Ζώδια: Το Τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα (3/10) …έρχεται σαν μαγικό τζίνι
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Το Τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα (3/10) …έρχεται σαν μαγικό τζίνι

Ζώδια: Το Τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα (3/10) …έρχεται σαν μαγικό τζίνι

Σκέψου ό,τι θες και θα πραγματοποιηθεί!

Την Τρίτη στις 3 Οκτωβρίου 2023, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου , σχηματίζει την θετική όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, προσφέροντας την δυναμική για επιτυχημένες επικοινωνίες και για εμβάθυνση των σκέψεων και των συζητήσεών μας.

Το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα κορυφώνεται στην 27ο54′ μοίρα προσφέροντας επικοινωνιακή εύνοια στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 26-28 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Με το Τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα:

  • Κοφτερό μυαλό, σκέψη επικεντρωμένη και μεθοδική
  • Η μέρα είναι ιδανική για οργάνωση οικονομικού πλάνου ή και προγραμματισμό εργασιών που μπορεί να είναι δύσκολες!
  • Είναι μία καλή όψη ψυχοθεραπείας, αφού μπορούμε να εξωτερικεύσουμε τις ενδότερες εσωτερικές σκέψεις και να λυτρωθούμε από φοβίες ή και πληγές
  • Η επιμονή, η υπομονή και το πείσμα βοηθούν στην καλύτερη συγκρότηση των υποθέσεών μας

ΚΡΙΟΣ

Μέρα κατάλληλη για να προχωρήσουν με επιτυχία επαγγελματικά σχέδια, για να κάνεις επικοινωνίες ωφέλιμες για την πορεία της καριέρας σου! Προτάσεις και συμφωνίες θα σταθούν το σκαλοπάτι για ένα καλύτερο αύριο!

ΤΑΥΡΟΣ

Συνάντηση ή επικοινωνία στα αισθηματικά σου θα σου λύσει τις έννοιες ή τις απορίες που είχες μέσα σου ως σήμερα. Ικανοποιείσαι από την αισθηματική επιβεβαίωση που υπάρχει μέσα από συζήτηση ή φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανάσα ανακούφισης δίνεται στο σπίτι και την οικογένεια μετά από είδηση για οικονομικά. Ιδανική μέρα για την διευθέτηση ακίνητης περιουσίας, ή προϋπολογισμού του σπιτιού!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εμβαθύνεις πολύ περισσότερο στις σχέσεις σου και κάνεις κουβέντες έξω από τα δόντια, οι οποίες σου δίνουν ωστόσο μεγάλη ικανοποίηση. Δίνεται λύση στο πρόβλημα μίας σχέσης.

ΛΕΩΝ

Είδηση για οικονομικά σε βοηθά να ντοπαριστείς ψυχολογικά και να κάνεις ότι καλύτερο για την δουλειά σου! Ανοίγονται καλές προοπτικές επαγγελματικής και οικονομικής ανέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι εξωστρεφής, επικοινωνιακός και παίρνεις αυτό που θέλεις αυτή την ημέρα στον έρωτα ή σε ότι βάλεις στόχο! Τα λόγια σου πιάνουν τόπο και ερωτικά καταφέρνεις και έχεις την κατάκτηση που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ

Λύνεις γρίφους και μυστήριαι αυτή την ημέρα. Ξεπερνάς το ψυχολογικό αδιέξοδο, συγκροτείς την σκέψη σου ενώ και στα επαγγελματικά τα μηνύματα που λαμβάνεις είναι ενθαρρύντικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η στήριξη που θα δεχθείς από ένα άτομο του κοινωνικού περιβάλλοντος θα είναι πολύ σημαντική. Αξιοποίησε προτάσεις, συμβουλές ή και την καθοδήγηση ενός φίλου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες προοπτικές κουβεντιάζεις αυτή την ημέρα για την πορεία της καριέρας σου και υπάρχει η προοπτική να καταφέρεις να ανεβάσεις τα οικονομικά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδυνάμωση Πνευματική και Επίτευξη μεγάλων σχεδίων ζωής σου προσφέρει αυτή η όψη. Εύνοια σε συμφωνίες, νομικά, εκπαίδευση ή και ταξίδια σε εξωτερικά! Τα νέα της ημέρας είναι ελπιδοφόρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανακουφίζεσαι από την διευθέτηση ενός χρεωστικού υπολοίπου, ή και λαμβάνεις χρήματα στα χέρια σου που σου όφειλαν από το παρελθόν!

ΙΧΘΥΣ

Οι σχέσεις σου βελτιώνονται και μπορείς να έρθεις πιο κοντά και ουσιαστικά στο σύντροφο, στους συνεργάτες αλλά και στους φίλους! Είσαι αγαπητός και δεν έχεις αμφιβολία σήμερα ότι με κάποιους ανθρώπους μπορείς σαν γροθιά μαζί να πετύχετε σημαντικά πράγματα!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr