Ζώδια: Ο αστεροειδής Juno θα σου αποκαλύψει όσα θες να μάθεις για τις σχέσεις σου
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ο αστεροειδής Juno θα σου αποκαλύψει όσα θες να μάθεις για τις σχέσεις σου

Ζώδια: Ο αστεροειδής Juno θα σου αποκαλύψει όσα θες να μάθεις για τις σχέσεις σου

Ο Juno είναι ο αστεροειδής που αντιπροσωπεύει την αρχή της δέσμευσης και της συνεργασίας στις σχέσεις

Στην αστρολογία, η Ήρα (Juno) είναι ο αστεροειδής που αντιπροσωπεύει την αρχή της δέσμευσης και της συνεργασίας στις σχέσεις. Αντιπροσωπεύει τον τύπο του συντρόφου που μας ελκύει, τις ιδιότητες που αναζητούμε σε έναν σύντροφο και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τις σχέσεις. Η τοποθέτηση της Ήρας (Juno) στον γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου μπορεί να αποκαλύψει σημαντικές πληροφορίες για τις σχέσεις του αλλά και τον τρόπο που συνδέεται το άτομο με τους άλλους.

Η Ήρα (Juno) συνδέεται με τη ρωμαϊκή θεά του γάμου και της δέσμευσης και συχνά θεωρείται ο «αστεροειδής του γάμου». Αντιπροσωπεύει τον δεσμό που ενώνει ένα ζευγάρι το οποίο δεσμεύεται σε μία σχέση, αλλά και την θέληση για να μία μακρόχρονη δέσμευση. Επιπλέον, συνδέεται και με την ισορροπία που υπάρχει σε μία σχέση και την ικανότητα για συμβιβασμό.

Το ζώδιο και ο οίκος που βρίσκεται η Ήρα (Juno) στον αστρολογικό χάρτη, μπορεί να αποκαλύψει πληροφορίες για τον τύπο του συντρόφου που έλκεται ένας άνθρωπος, αλλά και την γενική προσέγγιση που έχει για τις σχέσεις, αλλά και την ικανότητά του για δέσμευση.

Επιπλέον, οι όψεις και οι διελεύσεις της Ήρας (Juno) μπορεί να υποδηλώνουν σημαντικές αλλαγές ή εξελίξεις στην συντροφική ζωή ενός ατόμου. Για παράδειγμα, μια διέλευση του Κρόνου πάνω στον γενέθλιο  Juno μπορεί να υποδηλώνει μια στιγμή δέσμευσης και ευθύνης σε μια σχέση, ενώ μια διέλευση τετραγώνου του Ουρανού στον γενέθλιο Juno μπορεί να υποδηλώνει μια στιγμή αλλαγής και ανατροπής στις σχέσεις ενός ατόμου.

Ολοκληρώνοντας, ο αστεροειδής Ήρα (Juno) είναι ένας σημαντικός δείκτης σε ένα προσωπικό ωροσκόπιο, για να κατανοήσουμε τον τρόπο που σχετίζεται ένας άνθρωπος με τους άλλους, την ποιότητα και την σταθερότητα των δεσμών που πραγματοποιεί.

ΚΡΙΟΣ

Το άτομο που έχει την  Ήρα (Juno) στον Κριό έλκεται από συντρόφους που είναι ανεξάρτητοι, σίγουροι και διεκδικητικοί.  Έχει την δίψα για πάθος και ενθουσιασμό στις σχέσεις του! Η παρορμητικότητα είναι το ευαίσθητο σημείο του ατόμου, με αποτέλεσμα να χάνει πολύ εύκολα και γρήγορα το ενδιαφέρον του ή η βιασύνη να το οδηγεί σε λάθη. Η θέση της Ήρας στον Κριό υποδηλώνει ότι το άτομο δυσκολεύεται στην δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ήρα (Juno) στον Ταύρο έλκεται από συντρόφους που είναι σταθεροί, αξιόπιστοι και αισθησιακοί. Έχει  έντονη επιθυμία για ασφάλεια και άνεση στις σχέσεις του. Μπορεί επίσης να έχει  την τάση να γίνεται  κτητικό με το ταίρι του  και να παλεύει  με την ασυγκράτητη και αδικαιολόγητη ζήλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρα (Juno) στους Διδύμους έλκεται από συντρόφους που είναι έξυπνοι, επικοινωνιακοί και προσαρμοστικοί. Έχει την επιθυμία να γευτεί την ποικιλία στον έρωτα και να ζήσει τον ενθουσιασμό στις σχέσεις! Το άτομο λατρεύει το φλερτ  όμως δυσκολεύεται να δεσμευτεί, γιατί προτιμά το ερωτικό παιχνίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ήρα (Juno) στον Καρκίνο έλκεται από συντρόφους που να τους φροντίζουν, να είναι συναισθηματικοί και υποστηρικτικοί. Το άτομο με την Ήρα σε αυτό το ζώδιο, έχει έντονη επιθυμία για ασφάλεια και συναισθηματική σύνδεση στις σχέσεις του. Μπορεί επίσης να έχει την τάση να είναι υπερβολικά συναισθηματικό, ενώ το αρνητικό του είναι ότι παλεύει με ζητήματα εμπιστοσύνης στις σχέσεις του.

ΛΕΩΝ

Η Ήρα (Juno) στον Λέοντα έλκεται από άτομα που έχουν αυτοπεποίθηση, σιγουριά που είναι δημιουργικά αλλά και γενναιόδωρα!  Σε μία σχέση το άτομο επιζητά να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και το ταίρι του να του εκφράζει μόνιμα το θαυμασμό του!  Τα προβλήματα που προκύπτουν στην συντροφική του ζωή, προκύπτουν εξαιτίας του εγωισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ήρα (Juno) στην Παρθένο έλκεται από συντρόφους  που είναι πρακτικοί, αξιόπιστοι και αναλυτικοί. Έχει  έντονη επιθυμία για σταθερότητα και ασφάλεια στις σχέσεις του. Η επικριτικότητα είναι το αρνητικό σημείο του ατόμου στις σχέσεις του, ενώ στην σταθερή δέσμευση πολλές φορές προκύπτουν ζητήματα που αφορούν την εμπιστοσύνη προς το σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ

Η Ήρα (Juno) στον Ζυγό έλκεται από συντρόφους που είναι ισορροπημένοι, αρμονικοί και όμορφοι. Το άτομο με την Ήρα σε αυτό το ζώδιο έχει  έντονη επιθυμία για μία ουσιαστική και αξιόλογη δέσμευση αλλά και για έναν γάμο! Το πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάζεται στην δέσμευση του ατόμου, προκύπτει εξαιτίας της αναβλητικότητάς του, της αναποφασιστικότητάς του ή και του φόβου για την μοναξιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Ήρα (Juno) στον Σκορπιό έλκεται από συντρόφους που είναι έντονοι, παθιασμένοι και μυστηριώδεις. Το άτομο θέλει να ζει με  συναισθηματικό βάθος και ένταση στις σχέσεις του. Η ζήλια και η έλλειψη εμπιστοσύνης, είναι τα «μελανά» σημεία στην συντροφική του ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ήρα (Juno) στον Τοξότη έλκεται από συντρόφους που είναι ανεξάρτητοι, περιπετειώδεις και φιλοσοφημένοι. Το άτομο που έχει την Ήρα σε αυτό το ζώδιο έχει  έντονη επιθυμία για ελευθερία και ανάπτυξη στις σχέσεις του. Μπορεί επίσης να έχει  την τάση να είναι ανήσυχο και να δυσκολεύεται με τη δέσμευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ήρα (Juno) στον Αιγόκερω έλκεται από σχέσεις με ανθρώπους  που είναι φιλόδοξοι, υπεύθυνοι και σταθεροί. Έχει έντονη επιθυμία για ασφάλεια και σταθερότητα στις σχέσεις του. Η ψυχρότητα αλλά και η δυσκολία του στην συναισθηματική δέσμευση, είναι τα μόνα δύσκολα σημεία για την συντροφική ζωή του ατόμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ήρα (Juno) στον Υδροχόο έλκεται από συντρόφους που είναι αντισυμβατικοί, ανεξάρτητοι και ανθρωπιστικοί. Έχει  έντονη επιθυμία για ελευθερία και πρόοδο στις σχέσεις του. Τα όρια και οι αποστάσεις που βάζει στις σχέσεις του τον δυσκολεύουν να δεσμευτεί ουσιαστικά.

ΙΧΘΥΣ

Η Ήρα (Juno) στους Ιχθύς έλκεται από συντρόφους που είναι ευαίσθητοι, συμπονετικοί και πνευματικοί. Έχει  έντονη επιθυμία για συναισθηματική σύνδεση και κατανόηση στις σχέσεις του. Μπορεί επίσης να έχει την τάση να είναι υπερβολικά ευαίσθητος  και μπορεί να παλεύει  με τα όρια στις σχέσεις του.
Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr