Η Λετίθια της Ισπανίας παραδίδει μαθήματα στιλ αποθεώνοντας τo ombre!
featured

Η Λετίθια της Ισπανίας παραδίδει μαθήματα στιλ αποθεώνοντας τo ombre!

Η Λετίθια της Ισπανίας παραδίδει μαθήματα στιλ αποθεώνοντας τo ombre!

Σου δείχνει πώς να συνδυάσεις μία πλισέ ombre φούστα στην πιο ultra chic εμφάνιση

Η Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας φιγουράρει συχνά στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες με ιδιαίτερες εμφανίσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Διακρίνεται για το γούστο της σε ultra elegant δημιουργίες που φέρουν σύγχρονο αέρα μακριά από τον συντηρητισμό παλαιότερων εποχών.

Το έχει αποδείξει πολλάκις όπως και στην πρόσφατη εμφάνισή της στα βραβεία Δημοσιογραφίας για το 2019 και 2020 στο Cibeles Palace.

Στο πλευρό του Βασιλιά Φιλίππου του ΣΤ΄έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της φορώντας μία καταπληκτική πλισέ όμπρε φούστα του οίκου Reiss με μοβ λιλά τόνους αποθεώνοντας το κατά τα άλλα total black της σύνολο.

Μία εξαιρετικά καλόγουστη επιλογή που ακολουθεί την τάση του ombre και στα ρούχα διατηρώντας την ίδια στιγμή τον σοφιστικέ χαρακτήρα που ταιριάζει στην περίσταση.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η Βασίλισσα της Ισπανίας φορά τη συγκεκριμένη φούστα.

Αντίθετα, με πολλές κυρίες του κύκλου της που έχουν ως απαράβατο κανόνα να μην κυκλοφορούν παραπάνω από μία φορά με μία συγκεκριμένη δημιουργία, η Letizia σπάει τα ταμπού, και απολαμβάνει να συνδυάζει αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της σε διαφορετικές εξόδους.

Την πρώτη της εμφάνιση με την όμπρε φούστα την έκανε σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Ασθενειών σε μία εντελώς διαφορετική εικόνα συνδυάζοντας ως top ένα ροζ σατέν πουκάμισο του Ισπανού σχεδιαστή Adolfo Domínguez.