Ζώδια: Χριστούγεννα….με πάθος αναμένονται την εβδομάδα 25-31/12
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Χριστούγεννα….με πάθος αναμένονται την εβδομάδα 25-31/12

Ζώδια: Χριστούγεννα….με πάθος αναμένονται την εβδομάδα 25-31/12

Δες αναλυτικά την πρόβλεψη για το δικό σου ζώδιο

Πρόκειται να ζήσουνε τα περισσότερα ζώδια ερωτικά και παθιασμένα Χριστούγεννα την εβδομάδα (23-31/12) με τις επανασυνδέσεις εξακολουθούν να παίζουν στο τραπέζι.

Κριός

Κριέ, έχε τα μάτια σου ανοικτά, γιατί διανύεις μία περίοδο καρμικών εξελίξεων. Αν είσαι σε σχέση, τα γεγονότα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα αποτελούν έναν οδηγό για τις μελλοντικές σου αποφάσεις. Παράλληλα, για εσένα που είσαι ελεύθερος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κοινωνικοποιηθείς, διότι ήδη από την αρχή της εβδομάδας το τρίγωνο Άρη και Βορείου Δεσμού σου προσφέρει σημαντικές γνωριμίες. Οι άνθρωποι που σε ελκύουν τον τελευταίο καιρό δεν έχουν πολλά κοινά μαζί σου, όμως παρατηρείται η καλή θέληση και από τις δύο πλευρές, προκειμένου να βρείτε κοινό έδαφος.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την εβδομάδα, διότι θεωρείσαι από τους ευνοημένους. Αμφότερα πάθη, μα και λάθη… σε ανανεώνουν τέρμα! Είναι ένα διάστημα όπου η γοητεία σου εκτοξεύεται στα ύψη κι έχεις κάθε ευκαιρία να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου στο κρεβάτι, ενώ αν είσαι ελεύθερος ελκύεις τους ‘υποψήφιους’ εραστές σαν μαγνήτης! Ζεις μία άκρως ερωτική περίοδο Χριστουγέννων και η Πανσέληνος σου χαρίζει την ευκαιρία να εκφράσεις τα αισθήματά σου, ενώ συνάμα επιτρέπει σε όσους έχουν αγνά αισθήματα για εσένα, να σε προσεγγίσουν.

Δίδυμοι

Δίδυμε, για εσένα αυτή η εβδομάδα φέρει μία γλυκόπικρη γεύση. Είναι γεγονός πως θα παρατηρήσεις σύγχυση και πολλές από τις κουβέντες που θα ανταλλάξεις δεν θα είναι πράγματα που όντως εννοείς. Διατήρησε την ψυχραιμία σου κι εμπιστεύσου το σύμπαν. Οτιδήποτε κι αν συμβεί στον έρωτα, να θυμάσαι ότι αποτελεί την αρχή της ανακατεύθυνσής σου προς ένα πιο λειτουργικό μοτίβο που θα βοηθήσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις να αντέξουν σε βάθος χρόνου. Το τέλος της εβδομάδας κλείνει με ευκαιρίες ανανέωσης και φλερτ.

Καρκίνος

Αγαπητό μου Καρκινάκι, είσαι από τους τυχερότερους των Χριστουγέννων με διαφορά! Από πού να ξεκινήσω; Οι θετικές όψεις; Η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο; Όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στον έρωτα. Είσαι ελεύθερος; Είναι η απόλυτη ευκαιρία σου να καταλάβεις ποιον αξίζει να βάλεις στη ζωή σου. Γεμίζεις χαρά, αισιοδοξία και λάμπεις από αυτοπεποίθηση, στοιχείο που εξωτερικεύεται κι αυξάνει τη γοητεία σου. Είσαι σε σχέση; Τα Χριστούγεννα είναι η απόλυτη ευκαιρία για να εκφράσεις την αγάπη σου προς το άλλο σου μισό, ενθαρρύνοντάς το να ανταποδώσει.

Λέων

Αγαπημένε Λέοντα, η εβδομάδα των Χριστουγέννων σου προσφέρει ερωτικά δώρα με την μορφή νέων γνωριμιών ή την αναθέρμανση ενός υπάρχοντος έρωτα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο μίας επανασύνδεσης, αλλά θα χρειαστεί να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τι πας να κάνεις, διότι δεν πρόκειται για μία καλή επιλογή απαραίτητα! Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ΄πιάνεις’ τον εαυτό σου να αισθάνεται ανασφαλής. Καλό είναι να συζητήσεις ψύχραιμα με το ταίρι σου για να βρείτε τη χρυσή τομή. Αυτή η περίοδος σου προσφέρει τη δυνατότητα να καταλάβεις περισσότερα για εσένα και τις αισθηματικές σου ανάγκες.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα αυτή έχει τα πάνω και τα κάτω της, όμως με τα ‘πάνω’ να υπερτερούν! Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου χαρίζει τη δυνατότητα σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο να εκφράσει τα ξεχωριστά του αισθήματα για εσένα ή σε βοηθά να κάνεις νέες γνωριμίες κανονίζοντας μία Χριστουγεννιάτικη έξοδο. Αντίστοιχα, σχετικά με εσένα που έχεις δεσμό, φλερτάρεις το άλλο σου μισό λες και είναι η πρώτη μέρα που γνωριστήκατε. Κάνετε ο,τι περνάει από το χέρι σας ώστε να αναγεννήσετε το πάθος της σχέσης σας και το καταφέρνετε!

Ζυγός

Ζυγέ μου, αυτή η εβδομάδα είναι φιλόδοξη για εσένα. Είναι γεγονός πως έχεις απορροφηθεί από το επαγγελματικό κομμάτι, όμως καλό θα είναι να αφιερώσεις και λίγο χρόνο στον έρωτα. Έχε κατά νου ότι το σύμπαν σου υπόσχεται καρμικές γνωριμίες κι εξελίξεις στα αισθηματικά σου, άρα συνιστάται να διατηρήσεις τις κεραίες σου ανοικτές σε καινούριες γνωριμίες. Για εσένα που έχεις δεσμό, αρχίζεις και κάνεις σκέψεις σταθεροποίησης και συγκατοίκησης. Λίγο – λίγο, πλησιάζει η στιγμή που αξιολογείς το επόμενο βήμα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, απόλαυσε οπωσδήποτε την εβδομάδα αυτήν! Η Αφροδίτη για λίγες ημέρες ακόμη είναι στο δικό σου ζώδιο, εντείνοντας τη γοητεία σου και βοηθώντας σε να φροντίσεις ακόμη περισσότερο τον εαυτό σου μέσα – έξω. Ως επακόλουθο, εντυπωσιάζεις τον υπάρχοντα δεσμό σου ή αν είσαι ελεύθερος σημειώνεις ένα σωρό κατακτήσεις. Μάλιστα, πολλές από αυτές έχουν πολύ ρομαντικές προθέσεις απέναντί σου, προσφέροντας σταθερές προοπτικές σε βάθος χρόνου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει παθιασμένες στιγμές ή να επαναφέρει το πάθος στο δεσμό σου.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η εβδομάδα κλείνει πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τον τρόπο που ξεκινά, οπότε μην ανησυχείς καθόλου! Πάντως, ήδη από την αρχή της, η Πανσέληνος ανεβάζει αισθητά τη λίμπιντό σου και σου χαρίζει παθιασμένες ερωτικές στιγμές. Μην ξεχνάς ότι ο ανάδρομος Ερμής, όμως, από το δικό σου ζώδιο πια, είναι υπεύθυνος για κάποιες επανασυνδέσεις. Καλό είναι να θυμηθείς το λόγο για τον οποίο ο έρωτας αυτός ανήκει πια στο παρελθόν, αφού οι δύσκολες όψεις του Ερμή υποδηλώνουν πως έρχεσαι και πάλι σε αντιπαράθεση με τον έρωτά σου και μπορεί να απογοητευτείς.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, είσαι από τους πιο τυχερούς της εβδομάδας των Χριστουγέννων, γιατί η Πανσέληνος από το απέναντι ζώδιο από εσένα, τον Καρκίνο, σου ‘ανοίγει τα μάτια’ σχετικά με το ποιος αξίζει πραγματικά να παραμείνει πλάι σου. Ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα, εκδηλώνει τα αισθήματά του προς το πρόσωπό σου. Μάλιστα, οι θετικές όψεις της εβδομάδας σου προσφέρουν πάθος, αγάπη, έρωτα και ανανέωση, ανεξαρτήτως από το αν ήδη έχεις δεσμό ή όχι. Ως επακόλουθο, η αισιοδοξία σου αυξάνεται και λάμπεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η τρέχουσα εβδομάδα είναι λιγάκι μονότονη για εσένα, όμως να ξέρεις ότι οι επανασυνδέσεις παίζουν στο τραπέζι. Πολλοί παλιοί έρωτες επανεμφανίζονται προβάλλοντας φιλικές προθέσεις, όμως αυτό δεν αληθεύει απαραίτητα. Καλείσαι να σκεφτείς προσεκτικά ποιον σκοπεύεις να επαναφέρεις στη ζωή σου. Πάντως, αν είσαι ελεύθερος, οι όψεις της εβδομάδας σου προσφέρουν δυνατότητες γνωριμιών και φλερτ, κυρίως κατά τα τέλη της. Αν είσαι δεσμευμένος, στο τέλος της εβδομάδας βρίσκεις τη σχέση σου να γλυκαίνει ολοένα και περισσότερο.

Ιχθείς

Ιχθύ μου, χαίρομαι πάρα πολύ για όλα τα όμορφα που σου προσφέρει η τρέχουσα εβδομάδα! Μπορεί να είσαι, βέβαια, από εκείνους που επηρεάζονται από τις σκληρές όψεις που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με τον Άρη και τον Ερμή, τον κυβερνήτη των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αυτό σημαίνει ότι η τάση σου να εξιδανικεύεις το σύντροφό σου ή όποιον γνωρίζεις μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με μία απογοήτευση, διότι η πραγματική αλήθεια πρόκειται να καταρρίψει την ‘αλήθεια’ που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου. Πάντως, η εβδομάδα σου χαρίζει την αναθέρμανση του έρωτά σου, ή έναν νέο έρωτα αν τον αναζητείς.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr