Ζώδια: Οι προβλέψεις του Σαββάτου – Αδειάζει το πορτοφόλι, ραγίζουν οι καρδιές!
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι προβλέψεις του Σαββάτου – Αδειάζει το πορτοφόλι, ραγίζουν οι καρδιές!

Ζώδια: Οι προβλέψεις του Σαββάτου – Αδειάζει το πορτοφόλι, ραγίζουν οι καρδιές!

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο;

Το Σάββατο στις 18 Ιουνίου 2022 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, αδειάζοντας πορτοφόλια και … ραγίζοντας καρδιές.

Με το Τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , αναμένουμε μπλοκαρίσματα, εμπόδια και απογοητεύσεις στον έρωτα και στα οικονομικά.

Τα δεδομένα, γίνονται ζητούμενα που εκλείπουν (ήδη από τις 16/5 όπου είχε σχηματιστεί η Έκλειψη στο Σκορπιό) και τώρα με αυτή την δύσκολη γωνία Αφροδίτης – Κρόνου, βιώνουμε το στράγγισμα το συναισθηματικό αλλά και τον περιορισμό στο χρήμα.

Χωρισμοί, αποστάσεις στις σχέσεις, κενό συναισθηματικό, ανικανοποίητες ανάγκες και επιθυμίες μας ωθούν σε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να είναι δυσάρεστες θα μπορέσουν ωστόσο να δώσουν λύσεις.

Η υπομονή, η οργάνωση, η υποχώρηση και η ωριμότητα θα αποδειχθούν αυτή την ημέρα οι αρετές που θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από τα δύσκολα

Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Μέρα δύσκολη και περιοριστική για τα οικονομικά σου αλλά και η σταθερότητα στη συναισθηματική σου ζωή! Μην ζητάς πολλά, μην είσαι απόλυτος και διαχειρίσου τα προβλήματα με λογικούς και σωστούς χειρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά κυρίως σε έρωτα και χρήμα. Οτιδήποτε δεν είναι χτισμένο σε γερές βάσεις, κινδυνεύει από καταστροφή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήνεις ανασφάλεια και απαισιοδοξία να επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή. Απέφυγε παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχονται προβλήματα στο φιλικό τομέα θα υπάρξουν, ιδίως σε φιλίες που δεν έχουν γερά θεμέλια. Κάνε σωστές και ώριμες κινήσεις, όσον αφορά τους στόχους σου!

ΛΕΩΝ

Έρχεται μία σημαντική κρίση στον τομέα της καριέρας και παλαιότερα λάθη πληρώνονται. Να είσαι ώριμος και σοβαρός επαγγελματικά αλλά και στην κοινωνική σου εικόνα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι κοινωνικές επαφές σου και οι μετακινήσεις σου, παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα! Μην είσαι επιπόλαια αισιόδοξος.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή απαιτεί ο οικονομικός τομέας, γιατί έρχονται πιέσεις. Παράλληλα πλήττεται και ο ερωτικός τομέας, γι’ αυτό κάνε υπομονή και μην απαιτείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόσεχε πολύ στον συντροφικό τομέα, γιατί σημαντικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες κλονίζονται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προβλήματα θα παρουσιαστούν στη εργασία, στην καθημερινότητα αλλά και στη ζωτικότητα σου! Απέβαλλε το άγχος και κάνε υπομονή αυτές τις μέρες. Απέφυγε αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοβαρέψου και ωρίμασε στην ερωτική ζωή γιατί θα υπάρξουν ρήξεις. Μην χαλάς την καλή σου φήμη με επιπόλαιες συμπεριφορές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οφείλεις τώρα να δείξεις το σοβαρό σου πρόσωπο, σε σπίτι και οικογένεια. Χειρίσου την κατάσταση με σύνεση και υπευθυνότητα. Μην παρασύρεσαι σε ένα παλιό έρωτα γιατί θα πληγωθείς!

ΙΧΘΥΣ

Προβλήματα θα προκύψουν σε κοινωνικές σχέσεις και μετακινήσεις. Παλαιότερα προβλήματα με αδέρφια, μακρινούς συγγενείς ή γείτονες, επανέρχονται.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr