Ζώδια: Οι τυχεροί της εβδομάδας (16-22/10) και…οι μαύρες σκέψεις
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι τυχεροί της εβδομάδας (16-22/10) και…οι μαύρες σκέψεις

Ζώδια: Οι τυχεροί της εβδομάδας (16-22/10) και…οι μαύρες σκέψεις

Πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο;

Η εβδομάδα που ακολουθεί φέρνει έντονο παρασκήνιο, αποκαλύψεις μυστικών, πικρόχολα λόγια, σκοτεινές χειριστικές συμπεριφορές αλλά και μαύρες σκέψεις για τα ζώδια.

Ας δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις όπως αυτές αναφέρονται στο oroskopos.gr και την Αθηνά Βαγενά.

ΚΡΙΟΣ

Τα Τυχερά: Έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις οικονομικά χρέη και να συγκροτήσεις πιο δομημένα τα έξοδά σου! Σου δίνεται μία σημαντική ευκαιρία για εργασιακή – οικονομική βελτίωση πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Αποδίδουν οι προσπάθειες σου για βελτίωση φυσικής κατάστασης!

Τα Δύσκολα: Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται ακόμα σε ένα σκληρό πεδίο μάχης, βιώνεις αρκετό ανταγωνισμό ή και δέχεσαι κάποια πισώπλατα χτυπήματα τα οποία σε βοηθούν να έρθεις αντιμέτωπος με σκληρές αλήθειες και να πάρεις τερματικές αποφάσεις! Προσοχή σε σκάνδαλα, κουτσομπολιά που μπορεί να διαβάλουν το όνομά σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα Τυχερά: Η απόλυτα τυχερή εβδομάδα για τα αισθηματικά σου, πολύ περισσότερο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου οι εξελίξεις των ημερών θα σε κάνουν να νιώσεις πιο τυχερός σε φλερτ, ερωτικά, δημιουργικά σχέδια! Στο τέλος της εβδομάδας, δικαιώνονται οι προσπάθειές σου, ξεπερνάς ένα πρόβλημα και δέχεσαι σημαντική στήριξη από άτομο του κοινωνικού περιβάλλοντος.

Τα Δύσκολα: Από αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης που θα γίνει στις 28/10 στο ζώδιο σου, βρίσκεσαι σε συναισθηματική φόρτιση και κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σου! Εκνευρισμοί προκύπτουν σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου, ενώ το εργασιακό στρες χτυπά κόκκινο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα Τυχερά: Λύνεται ένα οικογενειακό πρόβλημα, βελτιώνονται οι σχέσεις με τους οικείους σου, παίρνεις δύναμη από την αγάπη των κοντινών σου ανθρώπων και προετοιμάζεις ένα εργασιακό σχέδιο που αισθάνεσαι και θα αποδειχθεί ότι είναι η ευκαιρία σου!

Τα Δύσκολα: Το έντονο πάθος μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος … προσοχή στις μυστικές – παρασκηνιακές σχέσεις, ή στις ερωτικές επιλογές που θα φέρουν αδιέξοδο! Μετανιώνεις για επιλογές του παρελθόντος. Προφύλαξε τα οικονομικά σου συμφέροντα, γιατί υπάρχει η τάση κάποιοι να θέλουν αυτό τον καιρό να επωφεληθούν από εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα Τυχερά: Πιο τυχερός αυτή την εβδομάδα θα σταθείς εσύ που είσαι γεννημένος στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Πάθος, ερωτισμός, κατακτήσεις, αλλά και επίτευξη ενός σημαντικού σκοπού έρχεται για σένα που είσαι γεννημένος 21-30 Ιουνίου! Για σένα που έχεις γεννηθεί 1-10 Ιουλίου θα βρεθείς τυχερός στα αισθηματικά ή σε μία επιτυχία που θα έχεις μέσω της συλλογικής σου δραστηριοποίησης.

Τα Δύσκολα: Πιο πιεστική είναι η εβδομάδα για σένα του 3ου δεκαημέρου, όπου οι δύσκολες γωνίες του Ήλιου και του Ερμή από το Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σε βυθίζουν στην αμφιβολία για ζητήματα σχέσεων, παρατηρείς μία μυστική , παρασκηνιακή συμπεριφορά από τα άτομα που συνδέεσαι στενά, ενώ αναγκάζεσαι μέσα σου να αποδεχθείς μία κατάσταση που δεν σου αρέσει, κάνοντας και ξεκαθαρίσματα που πληγώνουν.

ΛΕΩΝ

Τα Τυχερά: Τυχερή η εβδομάδα για να προχωρήσουν οικονομικά και επαγγελματικά σχέδια, για να βρεις την δουλειά που πάντα ονειρευόσουν, για να αποκτήσεις κάτι που το θέλεις πολύ, για να αναδείξεις τα ταλέντα σου, για να νιώσεις ότι οι στόχοι σου αρχίζουν να μπαίνουν στο στάδιο υλοποίησης. Όλα αυτά ισχύουν πολύ περισσότερο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου ! Εσύ που είσαι Λέοντας του 1ου δεκαημέρου, το Σαββατοκύριακο μέσω της συζήτησης και των αποφάσεων που θα πάρεις, θα λύσεις ένα πρόβλημα που πιέζει ιδιαίτερα την ψυχολογία σου!

Τα Δύσκολα: Αυτή την εβδομάδα ενεργοποιείται η Έκλειψη Σελήνης που θα σχηματιστεί στις 28/10 στον Ταύρο και εσύ που έχεις γεννηθεί στο τέλος του Ιουλίου, είσαι φορτισμένος και αντιμέτωπος με προκλήσεις για θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το γάμο! Η εβδομάδα θα φέρει έντονο στρες, και ειδήσεις που θα φορτίσουν την ψυχολογία. Το εκάστοτε κλίμα που επικρατεί στον χώρο της εργασίας είναι ανταγωνιστικό και πιεστικό, αντίστοιχα δεν λείπουν οι εκνευρισμοί και τα ξεσπάσματά σου, γιατί αισθάνεσαι ότι έχεις κάνει αρκετή υπομονή για την οποία δεν έχεις λάβει ανταμοιβή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα Τυχερά: Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και οι ευκαιρίες για έρωτα, ανανέωση, χαρά και εκπλήρωση είναι αρκετές. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία θα προσφέρει μία άκρως τυχερή εξέλιξη σε μία αισθηματική υπόθεση, σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, ή θα σου δοθούν οι ευκαιρίες εκείνες για να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που πάντα ήθελες. Όλα τα παραπάνω ισχύουν πολύ περισσότερο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Στο τέλος της εβδομάδας, η πρωτοβουλία για μία συζήτηση θα φέρει την επίλυση ενός προβλήματος σε μία σχέση ή συνεργασία σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Τα Δύσκολα: Πάθη, λάθη και εμμονές αυτά είναι τα δύσκολα της εβδομάδας ιδιαίτερα ωστόσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, όπου χρειάζεται να είσαι συγκρατημένος οικονομικά και συναισθηματικά και να θυμάσαι πως όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα! Προσπάθησε να αποφύγεις την βιασύνη στα λόγια, στις αποφάσεις και στις μετακινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα Τυχερά: Ανακούφιση ψυχολογική και οικονομική θα έχεις αυτή την εβδομάδα εσύ που είσαι Ζυγός του 1ου και του 2ου δεκαημέρου. Συγκροτείς περισσότερο την δουλειά σου, τις υποχρεώσεις σου και βάζεις σε μία τάξη τα χρεωστικά σου υπόλοιπα με αποτέλεσμα να νιώθεις πιο ασφαλής. Ευνοείται έξτρα εισόδημα, μισθώσεις, πωλήσεις για σένα του 2ου δεκαημέρου, ενώ και η ερωτική ζωή έχει τις πιπεράτες της στιγμές.

Τα Δύσκολα: Η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψη που προηγήθηκε στο ζώδιο σου συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα βυθίζεσαι προσωρινά σε μελαγχολική διάθεση, νιώθεις πληγωμένος ή και προδομένος από γεγονότα που μεσολάβησαν, ή από σχέσεις που έληξαν άδοξα. Μην επιμένεις να επανέλθουν τα πράγματα στο σημείο που ήταν κάποτε, αποδέξου τη νέα κατάσταση και γύρισε μία νέα σελίδα, όλα τα παραπάνω ισχύουν περισσότερο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα Τυχερά: Απίστευτα τυχερός θα σταθείς αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ξεκινά μία νέα σχέση, μία νέα συνεργασία ή έχεις μία σπουδαία κατάκτηση που σε χαροποιεί σε θέματα συλλογικά / ή σε ομάδες. Νέες φιλίες και συμμαχίες στηρίζουν τα όνειρα και τα σχέδια που κάνεις για την πορεία σου! Στο τέλος της εβδομάδας εσύ που είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο παίρνεις την πρωτοβουλία για να λύσεις μία διαφωνία στα αισθηματικά σου και νιώθεις πιο σιγουριά, θέτοντας συνάμα και τα όρια σου!

Τα Δύσκολα: Κάτω από την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης που θα σχηματιστεί στις 28/10 είσαι ήδη από αυτή την εβδομάδα και η νευρικότητα, η ένταση και η απογοήτευση δεν λείπουν πολύ παραπάνω για σένα που έχεις γενέθλια κοντά στην αναφερόμενη ημερομηνία. Απογοητεύεσαι από τις εξελίξεις που τώρα διαμορφώνονται στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει ωστόσο να απέχεις και από λόγια, κουτσομπολιά και ανθρώπους που έχουν κάποια σκοπιμότητα στην επαφή μαζί σου! Η επιμονή κάποιων σκέψεων σε κάνουν να πέφτεις ψυχολογικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα Τυχερά: Η εβδομάδα είναι εποικοδομητική για την πρόοδο των επαγγελματικών σου, για να σταθείς τυχερός μέσα από τις συνθήκες και να ξεκινήσεις μία εργασία που σου αρέσει ή ήταν ο στόχος σου, για να έχεις μία προαγωγή ή να ικανοποιηθείς από την τόνωση και το άνοιγμα που βλέπεις στο ελεύθερο επάγγελμα σου!

Τα Δύσκολα: Μερικές φιλίες αποδεικνύονται «λυκοφιλίες» και αυτό σε θλίβει αρκετά! Διανύεις μία πιεστική περίοδο όπου τρέχεις να κλείσεις πολλές εκκρεμότητες και συχνά αισθάνεσαι κουρασμένος ψυχικά και σωματικά! Μην παραμελείς τον εαυτό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα Τυχερά: Η τύχη είναι με το μέρος σου αυτή την εβδομάδα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου δέχεσαι εύνοια αισθηματική, αλλά και ευκαιρίες για ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο, για μία νέα δραστηριότητα, ή ακόμα και για ένα ταξιδάκι που θα σε ανανεώσει σημαντικά. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δέχεσαι σημαντική στήριξη από πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος.

Τα Δύσκολα: Στην προσπάθειά σου να αναδειχθείς, να περάσει το δικό σου, ή να πετύχεις τους στόχους σου, φέρεσαι σκληρά τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους! Η εβδομάδα έχει αποκαλυπτικό χαρακτήρα, ενώ δεν λείπουν οι κόντρες και οι ίντριγκες, στα επαγγελματικά. Διαχειρίσου το έντονο στρες και αγκάλιασε τον εαυτό σου με αγάπη και φροντίδα.Όλα τα παραπάνω ισχύουν πολύ περισσότερο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα Τυχερά: Άνοδος οικονομική προβλέπεται αυτή την εβδομάδα για σένα του 2ου δεκαημέρου, όπου καταφέρνεις και λαμβάνεις στα χέρια σου χρήματα που είτε σου όφειλαν, είτε προέρχονται από μία πώληση, μίσθωση, από ένα επίδομα! Παράλληλη ερωτική ζωή και η ψυχολογία σου τονώνονται σημαντικά! Επίλυση σε ένα οικονομικό ζήτημα θα έχεις ως το τέλος της εβδομάδας εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο!

Τα Δύσκολα: Εβδομάδα ταχύτατων εξελίξεων όπου πολλές φορές θα είσαι στην τσίτα και στον εκνευρισμό, λόγω ότι προκύπτουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου, είτε στο σπίτι και στην οικογένεια, είτε στην δουλειά είτε και στους 2 τομείς αυτούς! Παράλληλα είναι μία εβδομάδα που χρειάζεται να αποφύγεις την συμμετοχή σου σε κουτσομπολιά, ενώ πιθανό κάποια έγγραφα ή ειδήσεις να σε αγχώσουν σημαντικά!

ΙΧΘΥΣ

Τα Τυχερά: Τονώνονται σημαντικά οι σχέσεις σου αυτή την εβδομάδα και ανοίγονται ευκαιρίες για να λυθούν διαφωνίες, να προχωρήσουν αποφάσεις και συμφωνίες, ενώ «ρέντα» έχεις και στα αισθηματικά ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο! Οργανώνεις ένα πλαίσιο δράσης για την επίτευξη σχεδίων και λαμβάνεις ειδήσεις που σου δίνουν δύναμη και σιγουριά, εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο!

Τα Δύσκολα: Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου, μην επηρεάζεσαι από όσα σου λένε, αλλά διαφύλαξε και τα συμφέροντά σου, ιδιαίτερα αν συνεργάζεσαι με κάποιο πρόσωπο ή σου έχει γίνει κάποια νέα οικονομική πρόταση! Προσπάθησε να μην αναμοχλεύεις το παρελθόν.

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr