featured

3 μολύβια ματιών για να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

3 μολύβια ματιών για να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ξέχνα τις σκούρες αποχρώσεις στο μακιγιάζ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ο ιδανικός καμβάς για το make-up artist της, Γιάννη Σίσκο. Αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της παίρνοντας έμπνευση από τα catwalk trends. Όπως έγινε και αυτή τη φορά στο παρακάτω eye look.  Το μπλε ή γαλάζιο μολύβι τονίζει το καστανό των ματιών της και μας δίνει έμπνευση για τα δικά μας μελλοντικά make up looks. Για αυτό το λόγο και βρήκαμε 3 μολύβια ματιών για να αντιγράψουμε το look.

Μολύβι ματιών, Silky Eye Pencil, 93, Erre Due

Μαλακό μολύβι ματιών με πλούσια απόδοση χρώματος και μεγάλη διάρκεια. Η ειδική του σύνθεση με ενυδατικά συστατικά, βιταμίνη Ε και λάδι jojoba, κάνει την εφαρμογή εύκολη και άνετη, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να πειραματιστείτε με διαφορετικά look.

Μολύβι ματιών, Supersmooth Waterproof Eye Liner Pencil,17, Seven7een

Η νέα σύνθεση στα μολύβια ματιών Seven7een που προσφέρει διάρκεια όλη μέρα. Περιέχει Βιταμίνη Ε και Jojoba Oil. Έχει φυσικά αντιοξειδωτικά κατά των ελευθέρων ριζών. Δεν μουτζουρώνει. Τα μολύβια ματιών είναι μαλακά και εφαρμόζονται πολύ εύκολα

Μολύβι ματιών, Crayon Eyeliner Waterproof, Blue Captivant, Dior

Η πρόταση του οίκου Dior στα μολύβια ματιών είναι το ιδανικό προιόν για smudge effect. Σύνθεση που απλώνεται εύκολα και έχει μεγάλη διάρκεια, ούσα αδιάβροχη.

Exit mobile version