Ζώδια: Ποιοι θα πάθουν μεγάλο στραπάτσο στα ερωτικά τους τον Αύγουστο;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ποιοι θα πάθουν μεγάλο στραπάτσο στα ερωτικά τους τον Αύγουστο;

Ζώδια: Ποιοι θα πάθουν μεγάλο στραπάτσο στα ερωτικά τους τον Αύγουστο;

Τέσσερα ζώδια θα ζοριστούν...

Κάθε Αύγουστος φέρνει μαζί του και τις χαρές και τις λύπες του , και τους καλοκαιρινούς έρωτες αλλά και τα δυνατά ερωτικά στραπάτσα και είναι φυσιολογικό… Το καλοκαίρι οι άνθρωποι χαλαρώνουν και εκεί αρχίζουν να διακρίνουν και τις ελλείψεις της αισθηματικής τους ζωής ή και τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στην σχέση τους.

Στις διακοπές (ή και μετά από αυτές) παρατηρούνται στατιστικά και οι περισσότεροι χωρισμοί, γιατί τις ημέρες χαλάρωσης έγινε αντιληπτό ότι δεν υπάρχει κάποιο κοινό σημείο για να δένει δύο ανθρώπους, παρά μόνο η δύναμη της συνήθειας. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που τον Αύγουστο θα βιώσετε ερωτικά παρατράγουδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι θέλεις να βγεις, να φλερτάρεις, να ταξιδέψεις και να λειτουργήσεις τον Αύγουστο όσο πιο αυθόρμητα γίνεται … Έχεις κουραστεί από τα πρέπει της λογικής και θέλεις να κάνεις του κεφαλιού σου …. Ο Άρης από την Παρθένο όμως , σε κάνει αρκετά ευέξαπτο, με την διάθεσή σου να παίζει τραμπολίνο και τροχίζεις διαρκώς τα νύχια σου για καβγά. Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας από την κορυφή του ωροσκοπίου σου, σου επιβάλουν να καταρρίψεις τις φαντασιώσεις σχετικά με το μέλλον μίας σχέσης και να δεις την ωμή αλήθεια… Αυτό που φοβάμαι λοιπόν για σένα αυτό τον Αύγουστο φίλε μου Δίδυμε είναι ότι θα πεις πολλά, θα τάξεις ακόμα περισσότερα και εντέλει λίγα από αυτά θα μπορέσεις να κάνεις πράξη και θα εκτεθείς …Όλα αυτά θα οδηγήσουν σε ερωτικά καβγαδάκια «φωτιά» ιδιαίτερα ωστόσο από τις 20 του μήνα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλωσορίζεις τον Αύγουστο με φιλοξενούμενο τον Άρη όπου βρίσκεται στο ζώδιο σου … Αυτή η φιλοξενία δεν είναι και τόσο ευχάριστη , σε κάνει νευρικό, ευέξαπτο, βιαστικό, παράλληλα ο Άρης σου δίνει γκάζια να ξεκουνηθείς και να πάρεις δραστικές αποφάσεις για την ζωή σου! Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ, μιλούν για πρόβλημα στην αισθηματική σου ζωή! Ήδη από το ξεκίνημα του μήνα, υπάρχει είτε μοναχική διάθεση, είτε αντίθετες απόψεις με το ταίρι σου που σας απομακρύνουν …. Αντιλαμβάνεσαι ότι ο σύντροφός σου έχει αλλάξει πολύ και αυτό σε θυμώνει, μήπως όμως τελικά δεν έχει αλλάξει αλλά σε πλάνεψε; Μήπως περνά μία φάση;;; Σε αυτές τις αμφιβολίες αναμένεται να βυθιστείς, ενώ η Αφροδίτη Ανάδρομη από το Λέοντα σου ρίχνει μία ξαφνική «πατητή» μακροβούτι, όπου στην προσπάθειά σου να κολυμπήσεις για να φτάσεις τα αισθηματικά στο σημείο που θες, αναλογίζεσαι ότι υπάρχουν πολλά ερωτικά απωθημένα και η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε αδιέξοδο….

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αύγουστος λοιπόν και διψάς για περιπέτεια και ελευθερία … Μπούκωσες από τις ευθύνες, από τα προβλήματα και δεν θέλεις άλλους μπελάδες πάνω στο κεφάλι σου …. Στο ξεκίνημα του μήνα η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο σου θυμίζει ότι δεν μπορείς να περάσεις τόσο χαλαρά και ελεύθερα όσο εσύ υπόλογίζεις στα αισθηματικά σου! Τα επαγγελματικά επίσης αποτελούν ένα σταθερό βραχνά που δεν σε αφήνει να περάσεις νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στα αισθηματικά σου … Επιπλέον αυτό τον μήνα τρως και κάτι κολλήματα, κάτι μπερδέματα του στυλ : Τι θέλω, τι μου αξίζει, τι πραγματικά ζητώ … Αν είσαι σε σχέση οι ερωτικοί πειρασμοί ελλοχεύουν να σε βάλουν σε μπελάδες και περιπέτειες που λίγο μετά θα μετανιώσεις… Αν δεν έχεις σχέση ζήσε τον Αύγουστο χωρίς μεγάλες ερωτικές προσδοκίες για να μην την πατήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Αύγουστος λοιπόν, ο μήνας που εσύ θα λες «άσπρο» και ο σύντρόφος σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει θα λέει «μαύρο»! Κόντρες και καβγαδάκια θα προκαλεί ο Άρης από την Παρθένο ως τις 27/8 όπου ακόμα και αν εσύ θέλεις να ηρεμήσει το κλίμα, θα γίνεσαι ο αποδέκτης στα νεύρα και στην ένταση του ατόμου που είσαι σε σχέση! Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας κινούνται στο δικό σου ζώδιο και ήδη έχεις αρχίζει να πιάνεις το vibe (την ενέργεια δηλαδή), ότι τέρμα τα ψέματα στα αισθηματικά, είναι απαραίτητο να δεις την ωμή αλήθεια και να κάνεις ρεαλιστικές επιλογές.  Τα μπερδέματα, οι εξαπατήσεις και τα λάθη κάνουν τις μέρες 20-25 Αυγούστου χαοτικές, ενώ την τελευταία ημέρα του Αυγούστου με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου, αποχαιρετάς το καλοκαίρι και πιθανότατα και την προσδοκία ότι με έναν άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου  μπορείτε να έχετε κοινή πορεία!

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr