Ζώδια και κανόνες: Ποια είναι τα πιο απείθαρχα;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και κανόνες: Ποια είναι τα πιο απείθαρχα;

Ζώδια και κανόνες: Ποια είναι τα πιο απείθαρχα;

Σε μια εποχή που η πειθαρχία είναι το ζήτημα ποιοι είναι οι επαναστάτες του ζωδιακού;

Διανύουμε μία εποχή που αναγκαζόμαστε να υπακούσουμε μέτρα, κανόνες και να λειτουργήσουμε συγκροτημένα και πειθαρχημένα, όχι μόνο για το δικό μας καλό αλλά και για το κοινό καλό.

Δεν παύει ωστόσο να υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν πιο εύκολα να κατανοήσουν, να αποδεχθούν και να εφαρμόσουν κανόνες, ενώ άλλοι είναι αρκετά πιο ασυμβίβαστοι και αντιδραστικοί γιατί νιώθουν αισθητά τον περιορισμό ή και την καταπίεση.

Πώς αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο τους κανόνες;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός αντιδρά και αντιστέκεται στους κανόνες που του θέτουν οι άλλοι γιατί από την φύση του είναι αρκετά ανεξάρτητος αλλά και δυναμικός για να πιστεύει ότι μπορεί να χειριστεί ο ίδιος από μόνος του και με απόλυτη επιτυχία κάθε κατάσταση!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι υπομονετικός και πειθαρχημένος οι γκρίνιες του ξεκινούν όταν χάνεται η άνεση, η βολή του και η ασφάλειά του! Όταν οι κανόνες και τα πρέπει να αφορούν την εξασφάλιση, την σιγουριά ή την οικονομία, δεν έχει κανέναν λόγο αντίστασης ή και δυσαρέσκειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει πάντα τις θεωρίες του, οι οποίες συχνά πηγαίνουν ενάντια στις θεωρίες των άλλων. Πάντα θα σκεφτεί και θα συζητήσει σοβαρά τους κανόνες, τα όρια και τα “πρέπει” είναι βέβαιο ωστόσο ότι θα ακολουθήσει πάντα αυτό που λέει η προσωπική του κρίση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος νιώθει ότι πιέζεται συναισθηματικά από τους κανόνες, τα όρια, τους περιορισμούς και τα πρέπει, ωστόσο είναι ικανός να ακολουθήσει κάθε τι που του επιβάλλεται προκειμένου να διασφαλίσει την σταθερότητα στην οικογένειά του και σε κάθε τι οικείο του!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας νιώθει ότι χάνει τον αυθορμητισμό και την χαρά της ζωής όταν πρέπει να υπακούσει σε κανόνες. Μπορεί να μην αντιδρά, να μην επαναστατεί, να διατηρεί το χαμόγελό του και να προσπαθεί να επιβληθεί των καταστάσεων, δεν παύει ωστόσο μέσα του να υπάρχει ένα μεγάλο κενό, ή μία μεγάλη έλλειψη ικανοποίησης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι αρκετά πιο συνετός, προγραμματισμένος και υπάκουος στους κανόνες. Θεωρεί πως οι κανόνες υπάρχουν για να τους υπηρετούμε και για να προσφέρουμε καλύτερο έργο σε αυτή την κοινωνία.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός, είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης, έτσι λοιπόν είναι της άποψης ότι οι κανόνες πρέπει να τηρούνται για να υπάρχει ισορροπία στη ζωή, ισορροπία στους ανθρώπους και ένα κοινό καλό, που θα μας βοηθά να ζούμε μία ζωή γεμάτη αρμονία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι από την φύση του ο άνθρωπος που θέλει ο ίδιος να επιβάλει τους κανόνες και τα πρέπει και όχι να αναγκάζεται να ακολουθήσει αυτά που του ορίζουν. Ο ίδιος θα λοξοδρομήσει αρκετά από τους κανόνες που του θέτουν, ωστόσο κανείς δεν θα τον πάρει χαμπάρι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης νιώθει ότι χάνει την χαρά, την αισιοδοξία, αλλά προπάντων την ελευθερία του όταν αναγκάζεται να υπακούσει σε κανόνες. Τις περισσότερες φορές αψηφά τον κίνδυνο και πάει κόντρα σε αυτά που του ορίζουν γιατί από την φύση του είναι ελεύθερο πνεύμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι το απόλυτα πειθαρχημένο ζώδιο στους νόμους και στους κανόνες και είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου του ! Θεωρεί ότι παντού και πάντα πρέπει να υπάρχουν κανόνες για να μπορεί η ζωή να έχει μία ομαλή πορεία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος αν και είναι ο επαναστάτης του ζωδιακού, μπορώ να πω ότι είναι από τα ζώδια που θα υπακούσει σε κανόνες, αρκεί αυτοί να αφορούν το κοινό καλό και όχι το προσωπικό όφελος! Ο Κρόνος είναι παραδοσιακά ο κυβερνήτης του ζωδίου επομένως η υπακοή για ένα καλύτερο αύριο είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του!

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς παραβλέπει τους κανόνες και λειτουργεί βάση των ιδανικών που έχει για την ζωή, αλλά ακολουθώντας το όνειρό του, λειτουργώντας πάντα με πνεύμα συμβιβαστικό όταν πρόκειται οι κανόνες να αφορούν την ίαση, την ανθρωπότητα, τα όνειρα και την ελπίδα του κόσμου!