Ζώδια: Ποιοι είναι οι τυχεροί της εβδομάδας (2-8/10);
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ποιοι είναι οι τυχεροί της εβδομάδας (2-8/10);

Ζώδια: Ποιοι είναι οι τυχεροί της εβδομάδας (2-8/10);

Με αρκετές κόντρες σε σχέσεις και συνεργασίες αναμένεται η νέα εβδομάδα

Ο Οκτώβριος ξεκινά με απατηλές διαθέσεις και φέρνει αρκετές ψευδείς πληροφορίες, καθυστερήσεις και προβλήματα στις επικοινωνίες για τα περισσότερα ζώδια.

Πριν ολοκληρώσει ο Ερμής την πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα την Τρίτη 3/10 καθαρίζοντας το μυαλό από την ουτοπία και προσφέροντας μεθοδικές, λύσεις αρκεί να λειτουργήσουμε στρατηγικά!

Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την πορεία της στο Λέοντα δίνοντας ανάσες ευκαιριών σε συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού!

Καθώς η ομάδα φτάνει προς το τέλος της, η συγκλίνουσα όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα, μας δίνει το μήνυμα ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμη ζώνη, όπου τα παιχνίδια εξουσίας, και οι διαξιφισμοί θα έχουν την τιμητική τους!

Ας δούμε της εβδομαδιαίες προβλέψεις όπως αυτές αναφέρονται στο oroskopos.gr από την Αθηνά Βαγενά.

ΚΡΙΟΣ

Τα Τυχερά: Η Αφροδίτη ολοκληρώνει αυτή την εβδομάδα την πορεία της στο Λέοντα, φέρνοντας ικανοποίηση από την εκπλήρωση σχεδίων, αλλά και από την εξέλιξη μίας αισθηματικής υπόθεσης. Το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό θα βελτιώσει την επικοινωνία με το σύντροφο ή τα άτομα που συνεργάζεσαι ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Τόνωση οικονομική προβλέπεται για σένα του 2ου δεκαημέρου!

Τα Δύσκολα: Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή κούραση και καθυστερήσεις σε εργασιακά πλάνα, μπερδεύεσαι ή και κάνεις λάθη στην δουλειά, ενώ αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να συγκεντρώσεις εύκολα το μυαλό σου σε όλα τα καθήκοντα που έχεις. Εντάσεις και κάπως εχθρικό ή αλλιώς ανταγωνιστικό κλίμα στην δουλειά, σε πιέζει αρκετά!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα Τυχερά: Τρυφερές επικοινωνίες, λόγια καρδιάς και σχέδια για την πορεία της αισθηματικής ζωής σε παρασύρουν όνειρα που σου γλυκαίνουν την καρδιά. Ευνοούνται ερωτικές επικοινωνίες και εκπλήρωση σχεδίων για σένα του 3ου δεκαημέρου! Ο Δίας από τον Ταύρο συνεχίζει να προσφέρει τις ευκαιρίες του για ανάπτυξη και εξέλιξη αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Εσύ που είσαι Ταύρος του 1ου η εβδομάδα είναι εξαιρετική για εργασιακές αποφάσεις – συζητήσεις!

Τα Δύσκολα: Έντονη κούραση στην δουλειά και άγχος για όλα όσα πρέπει να προχωρήσεις τώρα! Οι ανησυχίες δεν λείπουν και για ζητήματα φυσικής κατάστασης δικής σου, των οικείων ή κατοικίδιου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα Τυχερά: Βρίσκεις τη λύση για ένα οικογενειακό ζήτημα που πιθανότατα αφορά χρεωστικά υπόλοιπα, δάνεια, οφειλές, διατροφές, ή υποχρεώσεις προς τρίτους! Οι ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις σε παθιάζουν, όμως δεν σου προσφέρουν εγγυήσεις για το αύριο!

Τα Δύσκολα: Η αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα προκαλεί χάος, καθυστέρηση και διλήμματα αναφορικά με τους στόχους, το γάμο ή την καριέρα! Μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου,ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα Τυχερά: Συζητήσεις , επαφές και αποφάσεις που αφορούν επαγγελματικά – οικονομικά θα στεφθούν με επιτυχία, χρήματα έρχονται στα χέρια σου! Μία σημαντική συζήτηση με ένα οικείο σου πρόσωπο, θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης σου!

Τα Δύσκολα: Είσαι σε διλήμματα αναφορικά με αποφάσεις που πρέπει να παρθούν ή κάποια έγγραφα καθυστερούν να έρθουν στα χέρια σου! Δεν ξέρεις πού να πιστέψεις και σε ποιον να πιστέψεις! Προς το τέλος της εβδομάδας κυριαρχεί ο εκνευρισμός για φλέγοντα θέματα σχέσεων τα οποία σε έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν!

ΛΕΩΝ

Τα Τυχερά: Λάμπεις , ακτινοβολείς και κλέβεις τις εντυπώσεις για μία ακόμα εβδομάδα! Επιβεβαιώνεται το «εγώ» σου και υπάρχουν επικοινωνίες που σε ξεσηκώνουν και σου χαρίζουν ενθουσιασμό και εγρήγορση!

Τα Δύσκολα: Έντονο στρες για τα επαγγελματικά αλλά και για πιέσεις που δέχεσαι αυτό τον καιρό! Νιώθεις ότι κάποιες ιστορίες επαναλαμβάνονται! Στα οικονομικά είσαι επιρρεπής σε λάθη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα Τυχερά: Η δημιουργικότητα σου είναι στο «πικ» της ενώ μία ερωτική επικοινωνία θα σου προσφέρει ενδυνάμωση και σου δώσει απαντήσεις σε ερωτικούς γρίφους που αναζητούσες τη λύση τους εδώ και καιρό! Ευνοούνται κάποιες συζητήσεις / διαπραγματεύσεις στα οικονομικά!

Τα Δύσκολα: Μπλέκεσαι σε λόγια τα οποία παρεξηγούνται ή υπάρχει και ο κίνδυνος της απάτης ή και της διάψευσης προσδοκιών, εξαιτίας μίας επικοινωνίας με άτομο που θέλει να σου θολώσει τα νερά! Στα οικονομικά τα έξοδα τρέχουν με ταχύτητα φωτός!

ΖΥΓΟΣ

Τα Τυχερά: Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου την Πέμπτη και οι επικοινωνίες σου τονώνονται, το τηλέφωνο χτυπά πιο συχνά, είσαι διαρκώς σε κίνηση και οι μέρες σου γεμίζουν ειδήσεις! Λίγο πριν αποχωρήσει η Αφροδίτη (κυβερνήτης σου) από το Λέοντα, η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της.

Τα Δύσκολα: Βαριέσαι , αναβάλεις και καθυστερήσεις την διεκπαιρέωση κάποιων υποχρεώσεων, ενώ το καμπανάκι του ενστίκτου σου δίνει το μήνυμα ήδη από αυτή την εβδομάδα ότι ο Οκτώβριος θα φέρει τα ζόρια του και αυτό σε αγχώνει σημαντικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα Τυχερά: Σκέψεις, σχέδια και όνειρα για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής κάνεις έως και την Τετάρτη. Η φαντασία σου καλπάζει και οι επικοινωνίες που θα έχεις στον ερωτικό τομέα θα είναι ενθαρρυντικές και θα σε επιβεβαιώσουν! Αξιοποίησε την δημιουργικότητά σου για να κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα στα επαγγελματικά σου!

Τα Δύσκολα: Σε καταβάλουν οι καχυποψίες γιατί διακρίνεις ένα παρασκηνιακό κλίμα γύρω σου! Η ψυχολογία σου είναι πεσμένη, είτε γιατί σε έχει καταβάλει το στρες, είτε γιατί έχουν μεσολαβήσει πολλά γεγονότα που σε έχουν «στραγγίξει» ενεργειακά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα Τυχερά: Αρκετές κοινωνικές επαφές και ειδήσεις από φίλους,προσκλήσεις, καλέσματα και περισσότερο κέφι φέρνει η νέα εβδομάδα! Επιπλέον, θα κουβεντιάσεις για κάποιο επαγγελματικό σχέδιο το οποίο θα φέρει καρπούς στα οικονομικά σου!

Τα Δύσκολα: Μπερδεύεσαι συναισθηματικά γιατί νιώθεις ότι είσαι σε στασιμότητα … Μήπως όμως έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες και θέλεις γρήγορα και βιαστικά να κατακτήσεις ότι βάλεις στο μυαλό σου; Προσοχή στις γκάφες των γρήγορων λύσεων στα επαγγελματικά. Γενικά μην δίνεις μεγάλες υποσχέσεις που δεν θα τηρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα Τυχερά: Το πορτοφόλι γεμίζει, καταφέρνεις και βάζεις κάποια λεφτάκια στην άκρη, ενώ το ερωτικό πάθος είναι έκδηλο! Από την Τρίτη ευνοούνται ζητήματα νομικά, αλλά και συζητήσεις ή και ιδέες που θα βοηθήσουν την επίτευξη σχεδίων σου!

Τα Δύσκολα: Η εβδομάδα ξεκινά με καθυστερήσεις σε απαντήσεις που περιμένεις και ένα γενικότερο «αλαλούμ» στο πρόγραμμα σου και στις σκέψεις σου, ενώ ολοκληρώνεται με ένταση και θυμό για ζητήματα επαγγελματικά – οικογενειακά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα Τυχερά: Ο Άρης από το Ζυγό αλλά και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο από την Πέμπτη, σε παρακινούν να ξεφύγεις, να νιώσεις περισσότερο ελεύθερος, να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά. Ενισχύονται οι γνώσεις σου, η εμπειρία σου, οι γνωριμίες σου και είσαι πιο αισιόδοξος. Η αισθηματική ζωή προσφέρει ωραίες στιγμές!

Τα Δύσκολα: Καθυστερούν να έρθουν κάποια χρήματα στα χέρια σου, ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας βρίσκεσαι μπερδεμένος στο τί θέλεις και τι αξίζεις.

ΙΧΘΥΣ

Τα Τυχερά: Πλούσια φαντασία, έντονη δημιουργικότητα και ενδιαφέρουσες συναντήσεις αναμένεται να έχεις μέσα στην εβδομάδα. Η στήριξη φίλων αλλά και πρόοδος που θα έχεις σε δραστηριότητες συλλογικές σου δίνει επιβεβαίωση!

Τα Δύσκολα: Μην μένεις μόνο στα λόγια και στα όνειρα, κάνει πράξη κάποια πράγματα και προσπάθησε να μην τάζεις δεξιά και αριστερά λαγούς με πετραχήλια … Άθελά σου μπορεί να μπλεχτείς σε παρεξηγήσεις. Ανησυχία έντονη υπάρχει για τα οικονομικά και για τα έξοδα που παρουσιάζονται!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr