Ζώδια: Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος του Ιανουαρίου (25/1);
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος του Ιανουαρίου (25/1);

Ζώδια: Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος του Ιανουαρίου (25/1);

Δες πώς επηρεάζεται το δικό σου ζώδιο

Το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του 2024, έρχεται την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 και ώρα Ελλάδας 19:53, κάνοντας τις ημέρες των ζωδίων λίγο πριν και λίγο μετά την κορύφωση του ιδιαίτερα σκανδαλώδεις, παθιασμένες, ιντριγκαδόρικες.

Δες αναλυτικά τις προβλέψεις όπως αναφέρονται στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ: Με την Πανσέληνο στο Λέοντα, θα χρειαστεί να τιθασεύσεις την υπερβολή και την σπατάλη! Θυμήσου πως όποιος θέλει τα πολλά, χάνει εντέλει και τα λίγα! Προσοχή επίσης ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι, γιατί δεν έχουν όλοι αγνές προθέσεις… είναι πολύ πιθανό να ακούσεις κακόβουλα σχόλια από το περιβάλλον σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς, ενισχύει το πείσμα και την επιμονή σου, κάποιες στιγμές όμως γίνεσαι ξεροκέφαλος και οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να θεωρήσουν ότι λειτουργείς με αρκετή έπαρση! Θα χρειαστεί να συγκρατήσεις την συναισθηματική υπερβολή και τα … οικογενειακά καβγαδάκια!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρκετά λόγια και κουτσομπολιά γίνονται αυτό το διάστημα γύρω σου και καλό είναι να μην συμμετέχεις στα «πηγαδάκια» που γίνονται γύρω σου, αλλά ούτε να δίνεις αφορμή για σχόλια! Το ξέρω πως πολλές φορές πιστεύεις ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση, στην προκειμένη φάση όμως, δεν σε συμφέρει κάτι τέτοιο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα και με αυτή την Πανσέληνο φρόνιμο είναι να μην παρασυρθείς σε έξοδα πλεονεξίας, οι διαθέσεις σου θα είναι ασυγκράτητες και σπάταλες. Από ψυχολογικής πλευράς, προσπάθησε αυτό το διάστημα να μην δίνεις παραπάνω «τροφή» στους φόβους σου!

ΛΕΩΝ: Η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη με αυτό το φεγγάρι, όπως και το σκανδαλώδες, παρασκηνιακό κλίμα που εντέλει μπορεί να βλάψει! Συγκράτησε την έπαρση στα επαγγελματικά, δείξε προσοχή με ποιους ανθρώπους συνεργάζεσαι ή συνδέεσαι στενά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προστάτεψε περισσότερο τον εαυτό σου, την ψυχική , συναισθηματική αλλά και φυσική σου ευεξία! Προσπάθησε να μείνεις αμέτοχος από καταστάσεις παρασκηνιακές ενώ φρόντισε να κλείσεις κύκλους- έστω και αν σε πληγώνει-, που προ πολλού θα έπρεπε να έχουν κλείσει.

ΖΥΓΟΣ: Ο τολμών δεν νικά πάντα και με αυτή την Πανσέληνο, θα χρειαστεί να συγκρατήσεις την τόλμη και το ρίσκο, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σου! Σκάνδαλα και κουτσομπολιά μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον, θα βγουν στην φόρα, μείνε μακριά από ανθρώπους που το μόνο που κάνουν, είναι να κρίνουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξε προσοχή στην κοινωνική σου εικόνα, γιατί η ανάγκη σου για να αναρριχηθείς και να πετύχεις τους στόχους σου, μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Οι διαξιφισμοί στην δουλειά είτε και στο γάμο, θα διεγείρουν επιπλέον προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Πανσέληνος του μήνα, παρόλο που δεν έχει αρνητική επιρροή στο ζώδιο σου, μπορεί να σε ωθήσει να λειτουργήσεις τολμηρά και επιπόλαια σε συμφωνίες, έγγραφα και επαγγελματικές επαφές. Επιπλέον, καλό είναι να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό και την βιασύνη στα λόγια που μοιράζεσαι με τρίτους, δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις με σένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αμελείς οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, προσπάθησε όμως να αποφύγεις και κινήσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τα οικονομικά σου! Από ψυχολογικής πλευράς, περιόρισε το αρνητικό αίσθημα της ζήλειας, του φόβου και του ανταγωνισμού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, επιβεβαιώνουν τους φόβους σου, όμως σε παρασύρουν να λειτουργήσεις έντονα, υπερβολικά στάζοντας και … δηλητήριο! Μείνε μακριά από ανθρώπους, που βγάζουν στην επιφάνεια την αρνητική πλευρά του εαυτού σου!

ΙΧΘΥΣ: Μην βιάζεσαι να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις και εργασίες από αυτές που μπορείς να βγάλεις εις πέρας. Προστάτεψε την φυσική κατάσταση από τις παγίδες της εποχής ενώ φρόντισε να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς από το στρες που θα καλπάζει αυτές τις μέρες.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr