Ζώδια: Ποια ασχολούνται συνέχεια με την εξωτερική τους εμφάνιση;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ποια ασχολούνται συνέχεια με την εξωτερική τους εμφάνιση;

Ζώδια: Ποια ασχολούνται συνέχεια με την εξωτερική τους εμφάνιση;

Οι νάρκισσοι του ζωδιακού που θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη

Δεν έχουν όλα τα ζώδια «κόλλημα» με την εξωτερική τους εμφάνιση. Κάποια δίνουν έμφαση και σε άλλα πράγματα όπως την προσωπικότητα και τα ταλέντα τους αλλά κάποια είναι πραγματικοί νάρκισσοι.

Ποια είναι ποια σύμφωνα με την αστρολόγο Χριστίνα Τανταλίδου;

Κριός

Ο Κριός πιστεύει πολύ στην προσωπικότητα του, στα ταλέντα, τις ικανότητες του και θεωρεί τον εαυτό του πρώτο ανάμεσα στους πρώτους. Έτσι δεν δίνει σημασία πολύ στην εξωτερική του εμφάνιση, χωρίς όμως να την παραμελεί. Δεν κολλάει στον καθρέφτη του.

Ταύρος

Ο Ταύρος και σαν παιδί της Αφροδίτης, είναι νάρκισσος, λατρεύει τον εαυτό του και υποκύπτει και στις επιθυμίες του. Όμως επειδή είναι λιχούδης, χάνει το μέτρο και τελικά φροντίζει να καλύπτει τις ατέλειες του με εξωτερικά ψεγάδια. Θεωρεί όμως ότι είναι κούκλος.

Δίδυμοι

Είναι παιδιά του Ερμή και θεωρούν ότι το προσόν τους είναι το μυαλό τους και όχι η εξωτερική τους εμφάνιση, ωστόσο χαλάνε ώρα στον καθρέφτη τους, γιατί βγαίνουν αμέτρητες φωτογραφίες. Εάν δεν είναι αυτό ναρκισσιστικό, τι είναι;

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θεωρεί τον εαυτό του αλάνθαστο, εμπιστεύεται καθαρά μόνο την κρίση του και την οικογένεια του, αλλά την εμφάνιση του δεν την προσέχει καθόλου. Συνήθως χάνει το μέτρο, γιατί είναι λιχούδης. Παρόλα αυτά θεωρεί ότι είναι πολύ ωραίος.

Λέων

Είναι αρκετά νάρκισσος ο Λέων, και δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην εμφάνιση του, ξοδεύοντας αρκετά χρήματα και ώρες στον καθρέφτη του. Επίσης και η συμπεριφορά του είναι ναρκισσιστική και για αυτό, εάν μπλέξεις μαζί του, θέλει προσοχή.

Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν είναι νάρκισσοι, όμως επειδή είναι τελειομανής , ξοδεύουνε τον χρόνο τους στον καθρέφτη και κατηγορούνται ότι είναι νάρκισσοι. Το κάνουνε για να έχουνε ένα άψογο αποτέλεσμα και τίποτα παραπάνω.

Ζυγός

Ο Ζυγός, παιδί της Αφροδίτης είναι νάρκισσος, ναι , πιστεύει πάρα πολύ στην δύναμη της εξωτερικής εμφάνισης και φροντίζει να περιποιείται τον εαυτό του πάρα πολύ. Πολλές φορές ερωτεύεται τον εαυτό του και όχι τον άλλο άνθρωπο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν είναι κολλημένος με την εμφάνιση του, αλλά με τις σεξουαλικές του επιδόσεις και θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος εραστής ή η καλύτερη ερωμένη. Έτσι λατρεύει το κορμί του και φροντίζει να έχει άριστες σωματικές επιδόσεις.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι φιλοσοφημένος και δεν κολλάει τόσο στην εμφάνισή του. Ίσα ίσα που δεν στέκεται σχεδόν καθόλου στον καθρέφτη του με αποτέλεσμα μερικές φορές να βγαίνει και ατημέλητος.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει ναρκισσιστικές τάσεις και φροντίζει να ντύνεται καλά και ακριβά. Τον ενδιαφέρει το κοινωνικό στάτους και θέλει μόνο άτομα εξουσίας να είναι το περιβάλλον του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι αλτρουιστής και αποφεύγει τις ναρκισσιστικές συμπεριφορές και τάσεις. Πιστεύει σε ιδεολογίες και δουλεύει για τα κοινά, όχι για τις προσωπικές του ανάγκες.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ανάλογα την περίπτωση, μπορεί να είναι τόσο κολλημένοι με την εμφάνισή τους που να μην ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο. Ή να είναι τελείως αδιάφοροι. Δεν βγάζεις άκρη…

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr