Ζώδια – Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα 21/9:  Ενδυνάμωση, καταξίωση, επιτυχία
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια – Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα 21/9: Ενδυνάμωση, καταξίωση, επιτυχία

Ζώδια – Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα 21/9:  Ενδυνάμωση, καταξίωση, επιτυχία

Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορούμε να νιώσουμε αλλά και να γίνουμε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού

Την Πέμπτη στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 και λίγο πριν ξεκινήσει επίσημα η περίοδος του Φθινοπώρου, ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει την θετική όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, μία όψη που κορυφώνεται στην 27ο 59’ και μας υπόσχεται ενδυνάμωση, καταξίωση και επιτυχία.

Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορούμε να νιώσουμε αλλά και να γίνουμε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και σε αυτό μας βοηθά πολύ η θέληση, η επιμονή, το πάθος και ο δυναμισμός, στοιχεία που θα είναι διάχυτα αυτή την ημέρα.

Η μέρα προσφέρεται για να δεχθούμε την εύνοια από ένα πρόσωπο που μπορεί να μας στηρίξει και κατέχει μία υψηλότερη θέση από εμάς, για να μπορέσουμε να νιώσουμε πιο δυνατοί και να κάνουμε ουσιαστικά βήματα αναμόρφωσης στην ζωή μας.  Είναι μία μέρα   που νιώθουμε ότι η δύναμη κρύβεται στα χέρια μας και κανείς δεν μπορεί να μας σταθεί εμπόδιο σε τίποτα!  Παράλληλα είναι μία ημέρα που  μπορούμε να εξιχνιάσουμε και να λύσουμε σημαντικά μυστήρια που ταλανίζουν την ζωή μας.

Τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) του 3ου δεκαημέρου, θα μπορέσετε αυτή την ημέρα να έχετε σημαντικές επιτυχίες που θα μεταμορφώσουν την ζωή σας και θα σας προσφέρουν περισσότερη δικαίωση, ανταμοιβή και ενδυνάμωση!

ΚΡΙΟΣ

Είσαι εμφανισιακά ανανεωμένος και ακαταμάχητος. Νιώθεις δυνατός, αποτελεσματικός και οι επαγγελματικές επιτυχίες είναι δεδομένες!

ΤΑΥΡΟΣ

Αλλάζουν όλα στον ερωτικό τομέα και βελτιώνονται! Όμορφες και παθιασμένες στιγμές, είναι στο πρόγραμμα και η δημιουργικότητα σου είναι στα ύψη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, να περιμένεις θετικές εξελίξεις! Επιπλέον, θέματα που αφορούν οικογένεια και σπίτι, βελτιώνονται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κοινωνική σου ζωή ενεργοποιείται και μία νέα σημαντική ερωτική νέα γνωριμία είναι πιθανή. Επιπλέον, έρχονται μηνύματα, συναντήσεις και τηλεφωνήματα που καιρό περίμενες!

ΛΕΩΝ

Θετικές εξελίξεις σε οικονομικές, αλλά και ερωτικές υποθέσεις να περιμένεις, κυρίως λόγω της δυναμικότητας και της αυξημένης αυτοπεποίθησης σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι αποφασιστικός, δυναμικός, ιδιαίτερα διορατικός και ερωτικός! Βελτιώνεται κατά πολύ η προσωπική σου ζωή και κυρίως ερωτικά και οικονομικά θέματα που σε απασχολούν.!

ΖΥΓΟΣ

Είσαι ανανεωμένος ψυχολογικά, αλλά και συναισθηματικά! Κάποιος παρασκηνιακός έρωτας πρόκειται τα ταράξει ευχάριστα την ζωή σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σπουδαία όνειρα πραγματοποιούνται, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Παράλληλα, το φιλικό περιβάλλον, στέκεται δίπλα σου και σε βοηθά να πετύχεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κοινωνική σου εικόνα και η δύναμη σου σε οδηγούν στην επιτυχία και μπορείς να έχεις σίγουρες και σημαντικές εξελίξεις στη καριέρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επεκτείνεσαι ερωτικά, αλλά και κοινωνικά, με νέες σημαντικές ερωτικές γνωριμίες, μετακινήσεις, συναντήσεις, εμπειρίες και θετικές επαφές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ερωτική διάθεση και το πάθος σου είναι στα ύψη! Μπορείς να κατακτήσεις κάθε βαθιά σου επιθυμία, ακόμα και τις εμμονές σου. Αποκαλύψεις, διορατικότητα και οικονομική εύνοια θα έχεις!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις μία πολύ σημαντική ερωτική νέα γνωριμία ή θα υπάρξει έναρξη μίας πολλά υποσχόμενης σχέσης! Αν είσαι δεσμευμένος πάθος και ερωτισμός θα χαρακτηρίσει την σχέση σας!

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr