Ζώδια – Τρίγωνο Ερμή Δία 25/9: Η τύχη σου χτυπά την πόρτα!
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια – Τρίγωνο Ερμή Δία 25/9: Η τύχη σου χτυπά την πόρτα!

Ζώδια – Τρίγωνο Ερμή Δία 25/9: Η τύχη σου χτυπά την πόρτα!

Γνωριμίες «κλειδί» προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες.

Ο Ερμής κινείται πλέον σε ορθή φορά στο ζώδιο της Παρθένου και σχηματίζει (για 3η φορά από τον Αύγουστο έως τώρα) τρίγωνο με τον Δία που κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου! Το τρίγωνο Ερμή – Δία είναι εξαιρετικό για: προτάσεις, συμφωνίες, νέα σχέδια, ροή σε συζητήσεις και θέματα που είχαμε κουβεντιάσει από τις αρχές του μήνα, ενώ θα υπάρξουν και γνωριμίες «κλειδί» που θα προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες.

Ας παραμείνουμε με τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο κάθε μικρή ή και μεγάλη ευκαιρία που θα δοθεί! Πιο τυχεροί θα σταθούν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι αλλά και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Μία σημαντική επαγγελματική πρόταση, ή συζήτηση σου δίνει την υπόσχεση (η οποία και θα τηρηθεί) για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον! Βελτίωση των συνθηκών στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία ερωτική συνάντηση ή ένα τηλεφώνημα θα σου δώσει ανέλπιστη χαρά και μετά από καιρό θα νιώσεις ακόμα πιο τυχερός από τις συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα χαρμόσυνο νέο που αφορά το σπίτι, το οίκημα, την οικογενειακή περιουσία ή και μία πολύ προσωπική σου υπόθεση, θα σε βοηθήσει επιτέλους να χαλαρώσεις και να δεις πιο χαλαρά και αισιόδοξα τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία τυχερή γνωριμία, μία σημαντική πρόταση από το κοινωνικό περιβάλλον ή ακόμα και μία διάκριση σε συλλογικούς κύκλους είναι αναμενόμενο! Κερδίζεις δημοφιλία.

ΛΕΩΝ

Συζητήσεις για οικονομικά σχέδια, προτάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου όπου θα μπορέσεις να λάβεις έξτρα χρήμα είναι μέσα στα πλάνα της ημέρας. Κάτι που είχες συζητήσει και είχε προσωρινά «παγώσει» μπαίνει επιτέλους  μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ιδέες σου όχι μόνο πιάνουν τόπο, αλλά σε βοηθούν αυτό τον καιρό να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω! Εύνοια σε ταξίδια, σπουδές, συμφωνητικά με εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Μία αποκάλυψη θα λειτουργήσει λυτρωτικά για την ψυχοσύνθεσή σου! Στα οικονομικά έρχονται οφειλόμενα χρήματα στα χέρια σου και παίρνεις τα πάνω σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όψη ιδανική για να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί είτε σε μία όμορφη αισθηματική σχέση, είτε σε μία φιλία, είτε σε συνεργασία! Σε όποιον τομέα και να επικεντρωθείς θα έχεις επιτυχία μέσω των γνωριμιών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικές συζητήσεις προσφέρουν το άνοιγμα και την προοπτική καλύτερων εργασιακών συνθηκών! Βελτιώνεις το κοινωνικό σου προφίλ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέρα με επεκτατικές διαθέσεις και προτάσεις που θα τις χαρείς! Στα ερωτικά σου μία γνωριμία, μία είδηση ή μία ευκαιρία σε κάνει να λάμπεις από ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λύνεις οικονομικές εκκρεμότητες και βελτιώνεις την ποιότητα της ζωής σου! Συζητήσεις για ζητήματα οικογενειακά ευνοούνται και φέρνουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Διευθετήσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας φέρνουν καλές αποδοχές.

ΙΧΘΥΣ

Μία πρόταση συνεργασίας, ή μία συζήτηση με το ταίρι σου θα αποτελέσει σήμερα την ευκαιρία για να χαμογελάσεις και να νιώσεις αρκετά πιο τυχερός.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr