Ζώδια: Πώς να κατακτήσεις την καρδιά του αδάμαστου Υδροχόου;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Πώς να κατακτήσεις την καρδιά του αδάμαστου Υδροχόου;

Ζώδια: Πώς να κατακτήσεις την καρδιά του αδάμαστου Υδροχόου;

Πρώτο βήμα... ανεξάντλητη υπομονή!

Ο Υδροχόος είναι ένας άνδρας ανεξάρτητος, αντισυμβατικός και αρκετές στιγμές … παγερός με το συναίσθημα. Δεν είναι εύκολο να τον διαβάσεις και να καταλάβεις πώς σκέφτεται και τι αισθάνεται και τις περισσότερες στιγμές δεν ανταποκρίνεται στις παραδοσιακές μεθόδους φλερτ.  Για τον λόγο αυτό αν προσπαθείς να τον ρίξεις, είναι σημαντικό να έχεις υπομονή αλλά και κατανόηση στην μοναδική, ξεχωριστή αλλά ιδιαίτερη προσωπικότητά του!

Είναι ένα άτομο έξυπνο, δημιουργικό, ανεξάρτητο που θελει και τον δικό του χώρο και χρόνο για να σκεφτεί, να κατανοήσει τα συναισθήματά του,  είναι λάθος λοιπόν να τον πιέσεις για κάτι που δεν είναι έτοιμος, ή που δεν έχει ωριμάσει ως σκέψη μέσα του!  Σημαντικό επίσης είναι να σεβαστείς τα όρια του και να του δώσεις αρκετή ελευθερία για να είναι ο εαυτός του. Δεν του αρέσουν οι αυστηρές παραδοσιακές σχέσεις και δεν ακολουθεί ποτέ συγκεκριμένα πρότυπα. Στην αρχή θέλει τον χρόνο του μέχρι να σου ανοιχτεί και να σε εμπιστευτεί, για αυτό δείξε υπομονή χωρίς να τον ζορίζεις.

Να θυμάσαι ότι του αρέσουν οι άνθρωποι που σκέφτονται έξω από τα στενά όρια της λογικής, που είναι πρωτότυποι και δεν διστάζουν σε κάτι καινούργιο! Δείξε ότι έχεις διάθεση για νέες εμπειρίες  και ότι έχεις έναν περιπετειώδη χαρακτήρα.

Μπορεί η δέσμευση ως σκέψη να τον τρομάζει, αλλά με τον κατάλληλο άνθρωπο είναι εφικτή! Σου έχουμε τους 6 τρόπους για να καταφέρεις να ρίξεις έναν Υδροχόο

(1)
Ανεξαρτησία και αυτάρκεια : Ο άνδρας Υδροχόος θέλει να έχει στο πλευρό του μία γυναίκα που στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις, είναι κυρίαρχη του εαυτού της, λειτουργεί με αυτονομία  και δεν στηρίζεται ποτέ στις πλάτες κανενός … Με λίγα λόγια τον έλκουν οι γυναίκες που λειτουργούν ως “αντράκια” στην ζωή τους και δεν “γαντζώνονται από έναν άνδρα! .
(2)
Ανοιχτό μυαλό : Απαραίτητη προϋπόθεση για να ρίξεις έναν Υδροχόο είναι να είσαι ελεύθερο πνεύμα, να μην έχεις στερεότυπα και προκαταλήψεις, το μυαλό σου να είναι ανοιχτό και προοδευτικό αποφεύγοντας την σκληρή κριτική ή ακόμα και την κτητικότητα.

(3)
Θαύμασε τις ιδέες του: Για να τον “ρίξεις” αρκεί να θαυμάσεις το μυαλό του και να είσαι καλός ακροατής όταν ο Υδροχόος μιλά και μοιράζεται τις αυθεντικές και ενδιαφέρουσες ιδέες του! Δεν του αρέσουν οι γυναίκες που τα ξέρουν όλα και βιάζονται να απαντήσουν πριν ο άλλος ολοκληρώσει την πρότασή του, θα πρέπει να μάθεις να … ακους περισσότερο!

(4)
Ειλικρίνεια και Αυθεντικότητα: Δεν χρειάζεται να προσποιείσαι ποτέ κάτι που δεν είσαι για να τον κερδίσεις… Ο Υδροχόος έλκεται απο ανθρώπους που είναι το 100% του εαυτού τους, που είναι αυθεντικοί, αυθόρμητοι και που δεν πηγαίνουν απόλυτα με τα νερά του! Σημαντικό είναι λοιπόν να έχεις μία δυνατή, αυθεντική προσωπικότητα!

(5)
Φιλία: Ο Υδροχόος  χτίζει βαθύ συναισθηματικό σύνδεσμο μέσω της φιλίας, για αυτό επικεντρώσου όχι στο πώς θα δημιουργηθεί ρομαντική ατμόσφαιρα μεταξύ σας αλλά  στο πώς θα χτίσεις μαζί του πρώτα μία δυνατή φιλική σχέση!

(6)
Δείξε πάθος για τα ενδιαφέροντά του: Ο Υδροχόος ακολουθεί πάντα με πάθος ότι του αρέσει και τον εκφράζει,  μία καλή λύση για να τον ρίξεις είναι να δείξεις μεγάλο ενθουσιασμό για τα ενδιαφέροντά του.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr