Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις (23-29/1) – Απογοητεύσεις, χωρισμοί και παγερές διαθέσεις στα αισθηματικά έχουν την τιμητική τους
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις (23-29/1) – Απογοητεύσεις, χωρισμοί και παγερές διαθέσεις στα αισθηματικά έχουν την τιμητική τους

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις (23-29/1) – Απογοητεύσεις, χωρισμοί και παγερές διαθέσεις στα αισθηματικά έχουν την τιμητική τους

Εβδομάδα για γερά νεύρα

Η εβδομάδα 23-29 Ιανουαρίου ξεκινά με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τον Υδροχόο όπου δεν λείπουν οι απογοητεύσεις, οι χωρισμοί, τα κλεισίματα κύκλων, καθώς και οι παγερές διαθέσεις στα αισθηματικά.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις, όπως αυτές αναφέρονται στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Το εξάγωνο Ήλιου – Δία που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα σου προσφέρει την τύχη και την ευκαιρία για να προχωρήσεις σε μία νέα γνωριμία, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο αλλά και να σταθείς τυχερός για την εκπλήρωση μίας επιθυμίας σου! Κυνηγάς και κατακτάς στον έρωτα!

Β’ Δεκαήμερο: Ξεφεύγεις από τα στερεότυπα που είχες ως σήμερα, αξιολογείς με τρόπο διαφορετικό τα αισθηματικά σου και κάνεις συζητήσεις που αφορούν την προοπτική μίας σχέσης ή και της αισθηματικής σου ζωής! Προσοχή στην εγωιστική συμπεριφορά ιδιαίτερα την Πέμπτη!

Γ’ Δεκαήμερο: Γνωρίζεις πολύ καλύτερα από κάθε άλλη φορά τί ακριβώς θέλεις για το μέλλον και την πορεία σου! Νιώθεις πιο σίγουρος για την εξέλιξη μίας αισθηματικής ιστορίας ενώ φροντίζεις και βάζεις τα όρια και τις αποστάσεις σου αν βλέπεις ότι κάποιο άτομο δεν πληροί τις προδιαγραφές για αυτό που αναζητάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ιχθύ την Παρασκευή αναμένεται να «γλυκάνει» την αισθηματική σου ζωή. Ευνοούνται γνωριμίες μέσα από φιλίες ή κοινωνικές δραστηριότητες. Τονώνεται η ψυχολογία και η αυτοπεποίθησή σου και αυτό σε βοηθά να ανοιχτείς περισσότερο στην αισθηματική σου ζωή!

Β’ Δεκαήμερο: Αρκετές σκέψεις, επικοινωνίες και ειδήσεις έρχονται αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου! Φιλοσοφείς τις καταστάσεις διαφορετικά γιατί συνειδητοποιείς ότι με όλα όσα έχεις περάσει, έχεις ήδη αλλάξει αρκετά εσύ ο ίδιος! Τολμάς λοιπόν σε μικρές ή και μεγάλες απελευθερωτικές «επαναστάσεις» προκειμένου να φέρεις πνοή ανανέωσης στα αισθηματικά!

Γ’ Δεκαήμερο: Εξακολουθεί να κυριαρχεί βαρύ κλίμα στα αισθηματικά, είτε γιατί συνειδητοποιείς ότι μία σχέση οδεύει στο τέλος και υπάρχει απομάκρυνση, είτε ο τομέας των επαγγελματικών σου, σου απορροφά πολύ ενέργεια και δεν έχεις το κέφι και την διάθεση να ασχοληθείς με τα ερωτικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Α’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα είναι ιδανική για να περάσεις ωραίες στιγμές, να ανανεωθείς, να παίξεις μέσα από φλερτ και νέες γνωριμίες, ή ακόμα και να δεις πως ένα σχέδιο ή μία επιθυμία σου πραγματοποιείται! Ο Άρης από το ζώδιο σου, σε γεμίζει με πάθος ενώ βρίσκεσαι και σε φάση που έχει αναπτερωθεί ο δυναμισμός και η διεκδικητική και κατακτητική σου διάθεση!

Β’ Δεκαήμερο: Αδιάφορη κρίνεται η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου, αν είσαι σε μία σχέση έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να λύσεις παράπονα και απωθημένα. Αν είσαι σε φάση ελευθερίας, το διάστημα αυτό μπορείς να ξεδιαλύνεις πολλές καταστάσεις μέσα σου και να δεις κάποια ερωτική υπόθεση πιο ανεπηρέαστα!

Γ’ Δεκαήμερο: Το πλανητικό σκηνικό επιφυλάσσει γνωριμία με άτομο που έχεις διαφορά ηλικίας (είναι μεγαλύτερο) , είτε σε ένα γενικότερο πλαίσιο αυτή την εβδομάδα παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, λαμβάνοντας υπόψη τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει ως σήμερα. Προσοχή στα μπερδέματα και τα διλήμματα κατά την διάρκεια της Τετάρτης,

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Αναπτερώνεται η ψυχολογία σου, βρίσκεις και πάλι την διάθεση για έρωτα, ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ιχθύ, προσφέρει ευκαιρίες για φλερτ, νέες γνωριμίες αλλά και νέες εμπειρίες στον έρωτα! Μία γνωριμία από το διαδίκτυο, σε ένα σεμινάριο, ή με άτομο από μακριά, είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Αν είσαι σε σχέση, βρίσκεσαι σε φάση ανανέωσής της.

Β’ Δεκαήμερο: Νέες επιθυμίες γεννιούνται αυτή την εβδομάδα και αυτό προκύπτει είτε γιατί γνωρίζεις έναν νέο άνθρωπο, είτε γιατί διακρίνεις κάποια αλλαγή στα αισθηματικά σου που σε γεμίζει αδημονία και προσμονή! Κάποια ευχάριστη έκπληξη στα αισθηματικά είναι μέσα στις τάσεις της εβδομάδας.

Γ’ Δεκαήμερο: Δεν έχεις ξεπεράσει καταστάσεις του χτες και νιώθεις ότι η ερωτική σου ζωή έχει «παγώσει»! Ερωτικά υπάρχει απόσταση, παγωμάρα είτε και κάποιο «παράπονο» που δεν σου επιτρέπει για την ώρα να είσαι ικανοποιημένος και χαμογελαστός! Απομακρύνσου από τοξικές σχέσεις…

ΛΕΩΝ

Α’ Δεκαήμερο: Διανύεις την πιο ευνοϊκή περίοδο για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, ή για να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που μαζί του μπορείς να προχωρήσεις πολύ γρήγορα προς μία νέα πορεία! Η εβδομάδα είναι κεφάτη, ικανοποιητική, ξυπνά το ερωτικό σου ένστικτο, διεγείρεται το πάθος σου και υπάρχουν και μεγάλες ευκαιρίες για να ικανοποιήσεις τα βαθύτερα θέλω σου!

Β’ Δεκαήμερο: Θέλεις να τρέξεις μακριά από ανθρώπους ή και καταστάσεις που πάνε ενάντια σε αυτό που πίστευες ή ένιωθες μέχρι σήμερα! Στα αισθηματικά έρχονται αλλαγές, διακρίνεις ότι υπάρχει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου, ενώ συνειδητοποιείς ότι τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στη σχέση σου δεν σε καλύπτουν και επιδιώκεις την απελευθέρωσή σου!

Γ’ Δεκαήμερο: Μπαίνουν όρια και αποστάσεις στα αισθηματικά σου, είτε γιατί εσύ ο ίδιος έχεις πικραθεί και απογοητευτεί και συνειδητοποιείς ότι μία σχέση δοκιμάστηκε και ότι δεν έχει προοπτική, είτε γιατί βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που δεν έχεις διάθεση για πειραματισμούς αλλά επιζητάς κάτι σοβαρό και με προοπτική! Το αποτέλεσμα είναι ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο εσωτερικής μοναχικότητας και νέας οριοθέτησης των σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Επιτέλους ανάσα θα πεις στα αισθηματικά σου από την Παρασκευή που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ιχθύ. Τονώνεται η επιθυμία για συντροφικότητα, ενώ το άτομο που σε ενδιαφέρει αναμένεται να είναι πιο θερμό, τρυφερό και διαθέσιμο για μία ουσιαστική σχέση μαζί σου! Ευνοούνται νέες γνωριμίες.

Β’ Δεκαήμερο: Εξακολουθείς και δίνεις έμφαση στα επαγγελματικά σου, όμως δεν λείπουν οι ξαφνικές συναντήσεις, οι απρόσμενες γνωριμίες και ο αέρας αλλαγής στα προσωπικά σου, κάτι το οποίο δεν το έχεις σχεδιάσει, αλλά σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Γ’ Δεκαήμερο: Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη αγαπητέ μου Παρθένε και είναι φανερό ότι το στρες που έχεις για την εξέλιξη της εργασίας, καλά κρατεί και σου στερεί χρόνο αλλά και διάθεση από τα αισθηματικά! Η Τετάρτη είναι ημέρα που προσφέρεται για πιο χαλαρές ερωτικές στιγμές …. Κατά τ άλλα προσπάθησε να μην φορτώνεις στην σχέση σου, τις έννοιες που έχει για την δουλειά!

ΖΥΓΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Τα καλύτερα έρχονται για αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου! Αυτό που θέλεις πραγματικά πολύ, γίνεται και… χωρίς κόπο! Αν είσαι ελεύθερος είναι βέβαιο ότι κάτι νέο θα παιχτεί στην ερωτική σου ζωή, το οποίο θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό και θα μπορεί να εξελιχθεί σε έναν έρωτα δυνατό που θα στεριώσει σε σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, λαμβάνεις την πλήρη ικανοποίηση από το σύντροφό σου ενώ η προοπτική της δέσμευσης ή και της απόκτησης απογόνου είναι μέσα στα πλάνα !

Β’ Δεκαήμερο: Ερωτικοί Πειραματισμοί θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της εβδομάδας για τα ερωτικά σου αγαπητέ μου Ζυγέ. Μπαίνεις σε περίοδο όπου δραπετεύεις από την ρουτίνα σου και ξυπνά το ερωτικό σου ένστικτο! Μία ελεύθερη ερωτική σχέση μπορεί να σε ιντριγκάρει αλλά δεν σου προσφέρει σταθερότητα!

Γ’ Δεκαήμερο: Αρκετά ήρεμο ή και αδιάφορο το ερωτικό κλίμα της ημέρας για το ζώδιο σου! Ωριμάζουν τα θέλω και οι επιθυμίες σου από μία σχέση, είτε ενισχύεις πολύ παραπάνω την υπομονή και την επιμονή για να πετύχεις κάτι στα ερωτικά που το θέλεις εδώ και καιρό! Προσπάθησε να μην μποϋκοτάρεις από μόνο σου τα αισθηματικά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Χαλαρώνεις από την ένταση που έχεις βιώσει τον τελευταίο καιρό και με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ιχθύ μπαίνεις σε περίοδο αισθηματικής αναγέννησης. Οι μέρες σου αποκτούν ρομάντζο, συναίσθημα και υπάρχουν εξελίξεις που σε φέρνουν στην αγκαλιά ενός νέου έρωτα που αλλάζει ουσιαστικά τις βάσεις σου!

Β’ Δεκαήμερο: Σημαντικές αλλαγές έρχονται στον τομέα των σχέσεων… Ο σύντροφός σου αλλάζει στάση και συμπεριφορά είτε υπάρχει ένα γεγονός που αλλάζει την μορφή της σχέσης σας. Αν δεν έχεις σχέση, το διάστημα αυτό φέρνει ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες από εκεί που δεν το περιμένεις.

Γ’ Δεκαήμερο: Είσαι γαντζωμένος στο παρελθόν σου και δεν έχεις ξεχάσει κάποια ζητήματα τα οποία εξακολουθούν να αποτελούν αγκάθι στην καρδιά! Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας σε βρίσκουν με πίκρα στην καρδιά και με έντονο το αίσθημα της μοναξιάς και της απογοήτευσης. Αναγκάζεσαι να κάνεις οριστικά ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή

ΤΟΞΟΤΗΣ

Α’ Δεκαήμερο: Συναντήσεις, γνωριμίες και προτάσεις αποτελούν το τυχερό σου χαρτί στον έρωτα αυτή την εβδομάδα! Να αναμένεις μία άκρως ευνοϊκή εξέλιξη που θα σε ενθουσιάσει στα αισθηματικά. Διανύεις την τυχερή σου περίοδο!

Β’ Δεκαήμερο: Στα αισθηματικά σου είσαι σε μία φάση που βαριέσαι, δεν προκύπτει τίποτα συνταρακτικό, είσαι σε μία στασιμότητα και αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, για την ώρα αυτή την εβδομάδα δεν βλέπεις κάτι να πάει μπροστά! Αν είσαι σε μία σχέση, φρόντισε να μην παραμελείς το ταίρι σου, φορτισμένος όπως είσαι με τα εργασιακά σου!

Γ’ Δεκαήμερο: Προσπάθησε να μην είσαι τόσο σκληρός στα λόγια σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Θέλεις να βάλεις τα όρια σου και να αποφασίσεις το σωστό, άθελά σου όμως μπορεί να δημιουργείς ένα παγερό κλίμα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος είσαι ακόμα σε φάση αναζήτησης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α’ Δεκαήμερο: Εβδομάδα που σταδιακά βρίσκεις και πάλι το κέφι για επικοινωνία, καθαρίζει το μυαλό σου από πιέσεις και προβληματισμούς και στον έρωτα υπάρχουν οι ευκαιρίες για όμορφες συναντήσεις, αλλά και για τρυφερές εξομολογήσεις που θα αναθερμάνουν το κλίμα! Προσπάθησε μόνο να μην υπερβάλεις στον τρόπο που εκφράζεσαι αλλά και μην βλέπεις επιπόλαια κάποιες καταστάσεις!

Β’ Δεκαήμερο: Ξαφνικές εκπλήξεις προκύπτουν αυτή την εβδομάδα με όμορφα απρόσμενα μηνύματα, ή και συναντήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Ο έρωτας γίνεται απρόβλεπτα ανανεωτικός, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της Τρίτης. Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις τονώνονται, προσπάθησε να αποφύγεις την ισχυρογνωμοσύνη και την παρορμητικότητα την Πέμπτη!

Γ’ Δεκαήμερο: Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα, αυτή την εβδομάδα δείξε προσοχή στην συμπεριφορά και στην απολυτότητά σου προς το ταίρι σου, χαλάρωσε λίγο τις απαιτήσεις σου, αποφεύγοντας το «οφθαλμό αντί οφθαλμού» αλλά και την αναζήτηση ατελειών στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Είσαι πανέτοιμος να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να πας παρακάτω στα αισθηματικά σου, άλλωστε έχεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά την δίψα για ανανέωση! Ιδανική περίοδος για νέες γνωριμίες, αλλά και για να ντοπάρεις την αυτοπεποίθησή σου!

Β’ Δεκαήμερο: Για την ώρα θέλεις να νιώθεις ελεύθερος, ακόμα και αν είσαι σε μία σχέση αντιδράς, επαναστατείς και επιζητάς το χώρο σου και τον χρόνο σου, αποφεύγοντας κάθε τι που σε καταπιέζει. Προσοχή στην συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να είναι λίγο πιο νευρική και αντιδραστική από ότι συνήθως. Την Πέμπτη πες ναι σε μία επικοινωνία – συνάντηση που θα λυθούν παρεξηγήσεις.

Γ’ Δεκαήμερο: Σκληραίνεις και παίρνεις καταλυτικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης ήδη από το ξεκίνημα της εβδομάδας. Το διάστημα είναι δύσκολο και επίπονο για τον ερωτικό τομέα, είτε γιατί μπορεί να φέρει έναν χωρισμό,είτε γιατί μπορεί να νιώθεις αρκετά μόνος!

ΙΧΘΥΣ

Α’ Δεκαήμερο: Από την Παρασκευή καλωσορίζεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου και μπαίνεις στην χρυσή περίοδο ερωτικής ανανέωσης! Δύσκολα θα μπορεί να αντισταθεί στον ερωτικό σου μαγνητισμό, το άτομο που θα βάλεις στόχο! Ετοιμάσου για κατακτήσεις, συγκράτησε μόνο την βιασύνη στις επιλογές και στις αποφάσεις σου!

Β’ Δεκαήμερο: Προτάσεις φίλων για εξόδους, γνωριμίες μέσα από κοινωνικό κύκλο, συμπτώσεις, εκπλήξεις και αλλαγές έρχονται για να βάλουν σιγά – σιγά το αλατοπίπερό τους στα αισθηματικά σου!Ένα νέο , μία είδηση, θα σε ανακουφίσει , ενώ θα βγουν στην επιφάνεια αλήθειες που θα σε απελευθερώσουν!

Γ’ Δεκαήμερο: Αξίζει να κάνω τόσες θυσίες για την πορεία αυτής της σχέσης; Αυτό το ερώτημα καλείσαι να απαντήσεις στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, που συνειδητοποιείς πως είτε πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου και να σταθείς στο πλευρό της σχέσης σου, είτε να κλείσεις έναν κύκλο! Αν είσαι χωρίς σχέση, θα κάνεις λίγη υπομονή ακόμα, σταδιακά περνάς και σε περίοδο ερωτικής εύνοιας , οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καλύτερες.

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr