Ζώδια: Με αυτά τα τρία δεν πρέπει να μοιράζεσαι τη χαρά σου
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Με αυτά τα τρία δεν πρέπει να μοιράζεσαι τη χαρά σου

Ζώδια: Με αυτά τα τρία δεν πρέπει να μοιράζεσαι τη χαρά σου

Τρία ζώδια ζηλεύουν την επιτυχία των φίλων τους

Πας καλά στη δουλειά σου, στα προσωπικά σου, σε κάθε τομέα της ζωής σου και φυσικά χαίρεσαι. Θέλεις να μοιραστείς τη χαρά σου με τους φίλους σου.

Τι πιο φυσικό! Ακόμα όμως και αν είναι κολλητοί σου, αν ανήκουν σε ένα από τρία παρακάτω ζώδια καλύτερα να προσέχεις.

Η ζήλια είναι στο… αίμα τους και σίγουρα δεν θα χαρούν όσο φαντάζεσαι!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο άκρως ανταγωνιστικό. Αυτό που του βγαίνει κυρίως όταν βλέπει ότι οι φίλοι/ες του είναι πετυχημένοι/ες, είναι η ζήλια και ο απόλυτος ανταγωνισμός για το ποιος/α θα είναι καλύτερος/η. Δεν μπορεί να δεχτεί ένας Κριός ότι θα είναι δεύτερος, ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι από εκείνον, έχουν περισσότερα αποκτήματα, κάνουν καλύτερη ζωή κλτ. Πέφτει ψυχολογικά, τα βάζει με τον εαυτό του, θεωρεί ότι του αξίζουν πολλά περισσότερα σε αυτή τη ζωή και αρχίζει να γίνεται μικρόψυχος και να βγάζει κακίες.

ΛΕΩΝ

Όσο μεγαλόψυχος και αντοιχτοχέρης μπορεί να είναι ο Λέοντας, άλλο τόσο μικρόψυχος και ζηλιάρης μπορεί να γίνει. Υπάρχουν στιγμές που τον κατακλύζει η ζήλια και ο φθόνος και χάνει την λάμψη του και την καλοσύνη του. Αν δει ότι ένας/μια φίλος/η του είναι πιο πετυχημένος/η από εκείνον, πιο πλούσιος/α, πιο όμορφος/η, έχει πιο ωραία/ο σύντροφο και γενικότερα καλύτερη ζωή από εκείνον, τότε ο Λέοντας αρχίζει να νιώθει ότι μέσα του «βράζει». Τα θέλει όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα. Το κακό με τον Λέοντα είναι ότι δεν μπορεί να προσποιηθεί και δυστυχώς θα δείξει τα συναισθήματά του στους φίλους του. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς εύκολα ότι αυτό δεν θα έχει καλή κατάληξη, εκτός κι αν ο/η άλλος/η είναι στον κόσμο του/της και εθελοτυφλεί και τον ανέχεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ζήλια είναι μέσα στο DNA του Σκορπιού. Είτε έχει να κάνει με ερωτική ζήλια είτε επειδή οι άλλοι έχουν κάτι που εκείνος δεν έχει. Είναι γνωστό ότι ο Σκορπιός τα θέλει όλα και θέλει μόνο τα καλύτερα. Όταν βλέπει γύρω του ανθρώπους πιο πετυχημένους από εκείνον ή άτομα στα οποία η ζωή έχει φέρει πράγματα πιο εύκολα σε σχέση με εκείνον, τότε γίνεται ζηλιάρης και του βγαίνει μόνο κακία. Κοιτάζει τους γύρω του με μισό μάτι και σαφώς δεν μπορεί να χαρεί με την χαρά τους. Ούτε συγχαρητήρια θα δώσει εύκολα. Θα γυρίσει απλά την πλάτη ή θα σε αφήσει στο «διαβάστηκε». Όταν τον πιάνει η αναποδιά του, βγάζει έναν κακό χαρακτήρα.