Ζώδια: Πότε η τύχη είναι με το μέρος σου; Ο Δίας σου το αποκαλύπτει!
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Πότε η τύχη είναι με το μέρος σου; Ο Δίας σου το αποκαλύπτει!

Ζώδια: Πότε η τύχη είναι με το μέρος σου; Ο Δίας σου το αποκαλύπτει!

Η θέση του Δία στο ωροσκόπιό σου – δηλαδή το ζώδιο στο οποίο βρισκόταν ο Δίας την ημέρα της γέννησής σου – μπορεί να σου αποκαλύψει με ποιον τρόπο μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Πόσες φορές στη ζωή μας όλοι μας έχουμε πει «Να είχα περισσότερη τύχη…»! Όσο απίστευτο και να σου φαίνεται, η τύχη είναι πραγματικά στα χέρια σου, αρκεί να ξέρεις πότε  και με ποιον τρόπο μπορείς  να την αξιοποιήσεις. Η  αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει να γίνει η επιθυμία σου πραγματικότητα.

Η θέση του Δία στο ωροσκόπιό σου – δηλαδή το ζώδιο στο οποίο βρισκόταν ο Δίας την ημέρα της γέννησής σου –  μπορεί να σου αποκαλύψει πώς εκφράζεις την γενναιοδωρία σου, πώς εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους στο κύκλο σου και με ποιον τρόπο μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Γνωρίζοντας πώς σε επηρεάζει η θέση του Δία στο προσωπικό σου ωροσκόπιο, μπορείς να βρεις το κλειδί της επιτυχίας, που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερη εμπειρία, γνώση, να αναπτύξεις την προσωπικότητά σου και να δεις και πάλι την τύχη να σου χαμογελά…

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σου όταν παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, χωρίς να έχεις κανένα φόβο ή δισταγμό! Ο Δίας από το πύρινο ζώδιο του Κριού,  σε κάνει πολέμαρχο των ιδεών σου, υπερασπίζεσαι μέχρι τέλους τις απόψεις σου και όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου, το παίρνεις πολύ προσωπικά. Ακόμα και όταν όλες οι «πόρτες» είναι κλειστές γύρω σου και νιώθεις  ότι έχεις βρεθεί σε αδιέξοδο, έχεις τον τρόπο να δημιουργείς από μόνος σου  τις ευκαιρίες, που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από το τέλμα. Τις στιγμές λοιπόν που αισθάνεσαι ότι η τύχη σε έχει εγκαταλείψει, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αναλάβεις δράση, να πάρεις ρίσκα, να εκφραστείς ελεύθερα όπως αισθάνεσαι και να δώσεις εσύ τις κατευθύνσεις που επιθυμείς στη ζωή σου. Ακόμα και τα «μεγάλα σχέδια» που σου φαίνονται ανέφικτα, είναι καλό να τα βάζεις στο μυαλό σου και να τα προγραμματίζεις, γιατί με τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου μπορείς κάποια στιγμή να τα κάνεις πραγματικότητα. Προσπάθησε να μην καταθέτεις τα όπλα, όταν υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές σε αυτά που περιμένεις.

Τυχερή περίοδος: Εύνοια της τύχης μπορείς να έχεις όταν ο Ήλιος είναι στον Κριό (21/3-20/4), στον Λέοντα (23/7 – 23/08) και στον Τοξότη (23/11 – 21/12).

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ακόμα και τις περιόδους που η τύχη δεν είναι τόσο γενναιόδωρη μαζί σου, δεν απογοητεύεσαι και ούτε το βάζεις κάτω, γιατί ξέρεις καλά πώς  η υπομονή είναι μεγάλη αρετή και ότι η ζωή είναι μία ρόδα που γυρίζει, αλλά κάποιες φορές η ταχύτητά της είναι αρκετά αργή!  Στη ζωή σου μπορείς να προσελκύσεις την  τύχη, αν αναπτύξεις ακόμα περισσότερο την γενναιοδωρία σου.  Όσα περισσότερα δίνεις, τόσο περισσότερα θα παίρνεις, έστω και αν αυτή η στιγμή αργήσει. Προσφέροντας σε φιλανθρωπικούς συλλόγους ή σε αδύναμους ανθρώπους την υποστήριξη και το ενδιαφέρον σου, όχι μόνο θα δώσεις χαρά σε άτομα που το έχουν ανάγκη, αλλά θα έλξεις την τύχη στη ζωή σου. Ο Δίας στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που τύχη θεωρεί τα πλούτη και την άνεση στη ζωή και ότι κινείσαι κάτω από τους κανόνες της λογικής σου.  Έχεις μεγάλη υπομονή και κινείσαι με αργά και σταθερά βήματα, για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Έστω και αν σου φαίνεται δύσκολο ή ανέφικτο, κάποιες στιγμές πρέπει να εμπιστεύεσαι περισσότερο το ένστικτό σου και να δρας πιο γρήγορα. Κάποιες ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι γρήγορα, πριν το κάνουν κάποιοι άλλοι πρώτα από εσένα!

Τυχερή περίοδος: Εύνοια της τύχης μπορείς να έχεις όταν ο Ήλιος είναι στον Ταύρο (21/4 – 20/05), στην Παρθένο (24/8-22/09) και στον Αιγόκερω (22/12 – 19/01).

ΔΙΑΣ  ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Η πνευματώδης φύση σου, η εξυπνάδα σου, η ευελιξία σου αλλά και η κοινωνικότητά σου, είναι τα «κλειδιά» της προσωπικής σου τύχης και εξέλιξης! Πολλές φορές η περιέργειά σου και η διάθεσή σου για έρευνα και αναζήτηση, σε βοηθούν να βρεις τυχερές ευκαιρίες! Ακόμα και όταν κάποιες στιγμές βλέπεις μία στασιμότητα στη ζωή σου που δεν σου αρέσει, η λύση είναι μία: Χαμογέλασε,  ξεκίνησε τις επικοινωνίες και προσπάθησε να διακρίνεις το λάθος από το σωστό. Η τύχη πολλές φορές κρύβεται για εσένα πίσω από ανθρώπους που μπορούν να σε στηρίξουν στα σχέδιά σου!  Ο Δίας από το αέρινο ζώδιο του Διδύμου, φανερώνει ότι είσαι ένα τολμηρό άτομο, με κύριο στόχο την πνευματική σου επέκταση, δηλαδή επιθυμείς να επεκτείνεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου στη ζωή! Το σημείο που πρέπει να προσέξεις – γιατί πολλές φορές μπορεί να στέκεται εμπόδιο στη τύχη σου – είναι την επιπολαιότητά σου.  Η τύχη πολλές φορές μπορεί να παρουσιάζεται στη ζωή σου με τους πιο περίεργους τρόπους και εσύ απλά να μην μπορείς να την διακρίνεις, γιατί κάποιες στιγμές αντιμετωπίζεις τα πράγματα γύρω σου αρκετά ανάλαφρα και επιπόλαια!

Τυχερή περίοδος: Εύνοια της τύχης μπορείς να έχεις όταν ο Ήλιος είναι στον Δίδυμο (21/05 – 21/06), στο Ζυγό (23/09 – 2/10) και στον Υδροχόο (20/1 – 19/02).

ΔΙΑΣ  ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Η τύχη είναι γενναιόδωρη μαζί σου όταν αφήνεις τα συναισθήματά σου ελεύθερα και εκφράζεις με τρόπο δημιουργικό όλα τα ταλέντα σου και αυτά που πραγματικά ποθείς! Παράλληλα, πολλές φορές δέχεσαι εύνοια της τύχης από τα οικογενειακά σου πρόσωπα που είναι πάντα στο πλάι σου να σε βοηθούν και να σε στηρίζουν σε κάθε επιδίωξή σου. Με την φροντίδα, την τρυφερότητα αλλά και την αφοσιωμένη αγάπη που δείχνεις στους ανθρώπους που αγαπάς – και όχι μόνο – , δημιουργείς γύρω σου μία τόσο θετική ενέργεια που έστω και αν κάποιες στιγμές αργεί, η τύχη ποτέ δεν σε εγκαταλείπει. Ο Δίας από το υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, σε βοηθά να μην χάνεις ποτέ την πίστη σου στις αρχές και στις αξίες που έχεις από παιδί και σε οπλίζει με μεγάλο ένστικτο που σε βοηθά να αρπάζεις τις ευκαιρίες!

Τυχερή περίοδος: Εύνοια της τύχης μπορείς να έχεις όταν ο Ήλιος είναι στον Καρκίνο (22/06 – 22/07), στο Σκορπιό (23/10 – 22/11) και στους Ιχθείς (20/02 – 20/03).

ΔΙΑΣ  ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

Λαμπερό Λιονταράκι, είσαι από τους ανθρώπους που κυνηγούν την τύχη τους, δεν μένεις ποτέ με σταυρωμένα τα χέρια, περιμένοντας να σου χτυπήσει ξαφνικά  η εύνοια την πόρτα. Ο εγωισμός που έχεις, δεν σε αφήνει να καταθέτεις τα όπλα, ακόμα και όταν η τύχη σου παίζει τα πιο περίεργα παιχνίδια. Με την μεγαλοψυχία και την γενναιοδωρία που σε διακρίνει, δίνεις πάντα σε όλους τον καλύτερό σου εαυτό και αργά ή γρήγορα έρχεται η στιγμή που οι προσπάθειές σου και οι αγώνες σου ανταμείβονται! Ο δυναμισμός σου, η σταθερότητά σου, η δημιουργικότητα αλλά και η αποφασιστικότητά σου, είναι τα δυνατά σου «όπλα», που σε βοηθούν στις κρίσιμες στιγμές, η τύχη να λάμψει και πάλι στη ζωή σου!  Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι δεν πρέπει να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου, γιατί – άθελά σου πολλές φορές – προκαλείς την τύχη σου σε λάθος περιπτώσεις, για τις οποίες επιμένεις ότι θα καταφέρεις να τις αλλάξεις, χάνοντας πολύτιμο χρόνο!

Τυχερή περίοδος: Εύνοια της τύχης μπορείς να έχεις όταν ο Ήλιος είναι στον Κριό (21/3-20/4), στον Λέοντα (23/7 – 23/08) και στον Τοξότη (23/11 – 21/12).

ΔΙΑΣ  ΣΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ

Ο Δίας από το γήινο ζώδιο της Παρθένου, φανερώνει ότι είσαι ένας τίμιος, οργανωτικός, υπεύθυνος και πρακτικός άνθρωπος. Είσαι της άποψης ότι την τύχη στη ζωή μας μόνη  μας την φτιάχνουμε, γι αυτό και προσπαθείς πάντα με τη λογική να κάνεις τις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις εύνοια! Δεν θα ρισκάρεις και δεν θα τολμήσεις να κυνηγήσεις κάτι που θέλεις πολύ, αν η λογική σου δεν σου δίνει το πράσινο φως, ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις! Ωστόσο έχεις την τάση να χάνεις ευκαιρίες, γιατί κολλάς σε πολύ μικρές λεπτομέρειες που σε αφήνουν να δεις την ουσία, την ευκαιρία και αυτό που μπορείς να αξιοποιήσεις!   Η επαγγελματική σου δραστηριοποίηση με τους τομείς που σχετίζονται με την υγεία, την οικονομία και την βιομηχανία, μπορούν να συντελέσουν θετικά στην εύνοιά σου!

Τυχερή περίοδος: Εύνοια της τύχης μπορείς να έχεις όταν ο Ήλιος είναι στον Ταύρο (21/4 – 20/05), στην Παρθένο (24/8-22/09) και στον Αιγόκερω (22/12 – 19/01).

ΔΙΑΣ  ΣΤΟ ΖΥΓO

Τις στιγμές που νιώθεις ότι η τύχη σε έχει εγκαταλείψει, μπορεί να σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου και να τρέχεις για βοήθεια και υποστήριξη στα δικά σου πρόσωπα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό: Η τύχη είναι με το μέρος σου όταν προσπαθείς με τον δίκαιο, εξυπηρετικό και ευγενικό σου τρόπο, να στρέψεις κάποιες καταστάσεις υπέρ σου! Είσαι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα – αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάς-  και αν φροντίσεις να τα καλλιεργήσεις ακόμα περισσότερο αλλά και να εξωτερικεύσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου όλη την δημιουργικότητα που κρύβεις μέσα σου, τότε η τύχη θα λάμψει και πάλι στη ζωή σου! Η ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις με θετικό και ανοιχτόμυαλο τρόπο τα προβλήματα της ζωής, σε βοηθά να παίρνεις γρήγορα και πάλι τα πάνω σου και να κυνηγάς ακόμα περισσότερο την εύνοια!  Η καλοτυχία σου πολλές φορές μπορεί να μπλοκάρεται από την επιρροή που δέχεσαι από άτομα, που στην ουσία δεν είναι ειλικρινή και τίμια απέναντί σου!

Τυχερή περίοδος: Εύνοια της τύχης μπορείς να έχεις όταν ο Ήλιος είναι στον Δίδυμο (21/05 – 21/06), στο Ζυγό (23/09 – 2/10) και στον Υδροχόο (20/1 – 19/02).

ΔΙΑΣ  ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

Ο δυναμισμός, η αποφασιστικότητα αλλά και το αστείρευτο πείσμα σου, σε βοηθούν να μην τα βάζεις κάτω στα προβλήματα της ζωής και να επιμένεις μέχρι να βελτιώσεις τις συνθήκες που υπάρχουν γύρω σου.  Η τύχη φαίνεται πως είναι γενναιόδωρη μαζί σου, όταν αποφασίσεις να δοθείς ολοκληρωτικά σε ένα ζήτημα που πραγματικά είναι πολύ σημαντικό για σένα! Όταν πιστέψεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου σε κάτι, τότε θα αφιερώσεις όλη σου την ενέργεια, τον δυναμισμό και το κουράγιο και εντέλει θα καταφέρεις να έλξεις κοντά σου την θετικότητα!  Ο Δίας από το υδάτινο ζώδιο του νερού, υποδηλώνει ότι στον τομέα της προσωπικής σου βελτίωσης αλλά και της τύχης, σπουδαίο ρόλο παίζει το ισχυρό σου ένστικτο, αλλά και η βαθιά πίστη που τρέφεις για τις δυνάμεις σου. Τα λάθη σου γίνονται εμπειρίες και μαθήματα, τα οποία δεν επαναλαμβάνεις ξανά και αυτό σε βοηθά να ξεφεύγεις εύκολα και γρήγορα από καταστάσεις που σε βαλτώνουν και που εμποδίζουν την θετική ενέργεια να εισχωρήσει στη ζωή σου!

Τυχερή περίοδος: Εύνοια της τύχης μπορείς να έχεις όταν ο Ήλιος είναι στον Καρκίνο (22/06 – 22/07), στο Σκορπιό (23/10 – 22/11) και στους Ιχθείς (20/02 – 20/03).

ΔΙΑΣ  ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Όταν η τύχη σου παίζει «περίεργα» παιχνίδια, εσύ τις απαντάς με χαμόγελο και δεν χάνεις την αισιοδοξία σου.  Το κέφι και η θετική σου σκέψη, είναι τα δύο μεγάλα σου όπλα για την μάχη της ζωής. Ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες, εσύ δεν μπορείς να σταματήσεις να θέτεις στόχους και να κυνηγάς τα όνειρά σου, γιατί είσαι της άποψης ότι  ακόμα και αν δεν καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όλα όσα θα ήθελες, θα καταφέρεις πολλά από αυτά!  Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι οι τυχερές ευκαιρίες στη ζωή σου θα εμφανίζονται σε ταξίδια, επικοινωνίες, επαφές με εξωτερικό, αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και τομείς που αναπτύσσουν το πνεύμα σου (σχολές, δραστηριότητες ). Οτιδήποτε σε βοηθά να εξελίσσεσαι και να προοδεύεις, στην πορεία θα σου ανοίγει σημαντικές πόρτες τύχης και εύνοιας. Το σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι ότι πολλές φορές βαριέσαι πολύ γρήγορα, αλλάζεις εύκολα απόψεις και χάνεις το ενδιαφέρον σου για ζητήματα που στην πορεία μπορεί να έφερναν κάποια θετική εξέλιξη στη ζωή σου!

Τυχερή περίοδος: Εύνοια της τύχης μπορείς να έχεις όταν ο Ήλιος είναι στον Κριό (21/3-20/4), στον Λέοντα (23/7 – 23/08) και στον Τοξότη (23/11 – 21/12).

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ο Δίας από το γήινο ζώδιο του Αιγόκερω, σε κάνει πολύ φιλόδοξο και εργατικό άνθρωπο. Είσαι της άποψης ότι τίποτα δεν χαρίζεται στη ζωή και ότι την τύχη την φτιάχνουμε μόνοι μας. Έχεις μοναδικό επιβάλλον στον εαυτό σου και θέτεις πάντα πρόγραμμα σε ότι κάνεις – ακόμα και στα πιο απλά καθημερινά πράγματα-. Προσπαθείς να αποφεύγεις τις κακοτοπιές με τους έξυπνους και οργανωτικούς ρυθμούς σου! Ωστόσο επειδή η ζωή είναι απρόβλεπτη και αρκετές φορές δεν έρχονται όλα όπως προγραμματίζουμε, όταν βλέπεις πως οι κανόνες της λογικής σου δεν σου έφεραν την τύχη που πρόσμενες, τότε σου μένει να δοκιμάσεις και το άλλο μονοπάτι του συναισθήματος! Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να τολμήσει, να ρισκάρει, να κυνηγήσει το όνειρό του, έστω και αν αυτό είναι κάτι που δεν σου το επιτρέπει η λογική σου. Πολλές φορές, αν ακούσεις τη γνώμη των πολύ κοντινών σου προσώπων, δώσεις σημασία στο συναίσθημά σου και βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις σου, τότε ΝΑΙ η τύχη θα λάμψει και πάλι στη ζωή σου!

Τυχερή περίοδος: Εύνοια της τύχης μπορείς να έχεις όταν ο Ήλιος είναι στον Ταύρο (21/4 – 20/05), στην Παρθένο (24/8-22/09) και στον Αιγόκερω (22/12 – 19/01).

ΔΙΑΣ  ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Έχεις παρατηρήσει ότι τα «καλύτερα» στη ζωή σου έρχονται, όταν συναναστρέφεσαι με κόσμο; Ο Δίας από το αέρινο ζώδιο του Υδροχόου φανερώνει ότι η τύχη στη ζωή σου, εισβάλλει απρόσμενα μέσα από ευκαιρίες που σου δίνονται από το κοινωνικό σου περιβάλλον και από τους τομείς που δραστηριοποιείσαι! Όταν αισθάνεσαι την ασφυκτική πίεση των υποχρεώσεων, είναι δεδομένο ότι δεν μπορείς να λειτουργήσεις και τότε είναι οι στιγμές που μπλοκάρονται οι θετικές εξελίξεις στη ζωή σου, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να τις διακρίνεις και να τις κυνηγήσεις. Η τύχη έρχεται στη ζωή σου όταν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί, όταν οι επιλογές και οι πρωτοβουλίες σου βασίζονται στα συναισθήματα και στις επιθυμίες της στιγμής. Ωστόσο αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς, είναι πως οι ευκαιρίες μπορεί να σου έρχονται εντελώς απρόσμενα στα χέρια σου …όμως το ίδιο απρόσμενα κάποιες από αυτές μπορεί να εξανεμίζονται, γιατί η ακατανίκητη επιθυμία σου για ρίσκο,  αρκετές φορές σε φέρνει αντιμέτωπο με απρόβλεπτες εξελίξεις!

Τυχερή περίοδος: Εύνοια της τύχης μπορείς να έχεις όταν ο Ήλιος είναι στον Δίδυμο (21/05 – 21/06), στο Ζυγό (23/09 – 2/10) και στον Υδροχόο (20/1 – 19/02).

ΔΙΑΣ  ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ

Με τον Δία σου να βρίσκεται στο υδάτινο ζώδιο του Ιχθύ, είσαι ένας άνθρωπος που αρπάζεις την ευκαιρία για να εξελιχθείς πνευματικά, να αποκτήσεις σοφία αλλά και να δημιουργήσεις θετικά συναισθήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου.  Η τύχη, η εύνοια και η θετική ενέργεια έρχεται στη ζωή σου, όταν αφήνεις ελεύθερη όλη την δημιουργικότητα και τη φαντασία σου και εκφράζεσαι με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο. Είσαι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα και οι καλλιτεχνικές σου τάσεις – έστω και σαν χόμπι – μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις κάποια πράγματα με ποιο θετικό μάτι και μπορούν να φέρουν στη ζωή σου σημαντικές ευκαιρίες.  Ακόμα και όταν η τύχη φαίνεται πως σε έχει εγκαταλείψει, σου αρκεί μονάχα να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, για να πάρεις τις αποφάσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Μην ξεχνάς ότι η διαίσθησή σου δεν πέφτει σχεδόν ποτέ έξω, ιδίως σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου εξέλιξη. Το σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι ότι πολλές φορές κολλάς σε ζητήματα, που στην ουσία έχουν λήξει και απλά τα όνειρα και τα συναισθήματά σου δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις!

Τυχερή περίοδος: Εύνοια της τύχης μπορείς να έχεις όταν ο Ήλιος είναι στον Καρκίνο (22/06 – 22/07), στο Σκορπιό (23/10 – 22/11) και στους Ιχθείς (20/02 – 20/03).