Ζώδια στο σούπερ μάρκετ: Ποιο ζώδιο κάνει… επιδρομή στα ράφια και ποιο χαβαλέ την εποχή του κορονοϊού;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια στο σούπερ μάρκετ: Ποιο ζώδιο κάνει… επιδρομή στα ράφια και ποιο χαβαλέ την εποχή του κορονοϊού;

Ζώδια στο σούπερ μάρκετ: Ποιο ζώδιο κάνει… επιδρομή στα ράφια και ποιο χαβαλέ την εποχή του κορονοϊού;

12 διαφορετικές αντιδράσεις με χιούμορ!

Σούπερ μάρκετ: μια… ανοιχτή “πληγή” λόγω του κορονοϊού και του πανικού που μας διακατέχει.

Τι είδους πελάτες όμως είναι καθένα από το 12 ζώδια; Ποιο είναι το πιο… ενοχλητικό, ποιο αδειάζει τα ράφια και ποιο κάνει χαβαλέ;

Λίγο χιούμορ τις δύσκολες αυτές μέρες δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

ΚΡΙΟΣ

Είναι ο ενοχλητικός πελάτης που σπρώχνει με το καρότσι του γιατί βιάζεται να κάνει τα ψώνια του γρήγορα και να φτάσει στο ταμείο να πληρώσει… Λίγο να τον αγριοκοιτάξεις, ξεκινά το μπινελίκι, άσε που όταν τον δεις να περπατά με το καρότσι σκέφτεσαι αμέσως “καλό ο τύπος νομίζει ότι είναι στα συγκρουόμενα στο λούνα παρκ”

ΤΑΥΡΟΣ

Θα τον καταλάβεις από τις ατελείωτες ώρες που περνά στα αλλαντικά, στα κρέατα και στα λουκάνικα … Το καρότσι του είναι φορτωμένο σαν βουνό και οι κινήσεις του είναι αργές, νωχελικές, αφού φαίνεται ότι απολαμβάνει το χάζι στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ. Άνετα θα μπορεί να τον συναντήσεις να έχει ανοίξει ένα σακουλάκι με τσιπς και να το απολαμβάνει, καθώς κάνει τα ψώνια του!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι ο τύπος που στο σούπερ μάρκετ έχει έρθει για το χαβαλέ του… Μιλάει ακατάπαυστα στο τηλέφωνο και ακούς όλα τα προσωπικά του, πιάνει κουβέντα με τον κόσμο ή και με τους πωλητές, στο τέλος δεν θυμάται γιατί πήγε στο σούπερ μάρκετ ή τι πρέπει να αγοράσει.  Ψώνια δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι θα κάνει, το τηλέφωνό του σίγουρα θα το ανταλλάξει με τις γνωριμίες που θα κάνει αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον Καρκίνο θα τον καταλάβεις στο σούπερ μάρκετ, γιατί είναι βέβαιο ότι θα συνοδεύεται με μέλος ή και μέλη της οικογένειάς του! Με τη μαμά του, τη γυναίκα του ή τα παιδιά του τις περισσότερες φορές, περιφέρεται στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ και βλέποντας το καρότσι του να είναι τιγκαρισμένο αμέσως θα σκεφτείς : “Το κατοχικό σύνδρομο έχει”; Εκεί που μπορεί να σκεφτείς ότι είναι ένας υπερκαταναλωτικός πελάτης, ξαφνικά τον ακούς: “Μάνα μπάμιες μην ξεχάσεις να πάρεις αλλά και ψάρι για να μου κάνεις αυτή τη λαχταριστή ψαρόσουπα”!

ΛΕΩΝ

Είναι η ντίβα του σούπερ μάρκετ, θα τον διακρίνεις από το στυλιζαρισμένο ντύσιμο, το έντονο μακιγιάζ αν είναι γυναίκα, αλλά και από το ύφος 100 καρδιναλίων που είναι σαν να σου λέει : “Κάνε πέρα, τώρα ψωνίζω εγώ”! Θα τον δεις στον διάδρομο με το EVIAN ενώ έτσι για τις εντυπώσεις μπορεί να τον ακούσεις να λέει : “Καπνιστό Σολωμό και Χαβιάρι που μπορώ να βρω παρακαλώ”:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον Παρθένο τον αναγνωρίζεις από μέτρα μακριά, ακόμα και αν είναι μέσα στο σούπερ μάρκετ. Είναι ο τύπος που έχει φορτώσει το καρότσι του με όλα τα απορρυπαντικά, απολυμαντικά, χαρτιά υγείας, σερβιέτες … Έλα για να μην μας παρεξηγήσει, έχει και πρωτεϊνούχα γάλατα και γιαούρτια για την διατροφή του! Μόνιμα με το σκονάκι στο χέρι, για να ξέρει ακριβώς τι πρέπει να αγοράσει…

ΖΥΓΟΣ

Είναι ο αθόρυβος πελάτης του σούπερ μάρκετ, ο ευγενικός, που θα δώσει την σειρά του, θα χαμογελάσει, θα πιάσει την κουβέντα και θα βρίσκεται μόνιμα αναποφάσιστος για το τι θα πάρει…. Εύκολα θα τον δεις να κάνει ματάκια με την πωλήτρια / πωλητή ή και να φλερτάρει με κάποια γνωριμία που έκανε ….

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ο ζοχαδιασμένος πελάτης του σούπερ μάρκετ που δεν αντέχει τον συνωστισμό. Κυκλοφορεί στους διαδρόμους με τα μούτρα μέχρι τα πατώματα και αν ρίξεις αδιάκριτο βλέμμα στο καρότσι του είναι ικανός να γυρίσει και να σου πει: “Τι κοιτάτε κυρία μου; Εσείς δεν κάνετε τα ψώνια σας; Τι ψώνισα εγώ σας νοιάζει”; Μα αν είναι δυνατόν, μέχρι και στο σούπερ μάρκετ με κατασκοπεύουν;;; Ναι αυτός ακριβώς είναι ο μυστήριος σκορπιός

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα τον καταλάβεις από το άτσαλο περπάτημά του, όπου θα πέσει κατά πάνω σου και δεν θα ζητήσει καν συγνώμη, γιατί για έναν Τοξότη είναι φυσιολογικό και να σπρώχνουμε και να σκοντάφτουμε αλλά και να κάνουμε φασαρία! Ωστόσο, δεν του λείπει το χιούμορ και ο αυθορμητισμός αλλά και τα πειράγματα, ικανά για να σπάσουν τον πάγο με τα άτομα που περιφέρονται ένα γύρω

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

“Κυρία μου η σειρά είναι από την άλλη πλευρά, τι προσπαθείτε να κάνετε εσείς; Είστε πιο ξύπνια; Άντε να μπαίνει μία τάξη εδώ πέρα αλλιώς θα πάω στον υπεύθυνο του καταστήματος”! Ναι… αυτή είναι η ατάκα ενός Αιγόκερου όπου θέλει όλα στο σούπερ μάρκετ να είναι με τάξη, οργάνωση, πρόγραμμα… Το καρότσι του είναι μόνιμα μισoάδειο γιατί είναι ο μοναδικός πελάτης που δεν τον πιάνει η καταναλωτική του μανία αλλά μετρά ακόμα και cent.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα τον δεις στις γατοτροφές και στις σκυλοτροφές, γιατί ως γνωστόν έχει αναλάβει να ταΐζει όλα τα αδέσποτα της γειτονιάς του! Σχολιάζει μόνιμα για την πολιτική κατάσταση της χώρας, μοιράζεται την ιδεολογία του και θεωρεί ότι αν αυτός ήταν ο Πρωθυπουργός της χώρας όλα θα μπορούσαν να ήταν πολύ καλύτερα, πολύ διαφορετικά, ιδιαίτερα για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

ΙΧΘΥΣ

Θα τον διακρίνεις από το χαμένο βλέμμα που είναι σαν να κοιτά στο άπειρο και να έχει ξεχάσει που βρίσκεται ή τι θέλει … Περπατά αργά, ξεχνά τι ήθελε να αγοράσει , ξεχνά όμως και πού θα βρει κάθε τι που του περνά από το μυαλό. Αφηρημένος όπως είναι, θα τον δεις να αγοράζει τα πάντα, ακόμα και πράγματα που στην ουσία δεν του είναι απαραίτητα. Την περισσότερη ώρα θα τον δεις στημένο στον διάδρομο με τα ποτά. Eκεί το καρότσι θα φορτώσει!

Για τις ημερήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου μπες στο oroskopos.gr