Beauty & Fashion

Οι αγαπημένες μου κυριακάτικες συνήθειες

Οι αγαπημένες μου κυριακάτικες συνήθειες

Κυριακή. Ημέρα ξεκούρασης. Την αξιοποιείς όμως παραγωγικά;

Κυριακή. Ημέρα ξεκούρασης και προετοιμασίας για την εβδομάδα που έρχεται. Την αξιοποιείς όμως παραγωγικά;

Θα μοιραστώ μαζί σου κάποιες αγαπημένες κυριακάτικες συνήθειες που και με ξεκουράζουν και με οργανώνουν.

  1. Μην κοιμάσαι οοοολη μέρα. Εντάξει είπαμε είναι μέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης αλλά μην την περάσεις όλη σ’ ένα κρεβάτι. Σήκω με την ησυχία σου, πιες τον καφέ σου, βάλε μουσικούλα και… άδραξε την μέρα.
  2. Κάνε δουλειές στο σπίτι. Ναι, το ξέρω, δεν το λες ευχάριστο αυτό, σε καταλαβαίνω, αλλά σκέψου πως αφιερώνοντας 2-3 ωρίτσες σε αυτό θα απολαύσεις μετά ένα όμορφο και καθαρό σπίτι, συν του ότι δεν θα σε απασχολεί καθόλου το θέμα αυτό την εβδομάδα που έρχεται.
  3. Οργάνωση. Είναι ωραία τα ξαφνικά και τα απρόοπτα αλλά σε άλλες περιστάσεις κι όχι στην καθημερινή ρουτίνα μας. Πάρε λοιπόν το organizer σου και οργάνωσε τις υποχρεώσεις τις εβδομάδας σου. Και θα κερδίσεις χρόνο και δεν θα ξεχάσεις σημαντικά πράγματα των ημερών που έρχονται.
  4. Τελευταίο και πιο σημαντικό. Αφιέρωσε την Κυριακή στον εαυτό σου. Κάνε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις όμορφα, βγες βόλτα, δες φίλους, κάθισε σπίτι, κάνε μαραθώνιο ταινιών, βάλε δυνατά μουσική και χόρεψε, κοιτά απλά το ταβάνι (ναι, δεν το λες δημιουργικό αυτό αλλά κάποιες φορές ίσως και να το θέλουμε).

Enjoy your Sunday ♥️

Exit mobile version