Ζώδια: Οι περίεργοι, οι cool και οι πολυλογάδες της παραλίας
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι περίεργοι, οι cool και οι πολυλογάδες της παραλίας

Ζώδια: Οι περίεργοι, οι cool και οι πολυλογάδες της παραλίας

Τι μαγιό σου ταιριάζει ανάλογα το ζώδιό σου;

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει στα ύψη και τα ζώδια να ετοιμάζονται να απολαύσουν τη θάλασσα και τον ήλιο.

Αλλά ο προβληματισμός τους είναι ένας. Τι μαγιό να φορέσουν; Και άμα δεν τους πάει;

Το oroskopos.gr σου λύνει όλες τις απορίες και σου δίνει και συμβουλές για το μαγιό που θα σου ταιριάξει γάντι ανάλογα το ζώδιό σου.

O ΚΡΙΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Είναι εκείνος που σου σπάει τα νεύρα με τις ρακέτες. Εκείνος, της διπλανής ξαπλώστρας, που μιλάει δυνατά και γελάει ακόμα δυνατότερα. Είναι αυτός που σε πιτσιλάει όταν βουτάει , την ώρα που εσύ κολυμπάς αμέριμνος, που θα σου ρίξει την μπάλα στο κεφάλι όταν διαβάζεις το βιβλίο σου και θα σου ζητάει συγγνώμη… γελώντας. Θα τον δεις έστω και μία φορά να τσακώνεται στον αγώνα εύρεσης ξαπλώστρας. Προτιμά να σου κρύβει τον ήλιο πηγαίνοντας πέρα-δώθε, όταν εσύ θες να μαυρίσεις, παρά να αράξει ήρεμος δίπλα σου.

Μαγιό για… Κριούς: Η γυναίκα Κριός θέλει ένα εντυπωσιακό μαγιό σε κόκκινο ή φούξια χρώμα αλλά ταυτόχρονα να είναι και βολικό. Ο άνδρας Κριός επίσης θα επιλέξει ένα έντονο χρώμα για το μαγιό του, να είναι άνετο και μάλλον φαρδύ.

O ΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Όταν αναρωτιέστε στη παραλία, ποιοι είναι αυτοί οι τύποι που έρχονται από τα ξημερώματα και πιάνουν όλες τις ξαπλώστρες, να ξέρετε ότι ναι, το μεγαλύτερο ποσοστό είναι Ταύροι. Προκειμένου να περάσει ένας Ταύρος μία άνετη και ξεκούραστη μέρα στη παραλία, ξυπνά πολύ νωρίς, χρειάζεται χρόνο για να ετοιμάσει τα-πολλά-απαραίτητα πράγματα που θα πάρει μαζί του, να βρει την καλύτερη ξαπλώστρα κι όλα αυτά για να κάτσει απλά ώρες κάτω από μια ομπρέλα, να βουτάει μόνο για να δροσιστεί και να αδειάσει όλα τα ταπεράκια που έχει μαζί του. Κολύμπι, ρακέτες, θαλάσσια σπορ; Πλάκα κάνεις; Σιγά μη σκάψει κιόλας!

Μαγιό για… Ταύρους: Οι γυναίκες Ταύροι διαλέγουν ένα μαγιό που αναδεικνύει τις καμπύλες τους και καλύπτει ταυτόχρονα τις ατέλειες τους, συνήθως σε καφέ ή πράσινο χρώμα. Στους άνδρες Ταύρους ταιριάζει ένα βολικό μαγιό, συνήθως μονόχρωμο.

O ΔΙΔΥΜΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Μιλάει, μιλάει και… μιλάει! 40 βαθμοί; Δεν μπορείς να αναπνεύσεις; Αυτός μιλάει και αναπνέει ανετότατα. Έχει παρατηρήσει τους πάντες και τα πάντα, έχει γνωρίσει τη μισή παραλία, έχει κρατήσει 4-5 τηλεφωνάκια από άτομα του αντίθετου φύλου, έχει κάνει τις αμέτρητες και ακούραστες βολτίτσες του, ε κι άμα βαρεθεί, μπορεί να κάτσει λίγο να ασχοληθεί με το κινητό ή το tablet που οπωσδήποτε έχει μαζί του. Βεβαίως έχει και ηλιακό φορτιστή! Παίζουν με αυτά τα πράγματα;

Μαγιό για… Διδύμους: Στη γυναίκα Δίδυμο ταιριάζει ένα τσαχπίνικο μαγιό σε λαχανί ή μπλε χρώμα. Στον άνδρα Δίδυμο, μία μακριά βερμούδα με σχέδια σε μπλε ή γαλάζιες αποχρώσεις.

O ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Είναι αυτός που θα έρθει με κόσμο, με πολύ κόσμο… και καλύτερα ας πούμε με όλο το σόι. Ακόμα και με παρέα να είναι, ένας άδερφο-ξάδελφος του υπάρχει ανάμεσα τους. Αφού παίξει με τα παιδάκια, αφού βάλει αντηλιακό στους πολύ ανοιχτόχρωμους, αφού μαλώσει αυτούς που κολυμπάνε στα βαθιά, αφού βάλει καπέλο σε αυτούς που κάνουν ηλιοθεραπεία, αφού γκρινιάξει για τη ζέστη, την άμμο, τον αέρα, την πολυκοσμία, τα κύματα και πάει λέγοντας, τότε θα αποφασίσει να βουτήξει. Και θα πλατσουρίζει ώρα… Πολύ ώρα…

Μαγιό για… Καρκίνους: Στις γυναίκες Καρκίνους αρέσουν τα πολύ θηλυκά μαγιό και τους ταιριάζει το φλοράλ. Όσο για τους άντρες, καλύτερα να επιλέξουν εμπριμέ βερμούδα σε απαλές αποχρώσεις.

O ΛΕΩΝ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Προχωρά στην άμμο με ύφος πολλών καρατίων και το κεφάλι ψηλά και εσύ ψάχνεις το κόκκινο χαλί. Δεν γίνεται, κάπου θα υπάρχει… Το κεφάλι το κατεβάζει για δύο λόγους. Πρώτον φυσικά για να επιβεβαιώσει ότι όλοι τον κοιτούν και δεύτερον για να επιλέξει την ξαπλώστρα που δεν κάθεται κοντά κανένας ανταγωνιστής. Τότε ξαπλώνει, αλείφεται με λάδι και αφήνει τον αγαπημένο του ήλιο να τον μαυρίσει πιο πολύ από κάθε άλλον. Όταν αποφασίσει να βουτήξει, χρειάζεται ένα τεταρτάκι τουλάχιστον, για να βγάλει το πανάκριβο ρολόι ή κοσμήματα, το εντυπωσιακό επώνυμο καπέλο και γυαλιά, να περπατήσει-ξανά-με ύφος και να βουτήξει-επιτέλους- σαν επαγγελματίας κολυμβητής.

Μαγιό για… Λέοντες: Στις Λιονταρίνες ταιριάζουν τα εντυπωσιακά μονοκίνι σε χρυσό χρώμα ή χρυσές λεπτομέρειες. Στους άντρες Λέοντες ένα επώνυμο εντυπωσιακό σορτσάκι μαγιό.

O ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Θα φτάσει, θα ξεσκονίσει καλά την ξαπλώστρα, θα πλύνει τα χεράκια με αντισηπτικό. Θα απλώσει πετσετούλα και μία δεύτερη για το κεφάλι, θα βγάλει τα ρούχα, θα τα διπλώσει, θα τα βάλει στην ειδική τσάντα, θα ξαναπλύνει τα χεράκια με αντισηπτικό. Θα βάλει αντηλιακό πολλών βαθμών προστασίας, άλλο για το πρόσωπο, άλλο για τα μαλλιά, άλλο για τη μύτη, άλλο για το σώμα και θα ξαναπλύνει τα χεράκια με αντισηπτικό. Θα ξαπλώσει, θα βουτήξει μόνο αν η παραλία έχει γαλάζια σημαία, αμέσως πολύλεπτο ντουζάκι και πιθανόν θα αλλάξει και μαγιό. Κουράστηκα, αλήθεια…

Μαγιό για… Παρθένους: Οι γυναίκες Παρθένοι αγαπούν τα κλασσικά σχέδια και το ροζ ή μπεζ χρώμα. Οι άνδρες Παρθένοι θα προτιμήσουν ένα απλό κλασσικό μονόχρωμο μαγιό.

O ΖΥΓΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Μετά από μήνες γυμναστήριο και δίαιτα και αφού βρέθηκε το τέλειο μαγιό να αναδείξει το αρμονικό του σώμα είναι έτοιμος για τα μπανάκια του, σε δημοφιλείς και περιποιημένες παραλίες μόνο, παρακαλώ. Και πως ετοιμάζεται ένας Ζυγός για την παραλία; Οι γυναίκες αρχίζουν το μακιγιάζ και οι άντρες το πολύωρο χτένισμα… (ναι, ναι κι όμως…). Ακόμα κι έτσι να μην είναι, θα διαλέξουν τη μπλούζα που ταιριάζει απόλυτα με το σορτσάκι, που ταιριάζει απόλυτα με το παντοφλάκι, που ταιριάζει απόλυτα με το μαγιό, που ταιριάζει απόλυτα με το γυαλί, που ταιριάζει απόλυτα με το καπέλο. Κοκεταρία, στυλ και φινέτσα για μια βουτιά…, τι, παίζουμε τώρα;

Μαγιό για… Ζυγούς: Οι γυναίκες Ζυγοί θα επιλέξουν ένα διακριτικά σέξι μαγιό σε θηλυκές αποχρώσεις και οι άντρες ένα μοδάτο μαγιό σε χρώμα που αναδεικνύει το μαύρισμα τους.

O ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Φτάνει στη παραλία με τα σκούρα του γυαλιά. Μοιραίο ύφος και ψαγμένο περπάτημα. Αράζει στην ξαπλώστρα και παρατηρεί τα πάντα. Μέσα σε λίγα λεπτά, ξέρει όχι μόνο τι κάνουν όλοι αλλά προβλέπει και την επόμενη κίνηση τους. Έτσι, χωρίς λόγο… Ύστερα παρατηρεί τους πιο σέξι εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και αρχίζει να σαγηνεύει με το βλέμμα του, κατεβάζοντας λίγο το γυαλί… Αν συνοδεύεται από το ταίρι του, ξέχνα όλα τα παραπάνω. Παρατηρεί μόνο όσους τολμούν να κοιτάξουν το ταίρι του, βουτάει μαζί του στο νερό-σιγά μην το αφήσει μόνο του-και το «αναγκάζει» σε ερωτικές περιπτύξεις στα πολύ βαθιά…

Μαγιό για… Σκορπιούς: Στις γυναίκες Σκορπιούς ταιριάζει το μαγιό τύπου εσώρουχο σε σκούρες αποχρώσεις και λίγο αποκαλυπτικό. Στους άνδρες ταιριάζει ένα στενό ελαστικό μποξεράκι μαγιό σε μαύρο ή μωβ χρώμα.

O ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Ρακέτες, νεροτσουλήθρες και beach volley; Tres banal για το Τοξότη…. Καταδύσεις, θαλάσσιο σκι και surfing μάλιστα! Κι αν γίνεται και όλα μαζί ακόμα καλύτερα, να χαλάσουμε και μισό μισθό μωρέ, τι έγινε; Μέχρι εκεί όλα καλά. Αν ο Τοξότης όμως είναι ο ξαπλωστρογείτονας σου, περαστικά. Σκουπίδια, τσαπατσουλιά, φωνές, φασαρία, ο κακός χαμός… Η μόνη ελπίδα είναι να έχει μαζί του κανένα βιβλίο που βρίσκει ενδιαφέρον, όπου είναι ικανός να το διαβάζει ώρες.

Μαγιό για… Τοξότες: Οι γυναίκες Τοξότες προτιμούν αθλητικά αλλά θηλυκά μαγιό σε φωσφοριζέ χρώματα. Στους άνδρες ταιριάζει ένα άνετο αθλητικό μαγιό, σε πολύ έντονο χρώμα.

O ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Με το που θα φτάσει θα αναρωτιέσαι που στο καλό βρήκε μαγιό της προηγούμενης δεκαετίας. Θα κάτσει ήσυχος-ήσυχος κάτω από την ομπρέλα του, θα ασχολείται με το κινητό ή θα διαβάζει κανένα βιβλίο. Δεν βουτάει πολύ κι αν βουτήξει, κάθεται 2-3 λεπτάκια μέσα στη θάλασσα, δεν είναι για κολύμπι, άσε που πρέπει να προσέχει και τα πράγματα. Θα φύγει πολύ γρήγορα, δεν του αρέσει να κάθεται με τις ώρες στη παραλία. Δεν ενθουσιάζεται έτσι κι αλλιώς με θαλάσσια σπορ ή με το να κάθεται να τα πίνει σε ένα beach bar. Γιατί πήγε αυτός για μπάνιο, είπαμε…;

Μαγιό για… Αιγόκερους: Κλασσικό αλλά και λίγο αποκαλυπτικό ολόσωμο ή μπικίνι σε καφέ ή λαδί χρώμα για τις γυναίκες Αιγόκερους. Ενώ για τους άνδρες ένα αρρενωπό κλασσικό μαγιό μαύρο ή καφέ, ριγέ ή καρό.

O ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Μποέμικο, εκκεντρικό και ψαγμένο στυλάκι. Ξεχωρίζει από μακριά, είναι η ψυχή της παρέας του ή της παρέας που θα αποκτήσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη παραλία. Όταν οι άλλοι κολυμπούν, αυτός ψάχνει για αχινούς. Όταν οι άλλοι παίζουν ρακέτες, αυτός παίζει σκάκι. Δεν θα βρεις πολλούς Υδροχόους στις γνωστές παραλίες. Ψάχνει να βρει πιο ιδιαίτερα μέρη για μπάνιο ή αν είναι σκληροπυρηνικός Υδροχόος, θα τον βρεις σε παραλία γυμνιστών. Πάντως αν κάποιος από μας ξεχάσει να μαζέψει τα σκουπίδια φεύγοντας από τη παραλία, να ξέρεις, κάποιος Υδροχόος θα το κάνει.

Μαγιό για… Υδροχόους: Οι γυναίκες Υδροχόοι θέλουν ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο μαγιό με περίεργο και σέξι σχέδιο σε οποιοδήποτε χρώμα. Στους άνδρες ταιριάζει το μαγιό χίπικου στυλ, διαφορετικά ένα κλασσικό αλλά με έντονα σχέδια.

O ΙΧΘΥΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Αυτό είναι το ζώδιο που απολαμβάνει την παραμονή του στη παραλία, όσο κανένα άλλο. Μπορεί να κάνει τα πάντα, μπορεί και τίποτα, όμως όπως και να ’χει το ευχαριστιέται. Το ό, τι μπορεί να ξεχάσει να βάλει αντηλιακό και να καεί, να χάσει κανένα προσωπικό αντικείμενο, να ξεχάσει να πληρώσει το σερβιτόρο και να τον κυνηγάνε, δεν λέει κάτι, η παραλία και η θάλασσα είναι σαν το σπίτι του. Αν έχει ορεξούλες, θα ρίξει και κανένα φλερτάκι. Αν αργήσει να βγει από τη θάλασσα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αυτό το άτομο και να μουλιάσει και λέπια να βγάλει, δεν τον νοιάζει..

Μαγιό για… Ιχθύες: Στις γυναίκες Ιχθείς ταιριάζει ένα θηλυκό παραμυθένιο μαγιό σε λευκό ή γαλάζιο χρώμα, ενώ στους άνδρες ένα απλό μαγιό με διακριτικά σχέδια και χρώματα.

Για να διαβάσετε περισσότερα, επισκεφθείτε το oroskopos.gr