Ζώδια: Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου (28/5) σου λύνει τα χέρια! Καιρός για οικονομικές διαπραγματεύσεις και προσωπικές αποφάσεις..
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου (28/5) σου λύνει τα χέρια! Καιρός για οικονομικές διαπραγματεύσεις και προσωπικές αποφάσεις..

Ζώδια: Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου (28/5) σου λύνει τα χέρια! Καιρός για οικονομικές διαπραγματεύσεις και προσωπικές αποφάσεις..

Η όψη αυτή λειτουργεί υποστηρικτικά και για την σταθεροποίηση συμφωνιών

Την Τρίτη στις 28 Μαΐου 2024, ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζει την θετική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ, προσφέροντας μία θετική χροιά στις επικοινωνίες μας, όπου έχουμε την δυνατότητα να εφαρμόσουμε αποφάσεις που θα μπορούν να έχουν μία σταθερή πορεία!

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, μας ωθεί να οργανώσουμε με σταθερότητα και δομή τα σχέδιά μας, να κάνουμε τις οικονομικές διαπραγματεύσεις μας αλλά και να εφαρμόσουμε σκέψεις και ιδέες που εδώ και καιρό γύριζαν στο μυαλό μας. Είναι μία εξαιρετική όψη για να οργανώσουμε τις εργασίες μας, να βάλουμε σε ένα πρόγραμμα αυτά που θέλουμε να κάνουμε.

Κριός

Το διάστημα αυτό ευνοούνται διευθετήσεις που αφορούν τα οικονομικά σου αλλά και ζητήματα που συνδέονται με την οικογένεια! Δίνονται λύσεις και ανακουφίζεσαι!

Ταύρος

Παίρνεις σταθερές αποφάσεις για το μέλλον σου και είσαι πιο σίγουρος από κάθε άλλη φορά! Μέρα κατάλληλη για να υπογράψεις, να συμφωνήσεις, ή και για να πάρεις μία σημαντική απόφαση που θα έχει θετική επιρροή σε βάθος χρόνου.

Δίδυμοι

Κάποια νέα που θα λάβεις αυτό το διάσημα, θα σε βοηθήσουν να ξαλαφρώσεις επαγγελματικά από κάποιες πιέσεις που δεχόσουν! Ιδανικό διάστημα για οικονομική οργάνωση!

Καρκίνος

Το μυαλό καθαρίζει από ανησυχίες και προβληματισμούς και μπορείς να οργανώσεις με πειθαρχία και υπομονή τα αμέσως επόμενα σχέδιά σου. Μία είδηση θα σε ικανοποιήσει. Λαμβάνεις στήριξη από ένα πρόσωπο του κοινωνικού περιβάλλοντος!

Λέων

Κάποιες συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου θα έχουν μία πολύ καλή πορεία! Λύνονται εργασιακές και οικονομικές εκκρεμότητες. Τονώνεται η σιγουριά που έχεις για τον εαυτό σου ότι μπορείς και θα τα καταφέρεις!

Παρθένος

Ιδανική μέρα για να δρομολογήσεις μεγαλόπνοα σχέδια, αλλά και για να κάνεις σταθερές συμφωνείς. Φιλικές σχέσεις στηρίζονται σε γερές βάσεις και σου δίνουν υποστήριξη.

Ζυγός

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές οφειλές, για να προβείς σε οικονομικές διευθετήσεις αλλά και για να κάνεις έναν καλύτερο συντονισμό για τα μετέπειτα επαγγελματικά σχέδια. ανακουφίζεσαι γιατί φεύγει ένα βάρος από πάνω σου!

Σκορπιός

Οι εξελίξεις σε ευνοούν για να προβείς σε μία νέα σχέση και συνεργασία που θα έχει σταθερότητα στο χρόνο, ή ακόμα και για να προχωρήσεις ζητήματα νομικά, εκπαιδευτικά. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού είναι μέσα στις τάσεις.

Τοξότης

Η μέρα είναι κατάλληλη για να επικοινωνήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και να εφαρμόσεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να συντονίσεις και τον οικονομικό τομέα. Η προβολή της δουλειάς σου θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις οικονομικά!

Αιγόκερως

Συζητήσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου σε βοηθούν να βρεις λύσεις ή και να λυθούν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί! Το μυαλό καθαρίζει από δυσάρεστες σκέψεις και αρχίζεις και ατενίζεις την πορεία σου πιο αισιόδοξα!

Υδροχόος

Συζητήσεις που αφορούν θέματα προσωπικά και οικογενειακά θα μπορούν να έχουν θετική έκβαση. Η περίοδος σε ευνοεί στον συντονισμό και στην οργάνωση εκκρεμοτήτων εργασίας και οφειλών!

Ιχθύς

Μέρα επικοινωνιακή, με ιδέες, προτάσεις , συζητήσεις και εσύ βρίσκεσαι σε εγρήγορση! Σχέδια για την πορεία μίας σχέσης προφέρουν τώρα σταθερότητα και ικανοποίηση!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr