Ζώδια: Ποιοι είναι οι τυχεροί της εβδομάδας (11-17/3);
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ποιοι είναι οι τυχεροί της εβδομάδας (11-17/3);

Ζώδια: Ποιοι είναι οι τυχεροί της εβδομάδας (11-17/3);

Δες αναλυτικά την πρόβλεψη για το ζώδιό σου

Η εβδομάδα 11-17 Μαρτίου, ανοίγεται με όνειρα, ελπίδες, ιδανικά, με πολύ δημιουργικότητα και οξυμένη την φαντασία!

Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα όμως που «καραδοκεί» στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να φέρει και τις παγίδες πλάνης, απάτης ή και αυταπάτης, επομένως δεν βλάπτει και λίγος ρεαλισμός στα προσωπικά μας σχέδια!

ΚΡΙΟΣ

Τα Τυχερά: Με τον Ερμή να έχει κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο σου, οι μέρες σου είναι άκρως επικοινωνιακές με ευκαιρίες για συναντήσεις, επαφές, αλλά και μετακινήσεις. Είσαι σε ετοιμότητα να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες για την πορεία σου, ενώ μία σημαντική γνωριμία ή συμφωνία προβλέπεται για σένα που έχεις γεννηθεί 21-23 Μαρτίου! Τύχη στα οικονομικά έρχεται για σένα που είσαι γεννημένος 2-5 Απριλίου!

Τα Δύσκολα: Οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σου, σου δίνουν προειδοποιητικά σημάδια για τομείς που πρέπει να «δουλέψεις» προκειμένου να προετοιμαστείς για την περίοδο των Εκλείψεων. Λίγο παραπάνω προσοχή σε εντάσεις με φιλικά πρόσωπα αν έχεις γεννηθεί 10-17 Απριλίου! Οι θυσίες και οι υποχωρήσεις που επιβάλλεται να κάνεις, ίσως σε αποδυναμώνουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα Τυχερά: Ξεκινά μία νέα εβδομάδα που αναβλύζουν μέσα σου νέες προσδοκίες για το αύριο, οραματίζεσαι ένα καλύτερο μέλλον και είσαι πιο ανοιχτός και θετικός σε νέες γνωριμίες ή στην τόνωση της κοινωνικής σου ζωής. Φλερτ μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον και στιγμές ψυχαγωγίας με τα φιλαράκια, είναι στις όμορφες τάσεις των ημερών. Σημαντικές ευκαιρίες επέκτασης έχεις εσύ που έχεις γεννηθεί 3-5 Μαΐου. Εκπλήρωση επιθυμιών έχεις εσύ που είσαι γεννημένος 15-20 Μαΐου!

Τα Δύσκολα: Κάποια πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος μπορεί να έχουν ένα απατηλό χαρακτήρα, ή να δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είναι – εντόπισέ τους και βάλε τις αποστάσεις σου – ! Εντάσεις προκύπτουν στον χώρο της δουλειάς, ιδιαίτερα για σένα που είσαι γεννημένος 10-15 Μαΐου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα Τυχερά: Οραματίζεσαι ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο, η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα σε στηρίξουν, αρκεί να ακολουθείς τον δρόμο της λογικής και το ασφαλές, σταθερό μονοπάτι. Ευχάριστες προτάσεις, συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα αλλά και ταξιδιάρικη ανάλαφρη διάθεση αναμένεται αυτή την εβδομάδα για σένα που έχεις γεννηθεί 21-23 Μάη. Εσύ, μπορεί να έχεις και ένα σημαντικό επίτευγμα, ήδη από το ξεκίνημα της εβδομάδας.

Τα Δύσκολα: Παγίδες εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού από τους στόχους (είτε επαγγελματικούς – είτε προσωπικούς) εμφανίζονται σε σένα που έχεις γεννηθεί 17-20 Ιουνίου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα Τυχερά: Ανακτάς και πάλι την σπίθα της αισιοδοξίας αλλά και την πίστη ότι θα τα καταφέρεις και ότι θα έρθουν στην ζωή σου ακόμα καλύτερες μέρες. Εσύ που έχεις γεννηθεί 21-23 Ιουνίου παίρνεις αποφάσεις ζωής, ξεπερνάς δυσκολίες και λαμβάνεις θετικά νέα στα επαγγελματικά. Η αισθηματική ζωή μπαίνει σε ένα καλύτερο στάδιο!

Τα Δύσκολα: Αρκετό άγχος αναμένεται στον οικονομικό τομέα και ιδιαίτερα για οφειλές που έχεις προς τρίτους! Πιο ζορισμένος σε αυτό τον τομέα θα βρεθείς εσύ που είσαι γεννημένος 12-17 Ιουλίου!

ΛΕΩΝ

Τα Τυχερά: Ο Ερμής από το φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού σε βοηθά να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και να επαναφέρεις την διάθεση για επικοινωνία, νέα σχέδια, νέες γνωριμίες. Μία νέα συνεργασία ή ακόμα και μία νέα σχέση φέρνει ενδυνάμωση σε σένα που έχεις γεννηθεί 23-25 Ιουλίου! Σε μία καλύτερη πορεία μπαίνεις στον οικονομικό τομέα, ενώ στα επαγγελματικά αναμένονται ευκαιρίες ανόδου για σένα που έχεις γεννηθεί 3-5 Αυγούστου!

Τα Δύσκολα: Διλήμματα αναφορικά με τον οικονομικό τομέα, αλλά και στασιμότητα αναμένεται να έχεις αυτή την εβδομάδα εσύ που γεννήθηκες 18-23/8. Μπορεί να σου τάξουν πράγματα που δεν θα τηρηθούν, προσοχή σε απώλειες/κλεψιές. Οι εκνευρισμοί σε σχέσεις καις σε συνεργασίες δεν λείπουν για σένα που έχεις γεννηθεί 13-18 Αυγούστου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα Τυχερά: Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ιχθύ αναμένεται να βελτιώσει αισθητά το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής και από αυτή την εβδομάδα η ανάγκη για συντροφικότητα φαίνεται πως ικανοποιείται! Ευχάριστες ειδήσεις για τα οικονομικά λαμβάνεις αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί 23-25 Αυγούστου!

Τα Δύσκολα: Θα χρειαστεί να αποφύγεις τις εξιδανικεύσεις ανθρώπων και να μην είσαι τόσο επιρρεπής στις διαθέσεις των άλλων που μπορεί να είναι απατηλές. Αυτό ισχύει περισσότερο για σένα που είσαι γεννημένος 18-22 Σεπτεμβρίου, όπου στα αισθηματικά μπορεί να βιώνεις μία κατάσταση «ιστορία μου αμαρτία μου»! Στον εργασιακό τομέα κυριαρχεί η ένταση και το στρες!

ΖΥΓΟΣ

Τα Τυχερά: Ενισχύονται οι επικοινωνίες με το περιβάλλον σου και βρίσκεις την χρυσή τομής στις σχέσεις σου1 Δέχεσαι όμορφος προτάσεις ή γίνεται και μία νέα αισθηματική γνωριμία που σε ιντριγκάρει, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 23-25 Σεπτεμβρίου! Σημαντικές ευκαιρίες δίνονται σε σένα που έχεις γεννηθεί 4-10 Οκτωβρίου, πιθανή μία επένδυση ή μία αγορά!

Τα Δύσκολα: Μην αναβάλεις για αύριο, αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα. Στην εργασία επικρατεί η αταξία, η αναβολή, η σύγχυση και η κούραση. Δείξε προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης, όλα τα παραπάνω ισχύουν πολύ περισσότερο για σένα που έχεις γεννηθεί 17-22 Οκτωβρίου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα Τυχερά: Το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι ότι η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ιχθύ και μπαίνεις σε μία πιο τρυφερή – ζεστή φάση στην αισθηματική σου ζωή. Κάνεις νέα σχέδια και περνάς όμορφες στιγμές που σε γαληνεύουν! Κάνεις σημαντικές επαγγελματικές επαφές, που θα έχουν θετικό πρόσημο, βασική προϋπόθεση είναι να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου!

Τα Δύσκολα: Δεν λείπουν τα νεύρα, η ευερεθιστικότητα και οι εκνευρισμοί στο χώρο του σπιτιού, αυτό ωστόσο αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 10-15 Νοεμβρίου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα Τυχερά: Αυτή την εβδομάδα σου προσφέρονται λύσεις και θα έχεις ανανέωση, τυχερά μηνύματα λαμβάνεις στα αισθηματικά, ενώ μπαίνεις σε περίοδο με φλερτ αλλά και περισσότερες προτάσεις για διασκέδαση. Ο Άρης από τον Υδροχόο σε παρακινεί για ταξίδια, μετακινήσεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 12-17 Δεκεμβρίου

Τα Δύσκολα: Διανύεις μία περίοδο που είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά και επιβαρυμμένος από προβλήματα που έχουν προκύψει στο σπίτι και στην οικογένεια! Είναι ακατάλληλη στιγμή για σημαντικές αποφάσεις ζωής, πολύ παραπάνω αν έχεις γεννηθεί 17-21 Δεκεμβρίου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα Τυχερά: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ιχθύ σταδιακά ανοίγει ευκαιρίες για όμορφες μετακινήσεις, φλερτ και μηνύματα καρδιάς! Βρίσκεσαι σε μία εβδομάδα αναζήτησης νέων προοπτικών για το μέλλον σου. Στα αισθηματικά πιο τυχερός είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί 3-5 Ιανουαρίου!

Τα Δύσκολα: Καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις όμως είσαι αρκετά μπερδεμένος ή δεν μπορείς να δεις καθαρά όλα τα δεδομένα γύρω σου. Αρκετές στιγμές μπορεί να αντιδράς παρορμητικά ή να θίγεσαι πολύ εύκολα! Αρκετό άγχος για τα οικονομικά και πολλά έξοδα αναμένονται αυτή την εβδομάδα για σένα που έχεις γεννηθεί 10-14 Ιανουαρίου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα Τυχερά: Είσαι σε εγρήγορση και ετοιμάζεις μετακινήσεις, τονώνονται οι επικοινωνίες σου και κατεβάζεις μόνιμα «ιδέες» για νέα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Γνωρίζεις νέους ανθρώπους! Στον οικονομικό τομέα ανοίγονται νέες προοπτικές!

Τα Δύσκολα: Αρκετές ανασφάλειες οικονομικές και συναισθηματικές αναμένονται αυτή την εβδομάδα για σένα που έχεις γεννηθεί 14-19 Φεβρουαρίου! Οι μέρες σου έχουν νευρικότητα, ένταση και πολλές φορές μπορεί να βιάζεσαι να κρίνεις ή και να αντιδράσεις, χάνοντας το δίκιο σου

ΙΧΘΥΣ

Τα Τυχερά: Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και βρίσκεσαι σε περίοδο ολοκληρωτικής ανανέωσης και σημαντικών αποφάσεων ζωής. Αναπτερώνονται η πίστη και η ελπίδα σου, αξιοποιείς τα μαθήματα που έχεις πάρει ως τώρα. Στον οικονομικό τομέα κάνεις συζητήσεις και λαμβάνεις απαντήσεις που δίνουν σιγουριά! Εύνοια στα αισθηματικά, ενώ ενδείκνυται η ανανέωση εξωτερικής εμφάνισης!

Τα Δύσκολα: Προσοχή στις αυταπάτες, στα λάθη, στην ασυνέπεια αλλά και στην φυσική κατάσταση εσύ που έχεις γεννηθεί 15-20 Μαρτίου! Διαφύλαξε τα συμφέροντά σου, μην ανοίγεσαι πολύ και … λειτούργησε κάπως πιο παρασκηνιακά για να μην την … «πατήσεις»!

Για να διαβάσετε περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr