Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (4-10/12)
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (4-10/12)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (4-10/12)

Δες αναλυτικά την πρόβλεψη για το δικό σου ζώδιο!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει, από ερωτικής άποψης, η τρέχουσα εβδομάδα, για τα ζώδια λόγω των πλανητικών διελεύσεων που παρατηρούνται.

Από Δευτέρα κιόλας, 4 Δεκεμβρίου, ο Άρης σε χιαστί με το Δία και ταυτόχρονα η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό, μας υπενθυμίζουν ότι η αγάπη δίχως πείσματα, δεν έχει νοστιμάδα!

Κριός

Κριέ μου, η αυτοπεποίθησή σου είναι ενισχυμένη, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσεις την υπερβολική ενέργεια που σε διακρίνει αυτό το διάστημα. Η λίμπιντό σου είναι εμφανώς αυξημένη και μάλιστα εκπέμπεις ένα μυστήριο προς τα έξω που ελκύει σαν μαγνήτης! Μολονότι μέσα στην εβδομάδα είσαι σε θέση να σημειώσεις αισθηματικές επιτυχίες, οι συναισθηματικές σου εξάρσεις είναι υπεύθυνες για μερικά καβγαδάκια. Καλείσαι να διαχειριστείς δημιουργικά την ενέργειά σου, προκειμένου να μην λειτουργήσει αυτοκαταστροφικά. Ασχολήσου με τα χόμπι σου, κοινωνικοποιήσου κι όλα θα πάνε καλά!

Ταύρος

Ταύρε μου, μια χαρά είσαι, πήγαινε μίλα της! Έχεις ένα σωρό όψεις που σου χαρίζουν αισιοδοξία κι ερωτικές επιτυχίες. Η ερωτική αδιαλλαξία είναι μια πρόκληση για εσένα. Η Αφροδίτη, όμως, είναι η φίλη σου την οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς μαζί με μία δόση υπευθυνότητας κι ωριμότητα, ώστε να βρεις τη χρυσή τομή στα αισθηματικά σου. Βρίσκεις ποιοτικές διεξόδους να εκφράσεις τις ερωτικές σου ανάγκες, δίχως να χάνεις τον εαυτό σου. Κατά τα τέλη της εβδομάδας έχετε αυξημένη γοητεία και ποιοτικές κατακτήσεις, ενώ οι δεσμευμένοι σκέφτεστε μήπως επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Λίγη προσοχή δώστε στις υπερβολές στον έρωτα ή σε τυχόν ‘κρίσεις’ υπεραισιοδοξίας.

Δίδυμος

Η εβδομάδα για εσένα, Δίδυμε, αποτελεί μία πρόκληση. Είσαι από εκείνους που κατά τα τέλη της εβδομάδας επαναξιολογούν το ενδεχόμενο μίας επανασύνδεσης ή έστω μίας επικοινωνίας με έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο. Στον έρωτα παρατηρείται μία αδιαλλαξία και πείσμα, ενώ ακόμη ‘μαζεύεις’ τα κομμάτια σου από τα ζόρια της Πανσελήνου που μας πέρασε στα τέλη του προηγούμενου μήνα. Ο τρόπος που επικοινωνείς, σιγά – σιγά βελτιώνεται και καταλαβαίνεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου που σε ωθούν στις κατάλληλες αποφάσεις που ικανοποιούν τις αισθηματικές σου ανάγκες.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα σου χαρίζει έναν αέρα αισιοδοξίας και ευκαιριών στην αγάπη. Είναι σα να βρίσκεσαι σε έναν κόσμο, έτοιμο να φιλοξενήσει τις πιο θετικές στιγμές του έρωτα, κυρίως αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Η Δευτέρα σε καθιστά λίγο πεισματάρη, αλλά τελικά διαχειρίζεσαι τις κόντρες σου. Από τα μέσα της εβδομάδας και πέρα είσαι έτοιμος να κάνεις ποιοτικές γνωριμίες ή να σταθεροποιήσεις έναν δεσμό σου. Η ευφυΐα σου θα λάμπει, καθιστώντας σε πολύ ελκυστική παρουσία. Η αγάπη σου δείχνει έντονη, αλλά θυμήσου να διατηρείς την ισορροπία.

Λέων

Αγαπημένε Λέοντα, η σκηνή του έρωτα είναι φωτεινή και γεμάτη δράση, κυρίως για εσένα που είσαι δεσμευμένος. Αναζητάς τη σταθερότητα στις σχέσεις σου, ενώ οι γνωριμίες που κάνεις, εξετάσεις αν είναι ποιοτικές και μπορούν να μακροημερεύσουν σε περίπτωση που εξελιχθούν σε έναν δεσμό. Ενδεχομένως να γίνεσαι λιγάκι καχύποπτος έως και κτητικός στα αισθηματικά σου. Είσαι παθιασμένος, όμως η συγκεκριμένη εβδομάδα σε καλεί να βρεις την ισορροπία μέσα σου. Μην ξεχνάς ότι πλησιάζει και μία Νέα Σελήνη στον Τοξότη, σύντομα, που μπορεί να σου χαρίσει καρμικές εξελίξεις, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείς. Σε αυτήν, θα αναφερθώ την επόμενη εβδομάδα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η τρέχουσα εβδομάδα μοιάζει με ένα εκλεπτυσμένο έργο τέχνης κι εσύ είσαι ο συνθέτης της αρμονίας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί ο γέρο-Κρόνος από απέναντι να ανεβάζει τις απαιτήσεις του, αλλά και των άλλων απέναντί σου, όμως οι θετικές όψεις της περιόδου επανορθώνουν άμεσα γι’ αυτό. Σου ανοίγονται παράθυρα ευκαιριών για νέες γνωριμίες ή φλερτ, ενώ αν έχεις δεσμό δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να τον ‘σοβαρέψεις’. Η σταθερότητα είναι κάτι που επιδιώκεις και το πλανητικό σκηνικό σου επιτρέπει να το επιτύχεις. Μην ξεχάσεις να εξισορροπήσεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου, γιατί ο έρωτας καμιά φορά… μας ‘τρελαίνει’.

Ζυγός

Ζυγέ, η συγκεκριμένη εβδομάδα ξεκινά με μια δόση μυστηρίου κι ασυνεννοησίας, η οποία επιλύεται, στις σχέσεις σου, καθιστώντας τις ακόμα πιο ενδιαφέρουσες. Είσαι πιο επικοινωνιακός και γενικότερα είναι ένα διάστημα ιδανικό να κάνεις μία ενδοσκόπηση, εντοπίζοντας τι θα μπορούσες να βελτιώσεις στα αισθηματικά σου. Κάποια θέματα του παρελθόντος ακόμη σε ‘στοιχειώνουν’ ψυχικά, επομένως χρειάζεται να σταθείς δυνατός, αποφεύγοντας να μεταφέρεις τις ανασφάλειές σου στη σχέση σου. Μαζί, αν καλλιεργήσεις περαιτέρω την ψυχή σου, θα αρχίσεις να έλκεις πιο κατάλληλα για εσένα άτομα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στον δικό σου κόσμο, η αγάπη παίρνει έναν πιο παθιασμένο τόνο. Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε ερωτική πρόκληση με αποφασιστικότητα, όμως η Δευτέρα σε βρίσκει λιγάκι αδιάλλακτο. Απόφυγε τις συγκρούσεις! Από τα μέσα της εβδομάδας και πέρα η επικοινωνία σου γίνεται πιο ευέλικτη και αποτελεσματική. Μάλιστα, τα τέλη της περιόδου είναι πολλά υποσχόμενα για εσένα, είτε είσαι σε σχέση, είτε ελεύθερος, με πάρα πολύ ποιοτικές ευκαιρίες και σχέσεις που αντέχουν σε βάθος χρόνου. Μην φοβάσαι να εκφράσεις τα βαθιά συναισθήματά σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με τον Άρη να χορεύει χιαστί με το Δία, από Δευτέρα κιόλας, διακρίνεσαι από μια έντονη ενέργεια στα ερωτικά σου που καλείσαι να διαχειριστείς με διπλωματία κι ευελιξία. Η αδιαλλαξία στην αγάπη μπορεί να προκαλέσει αναταραχές, αλλά εσύ, εξερευνητή του έρωτα, μπορείς να επινοήσεις δημιουργικούς τρόπους εκτόνωσης της ενέργειάς σου, αποφεύγοντας τις αυτοκαταστροφικές τάσεις. Διαθέτεις αυξημένη λίμπιντο, όπως και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Οι εξελίξεις, βέβαια, για εσένα είναι λιγάκι αργές προς το παρόν, όμως προετοιμάσου, επειδή το άμεσο μέλλον σχηματίζει αστρολογικές όψεις που είναι άκρως ευνοϊκές στον έρωτα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή είναι σαν ένα στρατηγικό παιχνίδι αγάπης για σένα. Η αδιαλλαξία στον έρωτα μπορεί δημιουργεί προκλήσεις, όμως εσύ, στρατηγικέ ερωτικέ παίκτη, γνωρίζεις πώς να κινηθείς με επιδεξιότητα. Η Τετάρτη, με το τρίγωνο Ερμή και Δία, αποτελεί ευκαιρία για μια επίδειξη των επικοινωνιακών σου δεξιοτήτων και του φλερτ. Σκέφτεσαι, πλέον, να σταθεροποιήσεις μία σχέση σου ή να προχωρήσεις παρακάτω τη γνωριμία με τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου. Το αστρολογικό σκηνικό φαίνεται να είναι με το μέρος σου κι εσύ αρπάζεις, πια, κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται μπροστά σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η τρέχουσα εβδομάδα θυμίζει ένα εκρηκτικό σκηνικό ανεξάρτητης αγάπης. Ξέρεις τι θέλεις στην αγάπη, αλλά η τάση σου να μην βάζεις νερό στο κρασί σου προκαλεί συναισθηματική απομάκρυνση. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, πια, είσαι σε θέση να σου προσφέρει μία αισθηματική γνωριμία μέσω των εργασιακών σου. Βέβαια, η αντίθεση μεταξύ Αφροδίτης και Δία προκαλεί έναν αντιφατικό χορό ανάμεσα στην αγάπη και την ανεξαρτησία. Η υπεραισιοδοξία σου αποτελεί κίνδυνο να ρισκάρεις τα επαγγελματικά σου στο όνομα του έρωτα!

Ιχθείς

Αγαπημένε Ιχθύ, έρχεται μία ονειρικά ερωτική εβδομάδα, κυρίως για εσένα του 1ου δεκαημέρου. Έχεις κάθε δυνατότητα για καινούριες γνωριμίες, φλερτ, ανανέωση, καθώς επίσης η πλειοψηφία των ευκαιριών που εμφανίζονται είναι και ποιοτικές. Πέρα από τα έντονα συναισθήματα και το πάθος που σου χαρίζει απλόχερα το πλανητικό τοπίο, εσύ φροντίζεις να επικοινωνείς σωστά με τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου. Ο τρόπος έκφρασής σου είναι ασυνήθιστα δημιουργικός, ενώ εκπέμπεις έναν αέρα ερωτισμού και αξιοπιστίας. Έτσι, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται κατακόρυφα και αν έχεις δεσμό, σταθεροποιείται μέσα από τα αμοιβαία σας αισθήματα!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr