Λάουρα Καραΐσκου: Ξέρουμε τα πάντα -και κάτι παραπάνω- για την ονειρική, τούλινη δημιουργία που φόρεσε στο J2US
Beauty & Fashion

Λάουρα Καραΐσκου: Ξέρουμε τα πάντα -και κάτι παραπάνω- για την ονειρική, τούλινη δημιουργία που φόρεσε στο J2US

Λάουρα Καραΐσκου: Ξέρουμε τα πάντα -και κάτι παραπάνω- για την ονειρική, τούλινη δημιουργία που φόρεσε στο J2US

Στα κόκκινα και επιμένοντας... ελληνικά!

Ήταν αναπόφευκτο ότι οι δρόμοι των MI-RO και της Λάουρας Καραΐσκου θα συναντιόντουσαν αργά ή γρήγορα στο J2US και αυτή τη φορά οι στυλίστες της, Χάρης Γκοτζαμανίδης και Ηλίας Μιχαλόλιας έδωσαν στο κορίτσι του σόου αέρα…. Eurovision!

Μια κατακόκκινη τούλινη δημιουργία της κολεξιόν του πιο καταξιωμένου διδύμου της ελληνικής μόδας επισκίασε ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις των ζευγαριών του σόου.

Τι μπορεί να πει κανείς για τους MI-RO; Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι οι πιο διάσημες Ελληνίδες από τον καλλιτεχνικό χώρο επιλέγουν τις δημιουργίες τους για τις on stage εμφανίσεις τους -με προεξάρχουσα τη Δέσποινα Βανδή και την Τάμτα.

Σε δεύτερη ανάγνωση όμως, οι MI-RO είναι κάτι πέρα από τις επώνυμες πελάτισσές τους, με τις οποίες διατηρούν προσωπική και σταθερή σχέση ώστε να δημιουργούν looks που να ταιριάζουν απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία τους.

Μιλώντας μαζί τους σε μια παλιά συνέντευξη το 2017 (My Life Magazine) είχα ρωτήσει τον Δημήτρη Μαστρόκαλο και τον Γιάννη Ράπτη ποιο ιστορικό πρόσωπο θα ήθελαν να ντύσουν. Η απάντηση με άφησε άφωνη: τη Μαρία Κάλλας.

«Θα επιλέγαμε να τη ντύσουμε για τη ζωή και όχι για τη σκηνή αφού η ένταση και το εκτόπισμα αυτής της γυναίκας στη σκηνή ήταν τόσο τεράστιο που ουσιαστικά εξαφάνιζε ο,τιδήποτε κι αν φορούσε. Θα την ντύναμε με ένα ταγιέρ ή ένα day dress σε κλασική γραμμή και έντονο σαν εκείνη χρώμα. Μόνο κόκκινο θα μπορούσε να είναι».

Όπως μου είχαν πει, δεν συναρτούν την πορεία τους με την ιστορία, την πορεία και το μέλλον της ελληνικής μόδας. Άλλωστε είναι αυτόφωτοι και δεν το χρειάζονται.

«Κατά βάση, πειραματιζόμαστε με τα υλικά. Αυτά είναι η αρχή και το τέλος. Καθορίζουν όλο το στήσιμο της συλλογής. Αν για παράδειγμα ανακαλύψουμε μια υπέροχη δαντέλα, αυτό είναι ικανό κίνητρο για να ξεκινήσουμε να πειραματιζόμαστε» μου είχαν πει.

Και ιδού, η συλλογή από την οποία προέρχεται το φόρεμα της Λάουρας είχε ως βάση… το τούλι!

Οι λεπτομέρειες της εμφάνισης της Λάουρας

Και για να γυρίσουμε στην τούλινη δημιουργία που φόρεσε η Λάουρα, αν σας θυμίσει κάτι είναι γιατί η Τάμτα φόρεσε μια παρόμοια τουαλέτα με μπλε τούλι στην Eurovision του 2019 προσαρμοσμένη στα δεδομένα βέβαια της ίδιας και του διαγωνισμού.

Η Λάουρα φόρεσε μια κατακόκκινη δημιουργία από την ίδια κολεξιόν σε ένα χρώμα που την κολακεύει πολύ.

Για να ολοκληρωθεί το look οι στυλίστες της επέλεξαν λουστρινένιες, ψηλοτάκουνες γόβες Steve Madden (ΝΑΚ) και φυσικά ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια Kessaris που θυμίζουν χριστουγεννιάτικη βροχή από φώτα, μιας και πλησιάζουν οι γιορτές.

Το μακιγιάζ της -με έμφαση όπως πάντα στα γαλάζια μάτια της και σε γήινους τόνους μιας και το φόρεμα είναι κατακόκκινο- επιμελήθηκε η Βάσω Νακοπούλου.

Ο hair artist Βασίλης Μπουλούμπασης αυτή τη φορά μάζεψε τα μαλλιά της πάνω σε έναν σφιχτό κότσο ώστε να μην μπλέκονται στην τούλινη δημιουργία που φοράει.

Και ιδού το αποκλειστικό βίντεο από τα backstage του J2US για να δείτε ολοκληρωμένο το look της Λάουρας: