Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 20 – 26 Ιουνίου
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 20 – 26 Ιουνίου

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 20 – 26 Ιουνίου

Η αστρολόγος Άντα Λεούση δίνει τις προβλέψεις της!

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα που έρχεται; Η αστρολόγος Άντα Λεούση δίνει τις προβλέψεις της!

ΚΡΙΟΣ: Καλλιεργήστε μεταξύ σας την ψυχική σύνδεση, αφού πλέον είστε και οι δύο σε θέση να διαχωρίσετε την πραγματική αγάπη της καρδιάς από την αγάπη από συνήθεια. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε επαναστατικές αλλαγές στη σχέση σας, παίρνοντας απόφαση πως δεν είναι δυνατόν να έχετε πάντα εσείς τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε πως έχετε κάνει και εσείς παραχωρήσεις για να σώσετε τη σχέση σας. Βάλτε τη σχέση σας σε πιο σταθερές βάσεις και επιχειρήστε να αποκαλύψετε στο σύντροφό σας τα τρωτά σημεία που υπάρχουν στη σχέση σας, ώστε να τα διορθώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι παλιές σχέσεις φαίνεται να σας έχουν κουράσει επειδή κάποιοι εξαρτήθηκαν από πάνω σας και σας εκνεύρισαν. Ψάχνετε, λοιπόν, μέσα από τη σύναψη νέων φιλικών, κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων να βρείτε και πάλι την αρμονία και την ομορφιά στη ζωή σας. Ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που με μεγάλη ευκολία κάνουν καινούριες γνωριμίες και σε αυτή σας την προσπάθεια θα σας βοηθήσει αρκετά το πλανητικό σκηνικό. Ακόμα και αν θα γνωρίζετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, αξίζει τον κόπο να κάνετε μια προσπάθεια να τα βρείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφουγκραστείτε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σκεφτείτε τις ανάγκες τους προτού σας τις παραθέσουν οι ίδιοι. Υπάρχει τρόπος να ανακαλύψετε τις ελλείψεις που έχετε και να ζητήσετε περισσότερη συναισθηματική κάλυψη, απ’ όση είναι δυνατό να σας δοθεί. Μιλήστε ξεκάθαρα χωρίς αμφιταλαντεύσεις και υπερβολές, ζητώντας και από τους άλλους να πράξουν το ίδιο με εσάς. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι πάνω από κάθε προσδοκία σας και θα βρεθείτε ένα βήμα πριν την υπέρτατη ευτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συμπεριφορά των άλλων και τα προβλήματα της καθημερινότητας συχνά θα σας προκαλούν εκνευρισμό. Αποφύγετε όσο μπορείτε συζητήσεις και διαφωνίες που θα δημιουργήσουν ρήξεις με ανθρώπους με τους οποίους δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να μαλώσετε ή ότι θα τα ξαναβρείτε αργότερα. Επιβάλλετε να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνουν λάθη που θα ανατρέψουν την πορεία σας. Ασχοληθείτε με αγάπη και σεβασμό στα επαγγελματικά σας θέματα ώστε να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε, γιατί μην ξεχνάτε ότι οι αγώνες κερδίζονται, δε χαρίζονται.

ΛΕΩΝ: Θα περιοριστεί αρκετά η αναστάτωση, γι’ αυτό φροντίστε να είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει και να μην επιμένετε σε πράγματα που γνωρίζετε καλά ότι κάνετε λάθος. Θα αλλάξει προς το καλύτερο τη διάθεσή σας και θα ευθυγραμμίσει με τη δημιουργικότητά σας προκειμένου να πλησιάσετε τους στόχους σας. Η δύναμη θα αρχίσει να σας κατακλύζει με μια αποφασιστικότητα να ξαναπιάσετε αυτά που αφήσατε ή αυτά που δεν προχώρησαν όπως θα θέλατε το προηγούμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα ερωτηματικά που έχετε θα αρχίσουν να υποχωρούν, γι’ αυτό δείξτε υπομονή σε όσα μείνουν άλυτα ή αναπάντητα, καθώς τα καλύτερα έρχονται. Υπάρχουν καινούριες προοπτικές για να δώσετε μορφή στα όνειρά σας και οι ενέργειές σας θα ταυτίζονται με την ανάγκη σας να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα με λιγότερες αναστολές. Με περισσότερη πρακτικότητα κινηθείτε στον εργασιακό σας χώρο με αργά και σταθερά βήματα σε όσα έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας και αφού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές αφήστε τις πολλές επιφυλάξεις.

ΖΥΓΟΣ: Ένα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει στη ζωή σας και είναι σημαντικό να αρχίσει με αισιοδοξία. Υπομονή, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα είναι η μαγική συνταγή για να αντιληφθείτε σωστά αυτά που θα έχουν αξία στη ζωή σας. Μπορεί να χρειαστεί να ξαναδείτε κάποια θέματα εξαρχής για να μπορέσετε να τα διορθώσετε ή να τα αλλάξετε, αλλά η κούραση και η ανησυχία θα αρχίσουν να μετριάζονται σημαντικά. Αυτή η κίνηση θα σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τα αρνητικά ή τα δύσκολα και να μην τα αναγορεύεται σε ρυθμιστές της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σας φαίνεται ακατόρθωτο να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις αντιθέσεις που παρουσιάζονται στη σχέση σας καθώς η αναποφασιστικότητα και η σύγχυση είναι οι συνηθισμένες σας αντιδράσεις στις δύσκολες στιγμές. Επιβάλετε να αποφύγετε αυτή τη φορά να ακολουθήσετε τα γνωστά για εσάς μονοπάτια αυτοάμυνας που όχι μόνο σας καθηλώνουν, αλλά σας δημιουργούν και περισσότερα αδιέξοδα. Για να ζητήσετε από το σύντροφό σας αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να ηρεμήσετε, πρέπει να μην πιέζεστε να πάρετε θέση όταν δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ήρθε η στιγμή να αντιληφθείτε ότι υποφέρετε πολύ για το λίγο που σας λείπει και χαίρεστε ελάχιστα για το πολύ που έχετε. Πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε λίγο διαφορετικά, γιατί με αυτή την τακτική χάνετε πολλές όμορφες στιγμές και δε φαντάζεστε πόσο αδικείτε τον εαυτό σας, αφού φρενάρετε το μέλλον σας από μόνοι σας. Εκδηλώστε στο σύντροφό σας την αγάπη σας, και πρώτοι εσείς αποδεχθείτε τον εαυτό σας χωρίς αναστολές και αμφιβολίες για να γίνετε αποδεκτοί από το έτερον σας ήμισυ χωρίς καμία προσπάθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε το ταίρι σας μέσα από τις προσπάθειες που κάνει για να σας κερδίσει, αντί να ταυτίζεστε με τις ατέλειές του και να αμύνεστε με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε. Η μεγάλη υπέρβαση για εσάς θα είναι να δίνετε και να νιώθετε ίσοι, χωρίς νικητές και ηττημένους. Το συναισθηματικό πάγωμα που νιώθετε οι αδέσμευτοι, οφείλεται στο ότι φοβάστε την απόρριψη. Φροντίζετε πάντα να φεύγετε πρώτοι καθώς τρέμετε στην ιδέα μην αιφνιδιαστείτε. Ανοίξτε την καρδιά σας για να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας συγκλονίσει και είναι εδώ και καιρό στην αναμονή, περιμένοντας ένα μήνυμα από εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι μηχανισμοί αυτοάμυνας σας θα επιστρατευτούν από τη μεριά σας και πρέπει να προσέξετε να μη στρέφονται επάνω σε κάποιον άλλον, ούτε να εφαρμόσετε την αυτοπροβολή που θα γεννήσει στους άλλους ζήλια ή την ανάγκη να σας περιορίσουν. Μέσα στη δίνη των συναισθηματικών ανταλλαγών θα ευαισθητοποιηθούν κάποιες ξεχασμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν, οι οποίες θα ζητούν τακτοποίηση. Εστιάστε περισσότερο στην υλοποίηση των κοινών σας σχεδίων, καθώς μπορεί ή να επαναπροσδιοριστούν ή να ανατραπούν αν δεν κρατήσετε μια σταθερότητα στις μεταξύ σας συμφωνίες.

ΙΧΘΥΣ: Η διάσταση απόψεων με το σύντροφό σας θα συνεχίζεται, ενώ διάφορες εκκρεμότητες θα σας προβληματίσουν έντονα και θα πρέπει να κατασταλάξετε σε κάποια πράγματα που θα αφορούν αποκλειστικά την ομαλή συνύπαρξη. Οι προοπτικές για να το πετύχετε θα είναι αισιόδοξες, αρκεί να αποφύγετε με κάθε τρόπο τον αυταρχισμό και να ενισχύσετε ότι θα προωθεί την ερωτική σύμπνοια. Οι αντιξοότητες που δυστυχώς θα είναι αναπόφευκτες θα είναι ένα καλό μάθημα για να μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι σας χαρακτήρες.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr