Ζώδια: Το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου (12/5) μας ωθεί να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου (12/5) μας ωθεί να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος

Ζώδια: Το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου (12/5) μας ωθεί να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος

Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή την  Παρασκευή σχηματίζει την θετική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο

Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή την  Παρασκευή σχηματίζει την θετική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ. Το πολύ ωφέλιμο αυτό Εξάγωνο, μας κάνει οργανωτικούς, ρεαλιστές, πιο σοβαρούς και προσγειωμένους. Ο λόγος μας είναι τώρα ουσιαστικός και εύστοχος και η επικοινωνιακή μας ικανότητα, τελειοποιεί τα εκφραστικά μας μέσα.

Λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή αλλά και της φύσης του Κρόνου, παρελθοντικά λάθη και εκκρεμότητες θα εμφανιστούν, δίνοντας μας την ευκαιρία να τα διορθώσουμε με ώριμη και συνειδητοποιημένη πια διάθεση.

Η όψη Εξαγώνου Ερμή-Κρόνου επηρεάζει κυρίως τα Πύρινα και τα Αέρινα ζώδια και ωροσκόπους ( Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους), και περισσότερο αυτούς του 1ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Ισορρόπησε έσοδα και έξοδα κάνοντας σωστότερη διαχείριση και καλυτέρευσε συναισθηματικές σχέσεις είτε του παρόντος, είτε του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η στιγμή να σοβαρευτείς και να ωριμάσεις, διορθώνοντας λάθη σου από το  παρελθόν και ισορροπώντας τις εξελίξεις από δω και πέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν καταφέρεις να μη σε καταβάλλει η απαισιοδοξία, μπορείς να ισορροπήσεις τον ψυχισμό σου, να τερματίσεις συναισθηματικά αδιέξοδα και να αποκαταστήσεις κάτι από το παρελθόν που ακόμα σε απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν επιθυμείς να αποκαταστήσεις κάποια φιλική σχέση, τώρα μπορείς με ωριμότητα και σοβαρότητα να το πετύχεις, αλλά και γενικά στο φιλικό τομέα κάνε ουσιαστικές κινήσεις που θα σε ωφελήσουν.

ΛΕΩΝ

Έχεις την δυνατότητα να εδραιωθείς επαγγελματικά και κοινωνικά, με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, διορθώνοντας λάθη ή παραλείψεις, χάρη στην ώριμη και σοβαρή αντιμετώπιση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί εν μέρει να νιώθεις λιγότερο αισιόδοξος, όμως επαφές και μετακινήσεις σε συνδυασμό με την σοβαρή προσέγγιση σου, θα σου επιφυλάξουν μόνο οφέλη.

ΖΥΓΟΣ

Αντιμετώπισε σοβαρά τα βαθιά σου συναισθήματα, διόρθωσε το ερωτικό παρελθόν σου, απέβαλλε εμμονές και εγωισμούς και φρόντισε τις οικονομικές εκκρεμότητες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διόρθωσε λάθη που ίσως είχες κάνει απέναντι στο σύντροφο και μεταφέρετε μαζί την σχέση σας σε ένα υψηλότερο, ουσιαστικότερο επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η ώρα να αποδείξεις την ουσιαστική αξία σου στον εργασιακό τομέα, να διορθώσεις επαγγελματικά παλαιότερα λάθη ή να ξεκινήσεις διατροφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν σε ενδιαφέρει ακόμα μία παλιά ερωτική ιστορία, μπορείς τώρα να κάνεις ουσιαστικές κινήσεις για να πετύχεις αυτό που θες ή να δώσεις μία ουσιαστικότερη υπόσταση σε μία μέχρι τώρα επιφανειακή ερωτική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φρόντισε την οικογένεια σου σε ουσιαστικά θέματα που σας απασχολούν και διόρθωσε κακοτοπιές του οικογενειακού αλλά και συναισθηματικού παρελθόντος.

ΙΧΘΥΣ

Κοινωνικοποιήσου και ενίσχυσε τις επαφές σου με ουσιαστικούς και ωφέλιμους ανθρώπους και αποκατέστησε κλονισμένες σχέσεις του περιβάλλοντος σου.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr