Ζώδια: Νέα ξεκινήματα φέρνει ο Ερμής στον Κριό (10/3-15/5)
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Νέα ξεκινήματα φέρνει ο Ερμής στον Κριό (10/3-15/5)

Ζώδια: Νέα ξεκινήματα φέρνει ο Ερμής στον Κριό (10/3-15/5)

Δες αναλυτικά την πρόβλεψη για το ζώδιό σου

Πολλά έχει να μας πει το σύμπαν κατά τη διάρκεια όπου ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Κριού , δηλαδή από τις 10 Μαρτίου, αγκαζέ με την Νέα Σελήνη κι αποχωρεί στις 15 Μαΐου.

Κατά το διάστημα μεταξύ 2 – 25 Απριλίου γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος, μειώνοντας τον -καμιά φορά- υπερβολικό ενθουσιασμό κι απερισκεψία του ζωδίου του Κριού και βοηθώντας μας να κάνουμε νέα ξεκινήματα που συνδυάζουν μελέτη και τόλμη. Οι επανασυνδέσεις ευνοούνται, ενώ την περίοδο του Μάρτη, σε περίπτωση που επιλέξαμε να αποχωριστούμε κάτι, μας βάζει στη διαδικασία να το επανεξετάσουμε.

Παρακάτω αναλύεται ο τρόπος με τον οποίο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η διέλευση του Ερμή στον Κριό.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, παρατηρούνται σημαντικές δυνατότητες και προκλήσεις, καθώς ο Ερμής διασχίζει το ζώδιό σου. Μπορείς να επανασυνδεθείς με πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν, καθώς και για να κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σε οδηγήσουν σε επιτυχία. Ειδικά μεταξύ 2 και 25 Απριλίου, όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, θα παρατηρήσεις μείωση του υπερβολικού σου ενθουσιασμού και απερισκεψίας. Έτσι, θα προβληματιστείς πιο βαθιά και θα κάνεις σχέδια με μεγαλύτερη προσοχή. Οι επανασυνδέσεις με παλιούς φίλους ή πρώην συντρόφους ευνοούνται, ειδικά αν υπάρχει κάτι ανολοκλήρωτο. Είναι μια περίοδος που σε καλεί να διαχειριστείς τυχόν ανασφάλειες και να εργαστείς πάνω στην επικοινωνία σου, ώστε να αποφεύγονται παρεξηγήσεις και λάθος ερμηνείες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το διάστημα από τις 10 Μαρτίου έως τις 15 Μαΐου φέρει σημαντικές ευκαιρίες για αναστοχασμό, εσωτερική ανάλυση, παρασκήνιο και επανασυνδέσεις που μπορούν να εμπλουτίσουν την προσωπική σου ζωή. Οι σκέψεις σου θα στραφούν προς το παρελθόν, αναλύοντας και επανεξετάζοντας σχέσεις και καταστάσεις που έχουν αφήσει ανολοκλήρωτες υποθέσεις στη ζωή σου. Κατά την περίοδο του ανάδρομου Ερμή, από τις 2 έως τις 25 Απριλίου, επικεντρώνεσαι σε βαθύτερες σκέψεις κι αυτό θέλει προσοχή, γιατί η αναβλητικότητά σου μεγεθύνεται. Καλό είναι να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου με τρόπο ειλικρινή, παραμένοντας αρχικά αληθινός απέναντι στις δικές σου ανάγκες κι έπειτα των άλλων.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, το επόμενο διάστημα εντείνει την κοινωνικότητα και τις φιλίες σου, χαρίζοντας αναζωογόνηση στην κοινωνική σου ζωή. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι συνδέσεις με ομάδες ή κοινότητες στις οποίες ανήκεις μπορούν να ενισχυθούν και να αποκτήσουν νέο νόημα. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου του Ερμή, από τις 2 έως τις 25 Απριλίου, θα παρατηρήσεις μια προσωρινή μείωση της τάσης σου για υπερβολικό ενθουσιασμό, εξωστρέφεια και απερισκεψία. Αυτό σου δίνει την ευκαιρία να αναπολήσεις και να επαναξιολογήσεις τις προηγούμενες δράσεις και σχέσεις σου με μεγαλύτερη κριτική σκέψη. Επανασυνδέσεις με παλιούς φίλους ή μέλη ομάδων με τους οποίους έχεις χάσει επαφή είναι πιθανές και θα σου προσφέρουν νέες ιδέες και προοπτικές. Διορθώνεις παρεξηγήσεις, ενισχύοντας το δίκτυο επαφών σου και προχωρώντας με φρέσκα όνειρα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, έρχονται στην επιφάνεια σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και προβληματισμό σχετικά με την καριέρα σου. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να αναλογιστείς τις επιθυμίες και τους στόχους σου, αλλά και να κάνεις σχέδια για το μέλλον με πιο στοχευμένη δράση. Ως τα μέσα του Μάη, θα ανακαλύψεις καινούριους τρόπους για να εκφράσεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, εξασφαλίζοντας ενδυνάμωση της επαγγελματικής σου θέσης. Η ανάδρομη περίοδος του Ερμή από τις 2 έως τις 25 Απριλίου μειώνει τον υπερβολικό ενθουσιασμό και απερισκεψία στις επαγγελματικές σου κινήσεις. Μπορείς να εστιάσεις περισσότερο σε βαθιά μελέτη και συνετή προσέγγιση τα επόμενα (ή και προηγούμενα!) επαγγελματικά σου βήματα. Πιθανολογούνται επανασυνδέσεις με παλιούς συναδέλφους ή συνεργάτες, παρέχοντας σου την ευκαιρία να αναθεωρήσεις παλιές ιδέες ή έργα που ενδεχομένως δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η γενικότερη στάση ζωής σου είναι ο τομέας όπου θα επενδύσεις τον περισσότερο χρόνο κι ενέργεια. Παράλληλα, ευνοείσαι προς τυχόν νέες ακαδημαϊκές ενάρξεις, ταξίδια ή επαγγελματική επέκταση. Οι συνεργασίες με άλλες χώρες ευνοούνται, ενώ παράλληλα μπορείς να διεκδικήσεις μία ακαδημαϊκή καριέρα πάνω στον κλάδο όπου έχεις εκπαιδευτεί. Το διάστημα της αναδρομής του Ερμή, κατά τον Απρίλιο, θα επαναφέρει κάποιους προβληματισμούς σε θέματα επικοινωνίας, εκπαίδευσης ή μπορεί να δοκιμαστεί ακόμη και η πίστη σου σε μία ανώτερη δύναμη. Αν συζητούσες καιρό τώρα τυχόν συνεργασίες με το εξωτερικό, ο Απρίλης τις επαναφέρει, ώστε να τις ολοκληρώσεις. Προσοχή θα χρειαστούν και κάποια ζητήματα οργάνωσης ταξιδιών, εκπαιδευτικές εξετάσεις ή γραφειοκρατικά θέματα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, επικρατεί βαθύς σκεπτικισμός αυτό το διάστημα. Παρουσιάζονται μοναδικές δυνατότητες για βαθιά εσωτερική ερεύνα και προσωπική μεταμόρφωση, ενώ μαζί δεν αποκλείεται να βελτιώσεις και τα οικονομικά σου. Κατά την ανάδρομη φάση του Ερμή, μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με την ανάγκη να επανεξετάσεις θέματα που αφορούν τα βαθύτερα συναισθήματα, τις μεταξύ σου σχέσεις και τις κοινές περιουσίες ή τις χρηματοοικονομικές σου συνεργασίες. Η ανακάλυψη κρυμμένων αληθειών σε βοηθά να κατανοήσεις καλύτερα τα βαθύτερα κίνητρα και τις επιθυμίες σου, καθώς και να αποκαταστήσεις ισορροπίες που έχουν διαταραχθεί. Μπορείς, τον Απρίλη, να διεκδικήσεις χρήματα που σου χρωστούν.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ασχολείσαι προσεκτικά και σχολαστικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, παραμένοντας επικεντρωμένος στην εποικοδομητική επικοινωνία και αναθεώρηση στο πώς συνδέεσαι με τους άλλους. Κατά την περίοδο του ανάδρομου Ερμή, από τις 2 έως τις 25 Απριλίου, αισθάνεσαι μια επιβράδυνση στον ενθουσιασμό να προχωρήσεις μπροστά στα προσωπικά και τα επαγγελματικά, εντείνοντας την ανάγκη σου να επιδιώξεις διάφορες επανασυνδέσεις. Επαναξιολογείς τις υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες σου με περισσότερη προσοχή επιδιώκοντας νέα ξεκινήματα που συνδυάζουν μελέτη, κατανόηση και τόλμη. Η περίοδος αυτή σε ωθεί να διαχειριστείς και να επιλύσεις ανολοκλήρωτες υποθέσεις που ίσως εκκρεμούν με τους σημαντικούς άλλους. Είναι επίσης ένας καλός καιρός για να εξετάσεις τις ανάγκες σου σε μια συνεργασία και να καταστήσεις σαφείς τις προσδοκίες σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ρίχνεις τον προβολέα στην καθημερινή σου ρουτίνα και την εργασία σου, αναδεικνύοντας θέματα σχετικά με την οργάνωση, την ευεξία, τα κατοικίδια και τις υποχρεώσεις σου. Ετοιμάσου για μια περίοδο ανασκόπησης και επαναπροσδιορισμού στο πώς διαχειρίζεσαι τις καθημερινές σου δραστηριότητες και το φυσικό σου σώμα. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου του Ερμή, από τις 2 έως τις 25 Απριλίου, έχεις καθυστερήσεις σε θέματα εργασίας κι ανατροπές σε υποχρεώσεις που σε καλούν να βελτιώσεις την παραγωγικότητα και να εφαρμόσεις πιο αποτελεσματικές τεχνικές διαχείρισης του χρόνου σου. Κάνεις επανασυνδέσεις με παλαιότερους συνεργάτες επανεκτιμώντας παλιά έργα που είχαν μείνει στη μέση.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σημαντικότερος από ποτέ γίνεται ο τομέας της δημιουργικότητας, της αυτοέκφρασης, των αισθηματικών γνωριμιών και του ρομαντισμού. Είναι λογικό να συναντήσεις ευκαιρίες για να αναζωογονήσεις την προσωπική σου ζωή και να επανεκτιμήσεις τις πηγές της ευχαρίστησής σου. Καθώς ο Ερμής αναδρομεί από τις 2 έως τις 25 Απριλίου, επανεξετάζεις αυτά που σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο, ενθαρρύνοντας σε να προσφέρεις περισσότερο πάθος στις προσωπικές σου σχέσεις και την εργασία σου. Επαναφέρεις παλιά χόμπι, ενώ αν η συνεννόηση με τα παιδιά σου ήταν δυσλειτουργική, τώρα θα βρείτε μαζί την λύση! Οι επανασυνδέσεις με παλιούς φλογερούς έρωτες ή φίλους με τους οποίους μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα είναι επίσης πολύ πιθανές.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ετοιμάσου για μια περίοδο που στρέφεις την προσοχή στο σπίτι, την οικογένεια και τις προσωπικές σου ρίζες. Επικοινωνείς πιο ουσιαστικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και εξομαλύνεις οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις έχουν προκύψει. Κατά την αναδρομή του Ερμή, αναθεωρείς τις σκέψεις σου σχετικά με το πώς και πού θέλεις να ζεις, επανεξετάζοντας τις ανάγκες σου για ασφάλεια και άνεση. Μία ανακαίνιση, μετακόμιση ή απλώς αναδιοργάνωση του χώρου πιθανολογείται. Επανασυνδέεσαι με μέλη της οικογένειας ή άλλα οικεία πρόσωπα. Οι συζητήσεις που μπορεί να είχαν κολλήσει ή θέματα που χρειαζόταν βαθύτερη κατανόηση, τώρα έχουν την ευκαιρία να βρουν μια κοινή βάση και να προχωρήσουν προς λύση.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σε προτεραιότητα τίθενται τα ταξίδια, η μάθηση και οι συναντήσεις με ανθρώπους που σου εξιτάρουν το μυαλό. Διανύεις περίοδο γεμάτη διανοητική δραστηριότητα και νέες εμπειρίες. Μοιράζεσαι ιδέες κι ενθαρρύνονται οι επαφές με γείτονες, συγγενείς και κοντινούς φίλους. Η αναδρομή του Ερμή, από τις 2 έως τις 25 Απριλίου, σου προσφέρει την ευκαιρία να επανεξετάσεις πρόσφατες συνομιλίες ή να ξανασκεφτείς έργα, συμβόλαια και ιδέες που έχεις αφήσει στην άκρη. Εντοπίζεις προοπτικές σε ήδη υπάρχοντα σχέδια ή λάθη που χρειάζονται διόρθωση. Οι επανασυνδέσεις με παλιούς φίλους ή γνωστούς που δεν έχεις δει εδώ και καιρό είναι πιθανές και μπορεί να σου φέρουν χαρά και νέες ευκαιρίες.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, το διάστημα από τις 10 Μαρτίου έως τις 15 Μαΐου με τον Ερμή στον τομέα των οικονομικών σου υπόσχεται μια περίοδο εστίασης στα οικονομικά σου, τις προσωπικές αξίες και την αυτοεκτίμησή σου. Είναι μια ευκαιρία να επανεξετάσεις τις πηγές των εσόδων σου και να βρεις νέους τρόπους για να αυξήσεις την οικονομική σου ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φάσης του Ερμή, από τις 2 έως τις 25 Απριλίου, αναθεωρείς τις δαπάνες σου, επανεκτιμώντας τι είναι σημαντικό για σένα και διεκδικείς χρήματα ή άλλα υλικά αγαθά που θεωρείς ότι σου οφείλουν. Μπορείς, μαζί, να κάνεις επιτυχημένες αποταμιεύσεις.

Για να διαβάσετε περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr