Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άντα Λεούση 3-9 Οκτωβρίου 2022
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άντα Λεούση 3-9 Οκτωβρίου 2022

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άντα Λεούση 3-9 Οκτωβρίου 2022

Πώς θα εξελιχθεί η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου εάν κάθε ζώδιο κάνει τις σωστές επιλογές;

Πώς θα εξελιχθεί η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου εάν κάθε ζώδιο κάνει τις σωστές επιλογές;

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις, όπως αναγράφονται στο oroskopos.gr .

ΚΡΙΟΣ

Τα χρήματα δε θα σας λείψουν, εάν κάνετε τους σωστούς υπολογισμούς. Αποφύγετε τις συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα.

Κάντε ότι χρειάζεται για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν χρόνια όπως.

Θα σας δοθεί ευκαιρία για νέες αγορές και πολλοί από εσάς θα αναθερμάνετε παλιές ερωτικές σχέσεις, που όμως, πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Ανακαλύψετε όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε για να αυξήσετε τις πηγές εσόδων σας, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να μπορείτε να το απολαύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Βάλτε μια τάξη στο χάος που έχει προκληθεί στη συναισθηματική σας ζωή.

Δώστε ότι καλύτερο μπορείτε, όμως, μην περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή για το πόσο χρήσιμοι είστε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Η σχέση με το σύντροφό σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα και ο ερωτισμός ανάμεσά σας θα είναι διάχυτος.

Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι το τι θα πείτε και που θα το πείτε, καθώς τα μεγάλα λόγια οδηγούν σε υποσχέσεις που δεν έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ή να φανείτε συνεπείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να είστε επιφυλακτικοί με συνεργάτες και φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν.

Είστε αρκετά εύστροφοι ώστε να δίνετε λύσεις στον εαυτό σας, γι’ αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα στηριζόμενοι στα λόγια τρίτων.

Αφήστε το χτες και σκεφτείτε το σήμερα. Απίστευτες ευκαιρίες θα σας δοθούν και πρέπει να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τον εαυτό σας ποικιλοτρόπως.

Εδραιωθείτε καλύτερα στον εργασιακό σας χώρο, ενώ θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή, σε νέα άτομα που σας πλησιάζουν με σκοπό τη συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανεξάρτητα σε τι φάση της ζωής σας βρίσκεστε, πρέπει να καταλάβετε ότι οι επαναστάσεις δε σας βοηθούν να προχωρήσετε και ότι απλώς αυξάνουν τον πανικό της εσωτερικής σας μοναξιάς.

Το ανικανοποίητο «εγώ» σας είναι ικανό να σας δημιουργήσει τόσα προβλήματα που θα καταστρέψουν ακόμα και τις σταθερές σας σχέσεις.

Σκεφτείτε λογικά και διαλευκάνετε όλες τις αντιθέσεις σας πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις και αν είστε ελεύθεροι μην ξαναγυρίσετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες, μόνο και μόνο γιατί φοβάστε τη μοναξιά.

ΛΕΩΝ

Με έντονη κοινωνική ζωή θα αποκομίσετε καινούριες γνωριμίες, αλλά πριν επενδύσετε σε έναν σύντροφο, φροντίστε να ελέγξετε αν σας ταιριάζει. Αν έχετε προβλήματα στη σχέση με το σύντροφό σας, πρέπει να αφοσιωθείτε σε αυτά και να βρείτε χρόνο για να κάνετε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και με όλη την ειλικρίνεια που διαθέτετε. Κάντε μια αναδρομή στις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα και αν δείτε ότι τα πράγματα δε σας πηγαίνουν καλά, μην ξεσπάσετε στα άτομα της οικογένειάς σας, γιατί και εκεί το κλίμα θα είναι έντονο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διατηρήστε ένα καλό κλίμα και δώστε στον εαυτό σας αυτό που ζητά, ότι κι αν είναι, για να αποκλείσετε το ενδεχόμενο να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ευαισθησίες που θα επηρεάσουν το αμυντικό σας σύστημα.

Μην πιέζεστε και φορτώνεστε όλο και περισσότερες ευθύνες, χωρίς πρώτα να έχετε τακτοποιήσει τις ήδη εκκρεμότητες σας, γιατί αυτή η τακτική σας κουράζει όχι μόνο πνευματικά, αλλά και σωματικά.

Επειδή θα καταφέρετε πολύ περισσότερα αν διατηρήσετε την υγεία σας σε άριστα επίπεδα, πετάξτε από πάνω σας κακές συνήθειες και αναζητήστε πιο υγιεινές ψυχολογικές διεξόδους.

ΖΥΓΟΣ

Εάν θέλετε να εξασφαλίσετε κάποια εισοδήματα, κάντε συμφωνίες αφού πρώτα μελετήσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Επειδή όμως ακόμα θα υπάρχουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα, προσέξτε να μη χάσετε από επιπολαιότητα κάποια πηγή εσόδων που σας δίνει την άνεση που θέλετε.

Μελετήστε καλά τους προϋπολογισμούς που έχετε κάνει και μη ζητάτε αλλαγές, αν δεν ξέρετε το τελικό κόστος τους.

Μετριάστε τη ροπή σας για πολυτέλεια, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήσετε κι άλλο από το χρόνο σας να πάει χαμένος και κυρίως μην τον σπαταλήσετε κοιτώντας μόνο το πώς θα εξυπηρετείτε τους άλλους.

Πρέπει να θυμάστε πριν κινηθείτε πως αυτό που προέχει είναι ο εαυτός σας, γιατί η καλή σας τύχη δε ν μπορεί να τα κάνει όλα μόνη της.

Χρειάζεται και τη δική σας βοήθεια για να είναι σύμμαχός σας. Χρησιμοποιήστε τη θετική σας ενέργεια και τη δύναμη που πηγάζει από την καρδιά σας, για να αλλάξετε αυτά που θέλετε και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν οι επιλογές είναι σωστές και αφορούν μακροχρόνια σταθερή εξέλιξη και όχι κάτι παροδικό, με λίγη καλή τύχη θα αυξήσετε τα έσοδά σας.

Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και δεν τα έχετε αξιολογήσει.

Μπορεί οι ανασφάλειες που σας κυριεύουν τον τελευταίο καιρό, να σας έχουν κάνει να μην έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, όμως πρέπει να σταματήσετε άμεσα να υποτιμάτε τον εαυτό σας, γιατί ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν και το μέλλον είναι μπροστά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως χρειαστεί να συνθηκολογήσετε, προκειμένου να αποφύγετε εμπόδια και δυσκολίες στα σχέδιά σας.

Ίσως το μοναδικό σας πρόβλημα να είναι το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ώστε να γίνουν κατανοητά, αλλά μην ανησυχείτε αφού αν είναι κάτι που πραγματικά το θέλετε θα βρείτε τρόπο να το πετύχετε.

Βέβαια, σε περίπτωση που ακόμα δε νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική σχέση και απλώς επιθυμείτε να περάσετε καλά, διαλέξτε ότι είναι πιο κοντά στα μέτρα σας για να μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσιες συναντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γοητεία που θα εκπέμπετε βοηθάει να φλερτάρετε με τους πάντες και να νιώσετε δυνατές συγκινήσεις, ακριβώς όπως αυτές που είχατε κατά νου.

Φροντίστε να ανοιχτείτε περισσότερο, ώστε να μην πρέπει οι άλλοι να παίζουν τους μάντεις για να καταλάβουν τι ζητάτε.

Αρκετά κοντά σας θα έρθουν και πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

Έπειτα από αρκετό διάστημα μοναξιάς και απομόνωσης επανέρχεστε δυναμικοί και ζωηροί, προκαλώντας σεισμούς στο πέρασμά σας. Νιώστε σίγουροι για τα ερωτικά σας σχέδια για να προχωρήσετε ακάθεκτοι.

ΙΧΘΥΣ

Προσπαθήστε να μάθετε να εκφράζετε σωστά τα «θέλω» σας. Αφήστε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις για άλλες περιστάσεις.

Κάντε τα ταξίδια σας και αφεθείτε σε νέες γνωριμίες. Ακόμα και οι ανατροπές θα είναι για καλό σας.

Οι έντονοι προβληματισμοί που είχατε πάνω στο συναισθηματικό σας τομέα, θα αρχίσουν σιγά- σιγά να ξεδιαλύνονται και έτσι κι αλλιώς θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσετε απαρχαιωμένες ιδέες που σας αφαιρούσαν την πολυτέλεια να ζείτε και να απολαμβάνετε τις χαρές του έρωτα.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr .