Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις (12-18/2) από τον Κώστα Λεφάκη
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις (12-18/2) από τον Κώστα Λεφάκη

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις (12-18/2) από τον Κώστα Λεφάκη

Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ιδιαίτερη θα είναι η εβδομάδα (12-18/2) για τα ζώδια σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη στο oroskopos.gr αφού υπάρχει το δίλημμα «έρωτας ή πόλεμος;».

Κριός

Η εβδομάδα των ερωτευμένων σας βρίσκει σε μια μεγάλη κινητικότητα, τόσο στα κοινωνικά, όσο και στα επαγγελματικά σας. Ωστόσο η σύνοδος Άρη – Αφροδίτη στον Υδροχόο σας δίνει περιθώρια για να ασχοληθείτε και με την ερωτική σας ζωή. Ο Ερμής στον Υδροχόο σας εμπνέει περισσότερο και σας βοηθά να είστε διορατικοί για ζητήματα που αφορούν σε τρέχοντα ενδιαφέροντα, ή συμφέροντά σας. Συμπτώσεις και συναντήσεις έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ταύρος

Την εβδομάδα αυτή εναλλάσσεται η πίεση με την διευκόλυνση. Οι μετακινήσεις αυξάνονται και η κοινωνική σας ζωή παίρνει άλλη διάσταση. Καινούριες γνωριμίες ή προτάσεις που θα σας γίνουν κρύβουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αρκετοί βάζετε νέους στόχους για το μέλλον, τόσο αισθηματικούς, όσο και επαγγελματικούς. Ο Ερμής στον Υδροχόο σας υποχρεώνει να εκτεθείτε περισσότερο αλλά και να αναγνωριστούν ευκολότερα οι επιδόσεις στη δουλειά σας. Δεν θα λείψει η εκδοχή μιας διαφωνίας, ή μιας παρεξήγησης. Προσπαθήστε να μην πάρει μεγάλη έκταση.

Δίδυμοι

Το διάστημα σας ευνοεί ιδιαίτερα καθώς προετοιμάζει μια καλύτερη περίοδο στη ζωή σας. Η καθημερινότητα είναι σύνθετη από γεγονότα, τα οποία μπορείτε να διευθετήσετε με επιτυχία. Βελτιώνονται οι εισπράξεις και οι οικονομικές σας προοπτικές. Μια ιδέα σας μπαίνει σε εφαρμογή, η οποία στην πορεία θα συμβάλει για την οικονομική βελτίωση της ζωής σας. Μην αγνοείτε όμως ότι υπάρχει και ένα παρασκήνιο που σας επιβουλεύεται καθώς παρακολουθεί τις κινήσεις σας.

Καρκίνος

Ένταση θα παρατηρηθεί στον τομέα των σχέσεών σας με τους άλλους. Ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις, ή και να ανασυγκροτήσετε τρέχουσες υποθέσεις σας. Πάντως ο τομέας που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι εκείνος των σχέσεων σε όλο το εύρος του. Την εποχή αυτή κλείνει ο κύκλος μιας μεγάλης περιόδου που δοκίμασε τον τομέα των σχέσεων και ανοίγει ένας άλλος που θα σας βοηθήσει σταδιακά, να ανεφοδιαστείτε από απώλειες και δοκιμασίες που υποστήκατε κατά περιόδους.

Λέων

Τα ενδιαφέροντά σας ποικίλουν και μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σας. Αξιολογήστε τις ανάγκες σας, δώστε τις κατάλληλες προτεραιότητες και εργαστείτε ουσιαστικά. Η ικανοποίηση από το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει, έστω και αν απαιτηθεί κάποιος χρόνος ωρίμανσης. Αισθηματικά ευνοείστε σε προσπάθειες λύσης μιας διαφοράς, σε απάλειψη μιας παρεξήγησης, ή σε μια επαναπροσέγγιση. Οικονομικά υπάρχει το κατάλληλο κλίμα για να βελτιώσετε το εισόδημά σας, ή να τακτοποιήσετε μια σχετική εκκρεμότητα που σας ταλαιπωρεί. Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα αν υπάρχει αποφασιστικότητα.

Παρθένος

Αρκετά προοδευτική εβδομάδα για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Η εργασία δίνει ευκαιρίες προβολής, κατάκτησης ενός στόχου, η καλύτερης συνεργασίας με ανθρώπους του δικού σας αντικειμένου. Αισθηματικά, όσοι έχετε εδραιώσει μια σχέση, θα έχετε και τις αντίστοιχες ικανοποιήσεις. Η οικογένεια προσφέρεται για στιγμές θαλπωρής και ευχαρίστησης, έστω και αν υπάρχουν ακόμα θέματα προς επίλυση. Η καθημερινότητα με λίγα λόγια γίνεται πιο απλή και ουσιαστική.

Ζυγός

Η περίοδος που ακολουθεί και οι πλανητικές μετακινήσεις συνδυάζουν βοήθειες και εξυπηρετήσεις τόσο στον οικογενειακό τομέα, όσο και στα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Η συνάντηση του Πλούτωνα με Άρη και Αφροδίτη στην αρχή του Υδροχόου, εγκαινιάζει μια νέα εποχή , η οποία θα τονίσει και τη δημιουργικότητά , αλλά και την επιχειρηματικότητά σας. Παράλληλα συμπτώσεις γνωριμιών, ή προτάσεων για συνεργασία δεν συμβαίνουν καθόλου τυχαία αυτή την περίοδο. Χρειάζεται όμως να είστε προνοητικοί και προσεκτικοί στις κινήσεις και στις κάθε λογής συζητήσεις που θα κάνετε με οτιδήποτε καινούριο μπει στη ζωή σας.

Σκορπιός

Η ατμόσφαιρα παραμένει ασαφής στη δική σας περίπτωση και ειδικά στους χώρους που ζείτε και κινήστε. Ωστόσο ο λόγος σας εισακούεται και η επιρροή σας είναι μεγάλη. Δυστυχώς θα συμβούν κάποια αναπόφευκτα έξοδα, ή οικονομικές πιέσεις από τρίτους. Αυτό χαλάει λίγο την όλη εικόνα, ή διάθεση, αλλά σας συμβουλεύω να το ξεπεράσετε και να μη σταθείτε σε κάποιες λεπτομέρειες. Η δυσκολία είναι περισσότερο ψυχολογική και λιγότερο πρακτική. Οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος θα δείξουν κατανόηση και οι καλές στιγμές δεν θα λείψουν, ακόμη και στα ερωτικά σας. Απλά δεν θα έχουν σταθερότητα.

Τοξότης

Με περισσότερο ενδιαφέρον εξελίσσονται οι επόμενες μέρες και με μεγαλύτερη αξιοποίηση των επικοινωνιακών σας δυνατοτήτων. Η επιρροή της Αφροδίτης ενισχύει τα επαγγελματικά και διευκολύνει τα οικονομικά. Η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο συμβάλει να εντυπωσιαστείτε με νέες γνωριμίες, ή να απολαύσετε μετακινήσεις. Η σταθερή όμως παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύς δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε καθώς οι οικογενειακές υποχρεώσεις δεν σταματούν, αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν.

Αιγόκερως

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας αυξάνει το κύρος σας, τον διακριτικό ναρκισσισμό σας και τις όποιες φιλοδοξίες σας. Η καθημερινότητα είναι γεμάτη από περιστατικά, η εργασία περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο και τα καινούρια κοινωνικά περιστατικά θα σας προβληματίσουν. Τα οικογενειακά έξοδα δεν τερματίζονται και το άγχος σας γι αυτόν τον τομέα μεγεθύνεται. Η καλή εκδοχή είναι γύρω από την ερωτική, ή την αισθηματική σας ζωή την οποία συνεχίζετε να διατηρείτε διακριτικά, ή μυστικά.

Υδροχόος

Ο Άρης ετοιμάζεται να περάσει στο ζώδιό σας συναντώντας τον εκεί ευρισκόμενο Πλούτωνα και αμέσως μετά ακολουθεί και η Αφροδίτη. Αυτή η προσεχής τριπλή συνάντηση στην αρχή του ζωδίου σας εγκαινιάζει μια νέα εποχή για εσάς. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιταγές του πεπρωμένου. Τίποτα δεν παγιώνεται γιατί χρειάζονται πολλά ακόμα στάδια μεταμόρφωσης και εξέλιξης για να ολοκληρώσουν το σχήμα τους. Αρκεί εσείς να κάνετε σωστές κινήσεις, να αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα και προπαντός, συναισθηματικές ανταρσίες!

Ιχθύς

Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό και βάλτε τα δυνατά σας προκειμένου να μεταφέρετε από τη θεωρία στην πράξη, ζητήματα που σας αφορούν ιδιαίτερα. Η καλή όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα θα ήταν χρήσιμο να φανεί επωφελής για σας σε οτιδήποτε σχετίζεται με το σύστημα, με μεγάλες υποχρεώσεις, ή τη διευθέτηση ευθυνών που έχετε αναλάβει. Ενισχύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες, ανεφοδιάστε τομείς που παρουσιάζουν ελλείψεις και προετοιμαστείτε από τώρα για το δύσκολο πέρασμα Μαρτίου – Απριλίου. Μην προκαλείτε με διάφορες κριτικές και προπαντός, μην παρασύρεστε σε λανθασμένες επιλογές, κυριαρχούμενοι από κάποιες ψευδαισθήσεις!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr