩΝ

Γοητεία, αισθησιασμός, σεξουαλικότητα, να αναμένεις! Πρόσεχε την τάση σου για ανούσια έξοδα . Μην αφήνεις τις ανασφάλειες και τους φόβους σου να στέκονται εμπόδιο! Άκουσε το ένστικτό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συντροφική ζωή γεμίζει ρομαντισμό, συναίσθημα και γλυκές στιγμές! Ωστόσο απέφυγε εξιδανικεύσεις, ψέματα και απατηλές ελπίδες. Όλα είναι θέμα επιλογών, αυτό θα πρέπει να το θυμάσαι καλά!

ΖΥΓΟΣ

Νιώθεις κούραση, αδυναμία, εξασθένιση, έχεις την ανάγκη να χαλαρώσεις, να τεμπελιάσεις και να αφήσεις για λίγο τις περιστάσεις στην άκρη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προοπτικές και οι βελτιώσεις στην συναισθηματική σου ζωή, είναι αμέτρητες, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Νιώσε τη χαρά του έρωτα και της καλοπέρασης!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι μπερδεμένος και διχασμένος συναισθηματικά, ξυπνούν κάποιες συναισθηματικές νοσταλγείς, όμως είσαι πολύ επιρρεπής να κάνεις λάθη, λόγω της τονισμένης ευαισθησίας σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντιμετωπίζει τον κοινωνικό σου περίγυρο με πολύ συναίσθημα και γλυκύτητα και αυτό σου βγαίνει σε καλό. Ωστόσο απέφυγε κουτσομπολιά και ψέματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές μεγάλες για σταθεροποίηση των ερωτικών σου θεμάτων θα έχεις, αλλά και μία έντονη επιθυμία για σπατάλη, γι’αυτό συγκρατήσου!

ΙΧΘΥΣ

Συναισθηματική ημέρα, που αν μείνεις προσγειωμένος, μπορεί να εκπληρώσεις όνειρα! Η τάση σου ωστόσο, για παραπλάνηση, ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, πιθανόν να οδηγήσει σε απογοήτευση.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr