Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού μέσα από ένα τραγούδι
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού μέσα από ένα τραγούδι

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού μέσα από ένα τραγούδι

Δες ποιο τραγούδι σου ταιριάζει

Το καλοκαίρι έρχεται και μάλιστα πολλά υποσχόμενο με τα περισσότερα ζώδια να ευνοούνται για να βρουν τον μεγάλο τους έρωτα.

Κλείσε τα μάτια και φαντάσου ότι είσαι στο αγαπημένο σου beach bar, χαλαρός στην ξαπλώστρα και στα πόδια σου βρίσκεται ο μεγάλος έρωτας, αυτός που έχεις, ή που επιθυμείς να αποκτήσεις.

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιο τραγούδι ταιριάζει στο κάθε ζώδιο, όπως αναφέρονται στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Νίκος Βέρτης – Σ’ αγαπάω

«Μην ακούσεις ότι κι αν σου πουν , Ζήλεια έχουν όσοι δεν μπορούν Να έχουν ότι εμείς Για αυτό και μας ζηλεύουν . Σ’ αγαπάω την καρδιά μου αλλού δε σπαταλάω , Γιατί εγώ έχω μονάχα εσένα Κι αν μ’ αγαπάς να μην ακούς κανέναν Άκου καλά και βάλτο στο μυαλό σου Είμαι παρόν κι όχι το παρελθόν σου»

Καλοκαίρι 2023 και Έρωτας λοιπόν και εσύ φίλε μου Κριέ θα τον γευτείς ως την τελευταία του σταγόνα και τον απολαύσεις όπως τον ήλιο, την θάλασσα, τα παγωτά και την τρέλα … Η Αφροδίτη από το Λέοντα φροντίζει ήδη από τον Ιούνιο να σε βάλει σε ερωτικούς ρυθμούς και αυτή η τάση θα συνεχίσει για 4 ολόκληρους μήνες, όπου φαίνεται ότι τις στιγμές σου δεν θα τις σπαταλάς για τίποτα λιγότερο από αυτό που πραγματικά ποθεί η καρδούλα σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Είσαι Εσύ Πάνω από όλα

«Είσαι ο ουρανός κι όλα τα άστρα, η άμμος για να φτιάχνω κάστρα. Είσαι ένας χορός πλάι στο κύμα, σε μαθαίνω βήμα – βήμα. Είσαι εσύ, Της φωτιάς, Το φιλί, Αγκαλιά, Και φυγή, Άστα πίσω όλα. Είσαι εσύ, Της καρδιάς, Το κλειδί, Η ορμή, Στη ζωή, Είσαι πάνω απ’ όλα»

Ο Δίας αυτό το καλοκαίρι είναι στο ζώδιο σου, η τύχη είναι με το μέρος σου και ο έρωτας μπαίνει πάνω από όλα … Τον ζεις με υπερβολή, πέφτεις με τα μούτρα και ζητάς να δραπετεύσετε μαζί από όλους και από όλα και να κάνετε μαζί την δική σας ερωτική επανάσταση … Σίγουρα θα το απολαύσεις πολύ παραπάνω την περίοδο από τις 10 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου όπου ο Άρης θα σουλατσάρει στον οίκο του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τα ερωτικά σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Νατάσα Θεοδωρίδου – Ο Χάρτης

«Μπορεί να ‘ναι ο ήλιος σου στα σύννεφα κρυμμένος, Και εσύ να μην μπορείς να δεις πιο πέρα απ’ τη βροχή, Μπορεί αυτός που αναζητάς να σε ζητάει και εκείνος, Και απλά δεν έτυχε να ‘ρθειτε ακόμη σε επαφή. Μπορεί να είμαι ο χάρτης του χαμένου θησαυρού σου, Μπορεί να είμαι αυτό που ψάχνεις μα δεν έχεις βρει, Μπορεί να είμαι το συμπλήρωμα του εαυτού σου, Μπορεί να είμαι η απάντηση στα τόσα σου γιατί, Απλά σου λέω μπορεί»

Κεφάτος ο ρυθμός του καλοκαιρινού σου τραγουδιού φίλε μου Δίδυμε, αφού τα ερωτικά σου στο τρίμηνο που ακολουθεί θα είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα απολαυστικό ταξίδι, με έναν χάρτη στο χέρι που άλλοτε θα ψάχνεις τον προορισμό σου, άλλοτε θα τον βρίσκεις και θα θες μόνιμα να κάτσεις εκεί και άλλοτε θα βυθίζεσαι στα «μπορεί» και στις αμφιβολίες. Το σίγουρο είναι ότι θα το διασκεδάσεις και τα φλερτ θα δώσουν ρεσιτάλ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δήμος Αναστασιάδης – Ένα Θέλω Μπορεί

«Ένα “θέλω” μπορεί, να μαγέψει το σύμπαν, να μας φέρει μαζί, αν το θέλεις κι εσύ· και να γίνουν φτερά τα σπασμένα μας χέρια, ένα “θέλω” μπορεί, αν το θέλεις κι εσύ. Γιατί θέλω πολύ ένα άπιαστο όνειρο, ένα μάταιο φιλί Γιατί θέλω πολύ το βλέμμα αυτό που είν’η καταστροφή μου Γιατί θέλω πολύ»

Θέλεις αυτό το καλοκαίρι ένα βλέμμα που θα είναι η καταστροφή σου όπως λέει το τραγούδι;;; Έννοια σου επιστρέφει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω από τις 11 του μήνα και αυτές οι σχέσεις που τη μία λες μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε επιστρέφουν στην ζωή σου … Αυτό το καλοκαίρι νιώθεις ότι το σύμπαν συνωμοτεί για να σε φέρει κοντά στα θέλω σου … Την περίοδο του Αυγούστου ευνοείται και μία ερωτική επανασύνδεση «φωτιά»! Καλή ερωτική διασκέδαση λοιπόν!

ΛΕΩΝ

Kings x Despina Vandi – Ya Habibi

«Ya habibi, ya Φεύγω και άντε γεια Έχεις θέματα μωρό μου ψυχολογικά Ya habibi, ya Θα περνάω καλά Στην καινούργια μου αγάπη δίνω τα φιλιά Ya habibi, ya leleli Χόρεψε μου τσιφτετέλι Θα σε πάω σε άλλα μέρη Που κανένας δεν τα ξέρει Ya habibi, ya leleli Χόρεψε μου τσιφτετέλι Πάρ’ το απόφαση καρδιά μου Πλέον μόνο εσένα θέλει»

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου αυτό το καλοκαίρι και αν είσαι γυναίκα νιώθεις λίγο σαν την Δέσποινα Βανδή, ανανεωμένη με έναν έρωτα δυνατό που γίνεται ο κεντρικός πρωταγωνιστής στη ζωή σου … Αν είσαι άντρας Λέων, τότε γίνεσαι λίγο σαν τον Μπισμπίκη αυτό το καλοκαίρι και παθιάζεσαι, ρίχνεις τις ζεμπεκιές σου και δεν ξεκολλάς τα μάτια σου από τον έρωτά σου … Το βέβαιο είναι ένα: Το καλοκαίρι 2023, ο έρωτας σε καίει, σε ανεβάζει και γίνεται η αιτία όλοι να σε σχολιάζουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νίκος Οικονομόπουλος – Πρέπει Δεν Πρέπει

«Πόσο μου ‘λειψε μαζί σου μία νύχτα, Πόσο μου ‘λειψε μαζί σου να ξυπνώ, Όσα νιώθω εγώ, ποτέ μου δε σου είπα, Μα απόψε έχω ανάγκη να σ’ τα πω. Πρέπει, δεν πρέπει, σε θέλω ακόμα, Δε λειτουργεί το μυαλό μ’ άλλο σώμα, Πρέπει, δεν πρέπει, για σένα ακόμα είμαι εδώ»

Ερωτικές αμφιβολίες; Ναι θα υπάρχουν το καλοκαίρι 2023 φίλε μου Παρθένε αφού φαίνεται ότι η καρδιά σου χτυπά στον ρυθμό του κρυφού, του μυστικού, του περίεργου , του αλλόκοτου ή και του απωθημένου έρωτα … Συχνά θα μπερδεύεσαι , θα νοσταλγείς, θα μετανιώνεις, θα θυμάσαι ενώ από τις 24/8 με ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου δεν σε βλέπω να κρατιέσαι θα πεις όλα όσα κρατάς μέσα σου στον έρωτα από το παρελθόν!

ΖΥΓΟΣ

Νίκος Απέργης – Γελάς

«Γελάς κι όλα χαμογελάνε, εκεί που όλα στραβά μου πάνε. Γελάς κι όλα εγώ τ αντέχω, εκεί που νιώθω να κινδυνεύω. Ποιος τα όνειρα σκοτώνει, πες μου ποιος πυροβολεί τον ήλιο και το φως. Δεν ξέρω αν είναι φίλος ή εχθρός μα ξέρω αν είσαι εδώ θα είναι αλλιώς»

Ένα χαρούμενο καλοκαίρι ξεκινά για τα ερωτικά σου, μπορεί να μουρμουράς, να κουράζεσαι, να τα βάζεις με την δουλειά και το σκληρό πρόγραμμα που έχεις, δεν παύει όμως στα αισθηματικά να δίνονται οι ευκαιρίες για να γελάσεις, είτε κάνοντας μία νέα γνωριμία από το κοινωνικό περιβάλλον, είτε αν έχεις σχέση εκπληρώνοντας με το ταίρι σου τις προσδοκίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

MELISSES “30-40 (Οh Yes i do)”

«Πρώτη φορά στο γενικά Είδα εσένα ειδικά Κι έκανες τα αόριστα συγκεκριμένα Και κόλλησα σε μια ματιά Που ήταν όλο νόημα Σα να ζητά εγώ κι εσύ να γίνουμε ένα Ήρθες εσύ κι απ’ τη πρώτη στιγμή Ήξερα πως ήρθες για να μείνεις Κι έτσι απλά του έρωτα τα φτερά Ανοίγουμε και πάμε πιο ψηλά Για πάντα μαζί σου στο δάκρυ στο φιλί σου Στα πιο τρελά μας όνειρα . 30 40 θα σαγαπω για πάντα»

Ο Δίας φιγουράρει στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου , στον Ταύρο, ακριβώς στον τομέα του ωροσκοπίου σου, μαζί με τον Ουρανό … Ξαφνικές ευκαιρίες αποτελούν την έκπληξη της εποχής στα αισθηματικά σου! Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στον 5ο Ηλιακό σου οίκο, και πλέον έχεις πάρει τα μαθήματά σου, έχουν ωριμάσει τα θέλω σου και επιζητάς να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα. Μήπως τελικά βρίσκεσαι πολύ κοντά στο Yes I do για ένα γάμο;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νικηφόρος – Πες Μου Που Θα Με Πας

«Δεν περίμενα να ‘ρθει η στιγμή να αλλάξω Για τα δυο σου τα μάτια τον κόσμο να φτιάξω Να που ήρθες εσύ για να ξανά αγαπήσω Κι όσα πέρασα πίσω για πάντα να αφήσω Πες μου που θα με πας όταν έρθεις κοντά μου Βόλτες στα μαγαζιά με αγκαλιά το άρωμά σου Θα με φιλάς θα με κάνεις να λιώνωΘα είμαι εγώ στη σκέψη σου μόνο»

Κέφι, ενθουσιασμός, ταξιδάκια και έρωτας αντισυμβατικός, περίεργος, αλλόκοτος, διαφορετικός, σαν αυτούς που σου αρέσουν , γιατί είναι γνωστό ότι κολλάς με τα δύσκολα! Το καλοκαίρι 2023 αναμένεται γεμάτο ερωτικές εμπειρίες που θα σε συναρπάσουν και θα σε πάνε στα ουράνια από πόθο και λαχτάρα … Σίγουρα όμως δεν είναι η στιγμή για να πω ότι λες αντίο στην εργένικη ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντώνης Ρέμος – Να Ξαναμετρήσω

«Να ξαναμετρήσω απ’ το ένα τη ζωή μου μα όπου κι αν κοιτάξω τα μάτια σου είναι η φυλακή μου Να ξαναμετρήσω μα είναι αβάσταχτο για μένα Κι αν τα χείλη κλείσω η καρδιά φωνάζει εσένα Κι όταν σε βγάλω από τα κλειδιά μου κι όταν θα τρέχω μακριά πάλι θα σ’ έχω σαν παλιά θηλιά μου μες στην καινούργια μοναξιά»

Ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο σου και τώρα στην τελευταία του παρτίδα σε παρακινεί να ξαναμετρήσεις πάθη, λάθη, σφάλματα, τι πήγε στραβά … Έρχεσαι αντιμέτωπος με δυνατές συνειδητοποιήσεις για τα ερωτικά σου και ο Αύγουστος αναμένεται θερμός σε γεγονότα, εκπλήξεις και με την προοπτική να εκπληρώσεις ένα απωθημένο ή μία επιθυμία που φώλιαζε εδώ και καιρό μέσα στην ψυχή σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πέτρος Ιακωβίδης – Αχ Καρδούλα μου

«Αχ καρδούλα μου Θα έκανα τα πάντα να ξαπλώνω στη δική σου αγκαλιά Αχ καρδούλα μου για ένα άγγιγμά σου Θα ‘χα δώσει τη ζωή μου έτσι απλά. Να με φιλάς μη φοβηθείς και εγώ θα μαι κοντά σου καρδιά μου μην ανησυχείς. Λιμάνι η αγάπη και εγώ ναυαγός Σε ψάχνω στο χάρτη στα μάτια σου φως μεγάλε μου έρωτα εσύ της ζωής τελευταίος σταθμός μαζί σου να είμαι και όλα θα ναι αλλιώς»

Κι όμως αυτό το καλοκαίρι βγάζεις από πάνω σου τον κρύο και απρόσωπο μανδύα στα ερωτικά και αφήνεσαι … Η Αφροδίτη από το Λέοντα σε παρασύρει να πλανευτείς σαν μαγεμένος από έναν έρωτα που θα θέλεις να ξαπλώνεις και να βυθίζεσαι στην αγκαλιά του ! Δεν είναι μόνο ότι θα ζήσεις ρομάντζο, θα ζήσεις και υπερβολή στον έρωτα … Καλή Διασκέδαση.

ΙΧΘΥΣ

Γιώργος Κακοσαίος – Κάνε Μας Τη Χάρη

“Κυρία μου Να κανονίσω την πορεία μου Μου είχες πει κάποια χαράματα, κατάματα Πως δεν σε συγκινώ Κυρία μου Εμένα λέει η ιστορία μου Όσοι πισώπλατα με χτύπησαν, δεν γύρισαν Με ύφος ταπεινό Βρε καλώς την πάλι Μας θυμήθηκες Με σκυφτό κεφάλι Εμφανίστηκες Βρε καλώς την πίσω Βρε πως και από εδώ Πριν καληνυχτίσω Ένα θα σου πω…”

Ξέρω τα βλέπεις όλα μαύρα και λες ότι φέτος το καλοκαίρι θα το περάσεις στο μπιτσόμπαρο παρέα με τον Κρόνο όπου θα σε κερνάει τεκίλες για να ξεχαστείς…. Σίγουρα δεν έχεις το πιο χαλαρό και ανάλαφρο ερωτικά καλοκαίρι … Κοντράρεσαι, αναμετρείσαι, κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου αλλά από τις 24/8 παίρνεις την ρεβάνς σου γιατί βλέπεις έρωτα από τα παλιά να επιστρέφει μετανιωμένος, ενώ εσύ έχεις κάνει ήδη νέα γνωριμία.

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr