Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/4) – Ίντριγκες, ρομαντισμός και ερωτικά ειδύλλια θα σε κάνουν να «χάσεις» τον ύπνο σου
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/4) – Ίντριγκες, ρομαντισμός και ερωτικά ειδύλλια θα σε κάνουν να «χάσεις» τον ύπνο σου

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/4) – Ίντριγκες, ρομαντισμός και ερωτικά ειδύλλια θα σε κάνουν να «χάσεις» τον ύπνο σου

Η εβδομάδα από 3-9 Απριλίου ξεκινά με φόβους, ίντριγκες, παρασκήνια και με θυμό αλλά τελειώνει με ρομαντισμό και φουλ ειδύλλια.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις, όπως αναφέρονται στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Τα θετικά: Οι χαρούμενες ειδήσεις την Τετάρτη, αφορούν σε μια πρόσκληση για δείπνο. Την Πέμπτη βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή της πανσελήνου και αποφασίζεις να δεχθείς την δελεαστική πρόταση του συντρόφου. Την Παρασκευή με την επιμονή του να σε δει, αυξάνεται η λαχτάρα σου. Το Σάββατο σας βρίσκει μαζί σε ένα ρομαντικό δείπνο, υπό το φως των κεριών και του φεγγαριού.

Τα αρνητικά: Μια δυσάρεστη είδηση την Δευτέρα, θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σου, απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει, φίλε Κριέ. Μη φέρεσαι εγωιστικά και μην τα θες όλα δικά σου. Για την ανασφάλεια σου, ευθύνεσαι μόνο εσύ και όχι το ταίρι. Αν υψώσεις τοίχους ανάμεσα σας, θα το χάσεις το παιχνίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα θετικά: Την Τετάρτη απλώνεις το χέρι στον ερωτικό σύντροφο και τον παρασύρεις να σε ακολουθήσει. Υπόσχεσαι μακροβιότητα στην σχέση σας. Την Παρασκευή οι όρκοι πίστης, αγάπης και αφοσίωσης, σας φέρνουν πιο κοντά και πείθεσαι για τον έρωτα του. Το Σάββατο δέχεσαι να βγεις, μαζί με τους κοινούς σας φίλους και να δείξεις σε όλους τα συναισθήματα σου.

Τα αρνητικά: Την Δευτέρα φίλε Ταύρε, το πας φιρί φιρί να το φας το κεφάλι σου, με την στενόμυαλη και υποκειμενική συμπεριφορά σου. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα βλέπεις και θα έχεις αντιδράσεις από την μεριά του συντρόφου. Η ισχυρογνωμοσύνη δεν θα σου βγει σε καλό. Την Πέμπτη με την πανσέληνο, η ρουτίνα ροκανίζει τον χρόνο σου και δεν έχεις διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα θετικά: Την Τετάρτη λαμβάνεις ευχάριστα νέα και ανεβαίνει το γόητρο σου. Η εκδήλωση της συμπάθειας του ατόμου που σε ενδιαφέρει, τονίζει την αυτοπεποίθηση σου. Την Πέμπτη το ολόγιομο φεγγάρι, φουντώνει το ερωτικό στοιχείο και την Παρασκευή δεν μένεις μόνο στα λόγια, αλλά τον προσκαλείς σε έξοδο. Μένεις μαζί του και το Σάββατο, μη μπορώντας να πιστέψεις στην καλή σου τύχη.

Τα αρνητικά: Η απόφαση να κάνεις την κίνηση για να συναντήσεις ένα παλιό φλερτ την Δευτέρα, δεν θα έχει τις εξελίξεις που φαντάζεσαι και αποδεικνύεται λάθος. Με πίκρα και σκυμμένο το κεφάλι, κλείνεσαι στο καβούκι σου. Όλη την εβδομάδα θα σε τρώει, η απερίσκεπτη κίνηση που έκανες, φίλε Δίδυμε. Αν δεν κόψεις κάθε επαφή, θα ξαναδείς το ίδιο έργο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα αρνητικά: Την Τετάρτη ωριμάζει η σκέψη για την υλοποίηση ενός ταξιδιού. Δεν θέλεις να πας μόνος και προτείνεις στο ταίρι να σε συνοδεύσει. Την Παρασκευή, θα βρεθείς σε ένα ονειρικό μέρος, που θα απολαύσεις τον έρωτα. Το Σάββατο, η επαφή με το υγρό στοιχείο, κάπου κοντά στην θάλασσα, θα τονώσει την ερωτική επιθυμία. Κατόπιν τούτου θα βάλεις την σχέση σε νέα βάση.

Τα αρνητικά: Οι αμφιβολία φωλιάζει στην ψυχή σου την Δευτέρα, φίλε Καρκίνε και αγχώνεσαι για πράγματα που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Βγάζεις τα εσώψυχα στους φίλους, αλλά δεν βρίσκεις ανταπόκριση. Δεν τους νοιάζει. Την Πέμπτη η πανσέληνος σε κλείνει μέσα. Η ζήλεια και τα χειριστικά παιχνίδια δεν χωράνε στην σχέση με τον σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Τα θετικά: Την Τετάρτη σταθεροποιείς τα αισθήματα που θρέφεις για τον σύντροφο και νιώθεις σιγουριά. Την Πέμπτη γεμίζει το φεγγάρι και μαζί του γεμίζεις τον χρόνο σου, με την παρέα του ερωτικού συντρόφου. Την Παρασκευή το πάθος ξεχειλίζει και ο πόθος φουντώνει, με την ερωτική συνεύρεση. Το Σάββατο, η ερωτική εξομολόγηση, ανεβάζει την λίμπιντο στα ύψη.

Τα αρνητικά: Φίλε Λέοντα, την Δευτέρα σε πικραίνουν τα δυσάρεστα νέα που λαμβάνεις από το σύντροφο. Η ζήλια τρυπώνει ανάμεσα σας και η σχέση περνάει κρίση. Τα έντονα συναισθήματα μαζί με τα παθιασμένα ένστικτα, φέρνουν ίντριγκες και πλεκτάνες. Δημιουργείς πρόβλημα στην σχέση, από την ανασφάλεια που σε διακατέχει κατά διαστήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα θετικά: Την Τετάρτη δέχεσαι ένα τηλεφώνημα που θα αλλάξει την ζωή σου. Η πρόταση για σοβαρή δέσμευση, σε απογειώνει. Ο έρωτας έρχεται από μακριά, με δώρα φορτωμένος, την Παρασκευή. Η εκμυστήρευση του έρωτα του το Σάββατο, αποτελεί την εγγύηση για να βαδίσεις στα νέα μονοπάτια που σου υπόσχεται.

Τα αρνητικά: Την Δευτέρα φίλε Παρθένε, σου χαλάει το κέφι, γιατί μπλοκάρεται η άφιξη του ατόμου που περίμενες από μακριά. Αλλάζεις το πρόγραμμα σου και απογοητεύεσαι. Αντικαθιστάς την περιπέτεια και την ελευθερία, με την ρουτίνα που σε καταθλίβει. Η πανσέληνος την Πέμπτη, δεν σου εξασφαλίζει την συναισθηματική κάλυψη.

ΖΥΓΟΣ

Τα θετικά: Την Τετάρτη, θα κάνεις μια συζήτηση εκ βαθέων με τον σύντροφο, που αποδεικνύεται εποικοδομητική. Γεφυρώνεις το χάσμα που υπήρχε μεταξύ σας. Την Παρασκευή, η ψυχική διάθεση εξαρτάται από την επιτυχία, που θα έχει η σωματική ένωση. Ψυχή, καρδιά και σώμα, μπλέκονται σε έναν ενεργειακό χορό αισθήσεων. Το Σάββατο, η ένωση περνάει σε άλλο επίπεδο και συμμετέχει στο παιχνίδι η φαντασία, που εξιτάρει και το μυαλό.

Τα αρνητικά: Μια δυσάρεστη είδηση που θα λάβεις την Δευτέρα από το ταίρι, θα σε γεμίσει αμφιβολίες, φίλε Ζυγέ. Η αναβολή της συνάντησης φέρνει προβλήματα, γιατί δεν αργούν να σου μπουν οι ψύλλοι στα αυτιά. Οι φθηνές δικαιολογίες σε τρομάζουν. Με την πανσέληνο της Πέμπτης, θα βγουν στην επιφάνεια ψέματα και θα έρθεις αντιμέτωπος, με ανατριχιαστικές αποκαλύψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θετικά: Την Τετάρτη χτίζεις γέφυρες στην σχέση και κατοχυρώνεις την θέση σου, στην καρδιά του συντρόφου. Την Παρασκευή συμφιλιώνεσαι με το ταίρι και προσπερνάς όλα τα εμπόδια, που υπήρχαν στο παρελθόν. Ανανεώνεις τον έρωτα σου με λόγια αγάπης, αλλά και πράξεις, που εκτιμώνται από τον ερωτικό σύντροφο. Η ανταπόδοση από μέρους του, με δώρα και εξόδους, ανεβάζει την διάθεση.

Τα αρνητικά: Την Δευτέρα, μια δυσάρεστη είδηση από τον σύντροφο φίλε Σκορπιέ, θα κλονίσει την συναισθηματική σου ασφάλεια. Η αίσθηση της μοναξιάς και η αβεβαιότητα για την μελλοντική εξέλιξη της σχέσης, σε ρίχνουν ψυχολογικά. Η πανσέληνος την Πέμπτη σε οδηγεί σε απομόνωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα θετικά: Την Τετάρτη προτείνεις στο ταίρι να ασχοληθείτε με κοινές δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Την Παρασκευή προτείνεις γυμναστική μέσα στο σπίτι, που θα εξιτάρει τον εγκέφαλο και θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση. Με την σωματική ευεξία που θα νιώσεις το Σάββατο, αλλά και την ανεβασμένη λίμπιντο, θα παρασύρεις εύκολα τον σύντροφο, στο ερωτικό παιχνίδι.

Τα αρνητικά: Με δυσάρεστα νέα και ειδήσεις που λαμβάνεις την Δευτέρα, ξεκινάς την εβδομάδα σου, φίλε Τοξότη. Ο σύντροφος αλλάζει το πρόγραμμα του την τελευταία στιγμή και αναγκαστικά θα κάνεις κι εσύ το ίδιο. Αν πας βόλτα με τους φίλους την Πέμπτη, να δεις το γεμάτο φεγγάρι, που σχηματίζει την πανσέληνο στον ουρανό, θα βρεθείς υπόλογος στο ταίρι, που δεν θα σε πιστεύει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα θετικά: Την Τετάρτη, επικοινωνείς με τον σύντροφο και του δηλώνεις πως είσαι παρόν σε ότι χρειαστεί. Είσαι πρόθυμος να εκπληρώσεις κάθε επιθυμία του. Η ιδέα που προτείνεις την Παρασκευή, να περάσετε μαζί το διήμερο, έχει την ανταπόκριση που επιθυμείς. Προσπαθείς να κερδίσεις με αυτόν τον τρόπο το χαμένο έδαφος. Το Σάββατο σε βρίσκει κάπου μακριά, ρομαντικά και ειδυλλιακά.

Τα αρνητικά: Φίλε Αιγόκερε, τα νέα της Δευτέρας που λαμβάνεις από το ταίρι, δεν είναι και πολύ ευχάριστα. Του προκαλείς ανασφάλεια και με τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που δείχνεις, τον προκαλείς. Αν την Πέμπτη, αντί να δεις την πανσέληνο μαζί του, εσύ το ρίξεις στη δουλειά, θα αντιμετωπίσεις την κτητική συμπεριφορά και τις παραξενιές του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα θετικά: Την Τετάρτη, ζητάς από το σύντροφο να συναντηθείτε και να συζητήσετε για την πορεία της σχέσης. Τα σταθερά συναισθήματα εγγυώνται μακροβιότητα. Την Πέμπτη σε ξεσηκώνει το ολόγιομο φεγγάρι και βγαίνεις με το ταίρι έξω, να το απολαύσεις. Την Παρασκευή, πείθεις τον ερωτικό σύντροφο, ότι θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι και προθυμοποιείται να σε βοηθήσει στις ετοιμασίες του δείπνου. Το Σάββατο ξυπνάς στη αγκαλιά του με όρεξη για συζήτηση.

Τα αρνητικά: Φίλε Υδροχόε, την Δευτέρα η διάθεση σου να απομονωθείς κλεισμένος στο σπίτι, δεν βρίσκει σύμφωνο το ταίρι. Παρόλα αυτά, αν δεν έχεις όρεξη για βόλτα, δεν θα σε παρακαλέσει κιόλας. Δεν θα περάσει το δικό σου και μην τα θέλεις όλα δικά σου.

ΙΧΘΥΣ

Τα θετικά: Την Τετάρτη νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου και για τις αποφάσεις που έχεις πάρει για την πορεία της σχέσης. Με τονισμένη την αυτοπεποίθηση και τον αέρα της σιγουριάς, προτείνεις μια έξοδο την Παρασκευή. Έχεις πέσει μέσα και το ταίρι σε ακολουθεί με προθυμία, αλλά και χαρά. Το Σάββατο, μια κοντινή μετακίνηση κι ένας περίπατος, αυξάνει τον ρομαντισμό. Βαδίζοντας πιασμένοι από το χέρι ξεπερνάτε τα εμπόδια.

Τα αρνητικά: Φίλε Ιχθύ, την Δευτέρα πέφτεις ψυχολογικά, από ένα δυσάρεστο μήνυμα που λαμβάνεις από τον σύντροφο. Η διαίσθηση σου, λέει ότι δεν σε θέλει. Την Πέμπτη, η πανσέληνος φουντώνει την ζήλια σου και κάνεις αψυχολόγητες κινήσεις, που τρομάζουν το ταίρι σου.

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr