Ζώδια: Υπερβολές και λάθη φέρνει το τετράγωνο Άρη – Δία (27/2)
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Υπερβολές και λάθη φέρνει το τετράγωνο Άρη – Δία (27/2)

Ζώδια: Υπερβολές και λάθη φέρνει το τετράγωνο Άρη – Δία (27/2)

Τα Σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου επηρεάζονται περισσότερο

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 , κάποια ζώδια θα ξεπεράσουν τα όρια της υπερβολής, που θα γίνουν στο ριψοκίνδυνο , με αποτέλεσμα να γίνουν γκάφες και κινήσεις, που μπορεί να μετανιώσουν!

Το Τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο και του Δία από τον Ταύρο , θα φέρει αρκετά… ζημιές, λόγω της τάσης της υπερβολής που θα μας παρακινήσει σε κραυγαλέα λάθη!

ΚΡΙΟΣ: Οι φιλικές σου σχέσεις κινδυνεύουν, ιδίως αν δεν προσέξεις την τάση σου για υπερβολές, προκλητικότητα, εγωισμό και ανούσιους τσακωμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντί να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς στην καριέρα, τα απαιτούμενα και τα κυνηγά με λανθασμένα παρορμητικό τρόπο. Μην χαλάσεις την καλή σου κοινωνική εικόνα, λόγω υπερβολών και νευρικότητας.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αν επιθυμείς την αλλαγή στη ζωή σου, να ξέρεις πως η λύση δεν είναι να επαναστατείς ανούσια και να φέρεσαι επιπόλαια και νευρικά! Μείνε προσγειωμένος και πρόσεξε κάθε τάση σου για υπερβολή, ιδίως σε μετακινήσεις, ταξίδια και οδήγηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απέφυγε ερωτικές ζήλιες, καταπίεση, κτητική και αναφορά, που θα φέρουν σκληρές συγκρούσεις αλλά και σχέσεις που στηρίζονται μόνο στο σεξ! Επιπλέον, πρόσεχε τις σπατάλες, γιατί οι τρέχουν και πιέζουν!

ΛΕΩΝ: Η οξυθυμία σου και η απαίτησή σου θα φέρει αρκετά και σοβαρά προβλήματα, όπως και ρήξεις στη συντροφική ζωή. Επιπλέον, σημαντικές για σένα συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις, κινδυνεύουν λόγω της επιπόλαιας και εγωιστικής σου στάσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν θες να πάρεις αυτό που αξίζει στη δουλειά, περιόρισε και πρόσεχε εργασιακά λάθη λόγω παρορμητικότητας και βιασύνης! Πες όχι στις διατροφικές υπερβολές και μην απαιτεί την τελειότητα από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου γίνεσαι μάλλον υπερβολικός, απαιτητικός και επιπόλαιος και ανώριμος, γεγονός που μπορεί να σου στοιχίσει και μία όμορφη ερωτική σχέση αλλά και την καλή σου φήμη κοινωνικά. Μην επιδεικνύεις τόσο πολύ τον εαυτό σου, χωρίς λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συγκράτησε οπωσδήποτε τα νεύρα και την απαίτησή σου στον χώρο της οικογένειας και του σπιτιού. Επιπλέον, μην παρασύρεσαι αλόγιστα σε ένα παλιό έρωτα, γιατί θα απογοητευτείς στο τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα συγκρατημένος και ολιγαρκής σε επαφές με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς και γνωστούς, όπως και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Απέφυγε όσο μπορείς νευρικότητα, κουτσομπολιά, βιασύνη και παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι απόλυτος, κτητικός και οξύθυμος στα ερωτικά σου ζητήματα, γεγονός που θα φέρει συγκρούσεις! Επιπλέον, πρόσεχε τι ξοδεύεις και τις διατροφικές υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις ανάγκη από επιβεβαίωση και προβολή, γεγονός που παρασύρει σε παρακινδυνευμένα ρίσκα και υπερβολική έπαρση. Να σκέφτεσαι υπομονετικά, συνετά, λογικά και προσγειωμένα, ώστε να αποφύγεις λάθη.

ΙΧΘΥΣ: Απέφυγε παρασκηνιακές μυστικές ενέργειες, διότι ίσως ριψοκινδυνεύεις αρκετά χωρίς να το καταλαβαίνεις. Μείνε λοιπόν έντιμος και μην επιτρέπεις στο εσωτερικό σου κόσμο να αναστατώνεται χωρίς λόγο.

Για να διαβάσετε περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr