Ζώδια: Προκλήσεις και δοκιμασίες μέσα στον Ιούλιο – Ποιοι πρέπει να προσέξουν;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Προκλήσεις και δοκιμασίες μέσα στον Ιούλιο – Ποιοι πρέπει να προσέξουν;

Ζώδια: Προκλήσεις και δοκιμασίες μέσα στον Ιούλιο – Ποιοι πρέπει να προσέξουν;

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Μία από τις συχνές ερωτήσεις που λαμβάνει ένας αστρολόγος είναι : «Τι πρέπει να προσέξω αυτό το μήνα»;  Οι ανησυχίες πολλές, ενώ οι αναποδιές ή και προκλήσεις πάντοτε υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, σημασία έχει να εντοπίζουμε γρήγορα τις κακοτοπιές και με υπομονή και ψυχραιμία να τις διαχειριζόμαστε. Στο συγκεκριμένο άρθρο λοιπόν θα δούμε ποιες είναι οι προκλήσεις  και οι δοκιμασίες που καλείται κάθε ζώδιο να διαχειριστεί κατά την διάρκεια του Ιουλίου! Σκοπός του άρθρου δεν είναι να τα βάψουμε μαύρα, αλλά να εντοπίσουμε που χρειάζεται να δείξουμε περισσότερη προσοχή, σύμφωνα με την Αθηνά Βαγενά.

ΚΡΙΟΣ

Ιούλιος λοιπόν και παρόλο που δεν είσαι από τα ζώδια που θα «παραζοριστείς» αυτό το μήνα, στα δύσκολα του μήνα μπορώ να σου συμπεριλάβω  ότι το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο πολύ περισσότερο από τις 11 Ιουλίου όπου θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου! Η πρόκληση του Ιουλίου λοιπόν είναι να καταφέρεις να συγκροτηθείς, να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, ενώ δεν θα λείψουν και κάποια επαγγελματικά «ζόρια», τα οποία καλείσαι να τα διαχειριστείς με υπομονή και ψυχραιμία. Συμβουλή μου; Μην φορτώνεσαι με ευθύνες άλλων, αφιέρωσε περισσότερο για χαλάρωση και ξεκούραση, κόψε κακές συνήθειες που σε πάνε πίσω, ενώ προσπάθησε να συγκρατήσεις τις γκρίνιες, τα παράπονα και τα νεύρα με τα πρόσωπα της οικογένειας, που θα πάρουν το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι από τα τυχερά ζώδια του μήνα φίλε μου Ταύρε, φαίνεται πως κανείς και τίποτα δεν θα σου χαλάσει αυτό τον καλοκαιρινό μήνα και με τις συμβουλές μου είναι βέβαιο ότι θα κάνεις τον Ιούλιο ακόμα καλύτερο. Μην αφήσεις το παρελθόν να σταθεί εμπόδιο στον ορίζοντα που ανοίγεται μπροστά σου! Αρκετές στιγμές μέσα στο μήνα μπορεί να βυθίζεσαι σε σκέψεις νοσταλγίας, αναπόλησης,  το μυαλό θα επικεντρώνεται με επιμονή σε αμφιβολίες και καχυποψίες και έτσι μπορεί να οδηγείσαι σε μία αδικαιολόγητη γκρίνια και μουρμούρα. Μην παίρνεις εν θερμώ αποφάσεις επηρεαζόμενος από τα συναισθήματά σου! Επιπλέον, από τις 23 του μήνα ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη, γεγονός που πολλές φορές θα εντείνει την ανασφάλειά σου, να μην ξέρεις τι θέλεις, τι σε ικανοποιεί, τι αισθάνεσαι. Κάποια μικρά μπλοκαρίσματα ή και αναποδιές στα οικονομικά είναι μέσα στο πρόγραμμα.Έ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην καρδιά του καλοκαιριού ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου στις 11 του μήνα έτσι λοιπόν τον Ιούλιο δεν παύει να υπάρχουν κόντρες και εντάσεις με γεγονότα που αφορούν κυρίως τις βάσεις σου, το σπίτι και την οικογένεια! Πολύ πιθανή είναι μία αναγκαστική χωροταξική αλλαγή, σε σπίτι ή σε επαγγελματική έδρα, προκλήσεις και δοκιμασίες με μέλη της οικογένειας, ή και ζητήματα που αφορούν το γάμο να βρίσκονται σε μία κρίση! Το πιο σημαντικό είναι ότι πολλές φορές νιώθεις ότι δοκιμάζονται τα όρια των αντοχών αλλά και η ψυχραιμία σου, γιατί ότι και να βάλεις στόχο φαίνεται ότι δεν μπορεί να σου βγει εύκολα ή και γρήγορα, αλλά πρέπει να κουραστείς λίγο παραπάνω! Ο Ιούλιος ναι μεν μπορεί να είναι δοκιμαστικός και προκλητικός ιδιαίτερα το διάστημα 18-25 του μήνα, δεν παύει όμως να σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, αλλά και να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σου έρχεται με ικανοποιήσεις και στο σύνολό του θα είναι ένας ευεργετικός μήνας για τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Οι προκλήσεις του Ιουλίου αφορούν κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί 20-22 Ιουλίου όπου αναμένεται να απογοητευτείς, να δοκιμαστείς, από το παρασκήνιο και την τοξικότητα που θα δημιουργείται σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου! Βρίσκεσαι σε ένα στάδιο ριζικών αλλαγών ζωής, μερικές από αυτές αφορούν και την εξέλιξη των πολύ κοντινών σου σχέσεων. Όλοι οι Καρκίνοι αυτό το μήνα χρειάζεται να δείξετε ωστόσο μεγαλύτερη προσοχή στις μετακινήσεις, στα ταξίδια αλλά και στις απλές καθημερινές αποφάσεις της στιγμής.  Από τις 23 του μήνα όπου η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη, η σωστή οικονομική διαχείριση θα γλιτώσει από  μπελάδες.

ΛΕΩΝ

Δεν τον λες και άσχημο τον Ιούλιο, πόσο μάλλον με την Αφροδίτη, τον Άρη (ως τις 11 του μήνα) και τον Ερμή από τις 11 του μήνα να βρίσκονται στο ζώδιο σου, επικεντρώνεσαι περισσότερο σε σένα και οι μέρες σου είναι ερωτικές, δραστήριες, παθιασμένες, κατακτητικές και επικοινωνιακές. Οι προκλήσεις του μήνα αφορούν κυρίως τα οικονομικά σου, εκεί προκύπτουν οι αναποδιές που σε κάνουν να χάνεις λίγο από αυτή την λάμψη και τον αυθορμητισμό σου! Τα έξοδα τρέχουν, οι υποχρεώσεις προς τρίτους (τράπεζα, δάνεια, εφορίες κλπ) σε αγχώνουν και καλείσαι να κλείσεις τρύπες … πέραν τούτου ότι χρήμα έρχεται στα χέρια σου φεύγει αμέσως με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις να το χαρείς! Επιπλέον από τις 23 του μήνα όπου και η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο σου,  νιώθεις ότι δεν μπορείς να χαρείς και να ικανοποιηθείς με πράγματα που κάποτε σε έκαναν να νιώθεις ευτυχισμένος, με αποτέλεσμα συχνά να βρίσκεσαι σε μία φάση επανεκτιμήσεων και να νιώθεις προσωρινά ανικανοποίητος ή σε στασιμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα έχεις μπροστά σου ένα μαχητικό καλοκαίρι και ήδη από τις 11 Ιουλίου η είσοδος του Άρη στο δικό σου ζώδιο αναμένεται να δώσει το δικό του ρυθμό στα γεγονότα και στις εξελίξεις των ημερών … Στα δύσκολα του Ιουλίου λοιπόν μπορώ να πω ότι δεν περνάς ένα ξεκούραστο, χαλαρό και ανάλαφρο μήνα. Πιέζεσαι από παντού και οι άνθρωποι γύρω σου είναι σαν να σου βάζουν όρια σε όλα όσα θέλεις να πετύχεις. Συχνά νιώθεις ότι οι προσπάθειές σου πέφτουν μπροστά σε τοίχο και αυτό το μήνα το γεγονός αυτό σε θυμώνει! Δεν θα λείψουν όμως  και οι δοκιμασίες ή και οι χωρισμοί σε σχέσεις, η αποκοπή σε συνεργασίες,  τα προβλήματα σε γάμο αυτά ισχύουν πολύ περισσότερο για σένα που είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Τέλος, δεν λείπουν τα φλογερά ερωτικά πάθη του καλοκαιριού, ειδικά για σένα όμως έχουν ένα χαρακτήρα αλλόκοτο, μπερδεμένο, αδιέξοδο  όπου δεν μπορείς εύκολα να χαρείς αυτό που νιώθεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζεις ένα καλοκαίρι μετ’ εμποδίων, όπου έχεις τις εναλλαγές σου! Τον Ιούλιο αυτό που σε κουράζει είναι η δουλειά, οι υποχρεώσεις που έχεις, αλλά και το συνεχές τρέξιμο που αναγκάζεσαι να έχεις για να υποστηρίξεις, να βοηθήσεις, να σταθείς και στα ζητήματα των άλλων. Πολλές φορές μπορεί να νιώσεις το θύμα των καταστάσεων, είτε γιατί στο σπίτι πρέπει να περνούν όλα από το δικό σου χέρι και αυτό σε κουράζει, είτε γιατί στην δουλειά πρέπει να φορτώνεσαι ευθύνες άλλων για να βγει η δουλειά …. Σίγουρα η περίοδος είναι φορτική και κουραστική, με αποτέλεσμα συχνά να μουρμουράς επειδή αισθάνεσαι «μπουκωμένος» από τα διάφορά που σε απασχολούν. Η συμβουλή μου ;;; Πες ναι στην κοινωνική δικτύωση που αποτελεί μία ευχάριστη διέξοδο για να χαλαρώνεις, ενώ στα επαγγελματικά θυμήσου ότι η συνειδητή και οργανωμένη εργασία σου θα ανταμειφθεί

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξέρω πως έχεις περάσει αρκετές αναταραχές και δεν θες να διαβάσεις δυσάρεστες προβλέψεις … Θα σου απαντήσω ότι ο Ιούλιος είναι ένας τυχερός μήνας για σένα και δεν έχω να σου αναφέρω δύσκολες προβλέψεις. Αν θα σου έδινα μία για το τί πρέπει να αποφύγεις αυτό το μήνα, θα σου πρότεινα να μείνεις μακριά από ανθρώπους ή ομάδες που δεν έχετε κοινό σημείο πλεύσης,  να αποφύγεις πολυσύχναστους χώρους ή μεγάλες παρέες που μπορεί να διαταράξουν τα σχέδια σου. Επιπλέον θυμήσου πως η επιμονή και το πείσμα ενώ πολλές φορές μπορεί να σε έχουν οδηγήσει στην κατάκτηση σημαντικών στόχων ζωής, πολλές φορές μπορεί να είναι και τα εμπόδια για να προχωρήσεις μπροστά και να πας παρακάτω την ζωή σου … Μην επιμένεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που σου δείχνουν ότι έχουν αλλάξει και ότι δεν μπορούν να επανέλθουν εκεί που ήταν παλιότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιούλιος με ευθύνες, υποχρεώσεις, τρέξιμο αλλά και με μία συνεχή μάχη να αποδείξεις τα αυτονόητα ή και την αξία σου! Σίγουρα οι πλάτες σου δεν είναι τόσο ανάλαφρες και δεν αράζεις σε μία παραλία πίνοντας γρανίτες … αν και αυτό θα το απολαύσεις σε κάποιες φάσεις αυτού του μήνα. Σημαντική για σένα θα είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, όπου φανερώνει ότι έρχονται εξελίξεις και γεγονότα στα επαγγελματικά. Κόντρες και αντιπαραθέσεις στην δουλειά, αγώνας δρόμου για να πετύχεις στόχους, αλλά και καβγαδάκια στην οικογένεια και στην εργασία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο αναμένεται να περάσεις ένα «ζόρι» αυτό το μήνα  … Διέξοδός σου ; Το να σκέφτεσαι και να σχεδιάζεις το αύριο, αναγνωρίζοντας ότι οι προσπάθειες και οι θυσίες που κάνεις τώρα θα σε φέρουν σε έναν καλύτερο δρόμο αύριο! Η δύναμή σου; Ανεβαίνουν τα οικονομικά και στα αισθηματικά υπάρχουν αυτές οι αναλαμπές που σε κάνουν να ξεχνιέσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με Πανσέληνο στο ζώδιο σου, η ένταση δεν λείπει, ίσως μεγαλοποιείς κάποιες καταστάσεις και σε πιάνει η … μουρμούρα, η οποία γρήγορα ξεπερνιέται γιατί ανοίγονται καλές προοπτικές…  Σκληρά λόγια, αποκαλύψεις, τελειωτικές αποφάσεις για την πορεία σχέσεων και συνεργασιών θα έχεις αυτό το μήνα εσύ που έχεις γεννηθεί 17-19 Ιανουαρίου, όπου ο μήνας μπορεί να χαρακτηριστεί «βαρύς» αλλά και μεταμορφωτικός. Οι προκλήσεις του μήνα δεν είναι σημαντικές για το δικό σου ζώδιο και μπορώ να τις πω ότι προσπερνιούνται και εύκολα, σίγουρα δεν θα λείψουν κάποιες εντάσεις και καβγαδάκια, προσοχή χρειάζεται να δείξεις στο όχημα και στην οδήγηση, ενώ στον οικονομικό τομέα πρέπει να συγκρατήσεις την βιασύνη για σπατάλη και να αποφύγεις τις επενδύσεις ιδιαίτερα από τις 23 του μήνα και έπειτα.  Μην συσσωρεύεις υποχρεώσεις και οφειλές, προσπάθησε στην πορεία του μήνα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιούλιος λοιπόν και αν μπορώ να πω ότι κάτι θα σε «ζορίσει» αυτό το μήνα σίγουρα είναι τα οικονομικά σου! Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου από τις 11 του μήνα, σχηματίζοντας αντίθεση με τον Κρόνο και οι οφειλές είναι πολλές, οι λογαριασμοί τρέχουν και αναγκάζεσαι με κόπο, θυσίες αλλά και πιέσεις να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τα άκρως απαραίτητα. Το γεγονός αυτό σε φορτίζει με στρες αλλά και σε αναγκάζει να «περιορίσεις» αρκετά τα προσωπικά σου έξοδα. Η διέξοδος σε αυτό το φορτικό κλίμα, είναι η ανανέωση στις προσωπικές σου σχέσεις, η στήριξη της οικογένειας, αλλά και κάποιες ευκαιρίες που αναμένονται στην πορεία του μήνα στον επαγγελματικό τομέα!

ΙΧΘΥΣ

Στο ξεκίνημα του  μήνα κορυφώνεται το κλίμα συγχύσεων, νιώθεις ότι κάποιες προσδοκίες σου διαψεύδονται (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 17-19 Μαρτίου) όμως η στήριξη φίλων, αλλά γενικότερα και η κοινωνική δικτύωση, αποτελούν μία ευχάριστη διέξοδο για να ξεχαστείς και να μην σταματήσεις να ελπίζεις ότι οι αναποδιές σου είναι προσωρινές.  Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 11 του μήνα, αναμένεται να προκαλέσει εντάσεις, κόντρες και αντιπαραθέσεις στις σχέσεις σου. Στην πορεία του μήνα αναγνωρίζεις ότι πρέπει να βάλεις κάποια όρια και αποστάσεις από ανθρώπους που η σχέση σου μαζί τους είναι τοξική. Συνειδητοποιείς επίσης ότι είναι ο καιρός να βάλεις «φρένο» σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν αποδίδουν, ή που δεν έχουν μέλλον και προοπτική! Οι εξελίξεις του μήνα στον τομέα των σχέσεων φέρνουν πικρία ιδιαίτερα σε σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr