Ζώδια: Μάθε με ποιον τρόπο βάζεις «τρικλοποδιές» στα ερωτικά σου
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Μάθε με ποιον τρόπο βάζεις «τρικλοποδιές» στα ερωτικά σου

Ζώδια: Μάθε με ποιον τρόπο βάζεις «τρικλοποδιές» στα ερωτικά σου

Έτσι σαμποτάρεις τον εαυτό σου...

Κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κι αδυναμίες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην αισθηματική ζωή του.

Ας δούμε πώς κάθε ζώδιο μπορεί να σαμποτάρει ανεπίγνωστα την αισθηματική του ζωή, παρακάτω.

Κριός

Η ανυπομονησία, ο ενθουσιασμός σε οδηγούν προς την λήψη λάθος αποφάσεων. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις ή να προχωρήσεις πολύ γρήγορα σε μια σχέση, απωθώντας πιθανούς συντρόφους ή παραλείποντας το κτίσιμο σταθερών θεμελίων.

Ταύρος

Είσαι ο πεισματάρης του ζωδιακού και συχνά ανένδοτος, δυσκολεύοντας είτε την προσαρμογή σου στις απαιτήσεις μίας σχέσης, είτε επιμένοντας να περάσει το δικό σου. Έτσι, παρά του ότι είσαι δοτικός και γλυκός, κάποιες φορές αποκρούεις το ταίρι σου, δημιουργώντας εντάσεις ή πόλωση.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η πλειοψηφία θεωρεί ότι παρουσιάζεις ασυνέπειες έως κι αναποφασιστικότητα στις σχέσεις σου, επειδή πολλές φορές προβάλλεις ενθουσιασμό για πολλά πράγματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καλλιεργείται η αίσθηση της ανασφάλειας από το ταίρι σου και να απομακρύνεται.

Καρκίνος

Καρκίνε, είσαι πολύ γλυκός, όμως κάποιες φορές γίνεσαι υπερβολικά προστατευτικός με το ταίρι σου, καταλήγοντας να το ‘πνίγεις’. Αντίστοιχα, η ανάγκη σου να δώσεις και λάβεις αγάπη, σε κάνει πολλές φορές να πάρεις τα πάντα προσωπικά, οπότε κάθε φορά που εκφράζεται το ταίρι σου, να φοβάται μήπως παρεξηγηθείς.

Λέων

Είναι συχνό φαινόμενο το να παρεξηγείσαι ως ‘ψώνιο’ από τρίτους, πάνω στην ανάγκη σου να ζήσεις τον έρωτα στο έπακρο. Έτσι, δίνεις πολλή προσοχή στο ταίρι σου κι απαιτείς κάτι αντίστοιχο. Όταν δεν την έχεις, εκφράζεσαι υπερβολικά και δραματικά. Οι μεγάλες απαιτήσεις σου μπορούν, επίσης, να απομακρύνουν την άλλη πλευρά, δίνοντας την εντύπωση μίας ανισότιμης σχέσης.

Παρθένος

Παρθένε, έχεις ένα πολυμήχανο μυαλό, αλλά συνοδεύεται με μία εμμονή για την τελειότητα. Έτσι, άθελά σου δημιουργείς ένα περιβάλλον όπου ο σύντροφός σου αισθάνεται συνεχώς ότι λαμβάνει κριτική και ότι συνεχώς ‘αξιολογείται’ για το πόσο άξιος είναι να σταθεί πλάι σου. Δεν είναι όμορφο συναίσθημα, σωστά;

Ζυγός

Η επιθυμία σου για αρμονία είναι τόσο δυνατή που τελικά καταλήγεις να κρύβεις τα προβλήματα ‘κάτω από το χαλί’. Αργά ή γρήγορα εμφανίζονται όλα μαζί, προκαλώντας έντονες κρίσεις στα ερωτικά σου, μόνο και μόνο επειδή ‘δειλιάζεις’ να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις.

Σκορπιός

Η έντονη συναισθηματική σου φύση είναι ‘δίκοπο’ μαχαίρι για την ερωτική σου ζωή. Από την μία φημίζεσαι για το πάθος και την αφοσίωσή σου, από την άλλη τα έντονα συναισθήματά σου είναι κι ο λόγος που ξέρεις πως αν πληγωθείς, θα πονέσει πολύ. Αυτό σου προκαλεί ανασφάλειες, αυτοσαμποτάζ, κρίσεις ζήλιας ή τάσεις ελέγχου.

Τοξότης

Είναι υπέροχο το να έχεις ελευθερία και να ζεις συνεχώς νέες περιπέτειες, αλλά πολλές φορές χρειάζεται να δείχνεις υπευθυνότητα κι ενσυναίσθηση απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σου. Κάποιες φορές, επίσης, έχεις την τάση να φιλοσοφείς τα πράγματα, χωρίς πρακτικό αντίκτυπο, στοιχείο που συχνά παρεξηγείται ως έλλειψη βάθους στα ερωτικά.

Αιγόκερως

Είσαι τρομερά επικεντρωμένος στους στόχους σου και πολύ συχνά η απαιτητική επαγγελματική σου πορεία προκαλεί εμπόδια είτε στο να φτιάξεις μία νέα σχέση, είτε να της προσφέρεις την απαιτούμενη φροντίδα και προσοχή. Παράλληλα, δίνεις σημασία στη γνώμη τρίτων αναφορικά με τα ερωτικά σου, προκαλώντας περιττούς προβληματισμούς.

Υδροχόος

Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία, συνδυαστικά με το αντισυμβατικό σου μυαλό προκαλούν προβληματισμούς στους άλλους. Πολλές φορές προβάλλεις ψυχρότητα, ενώ η κρυμμένη σου φοβία εγκατάλειψης σε ωθεί προς επιλογές ‘μη διαθέσιμων’ ή συναισθηματικά απόμακρων συντρόφων.

Ιχθύς

Ονειροπολείς κι αναζητείς κάτι άκρως ρομαντικό και τέλειο στον έρωτα. Πολλές φορές, νομίζεις ότι με την ανιδιοτελή αγάπη που δείχνεις θα ‘αλλάξεις’ τον σύντροφό σου και θα απαλλαγεί από τις τοξικές του συνήθειες. Έτσι, καταλήγεις να πληγώνεσαι και να χάνεις το χρόνο σου στις λάθος επιλογές.

Για περισσότερα αστρολογικά θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr