Ζώδια: Ποιοι θα είναι οι τυχεροί της εβδομάδας 6-12 Νοεμβρίου;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ποιοι θα είναι οι τυχεροί της εβδομάδας 6-12 Νοεμβρίου;

Ζώδια: Ποιοι θα είναι οι τυχεροί της εβδομάδας 6-12 Νοεμβρίου;

Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα φωτός την εβδομάδα 6-12 Νοεμβρίου για τα ζώδια, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ποικιλοτάραχη, ανατρεπτική, αρκετές στιγμές σοκαριστική και ακραία.

Ο Ήλιος και ο Άρης συμπορεύονται μαζί στο ζώδιο του Σκορπιού, ακριβώς απέναντι είναι ο Ουρανός, οι μέρες λοιπόν φέρνουν ξαφνικά γεγονότα, επαναστατική διάθεση, διάσπαση σε σχέσεις – συμμαχίες, ανατροπές σε οικονομικά αλλά και φυσικά φαινόμενα.

Η Αθηνά Βαγενά δίνει αναλυτικά τις προβλέψεις στο oroskopos.gr.

ΚΡΙΟΣ

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Αναπτύσσεται η συντροφικότητα και ανοίγονται όμορφες στιγμές στα αισθηματικά! Κάποια σχέδια μπλοκάρονται, προσοχή σε έγγραφα νομικά! Ο Δίας περνά στο 1ο δεκαήμερο του Ταύρου και ανοίγονται ευκαιρίες στα οικονομικά!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Πάθος, ορμητικότητα, κατακτητική διάθεση και τονισμένη ερωτική λίμπιντο! Δίνεις αγώνα για την υπεράσπιση δικαιωμάτων και οικονομικών! Προχωρούν οικονομικές υποθέσεις! Η ψυχολογία είναι ευερέθιστη.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ξαλαφρώνεις μέσα από ειδήσεις που λαμβάνεις, λύνεις προβλήματα πρακτικά, δέχεσαι υποστήριξη! Προσοχή στα έξοδα το Σαββατοκύριακο!

ΤΑΥΡΟΣ

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Βελτιώνεις θέματα φυσικής κατάστασης και εργασίας, βρίσκεις σταδιακά τους ρυθμούς σου και εξωτερικεύεις σκέψεις για γεγονότα που σε στιγμάτισαν. Ο Δίας περνά στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σταδιακά ανοίγονται ευκαιρίες επέκτασης και αναστήλωσης μετά την επεισοδιακή περίοδο που πέρασες.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Οι άνθρωποι που σχετίζεσαι σε προκαλούν με την συμπεριφορά τους και έχεις πολλά νεύρα. Όποιος μας θυμώνει, μας ελέγχει, αυτό να έχεις στο νου αυτή την εβδομάδα που φέρνει γεγονότα με συνεργάτες ή και με το σύντροφο!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Η στήριξη φίλων θα σταθεί πολύτιμη, καθώς και το δημιουργικό σου χάρισμα! Η αντίθεση Άρη- Ουρανού στο τέλος της εβδομάδας είναι αρκετά εκρηκτική για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 11-13 Μαΐου … Επαναστατείς, αντιδράς και εφαρμόζεις αλλαγές στην ζωή σου … Χωρισμοί και διασπάσεις είναι μέσα στις τάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Αφήνεις περισσότερο χώρο και χρόνο για χαρά, διασκέδαση, όμορφες στιγμές αλλά και για τον έρωτα που σταδιακά επανέρχεται ως προτεραιότητα στην ζωή σου! Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που συνδέεσαι σταθερά θα προκαλέσουν απογοήτευση την Παρασκευή!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Εβδομάδα με έντονο στρες και πολλές υποχρεώσεις … Θυμήσου ότι δεν είσαι ο σούπερ – ήρωας που μπορείς να τα τρέξεις όλα μόνος σου, προσπάθησε να αποφύγεις τον συγκεντρωτισμό, αλλά και την υπερβολική κούραση!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Κάποιες ειδήσεις στα επαγγελματικά θα αναζωπυρώσουν την ελπίδα σου! Στο τέλος της εβδομάδας ανατρέπονται ή αλλάζουν κάποια πράγματα που προγραμμάτιζες και αυτό σου προκαλεί ένταση και θυμό! Προσοχή σε μικρά ατυχήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Χαρούμενες στιγμές στο σπίτι και στην οικογένεια σε κάνουν να νιώθεις θαλπωρή και πολλή αγάπη! Ανανεώνεις το χώρο σου, έρχονται χρήματα στο σπίτι, ενώ αγχώνεσαι για θέματα φυσικής κατάστασης, ή για ζητήματα εργασίας. Μία προσδοκία μπαίνει σταδιακά στο στάδιο εκπλήρωσης.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Φουλ ερωτισμός αυτή την εβδομάδα! Κυνηγάς και κατακτάς αυτό που θέλεις, περνάς δυνατές στιγμές και αναζωπυρώνονται οι επιθυμίες σου! Αν είσαι γονέας προσοχή σε καβγαδάκια με τα παιδιά! Αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση, η γκρίνια και η ένταση, φεύγουν γρήγορα και την θέση τους παίρνει το φλογερό πάθος!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Κάποιες συζητήσεις αισθηματικού περιεχομένου θα σου δώσουν απαντήσεις και θα ηρεμήσεις! Ξαφνικές και επεισοδιακές αλλαγές στα προσωπικά – αισθηματικά σε κάνουν να αισθάνεσαι αβεβαιότητα!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr