Ζώδια – Νοέμβριος: Οι τυχερές και οι δύσκολες μέρες του μήνα
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια – Νοέμβριος: Οι τυχερές και οι δύσκολες μέρες του μήνα

Ζώδια – Νοέμβριος: Οι τυχερές και οι δύσκολες μέρες του μήνα

Ποιες μέρες θα είναι καλές για τα ζώδια και ποιες θέλουν προσοχή; Διαβάστε αναλυτικά

Το αστρολογικό ημερολόγιο για τον Νοέμβριο έδωσε η αστρολόγος Αθηνά Βαγενά στο oroskopos.gr και αποκάλυψε μέρα μέρα ποια είναι τυχερή και ποια δύσκολη.

Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου 2023: Ο Νοέμβριος ξεκινά με κομφούζιο πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και τονισμένη την διάθεση με επικοινωνία, δεν λείπουν όμως οι συγχύσεις, η παραπληροφόρηση αλλά και οι απροσεξίες.

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023: Οι θετικές γωνίες της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο, τον Ήλιο και τον Δία, επιφυλάσσουν ανακούφιση, σταθεροποίηση και ευκαιρίες, ιδιαίτερα σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023: Παρασκευή με τάσεις υπερβολής και με ανθρώπους που με έπαρση επιδεικνύουν την ισχύ τους. Προσοχή στην επιπολαιότητα και στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων, ιδιαίτερα Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023: Δύο σημαντικές πλανητικές αντιθέσεις αναμένεται να δώσουν ρυθμό εκρηκτικό αλλά και απατηλό στην μέρα μας. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα προκαλεί συγχύσεις και απάτες οικονομικές – ερωτικές, ενώ η αντίθεση Ερμή – Ουρανού φέρνει ξαφνικά – εκκωφαντικά νέα που διαταράσσουν την σταθερότητα.

Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2023: Κυριακή με φανερή την αποδιοργάνωση και την υπερβολή! Οι ξαφνικές αναλαμπές ιδεών μπορεί πραγματικά να αποτελούν διέξοδο στην στασιμότητα αλλά και στην έλλειψη ικανοποίησης.

Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2023: Η Εβδομάδα ξεκινά με τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα και με ευκαιρίες εμβάθυνσης, εκπλήρωσης και αναμόρφωσης σε ερωτικά – οικονομικά κυρίως για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2023: Ο Ερμής από το Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και η μέρα είναι κατάλληλη για συναισθηματική έκφραση, ενώ η τονισμένη ενσυναίσθηση θα αποτελέσει το κλειδί ουσιαστικής κατανόησης και συμπαράστασης. Μέρα δημιουργική, με καλλιτεχνικές ιδέες και τρυφερά μηνύματα!

Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2023: Η Αφροδίτη σήμερα εισέρχεται στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, το Ζυγό, όπου αναμένεται να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την αποκατάσταση σχέσεων και συνεργασιών και την ενδυνάμωση της συντροφικότητας.

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2023: Η δύναμη της σκέψης μπορεί σήμερα μας να βοηθήσει να λύσουμε γρίφους, αλλά και δύσκολα ερωτηματικά που μας έχουν ταλανίσει. Η μέρα είναι κατάλληλη για αποφάσεις οικονομικές.

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023: Ο Ερμής κάνει σήμερα την είσοδό του στο ζώδιο της αδυναμίας του, τον Τοξότη σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο! Απογοητευτικές ειδήσεις, συζητήσεις που φέρνουν έναν κόμπο στο λαιμό και δυσάρεστες σκέψεις κάνουν το κλίμα της ημέρας αρκετά φορτικό!

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023: Μέρα έντονη και εκρηκτική, με τον Άρη από τον Σκορπιό να κορυφώνει την αντίθεση του με τον Ουρανό από τον Ταύρο, προκαλώντας δυναμικά Ρίχτερ εντάσεων και ανατροπών! Προσοχή σε ατυχήματα!

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023: Η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητη για να αποφευχθούν πάσης φύσεως λάθη αυτή την ημέρα! Το κλίμα γύρω μας συνεχίζει να είναι τεταμένο, με γεγονότα που αιφνιδιάζουν ή και σοκάρουν!

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023: Σήμερα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου, στο ζώδιο του Σκορπιού με την συμμετοχή του Άρη και του Ουρανού! Οι επόμενες 14 μέρες αναμένεται να είναι έντονες, εκρηκτικές, γεγονότα που θα μας αιφνιδιάσουν ποικιλοτρόπως! Η επιρροή του Φεγγαριού είναι πιο έντονη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023: Πολλές ειδήσεις και νέα που αφορούν το εξωτερικό, ή ζητήματα που συνδέονται με το νόμο, αναμένεται σήμερα να προκαλέσουν κάποιες απογοητεύσεις. Ο ενθουσιασμός και η επιπολαιότητα έχουν αυτή την ημέρα το τίμημα και το κόστος τους!

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023: Το σημερινό εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης, αναμένεται να φέρει μία άνεση και διευκόλυνση στις επικοινωνίες τις αισθηματικές και τις οικονομικές. Η εξωστρέφεια επανέρχεται ενώ οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου δέχονται χαρμόσυνα μηνύματα.

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023: Μέρα ευθυνών και υποχρεώσεων που ίσως θα αναγκαστούμε να καταπιέσουμε τον εαυτό μας ή και τα συναισθήματά μας, προκειμένου να ακολουθήσουμε τα πρέπει της λογικής. Κερδισμένοι της ημέρας οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023: Ο Ήλιος και ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού σήμερα σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, δίνοντας το μήνυμα ότι οι κινήσεις αγάπης και ανθρωπιάς μπορούν πραγματικά να απαλύνουν τον πόνο και την απογοήτευση! Μέρα κατάλληλη για δημιουργικά σχέδια! Ευνοούνται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου.

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023: Η επιθετικότητα, η απόλυτη διάθεση καθώς και η τάση επιβολής είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ημέρας. Απομακρύνσου από ανθρώπους τοξικούς που προσεγγίζουν στενά και επίμονα, με σκοπό το όφελος! Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου έχετε μέρα με πολλά νεύρα!

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023: Κυριακή και οι συνθήκες είναι πιο ευχάριστες για να μπορούμε να απολαύσουμε στιγμές με φίλους, δεν λείπουν οι γνωριμίες, η κοινωνικότητα και η ανάγκη για διασκέδαση!

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023: Δευτέρα με Σελήνη κενής πορείας από τις 12:49 έως τις 16:28, τις σημαντικές εργασίες καλό είναι να τις ξεκινήσεις πριν ή μετά από αυτό το χρονικό διάστημα! Το απόγευμα αναμένεται πιεστικό συναισθηματικά για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023: Μέρα κατάλληλη για να ανακτήσεις την δύναμή σου και να κλείσεις εκκρεμότητες, αρκεί να μην επηρεαστείς από ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από εσένα! Στηρίξου στις δυνάμεις σου!

Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2023: Ο Ήλιος σήμερα εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, αλλάζοντας τις διαθέσεις και τις ανάγκες μας. Η μέρα έχει ερωτική και παθιασμένη χροιά ενώ η ανάληψη πρωτοβουλιών θα βοηθήσει να προχωρήσουν σημαντικά σχέδια!

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023: Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, προκαλεί ένα πιο στενό , περιοριστικό πλαίσιο στην καθημερινότητα μας. Δεν λείπουν η κούραση, η εξασθένιση, η αδυναμία, αλλά και το αίσθημα ότι είναι πολλά τα εμπόδια που καλούμαστε τώρα να διαχειριστούμε! Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023: Ο Άρης εισέρχεται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη και από αυτή την θέση μας παρακινεί για τόλμη, ρίσκο, περιπέτεια και … πειραματισμό! Δεν θα λείψουν τα γεγονότα υπερβολής, θυμού και φανατισμού! Σε νευρική περίοδο μπαίνουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι,Τοξότες, Ιχθείς

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023: Μέρα που χρειάζεται να δείξουμε προσοχή στα ατυχήματα και στις κινήσεις που μπορεί εντέλει να μπλοκάρουν αυτά που θέλαμε να προχωρήσουμε. Με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου είναι πεσμένα τα αποθέματα ενέργειας, ενώ πολλοί «τιμωρούνται» για λάθος πράξεις και κινήσεις τους.

Κυριακή, 26 Νοέμβριος 2023: Η μέρα ξεκινά με αιφνιδιασμούς και γεγονότα που ταράζουν την ψυχολογία προπάντων όμως την ηρεμία και την σταθερότητα! Οι ανασφάλειες είναι διάχυτες για αυτό καλό είναι να επιλέξεις να αφιερώσεις χρόνο σε ότι είναι πολύτιμο και αγαπάς, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου!

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023: Δευτέρα με Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων, με την συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου! Ένα δύσκολο φεγγάρι που θα φέρει ειδήσεις, γεγονότα που πικράνουν, ενώ δεν θα λείψουν αυτό το διάστημα και η πλάνη και η παραπληροφόρηση. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς.

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023: Το επικοινωνιακό κομφούζιο και η κυκλοθυμία συνεχίζουν ως τάσεις και για σήμερα, ενώ οι απροσεξίες και οι παραπλανήσεις είναι φανερό ότι θα έχουν την τιμητική τους! Μην πιστεύεις σε όσα ακούς ή … σκέφτεσαι!

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023: Μέρα που πρέπει να αποφευχθεί το ρίσκο και η άσκοπη ανάλωση ενέργειας για Τοξότες και Ταύρους του 1ου δεκαημέρου! Η μέρα προσφέρεται για ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια, ενώ κάποιες αναμνήσεις μπορεί να γλυκάνουν την καρδιά!

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023: Ο Νοέμβριος κλείνει τον κύκλο του με αστάθειες και αδυναμίες στα οικονομικά και αισθηματικά για Ζυγούς και Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου, όπου προτείνετε σήμερα να αποφύγετε οριστικές αποφάσεις σε αυτούς τους τομείς.

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο oroskopos.gr