Ζώδια: Μάθε τον τρόπο για να καταλάβεις αν σε θέλει πραγματικά
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Μάθε τον τρόπο για να καταλάβεις αν σε θέλει πραγματικά

Ζώδια: Μάθε τον τρόπο για να καταλάβεις αν σε θέλει πραγματικά

Οι αλλόκοτες αντιδράσεις των 12 ζωδίων

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που μας βασανίζει στον έρωτα είναι αν πραγματικά το άτομο που έχουμε στην καρδιά μας μας θέλει ή όχι, πόσο δε μάλλον αν το ζώδιό του είναι λίγο ιδιαίτερο.

Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι αβεβαιότητας και πράγματι, όσο νιώθουμε πιο έντονη αυτή την αβεβαιότητα, τόσο περισσότερο φλέγεται το συναίσθημα του έρωτα μέσα μας.

Είναι γεγονός όμως ότι κάθε άνθρωπος εκφράζεται εντελώς διαφορετικά, ενώ πολλές φορές στην προσπάθεια μας να κρύψουμε τον έρωτά μας, μπορεί να λειτουργούμε και εντελώς αντίθετα από αυτό που θα περίμενε κάποιος.

Ας δούμε τις αντιδράσεις των ζωδίων, σύμφωνα με το oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θα σου πηγαίνει κόντρα, θα είναι όλο στην αντίδραση και θα σου βγαίνει με «κόκκινο» σε ότι του πεις. Πράγματι όταν ο Κριός αρχίζει να ερωτεύεται, παθιάζεται, δεν έχει καθόλου ρομαντισμό και λειτουργεί πολλές φορές σαν ένα άτακτο παιδί που προσπαθεί να κεντρίσει την προσοχή. Μόνο που την προσοχή πολλές φορές προσπαθεί να την κερδίσει με τον αντίλογο, την διαφωνία, με το να σου την μπαίνει σε κάθε κουβέντα … Αν ακολουθεί τέτοια συμπεριφορά, μην τσιμπάς και αρχίζεις να αμφιβάλεις, αλλά χαμογέλασε πονηρά γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, το Κριάρι την έχει πατήσει …

ΤΑΥΡΟΣ

Θα καταλάβεις ότι ο Ταύρος έχει αρχίσει να σε θέλει και να σε ερωτεύεται αν διαπιστώσεις ότι σε περνά από κόσκινο με τις ερωτήσεις του και αν αρχίζει να έχει ένα ανιχνευτικό ύφος, διατηρώντας παράλληλα και κάποιες αποστάσεις… Ο Ταύρος επιζητά την εμπιστοσύνη, μόνο που στο παιχνίδι του έρωτα είναι πολύ δύσκολο στα αρχικά στάδια να μπορεί να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια … Αν λοιπόν παρατηρείς ότι σου φέρεται γλυκά, συμπαθητικά και προσπαθεί να μάθει τις συνήθειες σου, τον χαρακτήρα σου, κρατώντας όμως και τις αποστάσεις του, να ξέρεις ότι έχει αρχίσει να την πατάει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το περίεργο με τον Δίδυμο είναι ότι δεν μπορείς εύκολα να καταλάβεις αν πραγματικά σε θέλει ή αν του αρέσει απλά να μιλάτε και να έχετε επικοινωνία! Ο τρόπος του για να σου δείξει ότι σε θέλει, είναι να μιλάτε πολύ συχνά στο τηλέφωνο, να σου στέλνει μηνύματα, μόνο που οι επικοινωνίες του δεν έχουν χαρακτήρα ερωτικό , ρομαντικό ή τρυφερό … αλλά περισσότερο χιουμοριστικό! Επιδιώκει να σε μάθει, σου πετάει τις έξυπνες ατάκες του, κάνει και λίγο επίδειξη των γνώσεών του για να σε εντυπωσιάσει και όλα αυτά τα κάνει γιατί;;; Γιατί έχει αρχίσει να σε θέλει …

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι από τα ζώδια που εύκολα μπορείς να «τσιμπήσεις» το αν σε θέλει ή όχι, φαίνεται και είναι ξεκάθαρο στο βλέμμα του το οποίο γεμίζει από ζεστασιά , τρυφερότητα και συγκαταβατικότητα! Θα καταλάβεις ωστόσο ότι ο Καρκίνος αρχίζει να σε θέλει, όταν τον βλέπεις να σου ανοίγεται για το παρελθόν σου, να σου μιλά για τα παιδικά του χρόνια, για τις αναμνήσεις του και για όλες τις στιγμές που άγγιξαν την ψυχή του! Αντίστοιχα, όταν προσπαθεί και ο ίδιος από την πλευρά του να εκμαιεύσει από εσένα πληροφορίες για το παρελθόν σου, τότε είναι σίγουρο ότι έχει αρχίσει να δαγκώνει την λαμαρίνα!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας περιμένει πρώτα από εσένα να του δείξεις ότι τον θέλεις και μετά μπορεί να σου χαρίσει γη και ύδωρ και να σε κάνει να νιώσεις στο πλευρό του και εσύ «βασιλικά»! Αν εσύ φοβάσαι, διστάζεις ή περιμένεις από τον ίδιο να σου φανερώσει τα συναισθήματά του, τότε απλά το Λιοντάρι θα σε τσιγκλήσει με την αδιαφορία του! Πολλές φορές όταν αρχίζει να ποθεί και να θέλει έναν άνθρωπο, αδιαφορεί, παίρνει το ύφος το μπλαζέ, λέει «εγώ ποτέ με αυτόν» και ο λόγος που το κάνει κατά κύριο λόγο είναι ένας… Φοβάται την απόρριψη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι ένας άνθρωπος που δεν αφήνει την τρυφερότητα και τον συναισθηματισμό να φανερωθούν εύκολα! Θα σου δείξει ότι σε θέλει, όταν αρχίζει να δίνει τις συμβουλές του , υποδεικνύοντας σου τους τρόπους εκείνους για να μπορέσεις να βελτιωθείς … Θα σου δείξει ότι σε θέλει όταν αρχίζει να γίνεται εξυπηρετικός σε όλα και φροντίζει να σου διευκολύνει με κάθε τρόπο την καθημερινότητά σου! Ο Παρθένος θα δείξει με πράξεις τις επιθυμίες του και όχι τόσο με τον τρόπο έκφρασής του!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος που θα κάνει τις ντροπούλες και τα νάζια του για να σου δείξει ότι σε θέλει …Όταν θα τον συναντάς θα είναι ντυμένος, στολισμένος, στην πένα και με την κολόνια να μυρίζει σε 2-3 οικοδομικά τετράγωνα … Θα σκύβει το βλέμμα όταν του μιλάς, ενώ όταν αρχίζει να ποθεί και να θέλει πραγματικά έναν άνθρωπο, η φωνή του γίνεται πιο ερωτική και θελκτική! Δείξε λοιπόν προσοχή στο ηχόχρωμα της φωνής του και στα νάζια του για να τον τσιμπήσεις αν σε θέλει !

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση το να καταλάβεις αν ένας Σκορπιός σε θέλει πραγματικά ή όχι! Ο Σκορπιός μπορεί από την πρώτη συνάντηση να επιδιώξει να σε ρίξει στο κρεβάτι και να μην είναι μόνο για να ικανοποιήσει την βιολογική του ανάγκη, αλλά επειδή σε θέλει … Τις περισσότερες φορές όμως δεν φανερώνει τα συναισθήματά του και δεν αφήνει να αποκαλυφθεί αν σε θέλει ή τί θέλει από εσένα! Εσύ θα καταλάβεις ότι σε θέλει αν τον παρατηρείς ότι κρατά άμυνες , ότι είναι καχύποπτος, ότι λειτουργεί ανιχνευτικά για να δει αν μιλάς ή παίζεις κάπου αλλού! Συνήθως η ζήλεια, είναι το σημάδι που μπορεί δείξει ένας Σκορπιός για να καταλάβεις ότι σε θέλει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδης και αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι σήμερα μπορεί όντως να σε θέλει, αύριο όμως είναι μία νέα μέρα και οι διαθέσεις του μπορεί να έχουν αλλάξει! Με ποιο περίεργο τρόπο θα σου δείξει ότι σε θέλει; Θα θέλει να κάνετε μαζί κάτι περιπετειώδες, θα σου προτείνει να φύγετε ένα ταξίδι, θα τολμήσει να γεφυρώσει κάθε χάσμα που σας χωρίζει … Ο αυθορμητισμός του δεν τον αφήνει να κρυφτεί και μπορείς να καταλάβεις αν θέλει ή όχι … Σίγουρα δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις αν θέλει για πολύ ή για λίγο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να βεβαιωθείς ότι ο Αιγόκερως πραγματικά σε θέλει! Μπορεί να ξεκινήσετε και σχέση και να περάσει κανά εξάμηνο και οι αμφιβολίες σου να υπάρχουν εκεί φωλιασμένες και να μην φεύγουν με τίποτα και αυτό συμβαίνει γιατί ο Αιγόκερως δεν αφήνει εύκολα τα συναισθήματά του να αποκαλυφθούν, παρά μόνο αν η λογική του του έχει δώσει το πράσινο φως και του έχει πει «προχώρα»! Θα καταλάβεις ότι σε θέλει, αν διατηρεί μία σταθερή , τυπική επαφή μαζί σου και προσπαθεί να μάθει τα πάντα για σένα, για τις βάσεις σου, την δουλειά σου, την οικογένειά σου! Θα καταλάβεις ότι σε θέλει όταν αρχίζει να σε παρουσιάζει στο κοινωνικό του περιβάλλον είτε ακόμα και στην οικογένεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εδώ τα πράγματα είναι απλά, ξέρω όμως πως όταν ζεις την ερωτική γνωριμία ή την νέα σχέση με τον Υδροχόο μόνο απλά και εύκολα δεν σου φαίνονται! Πολλές φορές θα αναρωτιέσαι αν σε βλέπει φιλικά ή αν έχει έρωτα μαζί σου και σε θέλει πραγματικά! Ο Υδροχόος αν σε θέλει θα τον δεις να σου «ξεβρακώνεται» μεταφορικά πάντα, θα γίνει το κολλητάρι σου, που δεν ντρέπεται να σου αποκαλύψει τις αδυναμίες του, τα πάθη του, τις ανασφάλειές του …Θα του αρέσει να κάνετε πράγματα μαζί και θα σε αιφνιδιάζει από εκεί που δεν το περιμένεις με τις εναλλαγές του! Μην περιμένεις να ακούσεις ότι σε θέλει … Δεν θα στο πει με τον τρόπο που θες ή περιμένεις !

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς είναι μία εύκολη περίπτωση στον έρωτα … Μπορεί μόνιμα να είναι μπερδεμένος συναισθηματικά ή να βρίσκεται σε ένα διπλό ερωτικό ταμπλό, αλλά όταν πραγματικά θέλει έναν άνθρωπο, αυτό φαίνεται με κάθε τρόπο! Θα σου δείξει ότι σε θέλει αν αρχίζει και κάνει θυσίες για σένα … Θυσία μπορεί να είναι ότι παίζει η αγαπημένη του ομάδα, όμως προτιμά να πάτε ένα ρομαντικό δείπνο, θυσία είναι ότι σου δίνει το ελεύθερο να κάνετε ότι θέλετε, ή ακόμα και ότι μπορεί να αλλάξει συνήθειες και τρόπο ζωής για σένα! Το να «θέλει» ερωτικά ένα άτομο ο Ιχθύς είναι εύκολο, το να το θέλει πραγματικά όμως, είναι «δύσκολο» και θα το καταλάβεις αν σε θέλει όντως πραγματικά, αν κάνει θυσίες για σένα!

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr