Ζώδια: Ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για το 2022;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για το 2022;

Ζώδια: Ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για το 2022;

Και από ελληνικό και από ξένο ρεπερτόριο!

Δες ποιο ελληνικό και ποιο ξένο τραγούδι εκπροσωπεί το Ζώδιο σου και την ερωτική σου ζωή το 2022.

ΚΡΙΟΣ

Λίγο… απαγορευμένο το 2022, κόντρα σε κάθε κανόνα, όμως το Καλοκαίρι, ο έρωτας γίνεται σίγουρα πιο παθιασμένος, δυναμικός, τυχερός και «καθαρό». Σαφώς δεν θα λείψουν και οι… τρικυμίες, αφού οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα, σου προκαλούν νεύρα, που ξεσπάς στο άλλο σου μισό.

ΤΑΥΡΟΣ

Καταλυτικές αλλαγές, ρήξεις, δυσάρεστες ανατροπές, απρόοπτος πόνος, χωρισμοί λάθη που δεν διορθώνονται εύκολα και μετάνοια για λάθος παρορμητικές κινήσεις. Στα καλά νέα της χρονιάς, είναι η συγχώρεση, ένα ερωτικό μυστικό που σε αναστατώνει γλυκά, αλλά και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φλερτ, αλλά και σοβαρότητα.Ρομαντισμός, αλλά και εξιδανίκευση. Δυναμικότητα, αλλά και ανασφάλεια. Σεξουαλικότητα, αλλά και καυγάδες. Χαρούμενες ερωτικές επικοινωνίες, αλλά και πολλές εξαπατήσεις, απογοητεύσεις και ψέματα. Αυτό θα είναι το 2022 και… υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βγαίνεις από το καβούκι σου το 2022 και απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες, επανασυνδέσεις, ταξίδια, καλοπέραση, αλλά και σταθερότητα. Το σύμπαν θα σου δώσει πολλά δώρα και ερωτική τύχη. Το νου σου μόνο στην τάση σου για τοξικές σχέσεις, ζήλια και κτητικότητα.

ΛΕΩΝ

Μπορεί το 2022, να φέρει ανατρεπτικά και απρόοπτα μεγάλα προβλήματα και… συμφορές σε έρωτα, δουλειά και οικογένεια, η τύχη όμως θα είναι με το μέρος σου!
Δεν σε εγκαταλείπει η αισιοδοξία σου, κυρίως το καλοκαίρι, αλλά ούτε η γοητεία και η σεξουαλικότητα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ναι, το 2022 μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό! Να κάνεις μία νέα παθιασμένη, καυτή σχέση ή αν είσαι ήδη δεσμευμένος, να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό!
Και φέτος βέβαια, δεν θα λείψουν ούτε οι εξιδανικεύσεις, ούτε οι προδοσίες, τα μυστικά, τα ψέματα, οι καυγάδες και οι απότομες εναλλαγές…

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να έχει μπόλικα τρεξίματα και αρκετή δουλειά, το 2022, όπως και κάποια οικογενειακά προβλήματα, ωστόσο το Καλοκαίρι, αναμένεται απόλυτα ερωτικό. Η συντροφική σου ζωή βελτιώνεται και είσαι σίγουρα ο ερωτικός πρωταγωνιστής, όσο οι βαθμοί Κελσίου, είναι πάνω από 25. Έτοιμος να ερωτευτείς με άρωμα καρύδας;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα άκρα το 2022! Ένας μεγάλος έρωτας ή ένας βαρβάτος χωρισμός; Αγάπη ή ερωτικό παιχνίδι; Δάκρυ και μετά χαμόγελο; Ευτυχία και ύστερα «κομμάτια»; Απ΄όλα θα έχει ο μπαχτσές. Το σίγουρο είναι πάντως ότι εμφανισιακά θα λάμψεις φέτος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χρονιά αρχίζει με ρομαντισμό, συναίσθημα και ευκαιρία για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση! Συνεχίζει με κατακτήσεις, φλερτ, επιτυχίες, καλοπέραση, πάθος και χαρές. Τελειώνει με καυγάδες, κόντρες και… -λάθος- ερωτικές επιστροφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία θα είναι το κλειδί στον έρωτα φέτος. Νέες γνωριμίες, φλερτ, μηνύματα, ερωτικές συνομιλίες, επικοινωνίες με πρώην και παθιασμένα ερωτόλογα. Σίγουρα θα απολαύσεις ένα ρομαντικό καλοκαίρι και ένα καυτό φθινόπωρο. Επιπλέον, πρόκειται για την χρονιά της επανασύνδεσης. Και φέτος ωστόσο, μακριά από τοξικούς έρωτες και εκρήξεις ζήλιας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ώρα να συνετιστείς και να σταματήσεις τα λάθη. Οι πλανήτες μπορεί να συνεχίζουν να σου δίνουν ξαφνικές δυσκολίες και κακούλες ανατροπές, ωστόσο ταυτόχρονα σε βοηθούν να λύσεις προβλήματα μέσω της επικοινωνιακής οδού, να βάλεις γερές βάσεις στα ερωτικά σου και να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Μην θες φέτος, αυτό που δεν μπορείς να έχεις.

ΙΧΘΥΣ

Hello πρωταγωνιστή! Το 2022, γεμάτο τύχη για εσένα, θα σου προσφέρει άπειρες ευκαιρίες για να πετύχεις ό,τι μα ό,τι επιθυμείς στα αισθηματικά σου. Το καλοκαίρι αναμένεται καυτό και αισθησιακό. Τα τέλη της χρονιάς θα φέρουν πολλές κόντρες, ενώ η αίσθηση αβεβαιότητας, ανασφάλειας, προδοσίας, απογοήτευσης και απομυθοποίησης, θα υπάρχει καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς. Σκέψου λοιπόν, πριν ακούσεις και ακολουθήσεις την καρδιά σου.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr